KERESÉS search-close

Cinema City

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Cinema City"

Vajon mely filmeket szerettük a legjobban a kánikulában?

Sokaknak telt pihenéssel, utazással vagy épp fesztiválozással a forró nyár, de júniustól augusztusig rengetegen szórakoztak a hűvös mozitermekben is. A Minyonok mellé annyi popcornt és kólát fogyasztottunk, ami egy balatoni kikötőt is megtöltene.
 

Jó a hangja a gyereknek? Szinkronizáljon!

A Cinema City elindította az Irány a stúdió! elnevezésű pályázatát, melyben az Irány a bárka! c. animációs film két főhőséhez keres szinkronhangokat.

A mozizás segít a tanulásban?

Legalábbis erre utaló jeleket fedezhetünk fel a Cinema City országos kutatásában, melyben pedagógusokat kérdeztek a vizuális kultúra és az oktatás kapcsolatáról.

IMAX gépteremben jártunk, IMAX gépet láttunk

A Cinema City jóvoltából beleshettünk a kulisszák mögé, így többek között azt is megcsodáltuk, ahogy az IMAX csodamasina beállítja magát az aznapi vetítéssorozatra.

Szeretünk filmekkel romantikázni

Olyannyira jön a Valentin-nap, hogy már meg is érkezett: lehet csokiba, virágba, szerelembe és persze filmekbe fulladni. A Cinema City összegyűjtötte a legjobb Bálint-napi érdekességeit.

Ilyen volt 2014 mozis szempontból Magyarországon

Az óév búcsúztatásaként a Cinema City 13 érdekességet gyűjtött össze a mozihálózat legizgalmasabb, legmeghökkentőbb számaival.

Elkészült az első magyar 3D-s reklámfilm

A különleges, 30 másodperces kisfilm már látható a mozikban. Főszereplője Vajda Attila olimpiai bajnok kenus.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való