KERESÉS search-close

Boross Dávid

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Boross Dávid"

Hogyan védhetjük növényeinket a hidegtől?

A hideg időjárás nem csak az emberek szervezetét viseli meg, hanem kedvenc növényeinkre is hatással van. Ahhoz, hogy tavasszal ismét gyönyörködhessünk pompás virágainkban, védelmet kell nekik nyújtanunk az őszi-téli hónapokra. Boross Dávid, kertészmérnöktől kaptunk tippeket.

Melyik helyiségbe milyen növényt tegyek?

Mindegy, hogy milyen lakberendezési stílust kedvelünk az otthonunkban, a növények mindegyikben jól mutatnak, élettel töltik meg a teret, csak egy a fontos: megfelelő növény a megfelelő helyre, helyiségbe. Ebben segítetett nekünk Boross Dávid, kertészmérnök.

Milyen növényeket tehetünk gyermekünk szobájába?

Egy kertészmérnök elárulta, hogy a nyilvánvaló egészségügyi előnyökön túl, miért fontos, ha egy gyermek kiskorát végigkísérik a különböző növények és mennyivel könnyebben tud kapcsolatot kiépíteni ennek köszönhetően más élőlényekkel, valamint melyik korszakhoz, melyik virág illik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való