KERESÉS search-close

Belmondo

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Belmondo"

Czutor Zoliék egy régi slágerük klipjét forgatták újra vadonatúj dalukhoz

A Belmondo zenekar egyik legnagyobb slágerének, a „Lesz, volt, van" -nak a videóklpijét forgatták újra Czutor Zoliék vadonatúj, Kedvem támadt című dalukhoz. A klipben Zoli felesége, Zsani is szerepel. A dalban mindenkinek, még a kutyának is be van tapasztva a szája, ami hűen tükrözi a dal szövegét: Kedvem támadt végre hallgatni.

Tetszenek a Mellékhatás zenéi? Hallgasd meg őket most!

Kerested már, de nem találtad a Mellékhatás zenéit? Akkor most jó helyen jársz!

Mellékhatás zene - Ez szól a stáblista alatt!

Előadó: Belmondo
Cím: Look At You How You’re Falling
Zene és szöveg: Czutor Zoltán

A dal teljes változatáért irány a Spotify, az Apple Music, a Deezer, vagy a Google Play!

 

Czutor Zoli már nagyon szeretne nagypapa lenni

A rockzenész hamarosan betölti az ötvenet, stílust is váltott, mert szeretné, ha úgy is nézne ki, ahány éves. Legnagyobb gyereke már 27 éves, így joggal vágyik rá, hogy unokázhasson.

Czutor Zoli mexikói élményeiről mesélt

A Belmondo frontembere nemrég tért haza Amerikából, ahol egy zenei konferencián vett részt, immár ötödik alkalommal. Vajon hogy érezte magát?

CZUTOR ZOLI: a sokgyerekes apuka randi-tapasztalatai

Czutor Zoltán, a Belmondo énekese 5 gyerekes apukaként, második házasságában él. Mostani párját úgy ismerte meg, hogy éppen vele volt kisgyereke...

Hogyan tudja összeegyeztetni Czutor Zoli az apaságot a zenéléssel?

Május 15-én van a család világnapja, és ki lehetne ideálisabb vendég a témában, mint az ötgyermekes Czutor Zoli, a Belmondo együttes frontembere! Mit szólt, amikor megtudta, hogy újra apa lesz, és hogyan tudja összeegyeztetni a fesztiválokon való fellépést az apasággal? Minden kiderül a videóból!

Ham ko Ham: Mikor (Belmondo)


szerző:
2016.11.12. 20:45
Ham ko Ham: Mikor (Belmondo)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Story Extra 2016-07-22


szerző:
2016.07.22. 17:25
Napok kérdése és világra jön Czutor Zoltán ötödik gyermeke

A Belmondo zenekar 46 esztendős frontembere, akkor a legboldogabb, ha végre együtt lehet a család. Ilyen pillanatot kaptunk most el.

Czutor Zoli mindig is apuka akart lenni

A zenész hamarosan ötszörös apuka lesz, ugyanis párja, Zsanett, ismét várandós. Zolinak nagyon fontos a család és bár egy gyermekét sem tervezte előre, mindig boldog volt, amikor bővült a család.

Az Éjjel-Nappal Budapest hajóján lépett fel a Belmondo

A Belmondo frontembere a zenekar fennállásának tíz éve alatt többször került már lehetetlen helyzetbe a rajongói miatt, az Éjjel-Nappal Budapest lakóhajóján megjelent közönségre azonban nem lehetett panasza. A zenekar tagjaival a koncert előtt beszélgetett riporterünk.

Reflektor 15-05-14


szerző:
2015.05.15. 02:10
Reflektor 15-05-14

Reflektor: Soma és Galla Miklós jól kiegészíti egymást. Az Éjjel-nappal Budapest hajóján lépett fel a Belmondo.

A Belmondo megmenti Milánékat!

A feldühödött rajongók elfoglalják a hajót, és amikor már minden veszni látszik, megjelenik a Belmondo.

Czutor Zoli fia is zenélésre adta a fejét

Czutor Zoli középső fia, a 12 éves Győző apja nyomdokaiba lép. A fiú életében régóta fontos szerepet játszik a zene. Tíz évesen egy rock zenekart is alapított, ami a Rockforce nevet kapta. Hétvégén először lépett színpadra apjával, ahol nagy sikert arattak. A Belmondo együttes frontembere mindenben a fia mellett áll, és egyengeti karrierjét, de nem akar tolakodó szülő lenni

Minden harmadik ember lehangolt szex után

Nyertes Zuszsa és Czutor Zoltán a szex utáni lehangoltságról beszélgetett. Zsuzsa szerint a nők szerelemben sosem lépnek félre, a férfiaknak azonban elég egy pillanat ahhoz, hogy kísértésbe essenek. Ilyen együttlétek után jelentkezhet a szex utáni depresszió.

A sztárok is nevetnek saját fotóikon

Zord tekintet, körtefej, célzott mosoly, merev térd – igazolványfotókról riadtan figyel valamikori önmagunk. Minden bérlet, minden igazolvány egy-egy nyugodt, megcsömörlött vagy kitörni vágyó korszak lenyomata.

Czutor Zoli szigorúan fogja lányát

3 fiút és 1 lányt felnevelni talán nem is lehet másként, csak szigorúan. A legfiatalabb Czutor-fiú 2 hónapja született, de Zoli érthető módon az egyedüli lányra, Szonjára is különösen odafigyel.

Reflektor 12-06-11


szerző:
2012.06.12. 01:00
Reflektor 12-06-11

Reflektor: Czutor Zoli kettős személyiség: a színpadon a kemény rocker, otthon viszont a kedvesen gügyögő nagycsaládos apuka. Kiss Ramónát gyönyörű rózsacsokorral köszöntötte szerelme, Bánfalvy Ági sírt, Gubás Gabi egyedül, Németh Kristóf pedig volt feleségével ünnepelt. Mi történt az Abigél premierjén?

Érkezik a negyedik Czutor-bébi!


szerző:
2011.12.14. 07:35
Érkezik a negyedik Czutor-bébi!

Czutor Zoli négyszeres apuka lesz! A Belmondo frontembere, aki nyáron vette el a nála húsz évvel fiatalabb barátnőjét, Zsanettet, a Reflektor nézőinek elárulta, hogy hónapokon belül megszületik a legfiatalabb Czutor-csemete.

Czutor Zolit semmi nem tántoríthatja el elveitől

Zoli visszautasított egy ajánlatot az Egyesült Államokból, mert nem volt kedve mások dalait a saját stílusára alakítani.

Csak csajok 10-09-07


szerző:
2010.09.07. 09:05
Csak csajok 10-09-07

Csak csajok: A szülők válása nemcsak lelki problémákat, de akár ebből adódó egészségügyi gondokat is okozhat a gyermekeknél. A keddi Csak csajokban arról beszélgettünk, hogyan lehet megóvni a gyermekeket a lelki sérülésektől.

Csak csajok 10-08-03


szerző:
2010.08.03. 09:00
Csak csajok 10-08-03

Egy kapcsolatban a legáltalánosabb probléma a házimunka, a különböző életritmus és idegesítő apróságok miatt van. De vajon hogyan tudjuk tányérdobálás nélkül rendezni ezeket a konfliktusokat? Ezekről faggattuk Czutor Zolit.

Reggeli 10-06-24


szerző:
2010.06.24. 08:16
Reggeli 10-06-24

Új őrület hódít a strandokon: a strandbirkózás. A Barátok Közt Tildájaként ismertté vált színésznő pedig visszavonul.

Csak csajok 10-01-05


szerző:
2010.01.05. 09:44
Belmondo-t halálosan megfenyegették

Jean-Paul Belmondo és ex-neje is fenyegető leveleket kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való