KERESÉS search-close

Barnabás

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Barnabás"

Tamara legnagyobb vágya, hogy egyszer elfogadják a fiai

Bár Tamás férfinek született, most már Tamaraként él. Saját elmondása szerint már gyerekkorában vonzották a női ruhák, de nem foglalkozott ezzel, és megpróbálta egy átlagos férfi életét élni. Tamarának öt gyermeke született, azonban amióta elhagyta a feleségét és eldobta a régi életét, nem találkozott a fiaival. 1,5 évvel ezelőtt rátalált a szerelem, és nagyon boldog párkapcsolatban él Elvirával, boldogságuk azonban nem felhőtlen, hiszen Tamarának hiányoznak a gyerekei. Az Anikó #show stábja megkereste Tamara egyik fiát, Barnabást, és mindent megtett annak érdekében, hogy rendeződjön az elmérgesedett viszony...

Bence manipulálta Barnát, és átállt a sötét oldalra

Barnus elkezdte díszíteni a tányért, de Barna túl nagynak ítélte a paradicsom szeleteket. Barna később belátta, hogy Bence hatása alá került, és a műsorvezető sikeresen behúzta a csőbe.

Ez történt a héten (2015. 10. hét)

Krisztián elégtételt vesz Barnabáson, mert úgy gondolja, hogy tisztességtelenül viselkedik Enikővel. Pont ezért Enikőben pislákolni kezd a remény, hogy Krisztiánnal még lehet köztük valami. Ágnes lebukik Miklós előtt, hogy Zsolttal töltötte az éjszakát. Vajon mire fogja ezt az információt használni Miklós? László legújabb üzleti fogása miatt Gizella is súlyos döntést hoz az esküvőjükkel kapcsolatban. Zita az állatkísérletek ellen veszi fel a harcot.

Hadházit földrengés sem tarthatja vissza

Dombóvári István meglátta a földöntúli erőket az új élményeket gyűjtő Pataky Attilában.

Showder Klub 10-05-03


szerző:
2010.05.03. 23:30

Showder Klub 10-04-26


szerző:
2010.04.26. 23:30
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való