KERESÉS search-close

Balogh Levente

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balogh Levente"

Televíziós díjat nyert a Cápák Között: mi a siker titka?

A múlt héten zajlott a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálája, amelyen több RTL-es produkció mellett a Cápák Között is elhozhatott egy díjat, méghozzá Reality kategóriában. A műsor sikeréről Varró Szabolcs kreatív producerrel, valamint Balogh Levente és Balogh Péter befektetőkkel beszélgettünk.

Az egyik Cápa mégiscsak ráharapott a Pipire, Attila nagy örömére

Emlékeznek még Attilára, aki habár nagyon jó üzleti ajánlattal érkezett a cápák elé, egyik befektetőnek sem nyerte el az érdeklődését? Legalábbis a műsorban. Balogh Levente azonban néhány álmatlan éjszaka után végül beadta a derekát és felkereste a vállalkozót. A Cápák között életében ilyenre még nem volt példa. Azóta aktív üzleti kapcsolatban vannak, olyannyira, hogy nemrég megnyitották az első közös éttermüket a belvárosban.

Balogh Levente Cápaként harapott rá a csirkére

Habár a Cápa először nem adott lehetőséget Dancs Attilának, végül mégis meggondolta magát...

Saját hajóján vitt el minket vitorlázni az egyik cápa!

Magyarországon a nyarat, aki megteheti, a Balaton közepén egy vitorláson tölti. Így tesz a Cápák között befektetője, Balogh Levente is, aki idén is előkelő helyet ért el a 100 leggazdagabb magyarok listáján. Habár a koronavírus miatt most nem tud több ezer kilométert utazni, de azt mondja, nem is szeretne. Elfogultnak tartja magát, szerinte Európában vannak a legszebb látnivalók.

BALOGH LEVENTE: „Nyáron két szerelmem van, a Balaton és az Adria”

A Cápák között befektetője leginkább azért jár vitorlázni, hogy kerülje a tömeget és minél hatékonyabban tudjon lazítani. Az év többi napján hatalmas teher van a vállán, a sok munka után pedig szüksége van a pihenésre, de a telefonját még ilyenkor sem kapcsolja ki. Minket is elvitt egy körre a hajójával és arról is mesélt, hogy állnak a műsorban megismert mentoráltjai befektetései.

Üzleti sikerekkel zárult a Cápák között második évada is – jöhet a harmadik!

Az ország egyetlen üzleti showműsorának második évadában is százmilliós összegek úszkáltak a víz felszínén! A vállalkozók, azaz a kishalak, próbálkoztak a mélyvízben megmaradni, de a Cápák nem kímélték őket: van, akinek az üzletébe befektettek, van, akiébe nem. Új Cápalány mutatkozott be, akit empátiájának köszönhetően hamar megszerettek a nézők.

Négy Cápa úszott rá egy kishalra!

A Cápák között című üzleti showműsor sajátja, hogy befektető és vállalkozó egymásra talál. Ezúttal is egy sikertörténet kezdetét láthatták a nézők. Egy kishal négy Cápát is vonzott!

Majdnem az összes Cápa ráharapott Áron autómosójára!

Ilyen még nem volt a Cápák között történetében! Egyedül Tomán Szabina nem tett ajánlatot a Cleango tulajdonosának.

„Nem értem, hogy miért látod ilyen szépnek a világot!”

Balogh Levente szerint a csomagolás, a design és az ízek is csillagos ötöst érdemelnek, de nem érti, mitől ilyen pozitív a Cloud9 tulajdonosa...

Harapdáltak a Cápák: így reagáltak az okospohár megálmodói a záporozó kérdésekre!

A befektetők nem kímélték a vállalkozókat, de Krisztina, Dávid és András állta a sarat.

„Ezt el kell engedni!” – A Cápák szerint tévúton jár ez a vállalkozó

A befektetők szerint van olyan, hogy egy ötlet nem jön be. Ez például pont ilyen az öt Cápa véleménye alapján.

A magyar kortárs művészetet képviselő Emese két Cápát is meggyőzött

Emese nemcsak Balogh Levente és Tomán Szabina tetszését nyerte el, hanem jelölt lett a K&H innovációért különdíjra is. Az üzleti partner szerint az a határozottság, amit ő képvisel nagyon fontos szempont lesz a végső győztes kiválasztásánál.

A Cápák szerint ez kezd olyan lenni, mint egy fuldoklónak a mentőmellény

Mind az öt Cápa egyetértett azzal, amit Levente felvázolt nekik.

A Cápák a Connect Fitnessről: „Nagyon kellett figyelnünk, hogy megértsük...”

A Cápák kiértékelték a Connect Fitnesst pitchelő srácok üzleti beszédét. Extra videónkban Tóth Máté Bence is megszólal, aki elmeséli, hogy számukra milyen élmény volt a Cápáknak bemutatni a vállalkozásukat.

Így értékelték a Cápák a magyar terminátor táncos pitchét!

Kollár Steve táncolva pitchelt a Cápáknak a hétfői adásban. Extra videónkból kiderül, milyen véleménnyel voltak róla és a vállalkozásáról a befektetők, és hogyan élte meg a műsorban való szereplést a magyar terminátor.

Alubaba kritika: Cápák vs. az alapító az újrahasznosított sörösdobozokról!

Környezettudatos, vagy sem? Újrahasznosított csomagolóanyag vagy vegyipari termék? Extra videónkból kiderül, hogyan látják a befektetők, és mit gondol az Alubaba alapítója ezekről a kérdésekről.

„Ez egy fantasztikus sikersztori lesz!” – Meska és a Cápák megkezdték a közös munkát

Tomán Szabina és Balogh Levente is beszállt Meska vállalkozásába, Balogh Péter pedig megvásárolta a művész cápás festményét. Extra videónkból kiderül, hogyan alakul a közös munka Németh Emese és a befektetők között, valamint megmutatjuk, hova került Petya festménye.

Először fektettek művészetbe a Cápák!

Egy agilis művésznő, egy korábbi RTL Klubon futó tehetségkutatóban feltűnt autókereskedő-hitelbróker, virtuális edzők és egy környezettudatos vállalkozás próbált befektetőt találni a Cápák között 9. adásában.

A festőművész két befektetőt és egy vevőt is szerzett magának a Cápák közöttben!

Balogh Levente és Tomán Szabina is ajánlatott tett Meskának, Balogh Péter pedig lecsapott a művész által készített cápa festményre.

„Keressetek meg, ha ez összejön!” - Két Cápa érdeklődését is felkeltette ez a projekt

Bár Tamás és Máté nem kaptak befektetést a Cápáktól, Fehér Gyula és Balogh Péter is felajánlotta, hogy ha sikerül elérniük a céljaikat, keressék fel őket!

A higgadtságukról híres Cápákat is sikerült felidegesítenie ennek a vállalkozónak

Fehér Gyulát és Balogh Pétert is kihozta a sodrából az Alubaba alapítója. Ha kíváncsi vagy, hogy mivel érte el ezt a vállalkozó, nézd meg a videót!

Balogh Péter: „Nem lehet pénzzel megvenni az időt!”

Ahhoz, hogy Steve pénzt kapjon a Cápáktól, nagyon nagy hitre lett volna szükség a befektetők részéről. Balogh Péter szerint ráadásul minimum 10 év szükség ahhoz, hogy a vállalkozó elérje mindazt, amit a fejébe vett.

Kiderült, milyen szuperképességre vágyik Balogh Levente!

Az RTL Klub-on a Cápák között második évada, mely Magyarország egyetlen üzleti show-műsora! A már jól ismert show vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. A Toman életmódprogram megalkotója, az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója amellett, hogy nagyívű karriert épített, két gyermek édesanyja. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente , a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója; Balogh Péter angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője; Fehér Gyula , a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke; Moldován András , a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa; mind készen állnak, hogy újra „,körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes belekóstolni… A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák előtt ezúttal is vállalkozók pitch-elnek, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket. A Cápák az új évadban is saját pénzüket fektetik be a kiszemelt vállalkozásokba. Cápák második évad - az RTL Klub műsorán!

Extra videó: „Ő egy olyan srác, akit kidobnak az ajtón, és bemegy az ablakon!”

Balogh Leventét és Balogh Pétert elvarázsolta Dombi Soma határozottsága. Extra videónkból kiderül, hogyan értékelték a Cápák a srác pitchét!

„Azt éreztem, hogy nekik nincs ehhez a témához közük” - Shirt n Belt kritika

Tomán Szabina, Balogh Péter, Balogh Levente és a Telekom PR/Social vezetője kiértékelték Varga Dániel és Sántha Bálint pitchét!

Nem adja fel! Visszatér a kutyachipes vállalkozó a Cápák közé?

Boros Balázs pitchét kiértékelték a Cápák, a vállalkozó pedig megfogadta a befektetők tanácsait, és megígérte, hogy legközelebb visszatér!

A nyalókakészítők eladnák a cégüket, de a Cápák szerint ez nem egy cég

Megmutatjuk, hogyan látták a befektetők Zsuzsa és Gergely vállalkozását, és miként élték meg a Wand Company alapítói a befektetőktől kapott visszajelzéseket.

Olyat alkudozott a Cápákkal ez a srác, mint még senki!

Dombi Soma visszautasította a befektetők ajánlatát, majd olyan ellenajánlatot tett, amire senki sem számított!

„Az nem brand, hogy egy kék gumi övet rávarrtatok az ing aljára...”

Balogh Levente szerint a Shirt n Belt megálmodói egy „barkácsmunkával” érkeztek a Cápák közöttbe.

Hoppá! Összetévesztette a Cápákat az egyik vállalkozó!

A pitchelőnek Balogh Péter és Balogh Levente nevének megkülönböztetése okozott problémát. További részletek hétfőn 21 órakor a Cápák között következő részében!

Útmutató a pitcheléshez: így készülj fel a gyakorlatban egy üzleti beszédre!

Tanulj a befektetőktől, szakértőktől és a Cápák között műsorkészítőitől! Ebben a videóban sorra vesszük, hogy mi mindent kell átgondolj, ha pitchelésre adod a fejed, és megmutatjuk, hogyan építsd fel az üzleti beszédedet lépésről lépésre!

Mi volt a baj? Azonnal levette a Cápákat a lábukról, mégsem kapott befektetést

Novák Blanka pitche a befektetők szerint 10/10-es volt, mégsem tettek ajánlatot a lánynak. Kiderítettük, hogy miért!

A Cápák kielemezték, hogy a kutyakaja miért „nagy sztori”!

Íme a Cápák véleménye a nyers kutyaeledellel foglalkozó Barf Magyarországról!

EXTRA: A Cápák szerint ő egy alkotó üzletember, aki otthon felejtette az üzletember énjét

A Cápák véleményezték Steierlein Péter pitchét, és az ízmester is megszólalt a témában!

Az egyszerű sokszor nagyszerű, de „ez már túl egyszerű volt!” - MintaZalma kritika

Kádár Imre pitchét Balogh Levente, Balogh Péter, Tomán Szabina és Szabó Béla, a Magyar Telekom Nyrt. Márka- és Kereskedelmi Kommunikációs Igazgatója értékelték.

Balogh Levente kemény bírálatot fogalmaz meg a következő részben!

Az RTL Klub-on a Cápák között második évada, mely Magyarország egyetlen üzleti show-műsora! A már jól ismert show vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. A Toman életmódprogram megalkotója, az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója amellett, hogy nagyívű karriert épített, két gyermek édesanyja. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente , a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója; Balogh Péter angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője; Fehér Gyula , a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke; Moldován András , a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa; mind készen állnak, hogy újra „,körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes belekóstolni… A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák előtt ezúttal is vállalkozók pitch-elnek, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket. A Cápák az új évadban is saját pénzüket fektetik be a kiszemelt vállalkozásokba. Cápák második évad - az RTL Klub műsorán!

Balogh Levente és Fehér Gyula nyers húsba fektették a pénzüket

A két Cápa egy kutyaeledel bizniszben szerzett részesedést. Gyula és Levente 15-15 millió forintot ajánlott a vállalkozóknak 20-20% tulajdonrészért cserébe.

 Balogh Levente nemcsak Cápaként, de a ringben is kemény!

Az ásványvízguru amennyire elszánt az üzleti világban, olyannyira kitartó a ringben is. Balogh Levente, ha épp nem üzletel, akkor lovagol, teniszezik és a japán küzdősportot, a K1-et űzi, méghozzá elég keményen. A milliárdos vállalkozó a Cápák között befektetőjeként is olyan vállalkozókat keres, akik elszántan küzdenek az álmaikért.

Megelevenedik a Parfüm című film a Cápák közöttben?

Hétfőn 21 órakor új résszel folytatódik a Cápák között, melyben bemutatkozik egy férfi, akit Fehér Gyula a Pafüm című film főszereplőjéhez hasonlít.

„Ez még piramisjátéknak sem jó!”

Hoppál András üzleti közösségi rendszere kiverte a biztosítékot a Cápáknál. Moldován András szerint a vállalkozó szembe megy az autópályával, Balogh Levente szerint pedig még üzleti modellről sem lehet beszélni a Naviganet kapcsán.

Balogh Levente kockára teszi a testi épségét a Cápák közöttben!

Vajon sikerül a deszkán maradnia a befektetőnek? Hétfőn 21 órakor mindenre fény derül a Cápák között következő részében!

Ilyen testközelből a Cápák között legizgalmasabb pillanata

A Cápák között első évadában összesen 35 céget mutattak be, amelyek harmadába be is fektettek a cápák. Az üzletkötések többsége a való életben is megvalósult, bár néha kicsit másképp, mint ahogy eredetileg tervezték. Nemcsak a cégek, hanem a befektetők is nyernek azzal, hogy szerepelnek az üzleti showműsorban: kapcsolatokat, tapasztalatot, pénzt és a cápák személyében mentort is.

Balogh Levente és Moldován András táncra perdül a stúdióban!

Hétfőn 21 órakor folytatódik a Cápák között! Az üzleti showműsor következő részében a két befektető uralja a "táncparkettet".

A következő részben: Balogh Levente elveszik a számok tengerében (06.08.)

„Nem tudom, hogy a te álmodnak mennyire higgyek.” Június 8-án tovább folytatódik a Cápák között!

Még a Cápák is megirigyelték ennek a párosnak az életét!

Balogh Levente úgy fogalmazott, hogy annyira egyedi, amit Orsolya és Zoltán csinál, hogy azt vétek rendszerbe tenni. A pitch végén az összes befektető megállapította, hogy szívesen lennének a páros helyében.

Szétmarcangolták a Cápák a luxus terméknek titulált találmányt

Moldován András azt remélte, hogy Adrienn csak tréfált, amikor 30 millió forintot kért 10 % tulajdonrészért cserébe, Balogh Levente pedig értetlenül állt a bútor előtt, ami szerinte minden, csak nem luxus darab.

Kiakadtak a Cápák a Ducitárs ötletétől : „Te diszkriminálsz embereket!”

Győrfi András telteknek szóló társkereső oldala kiverte a biztosítékot a befektetőknél.

Tomán Szabina egy igazi ragadozó!

A modellből lett üzletasszony, aki ebben az évadban debütált Cápaként, másodszor is bebizonyította, hogy az üzletben kíméletlen ragadozó: újfent beleharapott Cápatársaiba!

Balogh Levente felesége begurulna, ha hazaállítana egy ilyennel!

Mit kapna Levente a feleségétől, ha hazavinné ezt a szerkezetet... A feltaláló azonban nem érti, hogy mi a probléma a találmányával.

Tomán Szabina egy újabb üzletet happolt el Cápatársai elől!

Balogh Péter és Balogh Levente is ajánlatott tett a Cseppke tulajdonosainak, aztán jött Tomán Szabina, és kiütötte őket az üzletből!

Egyik Cápa sem számított rá, hogy egy kémia órát kell végigülnie...

Dr. Sántha Hunor egyetemi oktatóból szeretett volna cápaszelídítővé válni. A konyhai ételszagok doktora egy elméleti kémia óra keretein belül igyekezett meggyőzni a befektetőket találmánya létjogosultságáról és piacképességéről.

Előzetes: Balogh Levente türelmével játszik az egyik vállalkozó (05.18.)

Az RTL Klub-on a Cápák között második évada, mely Magyarország egyetlen üzleti show-műsora! A már jól ismert show vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. A Toman életmódprogram megalkotója, az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója amellett, hogy nagyívű karriert épített, két gyermek édesanyja. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente , a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója; Balogh Péter angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője; Fehér Gyula , a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke; Moldován András , a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa; mind készen állnak, hogy újra „,körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes belekóstolni… A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák előtt ezúttal is vállalkozók pitch-elnek, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket. A Cápák az új évadban is saját pénzüket fektetik be a kiszemelt vállalkozásokba. Cápák második évad - az RTL Klub műsorán!

A Pipi Birodalom kitalálóját a műsor után lepte meg Balogh Levente

Emlékeznek még a múlt heti adásból arra a vállalkozóra, aki csirkékkel érkezett a cápákhoz? Habár az étterem tulajdonos pénz nélkül távozott a műsorból, úgy tűnik, hogy még sincs minden veszve. Az adás után Balogh Levente meglepte Attilát a legújabb üzletében, aki semmit sem sejtett.

„Bekapcsoltak a vészvillogók a fejemben!” - Ezért nem szállt be egy Cápa sem a Venison Gustóba

Ivánácz Gábor túl sokat ígért és túl fantasztikusnak adta elő a vállalkozását, legalábbis ezt gondolták a Cápák a pitchét hallgatva. Most kiderül, hogyan értékelték a befektetők a Venison Gusto tulajdonosának előadását, és mit szól mindehhez a vállalkozó.

„Nagyon veszélyes dolog öt emberből egyet kiválasztani” - Kiértékelték a Cápák a Pesti Pipi pitchet

Dancs Attila bevallottan Balogh Leventéért érkezett a műsorba. Vajon hibát követett el, hogy felfedte a titkát? Többek között erről is nyilatkoznak a Cápák az extra videóban, amiből kiderül továbbá, hogy kik lapultak a csirke jelmez alatt, és milyen hatással volt a Cápák között a Pesti Pipire.

Hibát követett el a Pesti Pipi tulajdonosa a pitch során?

Bár Dancs Attila megígérte Lilunak, hogy nem fogja elárulni a Cápáknak, hogy melyikőjüknek örülne a legjobban, Moldován András mégis kihúzta belőle. Lehet, hogy emiatt nem szállt be egyik befektető sem a vállallkozásába?

Előzetes: „Miért nem jutott ez nekem eszembe?” (05.11.)

Az RTL Klub-on a Cápák között második évada, mely Magyarország egyetlen üzleti show-műsora! A már jól ismert show vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. A Toman életmódprogram megalkotója, az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója amellett, hogy nagyívű karriert épített, két gyermek édesanyja. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente , a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója; Balogh Péter angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője; Fehér Gyula , a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke; Moldován András , a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa; mind készen állnak, hogy újra „,körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes belekóstolni… A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák előtt ezúttal is vállalkozók pitch-elnek, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket. A Cápák az új évadban is saját pénzüket fektetik be a kiszemelt vállalkozásokba. Cápák második évad - az RTL Klub műsorán!

A milliárdos Cápa magánéletéről osztott meg titkokat

Következő vendégünk egy igazi cápa, aki ráadásul túl van már az idei első befektetésén. Vendégünk a Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente – hiszen ne felejtsék ma este ismét Cápák között az RTL Klubon! Az üzletembert arról is kérdeztük, mit gondol a koronavírus okozta globális változásokról.

Nézeteltérés a Cápák között: egészségtelen vagy sem a hamburger?

Tomán Szabina egyáltalán nem ért egyet Cápatársaival abban, hogy egészséges-e a rántott csirkés hamburger. Részletek hétfőn 21 órakor a Cápák között következő részében!

Extra videó: Így képzeli el a Snack Garden jövőjét Balogh Levente és a tulajdonos!

Janklovics Iván és Balogh Levente között elindult a közös munka. A vállalkozó pitchét a befektetőn kívül Balogh Péter, Tomán Szabina és a K&H Bank KKV szegmensének marketing vezetője, Kökény Roland is kielemezte, valamint szó esett a Snack Garden jövőjéről is!

Extra videó: Reagáltak a Give My Chance alapítói az őket ért kritikákra!

Klement-Simon Krisztina és Nagy Adrienn visszajelzésért érkeztek a Cápák közé, amit meg is kaptak, még ha kemény kritikák formájában is. A két vállalkozó levonta a következtetéseket, és pozitívan tekint a jövőbe. Pitchükről nem csak ők, de három Cápa és a K&H Bank KKV szegmensének marketing vezetője is elmondta a véleményét.

30 éve van a szakmában, de egy pillanatra sem tud megállni

Balogh Levente Magyarország piacvezető ásványvíz- és Közép-Európa egyik legnagyobb üdítőipari társaságának elnöke és tulajdonosa. Évek óta szerepel a 100 leggazdagabb magyar listáján és már második éve az ország egyetlen üzleti show műsorának, a Cápák között befektetője. Az ásványvízgurut eddig csak üzleti környezetben láthatták a nézők, most azonban a luxusautóját traktorra, az öltönyét pedig western ingre cserélte.

Balogh Levente első idei befektetése!

Folytatódott a Cápák között második évada!

Balogh Levente: „Én nem egy 5%-os fiú vagyok!”

Balogh Levente és Fehér Gyula is ajánlatot tett Ivánnak, a K&H az innovációért különdíj jelöltjének, azonban egy Cápa még hiányzott a 15 millió forinthoz. Gyula ezután kiszállt, Levente pedig új ajánlatot fogalmazott meg.

Exkluzív jelenet: „Mi a fenére vagy te ennyire laza és magabiztos?”

Ami Moldován Andrásnak nem tetszik a Snack Garden tulajdonosában, az Balogh Leventének nagyon is bejön! Folytatás hétfőn 21 órakor az RTL Klubon!

Moldován András összetűzésbe keveredik két női vállalkozóval!

Május 4-én új résszel folytatódik a Cápák között! Íme egy kis ízelítő a következő adásból, melyben az egyik Cápa keményen bekérdez!

Előzetes: „Téged szét kéne tépjenek ezért!” (05.04.)

Íme egy kis előzetes az üzleti showműsor új évadának következő részéből! Ne feledd, hétfőnként 21 órakor Cápák között az RTL Klubon!

Előzetes: Három Cápa is beszáll az üzletbe? (05.04.)

A Cápák között új évadának második része is rengeteg izgalmat tartogat! Az üzleti showműsort hétfőn 21 órakor láthatod az RTL Klubon!

Előzetes: A Cápák nem kímélik a vállalkozókat! (04.27.)

Less bele a Cápák között új évadába! Hétfőn 21 órakor pedig kapcsolj az RTL Klubra!

Best of Balogh Levente: ezek voltak a Cápa legjobb pillanatai az 1. évadban

Elevenítsd fel velünk a Cápák között első évadából Balogh Levente legjobb pillanatait! Április 27-én 21 órától új évad az RTL Klubon!

Április 27-től visszatérnek a legrettegettebb ragadozók a képernyőre!

A Cápák világa rideg, és tele van veszélyekkel. Ők a legrettegettebb ragadozók a Földön, akik állandóan vadásznak. Velük szemben egy apró bizonytalanság is az életedbe kerülhet. Ha viszont megérzik a pénz szagát, akkor könyörtelenül lecsapnak. Április 27-én jön a Cápák között második évada!

Visszatérnek a Cápák: „Nagyon vártuk a 2. évadot!”

Milyen tapasztalatokat szereztek az első évadban, és milyen érzéssel térnek vissza a második évadban? Többek között erről is meséltek a Cápák az üzleti showműsor sajtótájékoztatóján! Új évad hamarosan az RTL Klubon!

Hamarosan folytatódik a Cápák között!

Hamarosan képernyőre kerül a Cápák között üzleti showműsor új évada az RTL Klubon! Addig is elevenítsük fel az első évad legjobb pillanatait!

Nézd meg a Cápák között 2. évadának sajtótájékoztatóját!

Az üzleti showműsor online sajtótájékoztatóján a stratégiai partnerek mellett egy új Cápa is bemutatkozik!

Új ragadozó a láthatáron a Cápák között új évadában!

Az RTL Klub-on hamarosan indul a Cápák között második évada, mely Magyarország egyetlen üzleti showműsora!

Mitől jó egy pitch? A Cápák segítenek a felkészülésben!

Ha már jelentkeztél a Cápák között második évadába, most megtudhatod, hogyan érdemes felkészülnöd, mi fán terem a megnyerő pitch. Ha még nem jelentkeztél, kattints ide, hogy le ne maradj!

7 ok, amiért érdemes jelentkezni a Cápák között második évadába!

Ha valakik, akkor a befektetők pontosan tudják, hogy miért éri meg a vállalkozóknak jelentkezni a Cápák között új évadába! Ha téged is meggyőztek, kattints ide és jelentkezz!

Ezt látnod kell! A Cápák között befektetői már gyerekkorukban is üzleteltek!

A cápák elmesélték első üzleti élményüket a gyerekkorukból. Figyelem, elképesztően vicces és cuki történetek következnek!

Sikersztorik a Cápák között 1. évadából: ez történt azóta a vállalkozásokkal!

Extra videónkból kiderül, hogy mi történt azokkal a vállalkozásokkal, amikbe a cápák a műsor első évadában befektettek. Kattints ide és jelentkezz a második évadba!

Ilyen vállalkozásokat keresnek a befektetők a Cápák között 2. évadában!

A cápák elárulták, hogy milyen típusú vállalkozásokba fektetnének be szívesen a Cápák között 2. évadában! Kattints ide és jelentkezz, ha ráismertél a válaszaikban a saját cégedre!

„Erre a fajta műsorra van igény!” - Így fogadták a befektetők a Cápák között új évadának hírét!

Elindult a jelentkezés a Cápák között új évadába! Moldován András, Fehér Gyula, Balogh Péter és Balogh Levente elárulták, hogy mit jelentett számukra az első évad és mit szólnak a folytatáshoz!

˝Ha bebizonyítod, hogy a befektetésem 100%-ig megtérül, akkor beszállok!˝ - JELENTKEZZ!

"Vállalkozóként mesterművet kell alkotnod, ehhez állandóan dolgoznod kell, hogy a csúcsra juss. De ha bebizonyítod, hogy a befektetésem 100%-ig megtérül, akkor beszállok az üzletedbe."

Jelentkezz az RTL Klub üzleti showműsorába a Cápák között oldalán!
 

Megnéztük, hogy áll a Cápák között milliárdos befektetője ígéretével

Balogh Levente tett egy ígéretet a Főnök inkognitóban című műsorban, méghozzá azt, hogy megjavítja beosztottjának, Marikának a kerti kútját, hogy végre rendesen tudjanak locsolni és fürdeni. Levente meglátogatta Marikát a gyárhoz közeli tanyán, ahova a Fókusz stábja is elkísérte!

Ha kell, Balogh Levente is bekeményít

A Főnök inkognitóban tegnapi adásában a Cápák közöttből ismert Balogh Levente ásványvíz-gyárában épült be Szabó Balázs, a jogi igazgató (Révész László néven). Balázst meglepte, hogy mennyire könnyen megnyílnak az emberek, ha odafigyelnek rájuk és milyen könnyen beavatnak másokat a privát életükbe.

Miért nem Balogh Levente épült be a dolgozói közé? Eláruljuk!

Dr. Szabó Balázs, a jogi igazgató épült be Szentkirályon a dolgozók közé Balogh Levente helyett. A magyarázat egyszerű: a Szentkirályi Ásványvíz alapítója mindig a tökéletességre törekszik. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Jutalomban részesültek a Szentkirályi dolgozói: „Eldobtam az agyamat! Nem akartam elhinni!”

Marika, Józsi bácsi és Tamás nem akartak hinni a fülüknek, amikor Balogh Levente elárulta, hogy milyen jutalomban részesíti őket áldozatos munkájukért. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Balogh Levente, az „ásványvízkirály” a Főnök inkognitóban következő részében!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Balogh Levente: „Minél nagyobb egy vállalat, annál távolabbra kerül a felsővezető az alkalmazottól!”

Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz alapítója azért vállalta el a Főnök inkognitóban című dokurealityben való szereplést, mert így közelebb kerülhet az alkalmazottaihoz, jobban megismerheti őket és a problémáikat. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Ezért mentek bele a Cápák az 1%-os ajánlatba!

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték a Smartkosár.hu-t prezentálók pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Balogh Péter sokkal többet látott az AT&W mögé, mint ami valójában volt

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték az American Travel & Worköt prezentálók pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Balogh Levente üzent a magyar óramárka megálmodójának: „Egy órásra azért szüksége lenne!”

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték a Evolvens órákat prezentáló István pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Balogh Levente szerint a Mentes nem alkalmas a gépiesítésre

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték a Mentest prezentálók pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Balogh Levente és Balogh Péter 1-1 forinttal szálltak be egy vállalkozásba!

Hiába ajánlott Fehér Gyula és Moldován András is 10-10 millió forintot, a Smartkosár tulajdonosai Balogh Péter és Balogh Levente 1-1 forintját fogadták el. Ha lemaradtál az adásról, nézd vissza az RTL Moston!

Az évadzáró adás előtt végigvesszük a Cápák között eddigi legjobb és legdrámaibb pillanatait!

A cápák eddig 16 vállalkozásban láttak fantáziát, öten összesen 271 milliót fektettek be. A legtöbb pénzt András invesztálta, 100 millió forintot adott ki a keze közül a nyolc adás alatt. Most lássuk a Cápák között eddigi legviccesebb, legizgalmasabb és legdrágább jeleneteit!

Balogh Levente a Reggeliben lepte meg a többi Cápát

Összeszokott csapat vált az öt befektetőből a közös munka alatt, nagyon élvezték a forgatásokat és sajnálják, hogy vége. Egyikük még az élő adásra is tartogatott meglepetést.

A Cápák nemcsak az üzleti siker titkát tudják

Ma lesz a Cápák között utolsó adása, a Reggeliben járt Fehér Gyula, Balogh Péter és Balogh Levente, akik elmesélték, hogyan élték meg a forgatási napokat és miben volt más a kamerák előtt dönteni egy befektetésről.
 

Nagy sikert arattak a diákok a Cápák között!

Muhi Kristóf, Apró Alexandra és Kávai Roland Eddie nevű alkalmazását mutatta be tegnap a cápáknak. Az applikációnak köszönhetően az alsós tankönyvekben lévő képek és ábrák 3D-ben láthatók, 360 fokban megvizsgálhatók. Az öt befektető közül Balogh Levente 3millió forinttal támogatta meg a diákokat, Apró Anna pedig egy inkubációs programot ajánlott fel nekik.

Most kiderül, hogyan főznek a Cápák között befektetői!

A Budapest Makery csapata szerint mindenki képes elkészíteni a felsorakoztatott hozzávalókból egy ételt, a Cápák azonban ezt másképp gondolják. Cápák között hétfő esténként 21:40-től az RTL Klubon!

Megkóstolták az igazi magyar street food-ot a Cápák

Az első Gulyásbombázó üzletnél találkozott Balogh Péter és Balogh Levente a vállalkozóval, Ponyiczky Lászlóval és elmondták, hogyan képzelik el a vállalkozás jövőjét.

KicsiZso Balogh Leventének: „100-at én megszerzek, ha 50-et adsz hozzá!”

Vajon KicsiZso befektetőre talál Balogh Levente személyében? A hétfői Cápák között adásból kiderül! Kapcsolj 21:40-kor az RTL Klubra!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való