KERESÉS search-close

Cintia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Cintia"

Hoppá! Farm Cintia felhívta a lakására az egyik ismeretlen rajongóját

A Farmban ismertté vált Cintiát rendszeresen üzenetekkel bombázzák ismeretlen férfiak, egyikőjük azonban vette a fáradtságot és megszervezett egy személyes találkozót a lánnyal az Anikó Show-ban. Cintia végül azzal jutalmazta a srácot, hogy áthívta magához egy kávéra. Vajon mi sül ki ebből?

Domán szemet vetett Pumped Gabo testvérére

Szemmel láthatóan bejön Dománnak Cintia, ezért összegyűjtöttük a legviccesebb közös pillanataikat!

Farm: Cintia megrázó részleteket árult el édesanyjáról

Pont egy évvel ezelőtt a Farm nézői egy családi drámával szembesülhettek. Kiderült, Cintia gyorsan bizalmába fogadta Dórit, aki pedig nagyon kíváncsi volt a lány családjára is. Cintia őszintén mesélni kezdett szüleiről, és arról is, hogy hol volt éppen az édesanyja.

FARM: Szerelmi háromszög és féltékenység!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Farm nézői egy szerelmi drámába csöppentek bele. Gergő és párja, Brigi egy kisebb fajta féltékenységi drámába keveredett, ugyanis Cintia látványosan rányomult a fiatal, foglalt lányra. Természetesen ezt Gergő egyáltalán nem bírta jó szemmel nézni.

(18+) Így fürödtek a Farm lányai! – VIDEÓ!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt ismét egy izgalmas jelenet hozta lázba a Farm nézőit. Abban mindenki egyetért, hogy dézsában fürdeni nem egy egyszerű mutatvány. Ezt megtapasztalhattuk akkor is, mikor a meztelen Cinti próbálkozott a mosdással. Bizony nagyon jól jött neki az odaadó Vivi segítsége!

Így búcsúzunk a Farm bronzérmesétől!

Gábor és Gergő oldalán állhatott a döntőben a 20 éves lány. A nézők szavazatai alapján a harmadik helyen végzett. Gratulálunk!

Szavazz Cintiára, a Farm egyetlen női döntősére!

A 20 éves lány volt a legfiatalabb játékos a Farmon, mégis példaértékű a kitartása. Sok kritika érte, és büntetéseket is kapott szép számmal, mégis képes volt két férfit is maga alá gyűrni a játékban.

Cintia zöld kendővel pecsételte meg a sorsát

Fördős Zé utoljára érkezett négyszemközti beszélgetésre a Farmra. Ezúttal Cintiát hívta ki magával a pajtába, akinek konkrét és határozott elképzelései voltak az utolsó Párbaj alakulásáról.

Kútba vetette magát Gábor


szerző:
2016.05.28. 21:10
Kútba vetette magát Gábor

A farmerek úgy döntöttek, lenéznek a kút mélyére. A 'csimpánz lábú' Gábor nagy lelkesedéssel indult le a mélybe, ahol "eleresztette a gőzt" - így elmondhatja magáról, hogy ebben is ő volt az első.

Brutális lett a Farm utolsó Párbaja


szerző:
2016.05.28. 21:10
Brutális lett a Farm utolsó Párbaja

Ahogy az lenni szokott, az összecsapás előtt Fördős Zé ismertette a feladatokat. Cintia és Attila a Farm legbrutálisabb Párbaján mérhette össze tudását...

Hihetetlen, hogy mit tett Attila a Párbajon Cintiával!

Az elmúlt hetekben elmérgesedett a helyzet Cintia és Attila között, így nem véletlen, hogy az utolsó Párbaj pont az övéké lett. A farmerek bármit megtettek volna a győzelemért, viszont erre senki sem számított...

Így fogadták a farmerek a győztes párbajozót

A harmadik döntős habár biztos volt magában, mégis alig hitte el, hogy sikerült legyőznie ellenfelét az utolsó Párbajon. Visszatérése után pedig az is hamar kiderült, mit szóltak hozzá az otthon maradt társai.

Gábor rosszul lett az utolsó Kiválasztáson

Fördős Zé vezényletével túl vannak a farmerek az utolsó kalapáláson. Gyorsan, és szinte zökkenőmentesen zajlott a Kiválasztás, leszámítva, mikor a műsorvezető észrevette Gábor rosszullétét...

A farmerek teljesen kiakadtak Attila miatt

A Kiválasztás eredménye nagyon feldühítette a farmereket, pontosabban inkább Attila gyávasága, amit a jelölésére alapoztak a többiek.

Váratlan fordulat! Ő lesz a biztos párbajozó...

A farm történelmének ez az első ilyen végkimenetelű Kiválasztása. Az aktuális Heti Gazda társait is meglepte visszavonhatatlan döntésével.

Cintiával bújt ágyba Attila


szerző:
2016.05.27. 20:00
Cintiával bújt ágyba Attila

A Kiválasztás és a piros kendő felkötése után Attila teljesen kivetkőzött magából. A farmerek alig hittek a szemüknek és a fülüknek, amikor társuk feltűnt a színen.

Nem lehet tudni, hogy mi történt Attilával

Cintiát még az ágyban lepte meg Attila, majd folyton a nyomában volt, hogy meggyőzze arról, amire megvilágosodása közben jutott. A lány alig akarta elhinni, hogy mire készül Attila, ezért a fiúknak is elmesélte a hallottakat.

Szilveszter gazda most járt utoljára a Farmon, és ezúttal sem érkezett üres kézzel. Névre szóló ajándékokat és kabalákat is hozott a farmereknek, amik biztos, hogy örök emlék lesz majd a számukra.

Asztalon táncolós bulit csinált Bunyós Pityu

Fergeteges volt a hangulat a tanyán. A farmlakók már régóta egy igazi karaoke buliról álmodoztak, most megkapták...

Hidegzuhannyal állt bosszút Attila Cintián

A lány nem bírt magával. Először Gáborral húzott újat, majd Attila is közéjük keveredett. Cintia először csak fröcskölte a farmert, aki nem aprózta el a revanst.

Cintia ezzel a vitával megpecsételte a sorsát?

Mostanra mindenki eljutott arra a szintre, hogy beismerje önmagának is: muszáj taktikázni! Cintia Gáborral próbálta megbeszélni az előttük álló események alakulását, de az eszmecsere nem úgy sült el, ahogy azt tervezték.

Gábor túl durván törte Attila fején a tojásait?

Ada vezetésével versengtek egymás ellen a farmerek. A vesztes csapat - aki ezúttal Gábor és Attila volt - megkapta a büntető feladatot, amit az izmos játékos talán túlságosan is komolyan vett.

Attila széttrollkodta a Felelsz vagy mersz? játékot

Cintia vendége, Dóri szeretett volna játszani a farmerekkel, hogy jobban megismerje őket, illetve ők is egymást. A srácoknak tetszett az ötlet, ennek ellenére ez a megmozdulás is feszültséggel ért véget.

Megrázó részleteket mesélt édesanyjáról Cintia

A lány gyorsan bizalmába fogadta Dórit, aki kíváncsi volt a lány családjára is. Cintia őszintén mesélt szüleiről, és arról, hogy hol van most az édesanyja...

Kitől tart Cintia a Farmon?


szerző:
2016.05.25. 20:00
Kitől tart Cintia a Farmon?

Egy napot tölthetett Dóri mentoráltjával, aki már a beköltözés előtt is szimpatikus volt neki. Hosszasan beszélgettek, de a hazautazása előtt elmesélte, milyen lánynak ismerte meg Cintiát.

Attila nekiment Cintia vendégének


szerző:
2016.05.24. 20:00
Attila nekiment Cintia vendégének

Gábor után ma Cintia volt a soros, aki vendéget fogathatott a tanyán. A lányhoz rég nem látott édesapja érkezett, aki nagyon gyorsan felkerült Attila céltáblájára.

Jól állt Dóri kezében a tőgy


szerző:
2016.05.24. 20:00
Jól állt Dóri kezében a tőgy

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője érkezett Cintiához a Farmra. Természetesen ő sem üres kézzel jött mentoráltjához, de a többi játékossal is gyorsan összebarátkozott.

Megható üzenetet kaptak a farmerek


szerző:
2016.05.23. 20:00
Megható üzenetet kaptak a farmerek

Brigi végrendeletet küldött az egykori lakótársainak. Levelében minden farmernek szánt egy-két sort, ami mélyen érintette a játékosokat. Üzenetéből az is kiderült, hogy ki lett az utolsó Heti Gazda.

Ilyen egy állati futam a Farmon!


szerző:
2016.05.23. 20:00
Ilyen egy állati futam a Farmon!

Szilveszter gazda nemcsak hozott, de vitt is. A farmereknek búcsút kellett venniük a tanya állati lakóitól, amit egy őrült hajsza előzött meg, ugyanis minden egyes jövevényt nekik kellett becserkészniük.

Finálé: Döntsd el, melyik parasztból legyen király!

Van egy erdő, benne nagy ház, abban néhány farmer tanyáz. Régebben még sokan ’vótak’, a gyengék majd éhen ’hótak’. Harcoltak, balhéztak, éheztek, mostanára minden munkával végeztek. Csak egy meló maradt, de az magukra vár: döntsék el, melyik parasztból legyen király! Vasárnap finálé, telefon a kézbe! 19:55 – ezt véssék észbe!

Így alakult a 10. kalapálás - Kiválasztás

Elérkeztünk a tizedik Kiválasztáshoz, ami azt jelenti, hogy habár a farmerek száma csökkent, a feszültség csak növekedett. De felkerültek a jelek, így Gábornak kelle döntenie a biztos párbajozóról.

Kisállatok születtek a Farmon!


szerző:
2016.05.21. 21:25
Kisállatok születtek a Farmon!

Újabb jövevények érkeztek a tanyára, ám őket ezúttal nem Szilveszter gazda hozta a farmereknek. Cintia teljesen elolvadt a csöppségektől. Ezt érdemes megnézni!

Lorenzo alattomosan támadt a farmerekre

Cintia ismét Csula bá közelébe merészkedett, miközben Attila jónak tűnő tanácsokkal látta el az állatot illetően. Lorenzo mind a két farmernek megmutatta, hogy hol a helyük.

Fördős Zé Attila kezébe adta a döntést

Eljött a 10. Kihívás ideje, amit szokás szerint a műsorvezető látogatása előzött meg. Attila határozott ítéletethirdetése nem volt meglepő, mégis kíméletlenül érte zöld kendős ellenfelét.

Cintia szexi táncát élvezhették a farmerlegények

Ha buli, akkor jöhet a felejtés. Cintia és Attila kapcsolata nem volt túl felhőtlen az utóbbi időben, most mégis jól érezték magukat egymás társaságában.

Csula bá csapdába csalta a farmereket

Cintia és Brigi arra készültek, hogy megtisztítsák az alpakákat, ám Lorenzo, más néven Csula bá, a köpködő láma kihasználta a farmerek gyanútlanságát. A lányokat sarokba szorította, a fiúknak pedig megmutatta, hogy ki az úr a háznál.

Gyilkosság! Gyászolnak a farmerek


szerző:
2016.05.20. 19:55
Gyilkosság! Gyászolnak a farmerek

Malac fürdetést terveztek mára a farmerek, de sajnos szerencsétlenül alakultak az események. Két csöppség kiszökött, de már csak egy térhetett vissza kistestvéreihez.

Cintia soha nem látott indulatot váltott ki Attilából

Gábor szerette volna, ha békés módon megbánnák eddigi hibáikat a farmerek és bocsánatot kérnének egymástól. Ez jó ötletnek tűnt, és az elején még nem is lett volna ezzel probléma, ám sajnos elszabadult a pokol, amikor Attilára és Cintiára került a sor.

Ez a szerkezet tett védetté két farmert is!

Már megszokhattuk, hogy ha Párbaj előtt állnak a játékosok, akkor újabb védettségi játék előzi meg a nagy összecsapást. Fördős Zé ismertette a feladatot, ami már akkor is elég izgalmasnak ígérkezett...

Komoly tétért folyt a cicaharc


szerző:
2016.05.20. 19:55
Komoly tétért folyt a cicaharc

Ezúttal két védett játékosa lett a Farmnak, ugyanis a fiúk és a lányok külön-külön mérték össze erejüket. Brigi és Cintia sorsa két menet után megpecsételődött...

Brigi hátat fordított Gergőnek


szerző:
2016.05.19. 19:55
Brigi hátat fordított Gergőnek

Levelet hozott a postás! A farmereknek egyesével el kellett mondaniuk, hogy kit várnak vissza a 9. Párbajról, és miért. A jelenleg biztonságban lévő játékosok szinte egy emberként Dóri mögé álltak, csak éppen Brigi választásával megtörte a sort...

Attila masszázst kért Gergő párjától

Miután Brigi szembe ment a nép akaratával, elvonult a piros kendős játékossal a fák árnyékában megbújó padhoz. Attila feszegetni kezdte a háromgyermekes anyuka és a Farmon kialakult kapcsolatának határait...

Nádai Anikó vígasztalta a könnyeivel küszködő Dórit

Attila győzelme egyenes út volt Dóri számára a kerítésen túlra. A zöld kendős párbajozó még visszatérhetett, hogy összecsomagoljon, majd a kapun kilépve a műsorvezető várta...

Agyalásra 'kényszerítették' a Farm egyetlen Gáborát

Ezúttal rajta volt a sor, hogy felkösse a sorsdöntő piros kendőt. Döntésének meg is lett az eredménye...

Meglepetés! Őt hívta ki párbajozni Attila

A játék hamarosan véget ér, ezért mostanra jócskán felgyorsultak az események. Még alig ócsúdtak fel a farmerek a legutóbbi Párbajból, máris itt a következő. Nádai Anikó átadta a zöld kendőt a kihivó félnek, hogy azzal jelölje meg ellenfelét.

Íme a kilencedik biztos párbajozó!


szerző:
2016.05.18. 19:55
Íme a kilencedik biztos párbajozó!

Hosszas fontolgatás és tanácskozás után megszületett a döntés. A jelenlegi Heti Gazda, Gábor átadta a piros kendőt!

Köpködésig fajult Cintia és Attila vitája

Attila rendesen próbára teszi a farmerek idegeit. Cintia szeretett volna segíteni társának, de kudarcba fulladt a kísérlet...

"Engem még nem köptek le"


szerző:
2016.05.17. 19:55

A farmerek az elmúlt napokban már-már rettegésben élnek a tanyán, ugyanis eléggé kiszámíthatatlan vendégek költöztek be hozzájuk. Cintia úgy érzi - és minden bizonnyal jogosoan -, hogy ő még a szerencsések közé tartozik.

Gergő miatt vesztette el Brigi a játékot?

Habár a hős szerelmes segíteni szeretett volna párjának, rosszul sült el a közeledése. Brigi teljesen kiakadt Gergőre, aki nem győzőtt magyarázkodni a történtek után.

Brigi undorítónak tartja Dóri húzását

Nem bírta magában tartani a bizalmas információt, szinte azonnal kibeszélte Dórit Cintiának, aki teljesen egyetértett a hőzöngő farmerrel. Mi lesz a Farmon, ha már a lányok sem tartanak össze?

Négy esélyese lett a Farm 9. Párbajának!

Egyre feszültebbek a játékosok, hiszen már nincs sok hátra, és hamarosan kiderül, kié lesz a 20 millió foint. Habár rövid az idő, addig még sok küzdelem vár rájuk.

Újabb kaland a Farmon: disznóvágás várt ma reggel a játékosokra! Attila a szokásához híven ezerrel pörgött, és utasítgatta a farmereket, amit már egyre kevésbé tűrnek a társai. Dóri viszont rendkívül elégedett volt a böllérrel...

Sanya végrendelete meglepte a farmereket?

Gábor már a Párbaj előtt pedzegette, hogy neki mindenképpen nyert ügye van, bárki is térjen vissza győztesként a nyolcadik megmérettetésről. Sanya levele megérkezett, Cintia pedig felolvasta, viszont a benne rejlő végrendelkezés - ami a Heti Gazda személyét illeti - nem aratott osztatlan sikert...

Állati üldözés a tanyán


szerző:
2016.05.16. 19:55
Állati üldözés a tanyán

Nem volt könnyű dolguk a farmereknek, ugyanis ahány jószág, annyi fele szaladt: kismalacok, disznók, kacsák, kakasok, lámák és még sokan mások...

Farmlandia miatt hőzöngtek a farmerek

Brigin volt a sor, hogy írjon és felolvasson a társainak. A mese eleje még mindenkinek tetszett, a közepénél elvesztették a fonalat, a vége pedig kiverte a biztosítékot néhány farmernél. Kattints IDE - ezt érdemes meghallgatni!

Ostorcsapással küldte haza Sanyát Attila

A brutális küzdelem után már-már könnyes szemekkel búcsúzott Sanya a farmerektől és Fördős Zétől. Habár magányosnak érezte magát a Farmon, mégis 'állati' élményekkel tért haza a nyolcadik Párbaj kiesője.

Különös véget ért a Farm!


szerző:
2016.05.13. 19:55
Különös véget ért a Farm!

Egy Farm és hét farmer - ez Gábor saját történetének címe, amit fel is olvasott társainak esti meseként az emeleten. A szerzemény végén az is kiderült, hogy számára milyen lenne a játék tökéletes befejezése. A teljes videóért kattints IDE!

Kölyökkutyaként nyalta Gábor Cintiát

Az éj leple alatt osont be a farmerlegény a Heti Gazda szobába, hogy meglepje a lányt. Cintia hirtelen nem tudta mi történik vele, a reakciója pedig kiderül a videóból...

"Móresre tanítottam őket!"


szerző:
2016.05.13. 19:55

Cintia megelégelte a habzsi-dőzsit, ezért fogta és levitte a pincébe az ebédre szánt réteseket. Sanya természetesen hangot adott felháborodásának, habár mikor tegnap Attila ugyanezt csinálta, csak mélyen hallgatott.

Titkok és intim pillanatok a fürdőben

Sanya és Cintia az ebéd miatt veszett össze, de a lány ezt egyáltalán nem bánta, sőt elmesélte Briginek is, hogy szerinte hogyan fognak alakulni az események.

Ebből még akár baj is lehet...


szerző:
2016.05.13. 19:55
Ebből még akár baj is lehet...

Gábor - akinek egyébként szintén eljárt a szája - meglepődve tapasztalta, hogy a jelenlegi Heti Gazda nem túl megbízható. A farmer azt hitte, jó megtévesztő, de Sanyát mégsem tudta átverni...

Dóri és Cintia megszökött a Farmról

A fodrászkodás után ismét kényeztetést kaptak a lányok. Dóri Cintiát csábította magával a tengerre, ahol nem csak a szabadságot ízlelgethették...

Élménybeszámoló és panaszáradat


szerző:
2016.05.12. 19:55
Élménybeszámoló és panaszáradat

A tényleges Heti Gazda visszatért, így a jogok is visszaszálltak rá Attiláról. Ennek az otthon maradt farmerek valószínűleg szívből örültek a történtek után. A lányok tengeri kalandjukról áradoztak, majd a fiúk beavatták őket azokba a részletekbe, amikből ma kimaradtak.

Brigi szorult helyzetbe került


szerző:
2016.05.11. 19:55
Brigi szorult helyzetbe került

Miután Brigi kioktatta Gábort, Cintiával akarta megbeszélni a dolgokat, de arra biztosan nem számított, hogy a panaszkodó srác mit csinál ez idő alatt a tehenek mellett Sanyával.

Fördős Zé udvarol Cintiának?


szerző:
2016.05.11. 19:55
Fördős Zé udvarol Cintiának?

A műsorvezető nem tudott szó nélkül elmenni a lány külseje mellett. A figyelmes szavak először rosszul sültek el, de Cintia biztosan értékelte Zé bókjait.

Dóri rosszul lett a versenyen!


szerző:
2016.05.11. 19:55
Dóri rosszul lett a versenyen!

Fördős Zé egy nagyszerű lehetőséggel érkezett a tanyára. Ezúttal nem az éhezés volt a legnagyobb bajuk a farmereknek, éppen ellenkezőleg: a műsorvezető egy-egy tál gombócot hozott, és aki a legtöbbet tudta elfogyasztani, az valami különlegeset kapott cserébe.

Találgatásnak nem volt rossz...


szerző:
2016.05.11. 19:55
Találgatásnak nem volt rossz...

A gombócok még alig csúsztak le, a lányok már össze is dugták a fejüket a nyolcadik Kiválasztás előtt. Azt fontolgatták, vajon hogyan is kellene alakítani az eseményeket.

Nádai Anikó ismét lőporos hordókra ültette a farmereket?

Eljött a nyolcadik Kiválasztás, ami a legutóbbiakhoz hasonlóan, szintén feszült hangulatban telt. A farmerlegények gondoskodtak az izgalmakról, ráadásul volt, akinek nem várt fordulatot hozott a 'kalapálás'.

Cintia kockáztat a piros kendővel?


szerző:
2016.05.11. 19:55
Cintia kockáztat a piros kendővel?

A lányon volt a sor, hogy felkösse azt a bizonyos kendőt. Attila és Brigi közül kellett választania, ami egyáltalán nem volt könnyű feladat.

Hallgatózás közben esett le az álluk a lányoknak

Habár nem illik, ők mégis megtették. Így rá kellett döbbenniük, hogy a Farmon már senki sem az, akinek tűnik?

Nem bírtak a megvadult tehenekkel a farmerek

Megmagyarázhatatlan jelenség kerítette hatalmába a teheneket a tanyán - legalábbis Gábor egyáltalán nem talált szavakat a történtekre. Turnerke elrántotta Gergőt, de a kis borjú anyukája, és Tejcsi is elszabadult. Még szerencse, hogy rájuk nem vonatkozik a kerítésen kívüli tilalom.

Cintia és Dóri felejthetetlen kényeztetést kapott

A Heti Gazda kifizette, majd megosztotta szolgáltatását farmertársával, így nemcsak saját magának, hanem Dórinak is csodás perceket okozott.

Márk visszatért a Farmra!


szerző:
2016.05.10. 19:55
Márk visszatért a Farmra!

Csúnyán eldurvult Gergőék vitája. Barnit próbálták először elkapni és megkötözni, majd megérkezett Márk is, akit szintén marasztalni próbáltak egy kötél segítségével. Ettől Attila teljesen kiakadt és elindult a vita hullám.

Cintia szerelmet vallott Briginek?


szerző:
2016.05.10. 19:55
Cintia szerelmet vallott Briginek?

A Heti Gazda komoly feladatot kapott: mesét kellett írnia, majd felolvasnia a farmereknek. Cintia főszereplőit saját magáról és Brigiről mintázta. Vajon mi volt ezzel a célja? Ide kattintva hallgasd meg a teljes történetet!

Meglepetés és döbbenet - ezt okozta Dia végrendelete

Az utolsó kieső levele nem várt fordulatot hozott a Farmon. Dia azt rebesgette, hogy Dórit teszi meg Heti Gazdának, Cintia viszont azt állította, ő  nem tudott semmit távozó barátnője szándékairól.

Habzsi-dőzsi kipukkadásig


szerző:
2016.05.09. 19:55
Habzsi-dőzsi kipukkadásig

A helyi csárdából érkezett az ebéd a tanyára. A farmerek szinte azt sem tudták, hogy mi az elég, amikor valami igazán változatos ízt kóstolhattak az elmúlt hetek után.

Ennyit kerestek a héten a farmerek!


szerző:
2016.05.07. 21:35
Ennyit kerestek a héten a farmerek!

A diótörés, a váza, pohár és nyúlketrec készítés eredménye végre megérkezett a Farmra. Szilveszter gazda pengőre pontosan kiszámolta, hogy kinek mennyi jár. Lássuk!

Felkerült a zöld kendő, jöhet a nagy összecsapás!

Végig követhettük Attila agyalását arra vonatkozóan, hogy kivel szeretné összemérni erejét. Most végre kiderült, és megnyugodhatunk, ugyanis a sportszerű verseny garantált.

"Rakd oda magad, mert...!"


szerző:
2016.05.07. 21:35

A Kihívás után a zöld kendős versenyzőben nyilvánvalóan vegyes érzelmek dúltak. De barátnője ott volt, hogy támogassa és bíztass a nagy megmérettetés előtt.

Ilyen bátorítás járnak mindenkinek


szerző:
2016.05.07. 21:35
Ilyen bátorítás járnak mindenkinek

Dia kicsit bátortalannak tűnt a Párbaj előtt, de Attilával ellentétben, neki négy fő erősítette szurkolótáborát. Érdekes, hogy mivel próbálták lelkesíteni a lányt!

Dia másik pasit keres Briginek?


szerző:
2016.05.07. 21:35
Dia másik pasit keres Briginek?

Miután megtárgyalták, hogy mi szerepeljen a végrendeletben, Dia azt is megsúgta Briginek, hogy ha kiment, keres neki egy másik pasit Gergő helyett. Vajon ehhez mit szól majd a hős szerelmes?

20 év múlva 20 millióval gazdagabban?

A farmerek egyesével mesélhettek saját jövőképükről, hogy hol tartanának majd két évtizeddel később, ha ők nyernék meg a sok-sok millió forintot. Több érdekes agyszüleményre is fény derült; az egyik Diáé volt, amiből egyértelműen megtudhattuk, hogy minden társán segítene nyereményéből.

Brigi lebukott - Nem tervez közös jövőt Gergővel?

Egy kedves feladatból csúnya bukás lett? A farmerekben már többször felmerült, hogy Brigi csak kihasználja Gergőt, míg tart a játék. Most pedig alá is támasztotta ezt az elméletet.

Ajándékokkal lepték meg egymást a farmerek

Mindenki szorgosan készítette saját két kezével a kis meglepetéseket, hogy este az asztalnál átadhassa szabadon választott farmerének. Most nézzük a keserédes pillanatokat!

Megható pillanatokat éltek át együtt a játékosok

A kreatív és kitartó munka meghozta gyümölcsét. Az asztalnál ülve átadhatták a szívvel-lélekkel készített ajándékokat. Azonban ha Cintia nem gondolt volna mindenkire, többen is meglepetés nélkül maradtak volna.

Cintia és Attila úgy évődnek, mint a rossz házasok

Az elmúlt napokban, hetekben sokat veszekedtek, ennek ellenére Attila a lányt is meglepte egy kis aprósággal. Cintia ezen felbuzdulva gondolta, mély beszélgetésbe kezd a farmerlegénnyel, aminek nem lett jó vége. Vagy mégis?

Gergő a gatyája helyett a kendőt kötötte fel

A hetedik Kiválasztás a végéhez ért, miután Gergő felkötötte a piros kendőt az e heti biztos párbajozóra. Attila és Cinta között kellett úgy választania, hogy már ő sem élvez védettséget...

A piros kendős játékos sokat agyal azon, hogy kit vigyen párbajozni. Elméleteit pedig Babócával osztotta meg, aki elég jó hallgatóközönségnek tűnt a számára.

Így dőlt be Cintia a srác szavainak...

A Brigi-Attila és a Dóri-Gergő páros után Cintia Gáborral próbálta meg legyőzni a többieket. A játék azonban nem úgy alakult a lány számára, ahogy azt még a kezdetekkor gondolta.

Gábor csodát művelt a két kezével


szerző:
2016.05.04. 19:55
Gábor csodát művelt a két kezével

Serényen gyűjtögetik a Farm pengőt a játékosok. Felváltva készítenek nyúlketreceket, vázákat, bögréket, vagy éppen törik a diókat. 'Fazekas' Gábor teljesen kiborult, a remekművére pedig csak ennyit mondott: "Olyan selejt, mint én!', végül azonban a 'kétkezi munkája kivetült az agyagra'...

Új szabályok szerint játszanak tovább a farmerek!

Levelet hozott a postás - méghozzá nem is akármilyet! Módosultak a szabályok, amik már az eheti Párbajra is kihatással lehetnek.

Beteljesített ígéretek a hetedik Kiválasztáson?

Az elmúlt napokban Dia és Attila is a jelekért kampányot. A lány úgy gondolta, ezzel felmérheti azt is, hogy ki az, aki támogatja őt. Ha a feltételezése helytálló, akkor most ez is kiderüt...

Miért támadta meg Attila a fiatal lányt?

Hiába győzte le Norbit Cintia, az köz elismerését nem vívta ki magának. A nagyszájú farmer rendre utasította a lányt, aki természetesen támadásra támadással felelt.

Attila kemény üzenetet küldött Cintia édesapjának

Nevelési tanácsokat kapott a farmer lány apukája a tanyáról - a gyakorlott szülő pontos instrukciókkal látta el Cintiával kapcsolatban.

Sanya sem tűrtőzteti tovább magát...

Az éj leple alatt megszületett egy különös szövetség. Attilát és Sanyát egy lány köti össze, akit a Farm kerítésén kívül akarnak tudni minél hamarabb.

Kíméletlenül őszinte napok következnek a Farmon!

Attilának remek ötlete támadt. Habár eddig nem vette figyelembe a kéréseket és az utasításokat, most az ő fejéből pattant ki, hogy tartsák tiszteletben egymás munkáját. Emellett pedig az 'őszinteség őrének' szerepét is magára vállalta.

Mindenkit sokkolt Brigi és Norbi csókcsatája

A héten nagyobb felháborodást keltett az intim viszony bejelentése, mint az, hogy kit nevezett ki Heti Gazdának a távozó farmer. Brigit leszámítva mindenkit sokkolt a hír, bár az ő első reakciója ennyi volt: "Nem!"

Hatalmas verseny indult a Farmon!


szerző:
2016.05.02. 19:55
Hatalmas verseny indult a Farmon!

A héten a közös kasszának búcsút inthetnek a farmerek, ugyanis mostantól a saját zsebüket tömhetik csak. Az eddigi napi feladatok mellé három pénzkereseti lehetőséget kaptak Szilveszter gazdától. Lássuk, hogyan teljesítenek a versenyzők!

Farm: Mindenki Cintiát küldte volna haza, mégis Norbi távozott

Norbi fáradtan, 8-10 kilóval könnyebben, de korántsem csalódottan ballagott ki a Farm kapuján. A történelmi kiválasztás után Cintia, akire összes versenyzőtársa a jelét rakta, őt hívta párbajra. Két óra kemény küzdelem után, a fiú feladta a harcot, így ő már biztosan nem küzdhet a 20 millió forint értékű nyereményért.

Zé kinézett egy helyet a pajtában Cintinek

Eljött a Párbaj ideje és Cintinek még döntenie kellett, hogy kit hív ki maga ellen. Zé a pajtába vonult a lánnyal, hogy átbeszéljék a konfliktusait és a lehetséges ellenfeleit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való