KERESÉS search-close

Bill Murray

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bill Murray"

Íme Bill Murray 5 filmje, amit látnod kell!

Murray az a színész, akit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Most összegyűjtöttük 5 olyan alkotást, ami miatt a cameo nagy mestere örökké helyet kapott a szívünkben.

Nincs menekvés! Jön a Szellemirtók 2!

Úgy tűnik, hiába a sok utálkozó, nálunk még be sem mutatták a történet remake-jét, de már most azt tervezik, hogy még egy filmet kapunk Melissa McCarthy csapatával!

A Szellemirtók megmondták a frankót!

Az internet egy emberként tiltakozott a női szellemirtók ellen! Ennek köszönhetően az alkotás a legtöbbet dislike-olt trailer címével már büszkélkedhet, most viszont a szereplők reagáltak az utálkozásra. Lássuk, mit is gondolnak erről Melissa McCarthy-ék!

Dan Aykroyd szerint az új Szellemirtók jobb, mint az eredetiek!

A színész, akinek Ray Stantz-ot köszönhetjük, már látta a feldolgozást és még fogja is! A nagy öreg szerint a rajongók elégedettek lesznek a női csapattal, és talán még többet is kapnak, mint az első két mozitól, ugyanis rengeteg nevetést és sikítást ígér!

Senkinek sem tetszik a Szellemirtók előzetese?!

Többnyire jelentőséggel bír az, ha egy film trailerére minél többen kattintanak, hiszen ez is jelzi, milyen sokan kíváncsiak rá. Az azonban, hogy melyik film beharangozója kapja a legtöbb dislike-ot, legalább annyira sokatmondó. Most pedig kiderült, hogy egy régi kedvencünk feldolgozása nyerte el ezt a nem túl dicső címet!

Filmcsokrok teasütemény mellé

A szkeccsfilm olyan, mint egy nyáresti fröccs a teraszon, vagy mint a kakaó tetején a tejszínhab. Mindez a film nyelvén. Flört a műfajokkal, mely, ha nyitottak vagyunk az újra, garantáltan elrabolja a szívünk.

Bradley Cooper és Emma Stone Hawaiin romantikáznak?

Cameron Crowe új filmmel üget vissza a mozikba, májusban érkezik ugyanis az Aloha, amelyben olyan nevek figyelnek be, hogy a szívünk is kettéhasad.

Jensen Ackles Bill Murray társaságában karácsonyozott

Az Odaát sztárja legalábbis egy Bill Murray-es pólót viselt a karácsonyfa előtt fotózkodva.

St. Vincent: Bill Murray zsémbes öregúrként lágyítja el a szívünket

A nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Olivér, a háborús veterán Vincent mellé költöznek. Már a bemutatkozás sem alakul problémamentesen, de a kisfiú egyik nap kizárja magát a lakásból és kénytelen a barátságtalan szomszéd segítségét kérni, hogy vigyázzon a fiúra, amíg az anyja haza nem ér a munkából.

Fókusz 12-07-20


szerző:
2012.07.20. 20:05
Fókusz 12-07-20

Fókusz: Csillogás és árnyék - A reflektorfényben élnek, mégis rengeteg veszély fenyegeti a topmodelleket. Miről kell lemondaniuk? Sztárparádé - Antonio Banderas már hazajár Budapestre, Bruce Willis pedig otthon érzi magát. De kik azok, akik követik őket Hollywoodból? Rejtélyek nyomában - Kik szállták meg a titokzatos Jézus-képmás feltűnési helyét? Van-e mérhető hatása a gyógyító helyeknek?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való