KERESÉS search-close

Barabás Évi

93 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Barabás Évi"

Szappanos Kata, és aki mögötte van: Horváth Sisa Anna!

Barabás Évi az Oltári csajok és a Drága örökösök színésznőjét kérdezte családról és karrierről - IS!

Idén is több millió forintot gyűjtött össze a rászorulóknak a Playboy HERO kampány

Van, aki állatokat ment, van, aki beteg gyerekeken segít és van, aki a bántalmazás ellen lép fel. A Playboy HERO jótékonysági kampány évente több millió forintot gyűjt össze a résztvevő szervezetek részére, ahol üzletemberek magyar hírességekkel együtt egy-egy fontos problémára hívják fel a figyelmet és segítenek a rászorulókon.

RTL-es műsorvezetők nosztalgiáztak a televíziózás világnapján

A televíziózás világnapját ünnepeljük november 21-én. Ez alkalomból a mai Reggeliben tévés személyiségek nosztalgiáztak és osztották meg tévés élményeiket.

Az ország Janka nénije ezúttal a Reggeliben nevettetett

Pásztor Erzsi szeretettel emlékezik a máig népszerű Janka nénire és csillogó szemmel mesélt a rajongókkal való találkozásokról. A színművésznő energiabombaként szórakoztatta a Reggeli sztárvendégeit.

Meglepte a Reggeli sztárvendégeit a televíziós legenda

November 21. a televíziózás világnapja, ennek alkalmából tartogattunk egy meglepetést. Endrei Judit sokak példaképe volt, a televíziózás megkerülhetetlen alakjának számít. Barabás Évi és Rábai Balázs gyermeki rajongással fogadta a még mindig gyönyörű Endrei Juditot, aki szintén hozott régi fotókat a tévézés aranykorából.

Ilyen volt Barabás Évi 1997-ben, híradósként

A Fókusz műsorvezetője 26 éve televíziózik, Bonyhádon kezdte, tanítónő volt, úszást oktatott és mellette tévézett. 1997-ben került a Magyar Televízióhoz, majd pár év múlva az RTL Klubhoz. Fotót is hozott és megmutatta a Reggeli nézőinek, milyen volt 20 éve.

Innen öröklik a gyerekek az intelligenciát

A kutatók kimutatták, melyik kromoszóma örökíti át az intelligenciát. Vajon az apai vagy az anyai gének hangsúlyosabbak? A Reggeli vendégeivel, Barabás Évivel, Tóth Gabival és Dobrády Ákossal beszélgettünk a témáról.

Barabás Évi kamerán kívül ríkatja meg a hírességeket

A Fókusz műsorvezetője rengeteget jótékonykodik, mellette pedig közönség előtti talk show-kat vezet, amikről felvételek nem kerülnek nyilvánosságra.

Barabás Évi fogszabályzót kapott!

A Fókusz és a Portré műsorvezetője nemcsak arról mesélt nekünk, milyen volt vidékről felkerülni a nagyvárosba és érvényesülni, hanem arról is, miért kelett most fogszabályzót kapnia!

Hazai sztárok: kinek a lábában van a legtöbb kilométer?

Barabás Évi és Rábai Balázs is futással tartja magát formában. Az RTL mindkét műsorvezetőjét elkísérte a Story Extra stábja egy edzésre és a kameránk kedvéért nemcsak futócipőt húztak, hanem azt is elárulták, hogy miért emellett az edzésforma mellett tették le voksukat.

 

Madár őszintén mesélt családjáról, gyermekeiről és válásáról

Nehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. A profi ökölvívó nyíltan mesélt gyermekeiről és küzdelmeiről Barabás Évinek, Papp Gergőnek és Lukács Mikinek a Reggeliben.

Verrasztó testvérek a Reggeliben


szerző:
2018.05.08. 08:40
Verrasztó testvérek a Reggeliben

Mi van akkor, ha egy családban két versenyző is van, akik ráadásul testvérek? Papp Gergő és Lukács Miki vendége Verrasztó Dávid és Verrasztó Evelyn Európa-bajnok úszók voltak.

A Nagy Szakállverseny


szerző:
2018.05.08. 08:27
A Nagy Szakállverseny

Kör-, kecske-, tengerész-, balbo-, Van-Dyke-, csíkszakáll - és még sorolhatnánk... Ha nem is az összessel, de sokfélével lehetett találkozni hétvégén a Nagy Szakállversenyen, ahol nem is a méret, inkább a kreativitás volt a lényeg.

Barabás Évi: ˝Nem gondoltam, hogy negyvenen túl rajongani fogok valakiért!˝

Egy - talán sokak számára ismeretlen - nő miatt utazott Londonba a Fókusz műsorvezetője. Barabás Évi  nagyon lelkes élménybeszámolót tartott Papp Gergőnek és Lukács Mikinek, ugyanis még mindig a hatása alatt áll rajongása "tárgyának".

Hogyan lehetsz műsorvezető? Az RTL Klub arcai segítenek!

A csatorna arcaival nap, mint nap találkozhatunk, hiszen kitartóan szállítják nekünk a legfrissebb híreket. Azonban felmerülhet a nagy kérdés: mire lehet szüksége valakinek, hogy a képernyőre juthasson?

Rendhagyó: Barabás Évi kutyájával konferált élő adásban

Köztudott, hogy az RTL Klub kutyabarát munkahely. Ezért Barabás Évi kutyusának, Hugónak szinte a Fókusz szerkesztősége lett mára már a második otthona. A terrier keverék ott segít, ahol csak tud gazdijának, így aztán a kamera előtt sem szégyenlős: élő adásban is képes trükköket végrehajtani csak azért, hogy minél jobban sikerüljön a felkonf.

 

Sosem látott felvétel került nyilvánosságra Köllő Babett múltjából!

A luxusfeleség már az általános iskolában eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni. Lesd meg te is élete legelső színházi alakítását!

Az RTL Klub műsorvezetői elárulták, kik a példaképeik!

Rengeteg felkonf, élő adás, szerkesztés és még több tapasztalat van már az RTL képernyősei mögött, azonban nekik is vannak olyan személyek az életükben, akikre felnéznek. Vajon Erős Antónia és Szellő István kiket követtek a pályájukon?

Barabás Évi: „Ha segítesz, megtelik szeretettel a szíved”

A műsorvezető ismét visszatért a Kifőzdébe, ahol saját kézműves mézeskaláccsal lepte meg a házigazdákat. Évi a Fókusz jótékonysági akciójáról is mesélt, amire idén immár ötödik alkalommal kerül sor, hiszen „csak a szeretet a lényeg”.

 

Bréking! Pintér Tibor kibékült a barátnőjével

A Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői érkeztek a stúdióba. Herczeg Zoli, Pintér Tibor és Anger Zsolt őszintén meséltek a dzsungelben átélt kalandjaikról, ráadásul a hosszú éhezés után Barabás Évi főztjét is megkóstolhatták. Sőt, Tenya azt is elárulta, hogy hanyadán állnak barátnőjével, Fridával.
 

Barabás Évi rászoruló családokon segít

A Fókusz műsorvezetője már nem először mérettette meg magát a Kifőzdében, ahol ezúttal egy „sárga étellel” kápráztatta el a nézőket, ráadásul a hospice-önkédeskedésről is őszintén mesélt.

 

 

Az elbűvölő Tenki Réka a Portré stúdiójában!

Tenki Réka színésznő elbűvölő teremtés, nem csoda, hogy az ország egyik legsármosabb színészének ejtette rabul a szívét. A család, a barátok is segítik a tehetséges színésznőt, hogy mindig a legjobbat nyújthassa a színpadon, és a magánéletében se legyenek kétségei. Remek alakításaiért olyan nívós díjakat tudhat magáénak, min a Színikritikusok díja, Aranymedál díj, Junior Príma díj, de legutóbb egy Aranymedve díjas magyar filmben alakított kimagaslót.

A teljes beszélgetést itt nézhetik meg!

 

Ezt látnod kell: a legcukibb sztárkedvencek!

Emlékezzünk meg azokról, akik a legszomorúbb napokon is mosolyt csalnak az arcunkra: tegnap volt az Állatok Világnapja! Ennek alkalmából összegyűjtöttük nektek hírességeink legtündéribb négylábúit. Induljon a cukimustra!

Nemcsak a bécsi erdő mesél, hanem Jéger Zsombor is

Jéger Zsombor, a fiatal, friss diplomás színész, nagyon tehetséges, mégsem elégedett magával. Pedig a Jupiter holdja című magyar filmben, még a földtől is elrugaszkodott.

Milyen az ideális szülő-gyerek kapcsolat?

Szeretet, tisztelet és végtelen empátia - az emberi kapcsolatok ideális összetevői. Egy ideális szülő-gyerek kapcsolatban pedig még fontosabbak a felsorolt érzések. De hogyan gondolnak véleményformálóink erről a kérdésről? Puzsér Róbert, Barabás Évi, Fejős Éva és Réz András válaszolt a Story Extra stábjának.

Nézd meg magad Barabás Évi csodás otthonát!

Pont egy évvel ezelőtt a csinos műsorvezetőt látogatta meg a Story Extra stábja a Váratlanul, vágatlanul. Évi elárulta, imádja az otthonát, és minden nap hálát ad annak, hogy egy olyan helyen élhet, mint most. A nézők a Fókusz műsorvezetőjének kedvencét is megismerhették.

Mit jelent számodra a barátság?

Egyszerűnek tűnő kérdésekre válaszolni sokszor a legnehezebb, főleg kamerák előtt. Írókat, véleményvezéreket izzasztottunk meg: mit jelent számodra a barátság?

Mától ő vezeti az RTL Klub egyik legsikeresebb riportmagazinját!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt egy új műsorvezetőt köszönthettek a nézők. Kiderült ugyanis, hogy D. Tóth András Barabás Éva váltótársa lett, aki már több mint 10 éve az RTL Klub munkatársa. András nagyon örült a lehetőségnek, és mint akkor elmondta, volt Fókuszos riporterként belülről is jól ismeri a műsort, és szerinte most a nézők is egy új oldaláról ismerhetik meg.

BARABÁS ÉVI:

Barabás Évi is meglátogatta a felújított csepeli szociális központot, ahol hátrányos helyzetű gyerekekkel találkozott. A műsorvezető szerint a gyerekek arcán egyáltalán nem lehet észrevenni a szomorúságot, sőt a központban csakis örömteli arcok vannak, akik boldogan vetik bele magukat az adventi programokba, a mézeskalácssütésbe és a kézműveskedésbe.

Mi Barabás Évi legkedvesebb emléke 2016-ból?

Katartikus élményben volt része, amikor egy színdarabban játszhatott színészekkel, és a közönség tapssal jutalmazta az előadásukat.

Barabás Évinek a karácsony felér egy varázslattal

A Fókusz műsorvezetője imádja az ünnepeket, ilyenkor a szívét is mindig ünneplőbe öltözteti. Folyton azt a gyerekkori varázslatot szeretné megteremteni, amit annyira imádott. És nemcsak családjának szeret örömet okozni, de másoknak is szívesen segít: a Fókusz december 28-án egy speciális különkiadással jelentkezik, melynek segítségével pénzt gyűjtenek a rászorulóknak.

KUTYASZÉPSÉGVERSENY: Barabás Évi az összhangot nézte

Több mint nyolcezer kutya muttata meg Komáromban szépségét és tudását. Ezeknek a kutyáknak minden szőrszála makulátlan a női fordrászokat is megszégyenítő mozdulatoknak köszönhetően. Idén az FCI által el nem ismert fajták bírálatában segédkezett a Fókusz műsorvezetője, Barabás Évi is.

Barabás Évi és Budai Zsuzsi vallanak a kedvenceikhez fűződő erős kötelékről

Az anyai ösztönt bizony nem olyan egyszerű elnyomni, de nincs is rá szükség. Így vannak ezzel azok a hírességek is, akiknek még nincs gyerekük, de kiskutyáikkal ugyanúgy átélik a gondoskodó édesanya szerepét. A Story Extra riportjában Barabás Évi és Budai Zsuzsi is vall a kedvenceikhez fűződő erős kötelékről.

Barabás Évit így még biztosan nem látták

A Fókusz csinos műsorvezetője most fürdőruhában állt kameránk elé, és megosztotta velünk, hogyan tartja formában magát, és minek köszönheti szuper alakját. És az is kiderül, hogy mi történt a csobbanás után!

Barabás Éviből Margit lett


szerző:
2016.07.05. 18:00
Barabás Éviből Margit lett

A Fókusz műsorvezetője egy Shakespeare darabban alakította Kikapós Margitot. Józan Laci és Peller Anna is segített neki, hogy Évi teljesen a minden lében kanál Margittá változhasson. Igaz, gyerekként járt színjátszó körbe, de nekünk a kulisszák mögött elmondta, hogy volt, amivel meggyűlt a baja a próbák közben.

Barabás Évi megmutatta az otthonát

Jöjjön most a Fókusz műsorvezetője, akiről köztudott, hogy imádja a természetet és az állatokat. De vajon otthonában mennyire jelenik meg mindez? Ugye kíváncsiak, Évi hol tölti mindennapjait? Most megnézhetik.

Ma este már D. Tóth András vezeti a Fókuszt!

Barabás Éva váltótársa lesz a Híradó műsorvezetője, aki már 10 éve az RTL Klub munkatársa. András nagyon örül a lehetőségnek, mint elmondta, volt Fókuszos riporterként  belülről is jól ismeri ezt a műsort, és szerinte most a nézők is egy új oldaláról ismerhetik meg.

Miről álmodoztak az RTL Klub műsorvezetői?

Informálnak, szórakoztatnak minket nap, mint nap. De az élet nem mindig volt szórakoztató számukra. Az RTL műsorvezetői, Erős Antónia, Barabás Évi és Istenes Bence egytől‐egyig hosszú utat tettek meg a képernyőig, de egy dologban nagyon hasonlítanak egymásra.

Teljesen megújul a Fókusz!


szerző:
2016.03.08. 11:27
Teljesen megújul a Fókusz!

Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól és más televíziós társaságnál keres kihívásokat, felmondási idejét a mai nappal megkezdte. Így a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői.

Az RTL Klub is részt vett a jótékonysági sütivásáron

Csokis, kókuszos, csillag alakú vagy éppen igazi karácsonyi hangulatot megidéző tortaköltemények. A finom sütemények igazán különlegesek, ugyanis jótékony célra készültek. Az Adni jó! akcióban az RTL Klub hírességei, a saját és kollégáik által készített édességeket árulták.

Fókusz 2015-10-09


szerző:
2015.10.09. 17:25

Fókusz 2015-10-08


szerző:
2015.10.08. 17:25
Fókusz 2015-10-08

Érett bombázók - Világszerte hódítanak a negyvenes, ötvenes szépségideálok. A siker titkáról két magyar fotómodell anyukát kérdeztünk. Elgázolta gyermekét- újabb tragédia történt tolatás közben Miskolcon. Hogyan tudjuk kivédeni a hasonló baleseteket? Megjött a tortakirály - Mint egy rocksztárt, úgy fogadták Budapesten a világ leghíresebb cukrászmesterét. Buddy Valastroval magyar süteményeket kóstoltattunk!

Fókusz 2015-10-07


szerző:
2015.10.07. 17:25
Fókusz 2015-10-07

Váratlan hadműveletek - Az oroszok mindenkit megleptek, hogy nem az Iszlám Államot támadják. Hogyan hat ez a menekültválságra? Feldolgozni a tragédiát - Emese édesapja lábtengó közben halt meg, mint a nagyapja, a lánynak most is hiányzik. Rátalált a szerelem - Dobó Kata otthon a nyugalmat, a színpadon a veszekedést imádja. Mindkettőt az új párjával.

Fókusz 2015-10-06


szerző:
2015.10.06. 17:25
Fókusz 2015-10-06

Nem bír magával - Tisztában van vele, hogy nem igazán tud énekelni, de Győzike mégis próbálkozik. A családja se érti. Csodás gyógyulások? - Helyek, ahol súlyos betegek kapnak reményt a gyógyulásra. Csoda vagy csak hit? És mit mond az orvos? Mi lesz veled, Tóbiás? - Kígyó okozta a Barátok közt legújabb balesetét, megmutatjuk, hogyan forgatták.

Fókusz 2015-10-05


szerző:
2015.10.05. 17:25

Fókusz 2015-10-02


szerző:
2015.10.02. 17:25

Fókusz 2015-10-01


szerző:
2015.10.01. 17:25

Fókusz 2015-09-30


szerző:
2015.09.30. 17:25

Fókusz 2015-09-29


szerző:
2015.09.29. 17:25

Fókusz 2015-09-28


szerző:
2015.09.28. 17:25
Csongrádi Kata tűzzel él a színpadon és a hétköznapjaiban is

Hogy milliónyit-e, azt nem tudhatjuk, de egészen biztosan rengeteg rózsát kapott már az elbűvölő hangú színész-énekesnő: Barabás Évi Csongrádi Katával beszélgetett.

Minek készültek a sztárok gyerekként?

Vajon Czutor Zoli mindig is a színpadon képzelte el magát és Hadas Kriszta már az oviban is interjúkat készített a csoporttársaival? Erről meséltek nálunk a keddi 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Mindenki Anyácskája: Áncsán Aranka

Egy kedves ismerős, sok-sok gyermek anyukája, nevelője, Áncsán Aranka volt Barabás Évi vendége. Anyácska, ahogyan mindannyian ismerjük őt, három éves volt, amikor édesanyja, 17 éves pedig, amikor édesapja meghalt. Az élettörténete kapcsán úgy gondolja, bár a sors véletlen hozta, mégsem lehet véletlen, hogy gyermekvédelemmel foglalkozik.

Havazin 14-12-28


szerző:
2014.12.28. 10:45
Havazin 14-12-28

Havazin: Barabás Évi a svájci Alpokban küzd a kemény éjszakai fagyokkal a jégkunyhóban, majd a tériszonyával 3000 méter magasan. Sebesség, vadság majd csoki luxus álomkivitelben a Havazinban.

Havas és csokis kiképzésen a Fókusz műsorvezetője

Barabás Évi a svájci Alpokban küzdött a kemény éjszakai fagyokkal egy jégkunyhóban, majd a tériszonyával 3000 méter magasan. Sebesség, vadság, majd csoki luxus álomkivitelben a Havazinban.

A három finalista legjobb élményeiről és álmairól is mesélt

Benji, Horányi Juli és Tóth Andi együtt emlékeztek vissza a legszebb pillanataikra. Különleges produkciókból és nagy pillanatokból egyikük X-életében sem volt hiány. 

Tervek, esélyek és drámai pillanatok!

Ilyés Jenifer, Jakab-Péter Izabella, Borbély Richárd és Szabó Richárd esélyt latolgattak, és mindenki felfedte, hogy kinek is örülnének a legjobban. A Finálé mellett a múltbéli tapasztalatok és a jövő is szóba került.

Kállai-Kiss Zsófi és Andelic Jonathan drámai párbajokon vannak túl

Little G mentoráltjai nagyon örülnek neki, hogy csapattársuk Horányi Juli ott vana  Fináléban. Jota szerint szombaton sokkal feszültebbnek tűnt, mint ma, a Finálé napján. Nemcsak Juliról, de drámai élményeikről és megdöbbentő Párbaj-élményeikről is meséltek.

Esélylatolgatás és visszatekintés a mentorsegédekkel

Geszti Péter idén már nem mentorként, hanem mentorsegédként tért vissza és nagyon élvezte a feladatot, hiszen nem az ő vállát nyomta a nehéz döntés súlya. Puskás Peti és Stohl András közösne latolgatták a versenyzők esélyeit.

Mélypontok és könnyek a Mentorház után

Bordás Anasztázia, Cseh Andi, Karacs Balázs, Sallai László és Horváth Ági kiestek a Mentorházban. Nehéz pillanatokat és egyben könnyes időszakot kellett legyűrniük magukban. Kiesésükről és legnehezebb emlékeikről meséltek Barabás Évinek.

Gusztos Enid nem tört össze a Tábor miatt

Örült neki, hogy Jenifer juthatott tovább helyette, hiszen összebarátkoztak a felkészülések alatt. Persze boldog lett volna, ha ő is továbbjut, de azóta elfogadta, hogy fel kellett állnia, és utolsóként távozott a versenyzők közül.

Tóth Marci kétszer is nekivágott az X-Faktor kihívásainak

Marci nagyon rosszul élte meg a visszatérését, az elrontott fellépés után egy hónapig gyomorgyörcse volt és nem bírt rendesen aludni. Csapattársaival már nincsenek együtt, viszont nem adta fel az álmait és már egy saját dalt is kiadott.

Veszelka Tamásnak nemcsak a hangokkal gyűlt meg a baja

Vezényszóra szerette volna indítani a produkcióját, hogy a füléseben is jól hallhassa a számát. Ennek persze nem lett túl jó vége...

Fábry Pál, a lobogó lángok ura?

Pál a Válogatókon hozta a frászt a mentorokra, hiszen kis híján felgyújtotta a színpadot. Azóta persze félretette a számot és inkább biztonságosabb produkciókban utazik.

Mentorviták: Alföldi és Little G szópárbajai

Parázs viták és veszekedések: a mentorok sem érthetnek mindig egyet, viszont négyük közül Little G és Alföldi Róbert különböztek össze a legtöbbet.

Alföldi Róbert kíméletlen kritikáival riogatta a jelentkezőket

Alföldi Róbert sajátos humorával és esetenként gyilkos véleményével nem egy jelentkezőt tett helyre a Válogatók során. Őszinteségét azonban nagyon fontos kelléknek tartja: ehhez a szakmához hozzátartozik, hogy elviseljék és kezeljék az ehhez hasonló, kemény kritikákat.

Szikora Róbert sziporkás dumái mindig nagyot robbantak

Egy elmeorvos nyájas nyugalmával kérdezem - hangzott többeik között ez is Szikora Róbert szájából a Válogatók legszélsőségesebb pillanataiban. A lányok mentora számtalan humor-bombával nevetette meg az X-Faktor nézőit és mentortársait egyaránt.

A mentorok és a Válogatók emlékei

A mentorok nagy izgalommal várják a Finálét: gyomorgörcs és száguldozó érzelmek tömkelegével egyensúlyoznak a nagy befejezés határában. Barabás Évi nemcsak a pillanatnyi érzelmeikről, de legszebb és legviccesebb emlékekikről is kifaggatta őket.

A három finalista már tűkön ülve várja a nagy döntőt

Benji alig bírt aludni a vasárnapi megmérettetés előtt, végig azon kattogott, hogy nemsokára újabb Élő Show-n állnak a közönség elé. Tóth Andi magához hűen óriási energiával várja az estét, és minden vágya, hogy megnyerhesse az X-Faktort. Horányi Juli pedig alig várja, hogy újra bizonyíthasson.

Kiderítettük, kiért rajong Szabó Zsófi

Az After X műsorvezetőjének, Szabó Zsófinak a szerelmi életéről rendszeresen felröppennek pletykák, ő azonban rejtélyesen hallgat arról, hogy rátalált-e már az igazira. Bármi legyen is az igazság, az biztos, hogy a szíve már foglalt, hisz szemmel láthatóan rajongásig imádja négylábú kedvencét, Gyémántot. Összeállításunkban nemcsak vele, de Barabás Éva és Gianni leghűségesebb társával is megismerkedhetnek.
 

Barabás Évi a stroke-ra hívja fel a figyelmet

A műsorvezetővel és dr. Vastagh Ildikó neurológussal a betegségről, az időbeni felismerésről és a megelőzés fontosságáról beszélgettünk.

Jótékonykodtak a Fókusz műsorvezetői

Barabás Éva és Gönczi Gábor az Adni jó! akció keretein belül jótékonykodott.

Portré 12-10-28


szerző:
2012.10.29. 01:20
Portré 12-10-28

Portré: A legjobb stroke-os irányíthatta a vasárnap esti Portré adást, Barabás Évi pedig beült a hajóba. Persze csak képletesen, de a stúdióban mindenesetre izgalmas beszélgetés kezdődött, a műsorvezető és Szabó Gabi, olimpiai bajnok kajakosunk között.

Egy igaz barátság története


szerző:
2011.09.15. 07:45
Egy igaz barátság története

Barabás Évi visszarepült az időben: gyermekkora kedvenc mesehősének, Mirr-Murrnak a hangja, Halász Judit most élőben mesél neki. Megismerkedésük különös történetét ők maguk mondták el.

Barabás Évi az S.O.S. Gyermekfaluért futott az esőben

A gyerekek szinte csüngenek Évi nénin, ahogy ők hívják. Titkokat osztanak meg vele, és hozzábújnak. Olyan közös szavaik vannak, amiket csak ők értenek.

Barabás Évi és Hajdú Steve maguk szedték a termést

Steve kiváló gyümölcskúrát tud tavaszi méregtelenítéshez: reggel szilvapálinka, délben barackpálinka, este pedig meggybor.

Reggeli 11-01-04


szerző:
2011.01.04. 09:05
Reggeli 11-01-04

Reggeli: Igazi sztárparádé volt a Reggeliben: nálunk járt a szülinapos Győzike, a szerelmes VV Zsuzsi és Leonidász, valamint Erőss Zsolt és Katus Attila is.

Csak csajok 11-01-04


szerző:
2011.01.04. 09:05
Csak csajok 11-01-04

Csak csajok: Melyik gyereknek milyen sport az ideális? A szülő vagy szakember tanítsa meg az alapokat? Hány évesen lehet elkezdeni? Csapó Gábor a keddi Csak csajokban minden kérdésre válaszol. Illetve még arról is szót ejtünk, hogy vajon a szerelem harminc fölött már egészen mást jelent?

Reggeli 10-12-21


szerző:
2010.12.21. 09:05
Reggeli 10-12-21

Folytatódik a karácsonyi hangulat a Reggeliben: Vastag Csaba, az X-Faktor győztese és Szellő István is a Reggeli vendége volt ma. Csabával a győzelméről, Szellő Istvánnal pedig eddig sosem látott fotóiról beszélgettünk.

Csak Csajok 10-12-21


szerző:
2010.12.21. 09:05
Csak Csajok 10-12-21

Csak csajok Barabás Évával, Ungár Anikóval és Pataki Zitával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 10-12-08


szerző:
2010.12.08. 09:05
Csak csajok 10-12-08

Csak csajok: Manapság nagyon divatos hosszú hajról egészen rövidre váltani, amit sokan összekötnek az életben bekövetkező komoly változással. Hajas László mesterfodrászt arról faggattuk, hogy tényleg igaz-e a feltételezés, az új frizura egy új életszakasz kezdetét jelenti?

Reggeli 10-12-06


szerző:
2010.12.06. 08:35
Reggeli 10-12-06

Reggeli: Vastag Tomival kezdtük a hetet: az X-Faktor eddigi legmeghatóbb kieséséről mesélt nekünk, és ismét eljött hozzánk Balzsay Károly is, aki ezúttal nem sporteredményeiről, hanem gyermekeiről és a Mikulásról mesélt nekünk.

Reggeli 10-11-25


szerző:
2010.11.25. 09:05
Reggeli 10-11-25

Reggeli: Celeb Villalakókkal népesült be a Reggeli, Benkőék az együtt töltött négy napról meséltek, de nálunk járt a Zimmer Feri kastély őre, Kálloy Molnár Péter is.

Reggeli 10-11-24


szerző:
2010.11.24. 09:05
Reggeli 10-11-24

Reggeli: Velünk ünnepelte győzelmét Balzsay Károly és nekünk főzőtt Váncsa István a mai Reggeliben.

Reggeli 10-11-22


szerző:
2010.11.22. 09:05
Reggeli 10-11-22

Reggeli: A Reggeli vendége volt Magyar Attila felesége, aki őszintén mesélt házasságukról, de nálunk járt Stohl András is, a VV4 műsorvezetőjét a műsorról faggatjuk.

Reggeli 10-11-11


szerző:
2010.11.11. 09:05
Reggeli 10-11-11

Reggeli: Laky Zsuzsi nálunk mutatta meg babájának első ultrahang-felvételeit, de fény derült Für Anikó és Mucsi Zoltán pikáns kalandjára is a mai Reggeliben.

Reggeli 10-11-10


szerző:
2010.11.10. 09:05
Reggeli 10-11-10

Reggeli: Vendégünk volt Shodeinde Dorka és Eszes Szabolcs: Dorkát családjáról, a magyar színészt pedig Angelina Jolie-ról faggattuk.

Csak csajok 10-11-10


szerző:
2010.11.10. 09:05
Csak csajok 10-11-10

Csak csajok: A családtagjainkkal általában nehezebben értjük meg magunkat a közös munka során, hiszen sokkal többet várunk el tőlük. Ennek persze megvannak az előnyei is. A nehézségekről és a pozitívumokról is beszélgettünk a szerdai Csak csajokban.

Csak csajok 10-11-09


szerző:
2010.11.09. 09:05
Csak csajok 10-11-09

Csak csajok: A legtöbb férfi tökéletesen egészségesnek gondolja magát, éppen ezért nem jár orvoshoz, nem eszik egészséges ételeket és nem sportol. De mi történik akkor, ha a körülötte élő nők észreveszik, hogy párjuk mégsem csattan ki az egészségtől? Erről faggattuk sztárvendégeinket a keddi Csak csajokban.

Csak csajok 10-10-28


szerző:
2010.10.28. 09:05
Csak csajok 10-10-28

Csak csajok: Sokan tévesen állnak a táplálkozáshoz, és azt sem tudják, hogy ezáltal később jelentkező betegséget okozhatnak maguknak. Dietetikus szakértőnk elárulta, hogyan kell helyesen táplálkozni és beszélgettünk a cukorbetegségről is, amely az egészségtelen táplálkozás egyik következménye lehet.

Csak csajok 10-10-27


szerző:
2010.10.27. 09:05
Csak csajok 10-10-27

Csak csajok: Máté Kriszta férje, Bárdos András őszintén bevallja a feleségének, ha megnéz az utcán egy másik nőt. Vajon ez a megoldás a féltékenység ellen? András elég radikálisan fejtette ki a véleményét a férfiak érzelmeiről vagy éppen azoknak a hiányáról, de most megkérdeztük a női oldalt és persze a feleségét, Krisztát is.

Csak csajok 10-10-26


szerző:
2010.10.26. 09:05
Csak csajok 10-10-26

Csak csajok: Nem csak a felnőtteket, a kisgyerekeket is gyötörheti fejfájás. Vajon ők is lehetnek frontérzékenyek? Mitől fájhat még a fejük? Ez a tünet néha komolyabb problémára is utalhat. Erről kérdeztük a keddi Csak csajokban gyermekorvosunkat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való