KERESÉS search-close

Barack Obama

89 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Barack Obama"

Joe Biden újra a Fehér Házban

Politikai veterán, aki már nyolc évig dolgozott a Fehér Házban. Akkor Barack Obama alelnöke volt. Joe Biden januártól - ha a bírósági eljárások után is marad az eredmény - az Egyesült Államok 46. elnöke lesz.

Hírességek fiókjait törték fel a hekkerek

Hekkerek törték fel hírességek és politikusok Twitter-fiókját. A célpontok között volt Barack Obama egykori amerikai elnök és a rapper Kanye West is. A nevükben kértek pénzt az emberektől, mondván, a dupláját fizetik majd vissza. Emiatt sokan utaltak is. Az okozott kár milliós nagyságrendű lehet - dollárban.

Bombát kapott Robert de Niro is

Az Oscar-díjas színész New York-i éttermébe ugyanolyan szerkezetet küldtek, mint a héten több más olyan ismert embernek, akik az amerikai elnök kritikusainak számítanak. A többek között Soros György üzletembernek, Barack Obama volt elnöknek és Hillary Clinton egykori külügyminiszternek küldött csomagok egyike sem robbant fel. 

Igazán személyes emléket osztott meg Michelle Obama

Szokatlanul személyes emléket osztott meg Michelle Obama esküvőjéről az Instagramján.

 

Őket biztos nem fogja meghívni Harry herceg

Egyszerűen oldotta meg a diplomáciai dilemmát Harry herceg és Meghan Markle: sem Donald Trumpot, sem Barack Obamát nem hívták meg közelgő esküvőjükre.

 

A szerelem elnöke


szerző:
2018.01.19. 16:10
A szerelem elnöke

Barack Obama szerelmes üzenettel köszöntötte feleségét születésnapján. Obama gyakorlatilag a valaha volt első amerikai elnök, akit mandátumának lejárása után igazi sztárként kezelnek. Tudjuk, hogy hol nyaral, hogy Rihannát, és JayZ-t hallgat, és élvezi az életet: csupa olyan dolgot próbál ki, amely elnöksége alatt a veszélyességi faktor miatt tiltott volt.

Ezek voltak Barack Obama elnöki 8 évének legjobb pillanatai!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt egy igazi rocksztár távozott a Fehér Házból.  Barack Obama nem az első elnök volt, aki kilépett a szerepéből és a szabad világ vezetőjeként is bizonyította, hogy nem csak a kormányzáshoz ért, de minden elődjénél többször jelent meg meglehetősen extrém módon a médiában.

Már Obama is szex- és drogbotrányokba keveredett?

Obama is beállhat a nőügyeikkel és drogbotrányaikkal kétes hírnevet szerző amerikai elnökök sorába? A volt elnök korábban a nyilvánosság előtt már beszélt arról, hogy huszon évei elején sok mindent kipróbált. De, miután a sajtó úgy kezelte őt, akár egy rocksztárt nem lett nagyobb visszhangja fiatalkori kicsapongásainak. Most lehet, hogy mégis a Marilyn Monroe-val hetyegő Kennedyvel és a Monica Lewinsky-val játszadozó Clintonnal kezdik egy lapon emlegetni?

Fókusz 2017-05-04


szerző:
2017.05.04. 17:25

Fókusz 2017-04-11


szerző:
2017.04.11. 17:25

Story Extra 2017-02-08


szerző:
2017.02.08. 17:25
Mi történik az Egyesült Államok elnökeivel, miután elhagyják a Fehér Házat?

8 év után búcsúzott az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama. Utolsó sajtótájékoztatóján mindenkit biztosított arról, hogy nem tűnik el a nyilvánosság elől. De vajon mi lesz a leköszönő ex-elnökökkel? Hogyan tudnak visszailleszkedni a társadalomba és milyen kiváltságokkal jár az, ha valaki a világ egyik legnagyobb hatalmának vezetőjenként tevékenykedett hosszú éveken át?

Barack Obama nyolc éve az Amerikai Egyesült Államok elnökeként

Nem kérdés, hogy Barack Obama volt az amerikai történelem egyik legjobban várt, és legnépszerűbb elnöke. Nem csoda, hogy duplázni tudott. Igaz második ciklusában sokkal nehezebb dolga volt, és jelentősen csökkent is a tetszési indexe, de még mindig sokkal többen kedvelik, mint az új elnököt. Tegyük hozzá, hogy sokat köszönhet, hihetetlenül elragadó, és okos feleségének, Michelle-nek is.

Obama: Minden rendben lesz!

„Alapvetően hiszem, hogy minden rendben lesz velünk. De harcolnunk és dolgoznunk kell érte" - ezzel a gondolattal zárta utolsó elnöki sajtótájékoztatóját Barack Obama. Az amerikai elnök üzent utódjának, Donald Trumpnak és az oroszoknak is.

Barack Obama elnöki 8 évének legjobb pillanatai

Igazi rock sztár távozik a héten a Fehér Házból.  Barack Obama nem az első elnök volt, aki kilépett a szerepéből és a szabad világ vezetőjeként is bizonyította, hogy nem csak a kormányzáshoz ért, de minden elődjénél többször jelent meg meglehetősen extrém módon a médiában.

Hová tűnt Sasha?


szerző:
2017.01.11. 17:55
Hová tűnt Sasha?

Barack Obama magyar idő szerint hajnalban mondta el utolsó hivatalos elnöki beszédét, amin számba vette az elmúlt nyolc évet, és igazán érzelmes hangot ütött meg. Természetes volt, hogy családja is jelen volt az eseményen – kivéve egyvalakit: kisebbik lányát, Sashát. Obama lányai korábban többször is megtisztelték jelenlétükkel a fontosabb eseményeket, ezért volt igazán érdekes, hogy miért nem ült testvére, édesanyja és Malia mellett a tizenöt éves Sasha.

Trump: Működött a kémia Obamával

Kiválóan működött a kémia Obamával - így értékelte Donald Trump első találkozóját a leköszönő elnökkel. A tíz percesre tervezett, végül másfél óráig tartó megbeszélést Obama is kiváló hangulatúnak nevezte. Michelle Obama ezalatt Melania Trumpot vezette körbe leendő otthonában. Közben a világsajtó azt találgatja, hogy Trump népes családjából kik költöznek majd a Fehér Házba.

24 éve együtt az Obama házaspár

Az amerikai elnöki pár évfordulót ünnepelt: Barack Obama 24 éve vette el feleségét, Michelle Obamát. Mindketten a Harvard jogi karán tanultak, de csak ez első, közös munkahelyükön szerettek egymásba. Három éven belül össze is házasodtak, azóta már két lány is született az Obama-családban: Malia és a Natasha.

Magyarázkodtak a jelöltek

Vlagyimir Putyin sokkal jobb vezető, mint Barack Obama - így dícsérte újfent az orosz elnököt Donald Trump. Az amerikai republikánus párt elnökjelöltje közölte, hogy hiba volt bevonulni Irakba, de ha már ott voltak, el kellett volna hozni az olajat onnan. Mindez azon a fórumon történt, amelyen mindkét elnök aspiráns fél órában válaszolhatott veteránok kérdéseire, és mutathatta meg, miért lenne ő a jobb főparancsnok.

Alpári sértés Obamának

Lemondta találkozóját Barack Obama a Fülöp-szigetek elnökével, miután az nyilvánosan, rendkívül durva hangnemben gyalázta az amerikai elnököt. Rodrigo Duterte egy sajtótájékoztatón fenyegette meg Obamát, hogy ha szóba meri hozni a beszélgetésen az emberi jogokat, egyszerűen le fogja ordítani - majd az édesanyjára tett alpári megjegyzéseket. Duterte egyébként hírhedt bárdolatlan stílusáról, legutóbb a pápáról beszélt hasonló hangnemben.

Botrányosan fogadták Obamát

Példátlanul udvariatlanul fogadták az amerikai elnököt Kínában. A vendéglátók egyszerűen nem állítottak lépcsőt az elnöki különgéphez, így Obamának az ilyenkor szokásos vörös szőnyeg helyett egy oldalsó kijáraton kellett elhagynia a repülőt. A jelen lévő amerikai tisztviselőket és újságírókat pedig ordítva és lökdösve próbálták távol tartani az eseménytől. Több jel is arra utal, hogy nem kínos baki történt.

Ki gondolta volna, hogy betegségeket gyógyíthat a jeges vödör?

Heteken át tartotta lázban az internet népét és a sztárvilágot, hogy éppen melyik híresség öntötte nyakon magát jeges vízzel, ki kit hívott ki, és adakozott az ALS nevű gyógyíthatatlan betegségben szenvedőknek. A kihívásból majdnem harminchárom milliárd forintnyi összeg gyűlt össze, a pénzt kutatásra fordították. Hogy milyen gént fedeztek fel, és mindez mit jelent az ALS gyógyításában? Ennek járt utána a Fókusz.

Obama az atomcsapásra emlékezett

Először koszorúzott Hirosimában hivatalban lévő amerikai elnök. Barack Obama így emlékezett a 71 évvel ezelőtt történt atomkatasztrófára. 1945. augusztus 6-án 140 ezer ember halt meg, amikor az Egyesült Államok atombombát dobott a japán városra. Obama túlélőkkel is találkozott.

Orbán Soros Györgyöt sejti a háttérben

Soros György és Közép-európai háttérhatalma a felelős a miniszterelnök szerint, amiért több amerikai bírálat is érte Magyarországot az elmúlt napokban. Orbán Viktor erről az állami rádiónak adott interjújában beszélt. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter még csütörtökön pedig azt állította, Barack Obama, amerikai elnök célja, hogy minél több muszlim érkezzen Európába, és ebben segíti őt a magyar származású üzletember. A Fehér Ház szóvivője erre csak annyit mondott, nem hiszi, hogy a megjegyzés méltó a válaszra. A Liberálisok szerint a kormány tévképzetek rabja lett.

A herceg, aki pizsamában fogadta az amerikai elnököt

A fél világ olvadozik György herceg legújabb pizsamás képétől. Vilmos herceg és Katalin hercegné kétéves kisfia pizsamában és köntösben fogadta Barack Obamát és feleségét.

Celeb húsvét az Istragramon: sztárok az ünnep hevében

Akár hisszük, akár nem, a világ leghíresebb emberei is úgy ünnepelnek, mint mi.  Összegyűjtöttünk pár fotót a hollywoodi csillagok húsvéti pillanataiból, hogy bizonyosságot szerezzünk a fenti állításról.

106 éves néni pörgette meg Obamát

Táncra perdült örömében egy 106 éves nő, amikor a Fehér Házban találkozhatott az Obama házaspárral. Az idős afroamerikai asszonynak régi álma volt, hogy beszélhessen az Egyesült Államok első fekete elnökével.
A rendhagyó találkozóról készült videót a Fehér Ház hivatalos Facebook-oldalára is felrakták, ahol néhány óra alatt több mint tízmilliós nézettséget ért el.

Ellen DeGeneres sosem mondana nemet Obamára!

Ha az amerikai elnökkel szelfizhetsz, ne szalaszd el a lehetőséget! Ellen Degeneres tévéműsorában szerepelt Barack Obama, és az interjú után a műsorvezető nem tudott ellenállni a kísértésnek. Lea Michele Twitter üzenetben buzdította a tökéletes alakra vágyó követőit.

Obama rendelettel szigorít


szerző:
2016.01.05. 18:49
Obama rendelettel szigorít

Saját hatáskörében, rendelettel szigorítja a fegyverszerzést az Egyesült Államokban az amerikai elnök. Barack Obama kedden jelentette be Washingtonban a tervezett intézkedés csomagot, amelynek jelentős része már korábban kiszivárgott.
A fegyverkereskedők, és az elnök politikai ellenfelei a fegyvertartáshoz való alkotmányos alapjog megsértéséről, és elnöki túlkapásról beszélnek.

Fókusz 2015-12-07


szerző:
2015.12.07. 18:55
Fókusz 2015-12-07

Irány a finálé! - Hogyan készülnek a Hungary’s Got Talent produkciói? Mivel aratott sikert a Supergirls, az All In, vagy a Talamba? Káosz vagy béke? - Amerika megsemmisítené az Iszlám Államot. Vajon Obama kijelentése mit jelent Európa számára? 10 milliós fődíj - Megvan az ország legfiatalabb Konyhafőnöke! Hanga mindössze tíz évesen vitte el a nyereményt, elmondja mire költi majd.

Káosz vagy béke: mit jelent Obama bejelentése a világ számára?

Dübörgő fegyverek, bombák, tömeges kivégzések. Továbbra is forrong a Közel-Kelet miközben egyre több szereplővel bővül azon országok tábora, akik különböző okokból részt vesznek, vagy részt kívánnak venni az egyre jobban eszkalálódó konfliktusban.

Nyugtató szavak a hálaadás napján

Megnyugtatta az amerikai elnök az amerikai népet, és boldog ünnepet kívánt. Barack Obama közölte, hogy nincs hírszerzési információ az Egyesült Államok elleni lehetséges terrortámadásról, ezért a legnagyobb családi ünnepet, a csütörtöki hálaadás napját békében töltheti mindenki.

Eljött a riogatás napja


szerző:
2015.10.31. 18:50
Eljött a riogatás napja

Jelmezbe öltözött hétvégén a világ Halloween alkalmából. Az amerikaiak még a Fehér Házat is feldíszítették a kétnapos ünnep alkalmából, az utcákat pedig vicces vagy éppen rémisztő ruhákba bújt gyerekek járják. Erdélyben horror-menüvel várják az éttermek a vendégeket.

Történelmi változásra készül az amerikai elnök

Barack Obama videóüzenetben ismertette akciótervét, amely drasztikusan csökkentené a felmelegedést okozó üvegházhatású gázok kibocsátását, hogy az Egyesült Államok fokozatosan áttérjen a széntüzelésről a nap-és szélenergiára. A Fehér Ház honlapjára feltett videóüzenet látványvilága egészen káprázatos.

„Hello Twitter! Barack vagyok. De tényleg!”

„Hello Twitter! Barack vagyok. De tényleg! Hat év után végre adtak nekem saját fiókot” - ez volt az első üzenete az amerikai elnöknek a népszerű közösségi csevegő-oldalon. Barack Obamát a biztonsági szolgálatok eddig szigorúan korlátozták. Csak egy lebutított okostelefonja lehetett. Mostantól azonban közvetlenül is cseveghet bárkivel a Twitteren. Egy nap alatt 1 millió 800 ezer követője lett, és már szócsatát is vívott a korábbi elnökkel, Bill Clintonnal.

A 100 legbefolyásosabb ember


szerző:
2015.04.17. 18:16
A 100 legbefolyásosabb ember

Barack Obama, Kanye West vagy Chris Pratt - mindannyian szerepelnek a Time magazin most nyilvánosságra hozott 100-as listáján. A hetilap a szerkesztőség szerint a legbefolyásosabb embereket sorolja fel. Barack Obama a rekorder a listán, ő tizedszer szerepel rajta.

80 percen át tárgyaltak egymással

Visszafordíthatatlannak tűnik a nagy változás. Az előző napi néhány másodperces kézfogó után, az amerikai és a kubai elnök 80 percen át tárgyalt egymással tolmácsaik kíséretében, zárt ajtók mögött az amerikai államok szervezetének csúcstalálkozóján. És csupa jót mondtak egymásról. Ám más meglepetések is voltak Panamavárosban.

Ukrajna: szöges ellentétek

Az élet úgy hozta, hogy a második világháború utáni Európa mindkét súlyos fegyveres konfliktusa a szomszédunkban történik: a délszláv háború közel volt, de az ukrajnai Donyeck is csak egy párizsnyi távolságra van tőlünk. Ukrajna keleti részén polgárháború van. Meghívtunk két szakértőt, Hajdú Nórát és Krausz Tamást, hogy segítsenek értelmezni azt, hogy mi mozgatja ezeket a politikusokat, különös tekintettel arra, hogy miért és merre tart Oroszország.

Megérkezett az új amerikai nagykövet

Másfél év után ismét lesz amerikai nagykövet Budapesten, hétfőn érkezik Magyarországra Colleen Bell. A 47 éves filmproducer kinevezése az Egyesült Államokban szokatlanul nagy visszhangot kapott, Bellnek ugyanis nincs számottevő diplomáciai tapasztalata, viszont sok pénzzel támogatta Barack Obama újraválasztási kampányát. Kinevezése ellen például John McCain szenátor is tiltakozott, aki szerint Bell semmit sem tud Magyarországról, ezért alkalmatlan a posztra.

Kamerát viselnek majd az amerikai rendőrök

Testre szerelhető kamerát kapnak az amerikai rendőrök. Barack Obama a fergusoni ügy, a 18 éves Michael Brown lelövése és az azt követő erőszakos tüntetések miatt döntött így. A kamerát a járőrök a mellkasukon viselik majd, a felvételeket a bíróságok bizonyítékként fogadják el.
 

Fókusz 14-08-08


szerző:
2014.08.08. 19:30
Fókusz 14-08-08

Fókusz: Sokkoló hazatérés - Bejutottunk az Andrássy úti leégett szellemházba! Mi történt a lakók értékeivel? Minden tilos? - Hova engedik be a négylábúakat? Van, ahol strand és játszótér készül a kutyáknak, nálunk még nyakörvet sem vásárolhatunk velük! Tűzfészek - Már Amerika beavatkozik a közel-keleti konfluktusba, kell-e félnünk az ISIS terrorfenyegetésétől?

Fókusz 14-03-03


szerző:
2014.03.03. 18:30
Fókusz 14-03-03

Fókusz: Simon, a partizán - Charlotte barátja mindenkit meglepett beugrós akciójával. Lesz-e következménye a szabályszegésnek? Romantikus lánykérés - Hasonmás várta a rajongókat Vastag Csaba koncertjén, de végül az összes X-Faktor-győztes megérkezett. Újra boldog - Détár Enikő egy nála 10 évvel fiatalabb férfi oldalán találta meg a szerelmet, őszintén mesélt párjáról.

Botrányos jeltolmács Mandela búcsúztatásán

Óriási botrányt kavart az a tolmács, aki a Nelson Mandela tiszteletére tartott megemlékezésen Obama elnök és a volt afrikai államfő unokái mögött állva csak értelmetlenül kalimpált.

A Homeland hódító útjára indul az RTL II-n

Obama elnök kedvenc, Golden Globe-t is nyert sorozata megérkezett Magyarországra. Mától már mi is törhetjük a fejünket, hogy nemzeti hős, vagy hazaáruló az egyik főszereplő. A halottnak hitt katonát 8 év után kiszabadítják a hadifogságból és innentől kezdve a történet megunhatatlan.

Vérengzés: Azonosították az áldozatokat

Az ámokfutó 20 gyereket lőtt le, valamennyien 6 és 7 évesek voltak. A tettének indítékáról továbbra sem tudni semmit.

Mészárlás: négynapos nemzeti gyász Amerikában

27 embert, köztük 20 gyermeket mészárolt le az iskolai ámokfutó az Egyesült Államokban. A támadó a gyilkosságok után magával is végzett.

Fókusz 12-11-09


szerző:
2012.11.09. 20:50
Fókusz 12-11-09

Fókusz: Sikergyárosok - Ki felel Zámbó Krisztián, Csobot Adél, vagy Oláh Gergő torkáért? Az énektanárok állandó készültségben pszichológusok is! Letaglózva - Gáspár Győző most fogta fel: akár börtönbe is juthat. Az interjú alatt Beával is összeveszett. Vigyázat, Tankcsapda!- A zenekar klippremiert ígért, végül élő koncertet is adott. A meglepetés sokkolta a szemtanúkat!

Magyar fiú kampányolt Obamáért


szerző:
2012.11.09. 19:00
Magyar fiú kampányolt Obamáért

Egy 26 éves magyar fiatalember, Hampuk Richárd gondolt egyet, és puszta kíváncsiságból beférkőzött Barack Obama csapatába. Testközelből élte át a küzdelmet, aztán pedig a győzelmet. A felvételeit elsőként a Fókusznak mutatta meg.

Fókusz 12-07-18


szerző:
2012.07.18. 20:05
Fókusz 12-07-18

Fókusz: Kocsis Tibi megdöbbent a meglepetésén, Malek Miki pedig beszólt mentortársainak a koncert előtt. Bálint Antónia megelégelte az ismeretlen zaklató szexuális SMS-eit és most visszavág. Nem fizették ki és a családi házát is elvesztette a Megyeri híd alvállalkozója. Van-e kiút a családja számára?

Hitlerhez hasonlította Obamát az énekes

Az ESPN levette műsoráról az amerikaifutball-közvetítésének felvezető számát, mert előadója Hitlerhez hasonlította Obama elnököt.

Az USA nem akarja Palesztinát az ENSZ-be

Átadta a palesztinok felvételi kérelmét az ENSZ főtitkárának Mahmúd Abbász.

Iszlám centrum a Világkereskedelmi központ helyén

Amerika-szerte heves tiltakozásokat váltott az iszlám központ építése a terroristák által lerombolt ikertornyok közelében.

Obama nem kérdezte, ki lőtte le Oszamát

Egy alagút is szerepelt a terroristavezér megsemmisítéséről szóló forgatókönyvek között.

Elítélte a szíriai vérengzést Obama

A világpiacokon várva várt amerikai egyezségen kívül Obama beszédében megemlítette a szíriai vérengzést is.

Megállapodtak az adósságplafon emeléséről

Barack Obama bejelentette, hogy a demokraták és a republikánusok megállapodtak az adósságplafon emeléséről.

Lehet más Barack Obama?


szerző:
2011.07.21. 15:50
Lehet más Barack Obama?

Az LMP tiszteletbeli párttagságot ajánlott Barack Obamának, az Egyesült Államok elnökének.

Obama halálhírét hirdette az oldal

Barack Obama amerikai elnök halálhírét keltette a Fox News amerikai tévécsatorna Twitter oldala.

Behajtási díjat kapott Obama Londontól

Belvárosi behajtási díjat számlázott Barack Obama amerikai elnöknek csütörtökön a londoni polgármesteri hivatal.

Obama Európába jött


szerző:
2011.05.23. 15:31
Obama Európába jött

Európai látogatásra indult vasárnap este az amerikai elnök. Körútját Írországban, Dublinban kezdte meg.

Obama nem rettenne meg az ismétléstől

Ha újabb terrorista vezetőt találnának Pakisztánban, megismételnék a bin Laden akciót.

Obama: Megváltoztak a körülmények

Viszály a szövetségesek közt. Elutasította az izraeli kormányfő az amerikai elnöknek a közel-keleti rendezést érintő kijelentését.

Nem sikerült az első leszállás Obama gépének

Csak másodszorra tudott leszállni Barack Obama különgépe egy amerikai reptéren.

Renée Fleming az Operaházban


szerző:
2011.05.11. 11:47
Renée Fleming az Operaházban

A New York-i énekesnő, aki Barack Obama amerikai elnök beiktatásán is énekelt, szerdán lép fel Budapesten.

Obama „letiltotta” bin Laden képét

Nem engedi nyilvánosságra hozni az Oszama bin Laden terroristavezér holttestéről készült fotókat Barack Obama.

Obama adott utasítást bin Laden megölésére

Az akció több részletével kapcsolatban az amerikai hatóságok ellentmondásba keveredtek.

Meghalt Oszama bin Laden


szerző:
2011.05.02. 19:41
Meghalt Oszama bin Laden

Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke helyi idő szerint vasárnap késő este jelentette be a hírt. Ennek hallatán több ezer amerikai gyűlt össze és ünnepelt Washingtonban a Fehér Ház előtt és New Yorkban is tömegek vonultak az egykori Világkereskedelmi Központ helyére.

Obama a terrorvezér meggyilkolásáról

Barack Obama a Fehér Házban tartott televíziós beszédében jelentette be Oszama bin Laden halálát.

Obama magyarázza a bizonyítványát

Bemutatta az amerikai elnök részletes születési anyakönyvi kivonatát, miután néhány hete ismét azzal támadták, hogy nem amerikai földön született.

Védelmi miniszter lesz a CIA vezére

Leon Panetta amerikai védelmi miniszter, David Petraeus tábornok pedig a hírszerző ügynökséget vezeti majd.

Obama újrázni szeretne


szerző:
2011.04.04. 14:55
Obama újrázni szeretne

Barack Obama amerikai elnök hétfőn bejelentette, hogy indulni fog a 2012-es elnökválasztáson.

45 milliárd dolláros üzlettel nyitottak

Hu Csin-tao és vendéglátója, Barack Obama már első tárgyalási napjukon 45 milliárd dolláros üzleti megállapodásról számoltak be.

Obamáék strandoltak újévkor

Az amerikai elnök még két napig nyaral szülőföldjén, Hawaiion, ahol már a karácsonyt is töltötte.

Obamáék jegesen szeretik


szerző:
2010.12.28. 14:46
Obamáék jegesen szeretik

Egyik kedvenc fagylaltosához vitte szeretteit Barack Obama hawaii nyaralásán.

Obama és Clinton a WikiLeaks célpontja?

A személyes biztonsága vagy a politikai hitele kerülhet veszélybe többeknek a kiszivárogtatás miatt.

Obama védelmet ígért Dél-Koreának

„Megingathatatlan” támogatást ígért Barack Obama Dél-Koreának a keddi, észak-koreai támadás után.

Incidens Obama beszéde alatt


szerző:
2010.10.06. 13:11
Incidens Obama beszéde alatt

Leesett Barack Obama beszéde közben az elnöki tisztséget jelző pecsét a pulpitusról.

Botrány Obama beszéde alatt


szerző:
2010.09.24. 10:32
Botrány Obama beszéde alatt

Megzavarták Barack Obamát, miközben beszédet mondott egy adománygyűjtő rendezvényen New Yorkban.

Obama is óva int a Korán-égetéstől

Barack Obama amerikai elnök is arra kéri Terry Jones floridai lelkészt, hogy ne égesse el a muszlimok szent könyvét.

Véget ért az USA iraki hadművelete

„Az Iraki Szabadság Hadműveletnek vége” - jelentette be hétfő este Barack Obama a Fehér Házból közvetített televíziós beszédében.

Ezrek tüntettek Obama ellen


szerző:
2009.09.13. 09:55
Ezrek tüntettek Obama ellen

Az elnök reformjai, köztük az egészségbiztosítási rendszer átalakítása ellen tiltakoztak.

Obama bírálta és dicsérte is Putyint

Az amerikai elnök felhívta a figyelmet arra: országaik sok mindenben nem értenek egyet.

Obama Moszkvában tárgyal


szerző:
2009.07.06. 12:28
Obama Moszkvában tárgyal

Barack Obama biztonságára Moszkvában 10 ezer rendőr és kommandós vigyáz.

A Jackson család tervezi a temetést

Már Michael Jackson temetésére készülnek családtagjai.

Tevékeny first lady


szerző:
2009.04.29. 14:15
Tevékeny first lady

Videós összeállításunk az elmúlt 100 nap legérdekesebb eseményeit idézi.

Obama elnémult


szerző:
2009.04.14. 12:02
Obama elnémult

Több ezer húsvéti vendégét akarta köszönteni, de a mikrofon kifogott rajta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való