KERESÉS search-close

Brigi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Brigi"

A Farmból megismert Briginek és Gergőnek 7 tagúra bővült a családja!

Bővült a család a Farm szerelmespárnál. Brigi és Gergő egy kislány nevelőszülei lettek, így a hat tagú família, hét tagúra nőtt. Még 2016 év végén jött a hír, hogy Brigi a közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A pár egy percig sem titkolta, hogy csalódottak voltak a baba neme miatt, hiszen a három fiú után végre egy kislányt vártak, ezért Gergő már akkor pedzegette az örökbefogadás lehetőségét. Végül a nevelőszülőség mellett döntöttek, és így került hozzájuk az akkor 5 hónapos kislány. A nevelőszülőség szépségeiről még többet mesélnek: ITT!

BRIGI &GERGŐ: „Próbálunk megélni minden pillanatot”

A háromgyerekes Brigi és az egykor gyermekotthonban dolgozó Gergő a Farm című valóságshow-ban szeretett egymásba. A közös gyerkőcök mellett most egy öt hónapos kislány nevelőszülei lettek. Azt mondták, sokan megrettenek a csecsemőkkel járó feladatoktól, ők viszont kifejezetten élvezik a kisbabával járó feladatokat. A teljes Fókusz riportot megnézheti: ITT!

Balázs: „Te vagy a legtökéletesebb nő a világon!”

Balázs féléve van együtt Brigivel és hamar oda is költözött a lányhoz és annak édesanyjához. Azonban a legtöbb vitájuk éppen az anyósjelölt miatt van, aki túlságosan beleszól az életükbe. A fiú éppen ezért szeretne végre külön költözni és közös életet kezdeni szerelmével, sőt egy komoly lépésre is elszánta magát!

Brigi fájó szívvel ugyan, de visszaadta Lara barátság karkötőjét

Brigi és Lara nagyon jó barátnők, de Brigi úgy érzi, az utóbbi időben kicsit eltávolodtak egymástól. A lány most azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze közölje Larával: nem szeretné, ha a kollégiumban szobatársak lennének. 

Miki és Brigi a távolság ellenére is megpróbálják együtt

Brigi azért jött el az Anikó Show-ba, hogy meghódítsa egy gyúrós macsó szívét. A 18 éves lány és Miki Facebookon ismerték meg egymást, csak az a probléma, hogy 200 kilométerre laknak egymástól. Az első randin mindketten jól érezték magukat, így a fiatalok abban maradtak, hogy a távolság ellenére is többet találkoznak egymással, és meglátják, mi lesz velük.

Ismerd meg az első valóságshow-babát!

Az RTL Klub reality show-jában feltűnt szerelmesek sokakat megleptek, ugyanis többen azt hitték, tiszavirág-életű lesz kapcsolatuk. Ennek megcáfolására nem is lehetne jobb bizonyíték, mint szerelmük gyümölcse, Miló.

Megszületett az első valóságshow bébi!

Ha láttak már életerős, elégedett, szép gyereket, akkor most nézzék meg a Farm szerelmespárjának első közös kisfiát! Az RTL Klub sok valóságshow-jában sok szerelem szövődött már az elmúlt években, évtizedekben, de úgy látszik, Brigi és Gergő kapcsolata volt annyira erős, strapabíró és időt álló, hogy annak jövője és gyümölcse is legyen.

A teljes adást megnézheti az RTL MOST-on!

FARM: Szerelmi háromszög és féltékenység!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Farm nézői egy szerelmi drámába csöppentek bele. Gergő és párja, Brigi egy kisebb fajta féltékenységi drámába keveredett, ugyanis Cintia látványosan rányomult a fiatal, foglalt lányra. Természetesen ezt Gergő egyáltalán nem bírta jó szemmel nézni.

Brigi:

Ibolya és Brigi nagyon jól érezték magukat a konyhában, bár a bevásárlásnál Ibolya kicsit elvesztette a fonalat. Brigi nem örült annak, hogy az anyukája helyette inkább Bencével szórakozott.

Ibolya kétszer is dalra fakadt a konyhában

Ibolya elárulta, hogy nagyon szeret énekelni, ezért Bence nem habozott, kért egy kis zenei alapot, az anyuka pedig énekelni kezdett. Amíg Ibolya kieresztette a hangját, Valkóék táncra perdültek, Brigi pedig próbálta uralni a helyzetet.

Brigi:

Ibolya nagyon határozottan dirigált Briginek, a lány pedig szófogadóan azt csinálta, amit az anyukája mondott neki. Bence féltette a lány ujjait, de Brigi megnyugtatott mindenkit, hogy nem lesz baj, és különben sem fél semmitől.

Stef család


szerző:
2017.03.20. 20:30
Stef család

Az erdélyi származású Ibolya lányával, Brigivel érkezett hozzánk. Ibolyáék otthon úgy élnek, mint a Szulejmánban. Amíg a férfiak nem végeznek az asztalnál, ők állnak mellettük, és minden kívánságukat teljesítik. Brigi arról álmodozik, hogy stewardess legyen, őt az utasok irányítása jobban lázba hozza, mint a konyhai munkák. Brigi a főzéssel eddig csak titokban próbálkozott, mivel édesanyja nem engedi őt a tűzhely közelébe. Ibolya úgy tartja, a konyha kizárólag az ő felségterülete, és ott csak ő irányíthat.

EXKLUZÍV! Tivy barátnője tényleg jegeli a szájhőst!

Győző valódi oknyomozó újságíróként utána járt a nap legszaftosabb hírének, vajon Tivy barátnőjénél, Briginél tényleg betelt a pohár?

Nemcsak Tivy barátnője, Aurelio is megkönnyezte Tivy félrelépését

Tivy barátnője úgy érzi, hogy Tivyben megtalálta a másik felét, azonban attól a kisfilmtől, amit Aurelio mutatott neki, még Brigi szeme is bepárásodott...

 EXKLUZÍV - Tivy barátnője  Győzikének mondta meg véleményét

A villalakó párjának biztos nem volt könnyű végignézni Tivy és Zseraldin maszatolását, de Győzikétől most lehetőséget kapott, hogy elmondja mit érez.

Balázs: „Amikor az ember azt hiszi, hogy nem lehet fokozni, akkor jöttök ti”

Tibi csapatából már csak egy énekes hiányzott: Brigi és Nina egy-egy érzelmes dallal csaltak könnyeket a zsűri szemébe. De csak egyikük juthatott tovább.

Így zajlott Trap Kapitány énekes válogatója

Tibi az énekesek közül két kislányt, Brigit és Ninát választott ki, hogy magával vihesse őket az első adásba, ahol egy párbajon dőlt el, melyikük maradhat a csapatban.

Mit gondol Gergő édesapja Brigiről?


szerző:
2016.05.26. 20:00
Mit gondol Gergő édesapja Brigiről?

A farmer volt az utolsó, aki vendéget fogadhatott a tanyán. Hozzá édesapja érkezett, akinek több dologról is kikérte a véleményét. Ám valószínűleg nem azt a választ kapta, amire számított...

Ada kiszedte Gergőből az igazságot Brigivel kapcsolatban?

A farmer mentora kíváncsi volt, hogy Gergőnek milyen érzelmei vannak Brigi iránt. Ada döbbenetés felfedezést tett a turbékoló pár kapcsolatát illetően.
 

Megható üzenetet kaptak a farmerek


szerző:
2016.05.23. 20:00
Megható üzenetet kaptak a farmerek

Brigi végrendeletet küldött az egykori lakótársainak. Levelében minden farmernek szánt egy-két sort, ami mélyen érintette a játékosokat. Üzenetéből az is kiderült, hogy ki lett az utolsó Heti Gazda.

Fókusz 2016-05-23


szerző:
2016.05.23. 17:25
Ezek voltak a hét nagy szabadulásai!

Az elmúlt napokban több felszabadító pillanatot élhettünk át. A Barátok közt egyik szereplője újra felbukkant a Mátyás király téren, a Farmot - rendhagyó módon - ezúttal két játékosnak is el kellett hagynia. Kulka János pedig végre megmenekült a kórház 'fogságából'!

Búcsúzzunk együtt a Farm Brigijétől!

A Farm 10. Párbaját Attila nyerte, így Briginek távoznia kellett a Farmról. Ezekkel a képsorokkal emlékezünk a háromgyermekes anyuka játékára...

Rossz hírt kellett közölnie Attilának

A taktikázások váratlan helyzeteket szültek a Farmon. Brigi hiába szállt szembe Gergővel azért, hogy Attila őt ne hívja ki párbajozni - ha esetleg ez volt a szándéka -, pártfogoltja különös bejelentést tett a zöld kendőt illetően. 

Így alakult a 10. kalapálás - Kiválasztás

Elérkeztünk a tizedik Kiválasztáshoz, ami azt jelenti, hogy habár a farmerek száma csökkent, a feszültség csak növekedett. De felkerültek a jelek, így Gábornak kelle döntenie a biztos párbajozóról.

Kisállatok születtek a Farmon!


szerző:
2016.05.21. 21:25
Kisállatok születtek a Farmon!

Újabb jövevények érkeztek a tanyára, ám őket ezúttal nem Szilveszter gazda hozta a farmereknek. Cintia teljesen elolvadt a csöppségektől. Ezt érdemes megnézni!

Gergő egyedül folytatja...


szerző:
2016.05.21. 21:25
Gergő egyedül folytatja...

A farmert nagyon meglepte, hogy párja mit tett Attilával a háta mögött. Brigi már hiába próbálta megbeszélni szerelmével a helyzetet, ő hajthatatlan volt.

Fördős Zé Attila kezébe adta a döntést

Eljött a 10. Kihívás ideje, amit szokás szerint a műsorvezető látogatása előzött meg. Attila határozott ítéletethirdetése nem volt meglepő, mégis kíméletlenül érte zöld kendős ellenfelét.

Brigi Gergő támogatásában reménykedett

Levelet kaptak a farmerek, amiben az állt, hogy mind a két párbajozó kiválaszthat egy-egy embert, akivel szeretne beszélgetni az összecsapás előtt. Brigi párját választotta, ám valószínűleg nem azt kapta Gergőtől, amire számított.

Kiderült! Gergő nem osztozna Brigivel a fődíjon

Fördős Zé kíváncsi volt még a Párbaj előtt, hogy vajon Briginek milyen esélyei vannak a fődíjra, ha ő esik ki, és esetleg Gergő nyeri meg a 20 millió forintot. A hős szerelmes válaszolt!

Csak a Farmon szerzett tapasztalatokkal lehet a fődíj közelébe férkőzni

Olyan összetett feladatsort kaptak a tizedik alkalommal párbajozó farmerek, amik nagy része már ismerős lehetett számukra az elmúlt hónapokban szerzett élményeikből és tapasztalataikból.

Attila 'lecsapta' Brigit a Párbajon


szerző:
2016.05.21. 21:25
Attila 'lecsapta' Brigit a Párbajon

Már nagyon közel a cél, de ismét egy farmerrel kevesebb küzdhet a 20 millió forintos nyereményért. Így alakult Attila és Brigi Párbaja...
 

Brigi ment, de csalódottságnak nyoma sincs...

Kicsit úgy tűnt a Párbaj után, hogy Attila joban bánja Brigi kiesését, mint Gergő, aki el is árulta, hogy egyáltalán nem csalódott. Sőt, nagyon lelkesen segített párjának a csomagolásban.

Fördős Zé elköszönt Brigitől


szerző:
2016.05.21. 21:25
Fördős Zé elköszönt Brigitől

A kapun túl Fördős Zé várta a kieső Brigit, aki elárulta, milyen tervei vannak Gergővel a játék után...

Csula bá csapdába csalta a farmereket

Cintia és Brigi arra készültek, hogy megtisztítsák az alpakákat, ám Lorenzo, más néven Csula bá, a köpködő láma kihasználta a farmerek gyanútlanságát. A lányokat sarokba szorította, a fiúknak pedig megmutatta, hogy ki az úr a háznál.

Gyilkosság! Gyászolnak a farmerek


szerző:
2016.05.20. 19:55
Gyilkosság! Gyászolnak a farmerek

Malac fürdetést terveztek mára a farmerek, de sajnos szerencsétlenül alakultak az események. Két csöppség kiszökött, de már csak egy térhetett vissza kistestvéreihez.

Ez a szerkezet tett védetté két farmert is!

Már megszokhattuk, hogy ha Párbaj előtt állnak a játékosok, akkor újabb védettségi játék előzi meg a nagy összecsapást. Fördős Zé ismertette a feladatot, ami már akkor is elég izgalmasnak ígérkezett...

Komoly tétért folyt a cicaharc


szerző:
2016.05.20. 19:55
Komoly tétért folyt a cicaharc

Ezúttal két védett játékosa lett a Farmnak, ugyanis a fiúk és a lányok külön-külön mérték össze erejüket. Brigi és Cintia sorsa két menet után megpecsételődött...

Brigi hátat fordított Gergőnek


szerző:
2016.05.19. 19:55
Brigi hátat fordított Gergőnek

Levelet hozott a postás! A farmereknek egyesével el kellett mondaniuk, hogy kit várnak vissza a 9. Párbajról, és miért. A jelenleg biztonságban lévő játékosok szinte egy emberként Dóri mögé álltak, csak éppen Brigi választásával megtörte a sort...

Attila masszázst kért Gergő párjától

Miután Brigi szembe ment a nép akaratával, elvonult a piros kendős játékossal a fák árnyékában megbújó padhoz. Attila feszegetni kezdte a háromgyermekes anyuka és a Farmon kialakult kapcsolatának határait...

Nádai Anikó feltépte a sebeket


szerző:
2016.05.19. 19:55
Nádai Anikó feltépte a sebeket

A mostanra felgyorsult játék elérkezett a 9. Párbajhoz, de előtte még Nádai Anikó arról faggatta a farmereket, hogy ki kinek szurkol, vagyis kit várnak vissza a tanyára. Így újra kibukott Brigi választása, aminek következtében a farmerlegények egymásnak feszültek a nagy megmérettetés előtt.

Nádai Anikó vígasztalta a könnyeivel küszködő Dórit

Attila győzelme egyenes út volt Dóri számára a kerítésen túlra. A zöld kendős párbajozó még visszatérhetett, hogy összecsomagoljon, majd a kapun kilépve a műsorvezető várta...

Gergő úgy őrjöngött Brigivel, mint talán még soha!

A hős szerelmes férfi nem tudja túltenni magát Brigi döntésén és hozzáállásán. A háromgyermekes anyuka viszont egyáltalán nem érti, hogy párja miért van így felháborodva, sőt szerinte nem is vele van a probléma...

"Ez egy akkora barom..."


szerző:
2016.05.18. 19:55

A 9. Kiválasztáson egyértelmű volt, hogy Gergő szeretne kimaradni a többiek taktikázásából, ezért a Heti Gazda neve alá szögelte a jelet, aki a kalapácsolás után kijelöli a biztos párbajozót. Briginek ez az ötlet nem igazán tetszett, a véleményének pedig hangot is adott, amiből nem kis vita kerekedett...

Gábor megjósolta a szerelmesek jövőjét?

Szinte nem telik el nap Brigi és Gergő veszekedése nélkül. A farmerek már nagyon ki vannak hegyezve ezekre az összezördülésekre, Gábor pedig azt is elárulta, hogyan képzeli el a párost a Farmon túl...
 

Agyalásra 'kényszerítették' a Farm egyetlen Gáborát

Ezúttal rajta volt a sor, hogy felkösse a sorsdöntő piros kendőt. Döntésének meg is lett az eredménye...

Meglepetés! Őt hívta ki párbajozni Attila

A játék hamarosan véget ér, ezért mostanra jócskán felgyorsultak az események. Még alig ócsúdtak fel a farmerek a legutóbbi Párbajból, máris itt a következő. Nádai Anikó átadta a zöld kendőt a kihivó félnek, hogy azzal jelölje meg ellenfelét.

Íme a kilencedik biztos párbajozó!


szerző:
2016.05.18. 19:55
Íme a kilencedik biztos párbajozó!

Hosszas fontolgatás és tanácskozás után megszületett a döntés. A jelenlegi Heti Gazda, Gábor átadta a piros kendőt!

Gergő miatt vesztette el Brigi a játékot?

Habár a hős szerelmes segíteni szeretett volna párjának, rosszul sült el a közeledése. Brigi teljesen kiakadt Gergőre, aki nem győzőtt magyarázkodni a történtek után.

Brigi a takaró alatt engesztelte ki Gergőt

Szokták mondani, hogy egy feszült vita után mindig édesebb a békülés. Lehet, hogy Brigi is ezt vallja, ugyanis ismét kellemesen teltek a veszekedés utáni percek.

Ez lenne Dóri bosszúja Brigi ellen?


szerző:
2016.05.17. 19:55
Ez lenne Dóri bosszúja Brigi ellen?

Mikor kiderült, hogy Brigi nem őszinte a farmerrel, úgy tűnt, Dóri visszavágóra készül. Most pedig nyíltan vállalta szándékát, hogy ne a kilencedik Kiválasztáson szembesüljön "áldozata" a neve alá kalapált jelel.

Brigi undorítónak tartja Dóri húzását

Nem bírta magában tartani a bizalmas információt, szinte azonnal kibeszélte Dórit Cintiának, aki teljesen egyetértett a hőzöngő farmerrel. Mi lesz a Farmon, ha már a lányok sem tartanak össze?

Négy esélyese lett a Farm 9. Párbajának!

Egyre feszültebbek a játékosok, hiszen már nincs sok hátra, és hamarosan kiderül, kié lesz a 20 millió foint. Habár rövid az idő, addig még sok küzdelem vár rájuk.

Újabb kaland a Farmon: disznóvágás várt ma reggel a játékosokra! Attila a szokásához híven ezerrel pörgött, és utasítgatta a farmereket, amit már egyre kevésbé tűrnek a társai. Dóri viszont rendkívül elégedett volt a böllérrel...

Sanya végrendelete meglepte a farmereket?

Gábor már a Párbaj előtt pedzegette, hogy neki mindenképpen nyert ügye van, bárki is térjen vissza győztesként a nyolcadik megmérettetésről. Sanya levele megérkezett, Cintia pedig felolvasta, viszont a benne rejlő végrendelkezés - ami a Heti Gazda személyét illeti - nem aratott osztatlan sikert...

Állati üldözés a tanyán


szerző:
2016.05.16. 19:55
Állati üldözés a tanyán

Nem volt könnyű dolguk a farmereknek, ugyanis ahány jószág, annyi fele szaladt: kismalacok, disznók, kacsák, kakasok, lámák és még sokan mások...

Attila a láma-harc után Dórin köszörülte a nyelvét

A farmer feladta a küzdelmet és Kongót hívta segítségül, amiről persze a kutya gazdája semmit sem tudott. Dóri közbeavatkozott, azonnal hívta Gergőt, amiből újabb vita kerekedett a tanyán. Természetesen Brigi is beszállt a csetepatéba.

Vajon mit tervez Dóri a kétszínű Brigi ellen?

Gábor óva intette Dórit Brigivel kapcsolatban, ugyanis Attila mindent kitálalt a mai vitával kapcsolatban. Úgy tűnik, egyre szövevényesebb az ármánykodás a Farmon...

Farmlandia miatt hőzöngtek a farmerek

Brigin volt a sor, hogy írjon és felolvasson a társainak. A mese eleje még mindenkinek tetszett, a közepénél elvesztették a fonalat, a vége pedig kiverte a biztosítékot néhány farmernél. Kattints IDE - ezt érdemes meghallgatni!

Ilyen állapotban még soha nem láthattuk Gergőt!

Eddig Brigi volt az, aki nem ismerte a mértéket, most viszont végre Gergő is el tudta engedni magát. Úgy tűnik, Gábor a kedvére valót hozott bortúrájáról, Dóri azonban egyáltalán nem örült annak, amit látott és hallott...

"Letépem és felfallak!"


szerző:
2016.05.14. 21:30

Gábornál érdekesen indult a 'másnap', amit Brigi igazán viccesnek talált. Már eddig is sejthettük, hogy a szerelmesek nehezen tudják tűrtőztetni magukat, de a farmerlegény most hangot is adott vágyainak.

Ostorcsapással küldte haza Sanyát Attila

A brutális küzdelem után már-már könnyes szemekkel búcsúzott Sanya a farmerektől és Fördős Zétől. Habár magányosnak érezte magát a Farmon, mégis 'állati' élményekkel tért haza a nyolcadik Párbaj kiesője.

Különös véget ért a Farm!


szerző:
2016.05.13. 19:55
Különös véget ért a Farm!

Egy Farm és hét farmer - ez Gábor saját történetének címe, amit fel is olvasott társainak esti meseként az emeleten. A szerzemény végén az is kiderült, hogy számára milyen lenne a játék tökéletes befejezése. A teljes videóért kattints IDE!

Romantikus pikniknek indult, de mi lett belőle?

A hét elején rendezett aukción Brigi ajánlotta a legtöbb farm pengőt ezért a szolgáltatásért, de valahogy nem úgy alakultak az események, ahogy azt ő tervezte. Lehet, hogy Dóri és Cintia jobban érezte magát a Farmtól távol?

Gergő a sarkára állt Brigivel szemben

Habár romantikus délelőttön vannak túl, az egyetértés ezúttal is elmaradt. Brigi teljesen kiakadt azon, hogy Gergő otthonaként tekint a Farmra, pedig ő alig akart visszajönni a piknik után. A farmerek újabb találgatásokba bocsátkoztak az újabb incidens hallatán.

Paplan alá menekült a zokogó farmer


szerző:
2016.05.13. 19:55
Paplan alá menekült a zokogó farmer

Nem bírta tovább a feszültséget Brigi. Valószínűleg nagy hatással volt rá az átmeneti szabadság, mert amikor visszatértek a kerítésen belülre, egyből kiakadt. Ráadásul Gergővel egyáltalán nincsenek egy állásponton...

Titkok és intim pillanatok a fürdőben

Sanya és Cintia az ebéd miatt veszett össze, de a lány ezt egyáltalán nem bánta, sőt elmesélte Briginek is, hogy szerinte hogyan fognak alakulni az események.

Élménybeszámoló és panaszáradat


szerző:
2016.05.12. 19:55
Élménybeszámoló és panaszáradat

A tényleges Heti Gazda visszatért, így a jogok is visszaszálltak rá Attiláról. Ennek az otthon maradt farmerek valószínűleg szívből örültek a történtek után. A lányok tengeri kalandjukról áradoztak, majd a fiúk beavatták őket azokba a részletekbe, amikből ma kimaradtak.

Gábor nem csak a tehén farkával nem tudott mit kezdeni

Sanya az étkezőasztalnál húzta az időt, míg társa már serényen fejte a teheneket. Brigi segített be Gábornak, így ő volt kéznél, akivel a srác megbeszélhette a fitneszőrült távollétének okát. Ennek a kis tereferének súlyos következménye lett...

Brigi szorult helyzetbe került


szerző:
2016.05.11. 19:55
Brigi szorult helyzetbe került

Miután Brigi kioktatta Gábort, Cintiával akarta megbeszélni a dolgokat, de arra biztosan nem számított, hogy a panaszkodó srác mit csinál ez idő alatt a tehenek mellett Sanyával.

Dóri rosszul lett a versenyen!


szerző:
2016.05.11. 19:55
Dóri rosszul lett a versenyen!

Fördős Zé egy nagyszerű lehetőséggel érkezett a tanyára. Ezúttal nem az éhezés volt a legnagyobb bajuk a farmereknek, éppen ellenkezőleg: a műsorvezető egy-egy tál gombócot hozott, és aki a legtöbbet tudta elfogyasztani, az valami különlegeset kapott cserébe.

Találgatásnak nem volt rossz...


szerző:
2016.05.11. 19:55
Találgatásnak nem volt rossz...

A gombócok még alig csúsztak le, a lányok már össze is dugták a fejüket a nyolcadik Kiválasztás előtt. Azt fontolgatták, vajon hogyan is kellene alakítani az eseményeket.

Nádai Anikó ismét lőporos hordókra ültette a farmereket?

Eljött a nyolcadik Kiválasztás, ami a legutóbbiakhoz hasonlóan, szintén feszült hangulatban telt. A farmerlegények gondoskodtak az izgalmakról, ráadásul volt, akinek nem várt fordulatot hozott a 'kalapálás'.

Cintia kockáztat a piros kendővel?


szerző:
2016.05.11. 19:55
Cintia kockáztat a piros kendővel?

A lányon volt a sor, hogy felkösse azt a bizonyos kendőt. Attila és Brigi közül kellett választania, ami egyáltalán nem volt könnyű feladat.

Attila Brigit bántotta Gergő miatt


szerző:
2016.05.11. 19:55
Attila Brigit bántotta Gergő miatt

A farmer töredelmesen beismerte, hogy minek volt köszönhetőek a Kiválasztáson elhangzott szavak. Gergő párja azonban egyáltalán nem értett egyet társa érvelésével.

Hallgatózás közben esett le az álluk a lányoknak

Habár nem illik, ők mégis megtették. Így rá kellett döbbenniük, hogy a Farmon már senki sem az, akinek tűnik?

Rengeteg pénzbe került a farmerek kiszabadulása

A szabályzat egyértelműen kimondja, hogy a kerítés átlépése azonnali kizárással jár, ezért a játékosok kétszer is meggondolják a határok feszegetését. Most viszont Szilveszter gazda legális lehetőségeket biztosított a farmereknek...

Nem bírtak a megvadult tehenekkel a farmerek

Megmagyarázhatatlan jelenség kerítette hatalmába a teheneket a tanyán - legalábbis Gábor egyáltalán nem talált szavakat a történtekre. Turnerke elrántotta Gergőt, de a kis borjú anyukája, és Tejcsi is elszabadult. Még szerencse, hogy rájuk nem vonatkozik a kerítésen kívüli tilalom.

Márk visszatért a Farmra!


szerző:
2016.05.10. 19:55
Márk visszatért a Farmra!

Csúnyán eldurvult Gergőék vitája. Barnit próbálták először elkapni és megkötözni, majd megérkezett Márk is, akit szintén marasztalni próbáltak egy kötél segítségével. Ettől Attila teljesen kiakadt és elindult a vita hullám.

Cintia szerelmet vallott Briginek?


szerző:
2016.05.10. 19:55
Cintia szerelmet vallott Briginek?

A Heti Gazda komoly feladatot kapott: mesét kellett írnia, majd felolvasnia a farmereknek. Cintia főszereplőit saját magáról és Brigiről mintázta. Vajon mi volt ezzel a célja? Ide kattintva hallgasd meg a teljes történetet!

Gergő: "Mindjárt kapja a pofont!"


szerző:
2016.05.09. 19:55
Gergő:

A szerelmes férfi teljesen kiakadt, amikor újra bulizásra került a sor a Farmon. Párja ígéretet tett neki, amit nem tartott be, ráadásul újra olyan állapotban volt, ahogyan nem szívesen lát egy nőt, pláne akkor, ha szereti is. Brigi hazugságokkal próbálta enyhíteni a feszültséget.

Brigi csúnyán kihúzta a gyufát...


szerző:
2016.05.09. 19:55
Brigi csúnyán kihúzta a gyufát...

A farmerek már nehezen tűrik az évődést, sőt sajnos már Gergő sem viseli jól Brigi hozzáállását. A háromgyermekes anyukán látszott, hogy sokkal szívesebben bulizna, mint hogy szerelmével romantikázzon - de ez már csak hab volt a tortán.

Gábor már párkapcsolati tanácsadást is vállal?

Másnap Brigi evés közben vitatta meg Gáborral problémáját. A srác őszintén kifejtette véleményét, de valószínűleg nem csak ő vélekedik így a szerelmesekről.

Briginek sikerült kidumálnia magát Gergőnél?

Azt már tudjuk, hogy a háromgyermekes anyuka a szavak nagymestere. A farmerek már nem örülnek a kapcsolatuknak, mert szerintük egyáltalán nem őszinte, ráadásul úgy tűnik, Gergő is kezd átlátni Brigin...

Meglepetés és döbbenet - ezt okozta Dia végrendelete

Az utolsó kieső levele nem várt fordulatot hozott a Farmon. Dia azt rebesgette, hogy Dórit teszi meg Heti Gazdának, Cintia viszont azt állította, ő  nem tudott semmit távozó barátnője szándékairól.

Habzsi-dőzsi kipukkadásig


szerző:
2016.05.09. 19:55
Habzsi-dőzsi kipukkadásig

A helyi csárdából érkezett az ebéd a tanyára. A farmerek szinte azt sem tudták, hogy mi az elég, amikor valami igazán változatos ízt kóstolhattak az elmúlt hetek után.

Ennyit kerestek a héten a farmerek!


szerző:
2016.05.07. 21:35
Ennyit kerestek a héten a farmerek!

A diótörés, a váza, pohár és nyúlketrec készítés eredménye végre megérkezett a Farmra. Szilveszter gazda pengőre pontosan kiszámolta, hogy kinek mennyi jár. Lássuk!

Attila vajon mit akar Brigitől?


szerző:
2016.05.07. 21:35
Attila vajon mit akar Brigitől?

Nem hagyja annyiban, folyamatosan duruzsol Brigi fülébe Dóriról, ugyanis Attila meg van győződve arról, hogy a tyúkanyó szerepet vállaló játékosnak hátsó szándékai vannak Gergővel.

Felkerült a zöld kendő, jöhet a nagy összecsapás!

Végig követhettük Attila agyalását arra vonatkozóan, hogy kivel szeretné összemérni erejét. Most végre kiderült, és megnyugodhatunk, ugyanis a sportszerű verseny garantált.

Ilyen bátorítás járnak mindenkinek


szerző:
2016.05.07. 21:35
Ilyen bátorítás járnak mindenkinek

Dia kicsit bátortalannak tűnt a Párbaj előtt, de Attilával ellentétben, neki négy fő erősítette szurkolótáborát. Érdekes, hogy mivel próbálták lelkesíteni a lányt!

Dia másik pasit keres Briginek?


szerző:
2016.05.07. 21:35
Dia másik pasit keres Briginek?

Miután megtárgyalták, hogy mi szerepeljen a végrendeletben, Dia azt is megsúgta Briginek, hogy ha kiment, keres neki egy másik pasit Gergő helyett. Vajon ehhez mit szól majd a hős szerelmes?

Durva féltékenységi jelenet a Farmon!

Érdekes, hogy Párbaj előtt még Brigit szidták Attiláék, később pedig miatta bukott ki a balhé. Brigi be is ismerte, hogy nem érdekli Gergő féltékenykedése, de végül mégis meglepődött párja reakcióján.

20 év múlva 20 millióval gazdagabban?

A farmerek egyesével mesélhettek saját jövőképükről, hogy hol tartanának majd két évtizeddel később, ha ők nyernék meg a sok-sok millió forintot. Több érdekes agyszüleményre is fény derült; az egyik Diáé volt, amiből egyértelműen megtudhattuk, hogy minden társán segítene nyereményéből.

Brigi lebukott - Nem tervez közös jövőt Gergővel?

Egy kedves feladatból csúnya bukás lett? A farmerekben már többször felmerült, hogy Brigi csak kihasználja Gergőt, míg tart a játék. Most pedig alá is támasztotta ezt az elméletet.

Gergő elutasította Brigit az ágyban


szerző:
2016.05.06. 19:55
Gergő elutasította Brigit az ágyban

Brigi észrevette, hogy az este folyamán Gergő többször is felhúzta az orrát. Lehet, hogy nem véletlen?! Az viszont biztos, hogy a farmerlegény egyértelműen nemet mondott párja paplan alatti közeledésére...

Dóri tényleg Gergőre vágyik?


szerző:
2016.05.06. 19:55
Dóri tényleg Gergőre vágyik?

Attila elültette a bogarat Brigi fülébe, aki egyébként tisztában van vele, hogy párja lelkileg sokkal közelebb áll Dórihoz. Vajon tényleg igaz ez a felvetés?

Szerelmi háromszög miatt féltékeny Gergő

Nem tudta nem észrevenni Attila közeledését Brigi felé. Természetesen szóvá tette párjának, akinek szintén volt fegyver a tarsolyában, amivel próbálta visszaverni a támadást.

Ajándékokkal lepték meg egymást a farmerek

Mindenki szorgosan készítette saját két kezével a kis meglepetéseket, hogy este az asztalnál átadhassa szabadon választott farmerének. Most nézzük a keserédes pillanatokat!

Megható pillanatokat éltek át együtt a játékosok

A kreatív és kitartó munka meghozta gyümölcsét. Az asztalnál ülve átadhatták a szívvel-lélekkel készített ajándékokat. Azonban ha Cintia nem gondolt volna mindenkire, többen is meglepetés nélkül maradtak volna.

Mély érzelmeket bújtattak a paplan alá

Brigi ajándéka úgy tűnik, betalált. Az előző éjszakai elutasítás, és az órákon át tartó viták ellenére is beadta Gergő a derekát párjának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való