KERESÉS search-close

Bobby

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bobby"

Dallas - 2. évad 5. rész


szerző:
2015.02.02. 20:00
Dallas - 2. évad 5. rész

Megkezdődik Ann pere, miután Harris hiába vallotta, hogy Bobby ölte meg, az asszony csizmáján található vérnyomokra hivatkozva bizonyítani lehet, hogy ő lőtt Rylandre.

Dallas


szerző:
2013.01.21. 12:59
Dallas

Bobby nem árulja el a családnak, hogy halálos beteg, abban bízik, hogy marad elég ideje véget vetni az évek óta tartó viszálynak.

Reflektor 12-08-29


szerző:
2012.08.29. 23:20
Reflektor 12-08-29

Reflektor: Gönczi Gábor a Ewingokkal találkozott. Takács Nikolas lengyelországi sikere.

Fókusz 12-08-28


szerző:
2012.08.28. 20:20
Fókusz 12-08-28

Fókusz: A nagy találkozás - A Dallas világsztárjai Londonban fogadtak minket. Mi történt velük az elmúlt 20 évben és mit gondolnak a folytatásról? Sosem adta fel! - Vendégségben az olimpiai bajnoknál. Kökény Roland megható interjúja karrierjéről és a várt sikerről. Leleplezés - Megmutatjuk a hírességek első igazolványképét. Meglepő fotók a múltból górcső alatt.

Fókusz 12-08-22


szerző:
2012.08.22. 20:20
Fókusz 12-08-22

Fókusz: A verés ára - Megtörtént a vádemelés. Cristofel akár három évet is kaphat Veronika bántalmazásáért. „Nosza, Nosza!” - Hogyan hódította meg a „szívós szemű Márta” Európát? És kicsoda Michel Teló, aki világsikert aratott vele? Dallas-láz – Találkoztunk Londonban Jockyval, Bobbyval és Samanthával. Hogyan folytatódik a legendás sorozat?

Dallas: Gönczi Gábor lepacsizott a szereplőkkel

Nem mindennapi sajtórendezvény részese volt Londonban Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetője a Dallas régi és új színészeivel találkozhatott. A sajtótájékoztató előtt Bobby és Jockey szinte szó szerint a karjaiba futott.

Jockey új magyar hangja még a réginél is gonoszabb

Itt a vadonatúj Dallas a jól bevált családi perpatavarral. De milyen lesz a sorozat a régi megszokott hangok nélkül? A szinkronstúdió is felbolydult, amikor a Bobbynak máig hangját kölcsönző színész találkozott az új magyar Jockey-val.

Bobby, Samantha és Jockey újra együtt

A nyolcvanas-kilencvenes évek kultikus sorozata, a Dallas hamarosan új részekkel jelentkezik az RTL Klubon. Következő összeállításunkban a Ewingokat alakító világsztárok elárulják, hogyan fogadták a feltámadásukat.

Fókusz 12-06-15


szerző:
2012.06.15. 20:55
Fókusz 12-06-15

Fókusz: Halálra ítélték - A magyar férfi 18 év után szabadult thaiföldi börtönéből. Első interjúját a Fókusznak adta Dél-Afrikában. Újra itt a Dallas - Az RTL Klubon folytatódik a világ legnépszerűbb sorozata. Megszólalnak a szereplők. Anya és lánya - Bár 32 év van köztük, egymást edzik a fitneszmodell-bajnokságra.

Ismét hódítani kész a Dallas!


szerző:
2012.06.15. 19:40
Ismét hódítani kész a Dallas!

Jockey, Bobby és Samantha főszereplésével elkészült a Dallas újkori verziójának első évada, amely június 14-én 7 milliós, kábeltévés premiernézettségi-rekorddal nyitott az USA-ban, és nyár végétől az RTL is műsorára tűzi.

Folytatódik a legendás Dallas

A nyolcvanas évek kedvelt szappanoperáját a TNT nevű amerikai kábelcsatorna gyártja újra.

Nem a lánya miatt ásták ki a sakklegendát

A DNS-vizsgálatok szerint nem Bobby Fischer az apja a kilenc éves fülöp-szigeteki lánynak.

Apasági per miatt hantolják ki a sakklegendát

Holtában sem hagyják nyugodni a sakklegendát. Pénzét akarja megszerezeni volt szeretője.

Kihatolják Bobby Fischer maradványait

Exhumálják a volt sakkvilágbajnok, Bobby Fischer maradványait Izlandon, hogy szövettani mintát vegyenek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való