KERESÉS search-close

Centrál Színház

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Centrál Színház"

Ketten 11 szerepben


szerző:
2018.09.28. 18:52
Ketten 11 szerepben

Tizenegy szerepet alakítanak ketten a budapesti Centrál Színház új évadának első premierjében! Jane Austen klasszikus regényéből, a Büszkeség és balítéletből született egy különleges darab, amelyben Balsai Móni és Schmied Zoltán játszik. Ők ketten a Liza, a rókatündér című filmben szerepeltek már együtt, de színpadra most először álltak közösen.

A színészek még több kulisszatitkot elárulnak, ha ide kattint.

 

Büszkeség és balítélet: Balsai Móni és Schmied Zoltán együtt a színpadon

Tizenegy szerepet alakítanak ketten a budapesti Centrál Színház új évadának első premierjében! Jane Austen klasszikus regényéből, a Büszkeség és balítéletből született egy különleges darab, amelyben Balsai Móni és Schmied Zoltán játszik. Ők ketten a Liza, a rókatündér című filmben szerepeltek már együtt, de színpadra most először álltak közösen.

Bereczki Zoltán:

Bereczki Zoltánnak igazán különleges a kapcsolata Pokorny Liával. Többek között erről is mesélt nekünk a színész a pénteki Reggeliben!

Pokorny Lia előadása közben elfolyt egy kismama magzatvize

A Centrál Színházban újra színpadon a Dolgok, amikért érdemes élni. A legútóbbi előadáson egy kismamának elfolyt a magzatvize, de nem ez volt az egyetlen meglepő pillanat az interaktív előadás története során. Bereczki Zoltán például állandóan elérzékenyül a darab közben.

Most is érvényes a mondanivalója

1881-ben botrányt kavart a darab, ám a mondanivalója azóta sem változott. Ibsen "Kísértetek" című művét vitte színpadra Alföldi Róbert a Centrál színházban. A korabeli sajtó szerint fertő, és botrány, hogy arról szól egy darab, hogy csak a felszínen csillogó az élet, a felszín alatt tele van hazugsággal.

 

Bereczki Zoli elmondja, miért érdemes élni!

A Dolgok, amikért érdemes élni című előadást október 6.-án mutatták be a Centrál Színházban, Pokornyi Liával a főszerepben. Az interaktív színdarabban a nézők sem maradnak tétlenek, hiszen ők maguk is együtt játszhatnak a színésznővel. Bereczki Zoli producerként vesz részt a produkcióban, aki Liával együtt az előadás kulisszatitkairól mesélt...

Kátya hálás szerepben!


szerző:
2016.10.28. 17:25
Kátya hálás szerepben!

50 év után vitték újra színpadra a My fair Ladyt – Eliza karakterét Tompos Kátya kapta a Centrál Színházban. Egy hónap után ki lehet jelenteni: a szakmát és a közönséget is elvarázsolta Kátya virágárusból úrilánnyá történő átalakulása. A tehetséges színésznővel most újra találkozhatnak az RTL nézői is: a Coming outban egy orvost alakít, aki menthetetlenül megváltoztatja a meleg karaktert alakító Csányi Sándor életét.

My Fair Lady – 50 év után új bemutató

Hatalmas sikerrel mutatták be péntek este a Centrál Színházban, a My Fair Lady című musicalt, Tompos Kátya és Alföldi Róbert főszereplésével. A musicaltörténelem egyik legnagyobb sikerét, 50 évvel ezelőtt mutatták be először Magyarországon, a pénteki premieren ott volt Lehoczky Zsuzsa is, aki az egykori legendás előadás főszereplője volt. Alföldi Róbert kilenc éve nem játszott zenés előadásban, azt mondta, minden este retteg, amikor énekelnie és táncolnia kell, de ez a nézőknek ez péntek este nem tűnt fel.

Felolvasó-maraton az elfogadásért

Felolvasó-maraton az elfogadásért! Különleges, hat órán át tartó esten lépett fel 48 színész a Centrál Színházban. Mindannyian olyan művekből idéztek, amelyek a másság témájával foglalkoznak. Scherer Péter, Stohl András és Gryllus Dorka is a felolvasók között volt: mindannyiuk szerint fontos, hogy kiálljanak az előítéletek ellen.

Rendező nélkül készült és kisgatyában játsszák

Felolvasóestként indult A hal nem hal bele című darab, de akkora sikere volt, hogy színpadra vitték. Scherer Péter és Katona László úszónadrágban áll színpadra.
 

Fókusz 12-04-04


szerző:
2012.04.04. 20:50
Fókusz 12-04-04

Fókusz: Az X-Faktor éjszakája - Egyrakáson a két széria döntősei. Kocsis Tibi ünnepelt, Vastag Csaba remekelt. Kitört a pesti VV-láz! - Hogyan kezeli a fanatikusok közeledését Attila, Sehi, Vera vagy Cristofel? Ha rövid a hajad... - Hosszabbítsd meg! Extrém trendek az ultrahangtól a mikrogyűrűn át a hőillesztésig.

Reflektor 12-03-12


szerző:
2012.03.13. 00:40
Reflektor 12-03-12

Reflektor: Pokorny Lia, Kovács Patrícia és Simon Kornél a sötétben tapogatózik! A Centrál Színház Black Comedy című darabjában játszanak, és egy áramszünet következtében teljes sötétségbe burkolóznak. - Bajor Imre 55 éves lett! A Kicsi Huszár nem szívesen ünnepli és ünnepelteti magát, de azért hagyta, hogy kérdezzük élete eddigi 55 évéről.

Jeles darabok több nagyvárosi színházban

Jeltolmácsok segítségével akadálymentessé teszik a színházi előadásokat a siketek és nagyothallók számára.

Taroltak a Centrál Színház színészei

A Centrál Színház idén két elismerést is elhozott a nyíregyházi Vidor Fesztiválról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való