KERESÉS search-close

Brazilok

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Brazilok"

Mit nézünk ma? - Vasárnap (06.07.)

Ma este jön az első Amerika kapitány-film, a Bűbáj és a Brazilok! Mutatjuk, mik várnak még rátok ezeken kívül!

Mit nézünk ma? - Szombat (11.23.)

Egy Adam Sandler-vígjáték, egy Marvel-szuperhős és egy magyar alkotás is vár rátok ma este!

Mit nézünk ma? - Szombat (09.14.)

Ma este nemcsak szexi színészek dobják le a textilt a Magic Mike folytatásában, de jön A Karib-tenger kalózai második része és a Brazilok is. Szemezgessetek velünk!

Mit nézünk ma? - Szombat (05.04.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Folytatódnak a saját gyártású sikersorozatok, és országos televíziós premierek várhatóak az RTL Klubon!

A teljesség igénye nélkül az alábbi mozisikerek országos televíziós premierjeire számíthatnak az RTL Klub nézői 2019-ben: Legendás állatok és megfigyelésük, Doctor Strange, Brazilok, Rogue One - Zsivány Egyes, Kaliforniai álom, Paddington 2, Moana, Váratlan szépség, Pofoncsata. De folytatódik A mi kis falunk, a Drága örökösök és A Tanár, valamint megújul a Barátok közt is.

Brazilok - Mozizott az egész falu!

A Brazilokat már több mint 70.000-en nézték meg a mozikban, amivel bizony feliratkozott a magyar sikerfilmek listájára. Hétvégén pedig egész Acsa soron kívül láthatta. A film fő helyszínén összegyűlt az egész falu, kiegészült a film sztárjaival, no meg persze velünk, és kezdődhetett is a vetítés! Előtte azért Banki Gergő, Schell Judit, és a készítők még elárultak néhány kulisszatitkot nekünk!

 

Melyik testrészeddel vagy a legelégedettebb?

A nap kérdése: melyik testrészeddel vagy a legelégedettebb és a legelégedetlenebb?

Mi a kedvenc ételed?


szerző:
2017.05.17. 17:25
Mi a kedvenc ételed?

A kedvenc ételünk nem mindig esik egybe azzal, amit ehetünk is. A Brazilok színészeit kérdeztük arról, hogy nálunk, hogy is van ez.

Mi az első dolgunk ébredés után?

Korán reggel csörög az ébresztő, kinyitjuk a szemünket, és vajon mi az első dolog, amit megteszünk? Tudatos döntés, vagy mindig másképp alakul az első cselekedet? Nekem az első dolgom, hogy kiengedem a kutyáimat a kertbe. De mit teszek a Brazilok sztárjai - ez a nap kérdése.

 

Mit kell tenni a csinos vonalakért?

Az idő vészesen fogy, az elvégzendő munka viszont még mindig sok… heteken belül itt a nyár, a tökéletes alakért viszont meg kell dolgozni a bikini szezonra. De mit kell tenni a csinos vonalakért? A Brazilok sztárjait kérdeztük: ők hogyan hozzák magukat formába? - ez a nap kérdése.

Milyen rossz tulajdonságot örököltél a szüleidtől?

Ezúttal egy intim kérdés elé állította a Story Extra stábja a Brazilok szereplőit: Te milyen rossz tulajdonságot örököltél a szüleidtől? Ez a nap kérdése.

Szerinted is fénykorát éli a magyar film?

Újra dübörögnek a mozikban a magyar filmek, ráadásul nézettségüket tekintve is felveszik a versenyt a hollywoodi alkotásokkal. Szerinted is fénykorát éli a magyar film? Ez a nap kérdése.

 

Mi a siker titka?


szerző:
2017.05.09. 17:25
Mi a siker titka?

A sikerhez vezető utat már sokan próbálták megfejteni, de máig nincs rá egy kész recept. Vajon mit gondolnak sztárjaink az összetevőkről? Mi a siker titka? Ez a nap kérdése.

Ha rossz kedved van, mivel lehet visszazökkenteni?

Még az igazán kiegyensúlyozott embereknek is lehet rossz kedvük - ez ellen viszont rengeteg ellenszer létezik. A Brazilok című film szereplőit faggattuk az ő praktikáikról. Vajon ők mivel zökkentik vissza magukat? - ez a nap kérdése.

Csábítani tudni kell - de hogyan?

Mindenki másra esküszik, mi most a Brazilok szereplőgárdáját kérdeztük - ők milyen csajozós vagy pasizós praktikára esküsznek. A nap kérdése következik.

 Mi a

A Brazilok című alkotás több szempontból is különleges lett, ezért érdekes a kérdés, hogy vajon - a szórakoztatáson túl - mivel gazdagítja még a nézőket. Ez a nap kérdése.

Mit tennél állami üneppé?


szerző:
2017.05.02. 17:25
Mit tennél állami üneppé?

Az ünnepnap jó, mert nem kell dolgozni. Van, ahol ünneplik a fokhagymát, másutt az őszinteséget, vagy az elefántokat. Vajon a Brazilok színészei mire szavaznak?

Brazilok: Kulisszák mögött Schmied Zoltánnal és Nagy Dániel Viktorral

A történetről, a munkáról, a forgatásokról és a film mondanivalójáról is szó esett a Reggeliben. Peller Anna és Lukács Miki vendége volt Schmied Zoltán és Nagy Dániel Viktor, a Brazilok című magyar alkotás szereplői.

Portré 2017-04-09


szerző:
2017.04.10. 00:30

A Brazilok premierjén jártunk


szerző:
2017.04.06. 17:25
A Brazilok premierjén jártunk

Adott egy magyar falu, egy békére vágyó pap, egy foci-imádó roma család, és a ravasz városvezetők. Ehhez hozzáadjuk a magyar színészek és sztárok színe-javát, két nagyszerű rendezőt, és annyi focit, amennyit csak lehet. Ez a Brazilok. M. Kis Csaba és Rohonyi Gábor filmjét mától láthatják a mozikban, és higgyék el, megéri!

Brazilok: riportból játékfilm

Húsz éve egy riport volt a Brazilok története a Fókuszban. Film lett belőle, egy tévés riporterből pedig rendező. M. Kiss Csaba egy csapat fociszerető roma fiatalról készítette első nagyjátékfilmjét. A héten mutatják be a mozikban. Mi pedig megmutatjuk, kik az igazi Brazilok, akikről a film készült.

Mozifilm lett egy Fókusz riportból

Nem volt még olyan Fókuszos riport, amelyből mozifilm született volna. Idáig! A legújabb magyar vígjáték  rendezője, M. Kiss Csaba ugyanis húsz évvel ezelőtt a Fókuszba forgatott több riportot is a Brazilokról. Arról a roma focicsapatról, amely elindult a helyi bajnokságban. Az akkor született ötletből mára lett valóság, a filmben népszerű színészek, a Mi kis falunk néhány szereplője és Gáspár Laci is focizik, pontosabban brillírozik.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való