KERESÉS search-close

Csaba

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Csaba"

Csaba egy igazi Love Story rajongó!

Lali alig hitt a fülének, mikor tudomást szerzett a srác lelkesedéséről.

24 évre eltűnt az édesapja, most válaszokat akar

Krisztiánt utoljára a születése napján látta édesapja, azóta semmit sem tud a fiáról, fel ismerte az utcán. Vajon Csaba megtudja válaszolni fia kérdéseit? A teljes adásból kiderül!

Tapi után jöhet egy randi?


szerző:
2019.07.26. 18:00
Tapi után jöhet egy randi?

Anikó és Csaba most először vettek részt egy vakrandin, ahol a kezeikkel ismerkedtek. Vajon, ha lekerül a szemfedő, bejönnek majd egymásnak? A teljes adásból kiderül!

Nyelvtanulás és iskolakezdés egy új országban - visszatértünk Hockenheimbe

Erika és Csaba története Dévaványáról indult. Tavaly nyáron költöztek a németországi Hockenheimbe. Csaba, az apuka már évek óta kint dolgozott kamionosként. Amikor új cégnél kezdett dolgozni, úgy döntöttek, mind Hockenheimbe költöznek. Ott voltunk az első nehézségeknél, megnéztük, hogyan sikerül elindítani új életüket. Erika hétvégén rezsipénzért mosogat, ha megtanul németül, már biztosan könnyebb lesz a beilleszkedés.
A családról forgatott első riportot ide kattintva nézheti meg.

Apa és fia újra egymásra találhatnak?

Imre mindig édesapja figyelmére vágyott, azonban szülei válása után ezt egyre kevesebbszer kapta meg. Sőt, most hónapok teltek el, mire újra látták egymást, pedig csak egy szerető apára vágyik.

A sors nem akarta, hogy Lajos és öccse újra beszéljenek nevelőanyjukkal

Lajos két év után először az Anikó Show-ban találkozott öccsével, Csabával. Kiderült, hogy Csaba sem tartja a kapcsolatot nevelőanyjukkal, Anikó pedig felajánlotta a testvéreknek, hogy ha akarnak, beszélhetnek telefonon keresztül azzal az emberrel, aki felnevelte őket.

Szonja: „Én női aggyal gondolkozom, nőként élek!”

Szonja férfinek született, de már 14 éves korában tudta, hogy nőként gondolkodik. Az egész élete az önmegvalósításról szól, és ahogy nagykorú lett, elkezdte intézni a papírokat, hormonkezeléseket és mostanra már öt plasztikai műtéten is túl van. Szonja átalakulását nem mindenki tudta elfogadni, ugyanis édesanyja és testvére nem tartják vele a kapcsolatot, velük ellentétben azonban édesapja mindenben támogatja. Csaba régi vágya volt, hogy megismerjen egy transzneműt, most pedig nem tétlenkedett, és randira hívta Szonját. 

Kis Csaba


szerző:
2015.04.13. 18:55
Leválthatják a honvédelmi minisztert?

Még idén leválthatja a miniszterelnök Hende Csaba honvédelmi minisztert a HVG információi szerint. A lap úgy tudja, a kormányban elégedetlenek a tárca gazdálkodásával.

Együtt ünnepeltek az X-Faktor győztesei

Danics Dóra, Vastag Csaba és Oláh Gergő együtt köszöntötte fel a győztes csapat negyedik tagját, Kocsis Tibót 33. születésnapján. Az énekesek a szombaton kezdődő X-Faktor kapcsán felidézték, milyen érzésekkel álltak annak idején először a mentorok elé.

Zsófit kiejtve jutna a Fináléba Iza

Attila új dimenzióba emelte Aurelio propellerezését, és beavatta Zsófit a westie-k történetébe. Iza pedig kihívta a repülő kutyákban hívő villalakót.

Attila úgy játszik Aurelioval, mint egy babával

Az összeférhetetlen fiú úgy szívatja a Villa szájhősét mintha kötelező lenne. Attila még arra is rávette Aureliot, hogy félmeztelenül fekvőtámaszozzon mielőtt magára öltött volna egy szeretlek Seherezádé feliratú pólót, de még itt sem fogyott ki az ötletekből a ValóVilág korábbi győztese.

ValóVilág 6 14-05-07

ValóVilág 6: Az összeférhetetlen fiú úgy szívatja a Villa szájhősét mintha kötelező lenne, Attila még arra is rávette Aureliot, hogy félmeztelenül fekvőtámaszozzon mielőtt magára öltött volna egy szeretlek Seherezádé feliratú pólót, de még itt sem fogyott ki az ötletekből a ValóVilág korábbi győztese.

Utoljára választottak a Villalakók: Iza megy Párbajozni

Korábbi ValóVilág szériák döntősei és győztesei költöztek be. Aurelio és a lányok először boldogok voltak, ám a szájhősnek többször az arcára fagyott a mosoly. Még fel sem ocsúdtak a Párbaj után, máris előkerült a zöld kendő.

ValóVilág 3.

A VV 3. 160 napig tartott, itt voltak a legtöbben, összesen tizennégyen.

Fókusz 13-08-14


szerző:
2013.08.14. 20:50
Fókusz 13-08-14

Fókusz: Vastagék vándorúton - Csaba és Tomi nagy fába vágta a fejszéjét, ott voltunk velük minden percben. Sztárok nyáron - Istenes Bence pénzt kért az első nyaralásos fotókért, de ki az, aki New Yorkba repült vakációra? A nagy meglepetés - bemutatjuk a világ egyik legnézettebb új showműsorát, amely nemsokára az RTL Klub nézőire vár!

Vastag Csabiék mézeskalács kampányba kezdtek

1985 óta december 5-én hívják föl az emberek figyelmét világszerte az önkéntesség fontosságára. A Vörösmarty téren ezúttal Vastag Csaba, Kocsis Tibi és Mészáros János Elek segített önként az Ökumenikus Segélyszervezet gyűjtésében.

Tesóival énekel a harmadik Vastag fiú!

Vastag Csaba és Tamás neve már jól megszokott névként cseng a fülünkben, most ismerkedjenek meg a harmadik Vastag fiúval, Balázzsal is, aki ráadásul színpadra is lép testvéreivel, sőt, még énekel is az Egy Este kedvéért.

Vastag Csaba két nővel mulatta át az éjszakát

Az X-Faktor énekese mindig diplomatikusan hárította a magánéletét firtató kérdéseket. A nemrég napvilágot látott képek viszont bensőséges kapcsolatról árulkodnak – a lányokkal meghitt vacsora és borozgatás után közösen távoztak a helyről.

Vastag Csaba nagy meglepetése és titkai

Vastag Csaba, amikor rossz passzban van, tudja, hogy akár éjszaka is felhívhatja édesanyját, aki jó barátja is. Jól tudja, hogy egy párkapcsolat fenntartása sok energiát és időt is felemészt – ez utóbbiból van egyre kevesebb.

Kinga és Csaba újra felhúzták a kesztyűt

A két ex-Villalakó ismét ringbe szállt, hogy kideríthessék, jól boldogulnak-e a boksz világában. Volt, aki nyert és akadt, aki egy döntetlennel búcsúzott a küzdelemtől.

Mindent vittek és pörgő show-t csaptak a tehetségek

Az erdélyi közönség kedvencei kaptak meghívást Sepsiszentgyörgyre, a Transilvinian Music Awardsra. Bár az elnevezés valamiért angol, a fellépők és a díjazottak egytől egyig ismerős arcok voltak.

Erotikus, misztikus és mesebeli X-klipek készülnek

Szokatlan helyszínek, erotikus tartalmak és különleges időutazás – Vastag Tomi szürreális bányában, Vastag Csaba pőre lányokkal, Wolf Kati pedig egy ódon kastély falai között forgatta új klipjét.

Attila a haknizás sűrűjében izgult

A Fókusz elkísérte a hétvégén a VV5 győztesét, aki meglepetésként magával vitte barátját, Csabát is haknijaira. Végül az is kiderült, hogy kinek sikerült jobban a csajozás.

Hihetetlen fordulatok az ex-villalakók életében

Állja még a lányok ostromát VV Csaba, Annamari és Eszter élete pedig lehet, hogy révbe ér? VV Vera bokszbajnoknak, Veronika fodrásznak készül, és Attila mihez kezd? A Fókuszban elárulta.

VV: A Finálé színfalai mögött

Vasárnap este egy fantasztikus élő show keretében véget ért az öt és fél hónapon át tartó ValóVilág5, melynek Attila lett a győztese.

Attila mindent vitt – Finálé a színfalak mögül

A Való Világ Jockey Ewingja, aki fél éven át minden napra tartogatott puskaport, aki mindig megmondta a véleményét, aki akkor is őszinte volt, mikor az igazság mindenkinek fájt. Attila a ValóVilág történetének leghidegvérűbb győztese lett, és ezzel megváltoztatta az életét.

Az aranyhal teljesítette Attila kívánságát: megnyerte a VV5-öt

Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a "nappalinkban", vasárnap este azonban eljött a finis, a magát "bádogembernek" tituláló Attila nyerte a ValóVilág5 játékát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Seherezádé az utolsó napokra megtalálta a közös hangot. Attila arra kérte a lányt, ha visszajönne, szexi fehérneműben várja az ágyban. Aztán kiderült egy titok...

Attila szívét újabban Seri dobogtatja

Az Összeférhetetlen és a Szenvedélyes nő az utolsó napokra megtalálta a közös hangot. Attila arra kérte, ha visszajönne, szexi fehérneműben várja az ágyban. Aztán kiderült egy titok...

Fókusz Plusz 12-02-25


szerző:
2012.02.25. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-25

Fókusz Plusz: Történelmi pillanatok - Bombariadó, családi tragédia, szerelem, esküvő, röhögőgörcs élő adásban. Jönnek a ValóVilág szériáinak legizgalmasabb jelenetei! Aki mindent visz - Ki a nagy rivális? Ki a legesélyesebb a győzelemre? A VV5 döntőseinek családtagjai az ellenfelekről és az elmúlt öt hónapról.

Teljes készültségben a VV hozzátartozók

A győztes mindent visz. Lakást, autót, pénzt. A döntőben a szexi Seherezádé mellett Attila és Csaba reméli, hogy élete teljesen megváltozik. A családtagok, barátok szinte extázisban készülnek a vasárnap estére.

Seri: Fecó, ne említs egy lapon a megcsalással

A Kihívás után Serit nem hagyta nyugodni, hogy Fecó Gergővel való szikrázására hivatkozott, amikor elmagyarázta, miért nem kerültek közel egymáshoz.

Fecó Csabára hagyta gyerekei képét

A Párbaj előtt a két jóbarát megajándékozta egymást, Csaba a pengetőjét adta Fecónak, a harcba induló pedig fiai fotójával kívánt szerencsét a Helyes pasinak.

Attila már nem Kingára bukik

A Párbaj után Csabi felolvasta a titokleveleket, ami alatt Attila meglehetősen zavarban volt. Kiderült, van valaki a Villában, akire máshogy néz az utóbbi időben.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-24

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Az ex-Villalakók utolsó napjukat töltötték bent, és olyan titokra derült fény, amire végképp nem számított senki. Majd a VV5 legizgalmasabb Párbaja következett.

Dya biztos benne: Fecó vonzódik hozzá

A Plázacica nem bírta magában tartani Fecó iránti érzéseit, bevallotta Csabinak, hogy szerelmes. És azt is, hogy úgy érzi, ő sem közömbös Fecónak.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-23

ValóVilág 5 - Kihívás: A Dumagép összeszedetlenül állt a Villalakók elé, hogy megnevezze Párbaj ellenfelét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Kinga is lebukott, nemcsak Veronika

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-21

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Titkokat és botrányokat hoztak magukkal a már kiesett Villalakók. A még játékban lévő versenyzők számára is kiderült Vera erotikus múltja, és Péter is nagy port kavart bejelentésével, miszerint Cristofel tudta nélkül, titkos viszonyt folytat Veronikával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az Érzékeny lelkű lány ismét megkavarta a szálakat; ezúttal Csaba és Fecó barátságába rondított bele.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Attila és Vera a Kihívás pillanatában megkezdték a harcot, minden egyes feladatot véresen komolyan vettek, így azok hangos veszekedésbe is torkolltak. Vera még Serinek is nekiment egy viccesnek indult házaspárbaj játék után. Este a két Párbaj-hős kocsmát nyitott, a buli alatt Attila békejobbot nyújtott, de Vera elutasította. A stúdióban már a Párbajozók belépése után megkezdődött egymás verbális gyepálása.

Attila nagy fölénnyel győzte le Verát

Alaposan megnőtt a különbség a szavazatok száma között a Párbaj alatt, a végeredmény 76 és 24 százalék lett. Az Összeférhetetlen higgadtan, humorral szállt szembe Verával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila a Kihívás előtt még egyszer utoljára lehetőséget kapott, hogy kifaggassa a lehetséges jelöltjeit. Seherezádéhoz pedig két bombanő érkezett.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-17

ValóVilág 5 - Kihívás: Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált körülötte az elmúlt napokban, hogy az egész Villa zengett.

A mártírok ideje lejárt, Attila Verával párbajozik

Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált, hogy az egész Villa zengett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Csaba mindennel kihúzza a gyufát Veránál, de van az az állapot, amin már Seri és Fecó sem tud segíteni. Gianni viszont felhőtlen, nevetéssel teli percekkel szakította meg a vitaáradatot.

Attila Csabival vacsorázott, a Párbaj is terítékre került

A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba Rock and Roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba rock and roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

Rappelve gúnyolódtak a Villalakók

A Villalakók fiú és lány csapatra osztva rapszövegeket költöttek, majd elő is adták azokat. Az irónia volt a főszerep, mégis mosolygás lett a vége.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-15

Valóvilág5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Vera könnyek közt ajándékozta meg Attilát. Bár az Összeférhetetlent megdöbbentette a gesztus, ő is Verának készített ajándékot a szerelem napjára. Stand-uposok érkeztek a Villába, a lakók is kipróbálták magukat humoristaként. Majd ismét Kiválasztás volt, még a védett Fecó sem maradhatott nyugodt, mert tudta, egyenlőség esetén ő küld valakit párbajozni.

Attilát a gyűlölt-szeretett Vera is kikívánja a Villából

Vera könnyek között ajándékozta meg Attilát Valentin napon, és az Összeférhetetlen is Verát tüntette ki figyelmével. Majd a Kiválasztáson egymásra rakták a jelet. Attila párbajozni megy.

Verának jósolták a legtöbb jelet a nézők

A szavazók 37 százaléka szerint az Érzékeny lelkűt küldik Párbajozni a Villalakók.

VV jóslat: Szólottak a természetfeletti tudósok

Seri, Kinga, Vera, Fecó, vagy Csaba. Több mint öt hónap után már csak ők maradtak a Villában. Miközben mi hétről hétre próbáljuk megfejteni az erőviszonyokat, vannak, akik már pontosan tudják, mi fog történni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Bangó Margittal egy hamisíthatatlan cigánybálon mulattak a Villalakók a sorsdöntő Aréna után.

Attila ki van éhezve Verára

A Villafiúk szexhiánnyal küzdenek, ennek hatására Attila meglepő vallomást tett Fecónak és Csabának egy gyenge pillanatában. Majd megjelent az emlegetett Villalány.

Bangó Margit énekelni tanította a Villalakókat

A Kívánsághéten minden Villalakó választhat egy vendéget, a sort Fecó kezdte, aki Bangó Margitot szerette volna látni és hallani.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga titoklevelében őszintén vallott Attila iránti érzéseiről. Az Összeférhetetlen fiú sokkot kapott a hallottaktól.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Ildikóról kiderült, hogy úgy tud horkolni mint egy traktor, Csabi és Attila összeugrott Kinga feje fölött, és kiderült, hogy Seherezádé még mindig Gergő miatt mérges a Cselszövőre. A vasárnapi Párbaj egy "ősi" konfliktusnak vetett végett. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki.

Csabi és Attila Kinga miatt ugrott egymásnak!

A Párbajozókat támogató Villalakóknak választaniuk kellett egy semleges felet, hogy megírhassanak közösen egy kampánybeszédet. Csabi Attilát választotta, amit az Összeférhetetlen elutasított, ebből pedig hatalmas perpatvar kerekedett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Már Olivért is idegesíti az a felesleges veszekedés, ami az Összeférhetetlen és az Érzékeny lelkű között zajlik. Vera elvetette a sulykot Seri pártfogása közben. Kinga Attilával töltötte búcsúestjét.

Seherezádé mégsem akar durván harcolni a Párbajon

Vera hevesen védi pártfogoltját, a többiek szerint viszont Seri helyett vívja meg a harcot. Attila továbbra is támadja Verát, miközben újra imádja Kingát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából. Attila és Szandika randizott, Olivér duplán szívatta meg az Összeférhetetlent.

Seri és Kinga nem vár a Párbajig a vérre menő harccal

A Párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-09

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga könnyeiben úszott a Villa. Attila ugyanis visszautasította a lány bulimeghívását, ezért Kingára megint rájött a világvége-hangulat.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-08

ValóVilág 5 - Kihívás: Vera úgy érezte, nem ő Seherezádé ellenfele annak ellenére, hogy kiejtette Gergőt és Esztert. Kinga és Fecó összeveszett azon, ki az esélyesebb a zöld kendőre, Fecó végig izzadt Seri háromperces kihívóbeszéde alatt.

Győzött az elemi ellenszenv: Kinga a Kihívott

Fecó és Kinga volt a legesélyesebb a Párbajra, és eljött a régóta várt Seherezádé-Kinga csata ideje.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-08

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga kiborult, mert az ex VV-sek Verát szeretik, vele viszont nem szimpatizálnak. Az este tartott salsa partyn Attila minden nőt betámadott, Szandika bevetette erotikus énjét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-07

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A kiadós hócsata után a Villalakók tanácsot adtak Seherezádénak, hogy kivel szemben lenne esélye a Párbajon. Majd a VV4-esek költöztek be és forgatták fel a Villa életét.

Csabi csókjaival vigasztalta Kingát!

A játék végéhez közeledve Kinga egyre jobban érzi úgy, hogy őt senki sem kedveli. Csabi ennek ellentétéről próbálta meggyőzni a lányt, miközben gyengéden simogatta, és puszilgatta.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-06

ValóVilág5 - Összefoglaló: A Villa Szenvedélyes nője már tudja, kit szeretne Párbajra vinni, de Attilának még annyit se árult el, hogy kik lehetnek esélyesek.

Attila ápolta Seri lelkét a Kiválasztás után

Míg az Összeférhetetlen a szőkeséget vigasztalta, addig a nyugiban Csaba és Kinga már a Kihívásról beszélt. Attila náluk is megjelent.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-05

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: A Villában az indulat helyét a taktika váltotta fel. Attila bravúros csavart vitt monológjába, a többiek egyértelműen és könyörtelenül fogalmaztak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-04

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila Kingára cserélte kuktáját, mert nem tetszett neki a kijelölt segítség. A reggeli bosszankodás után azonban könnyek jöttek. A Villalakók kampányfilmet készítettek.

Attila nem volt hajlandó Csabival főzni

Az Összeférhetetlen Kingára cserélte kuktáját, mert nem tetszett neki a kijelölt segítség. A reggeli bosszankodás után azonban könnyek jöttek.

A Villalakók nem jutottak szóhoz egy család ajándékától

A jótékonysági hét kapcsán újabb kisfilmet néztek meg a játékosok, ezt sem bírták ki könnyek nélkül. Aztán kaptak egy jó adag disznótorost.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-03

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Vera pár nappal ezelőtt még kígyót-békát kiabált egymásra, mára már legnagyobb cimborák lettek. Csaba, Kinga és Fecó pedig értetlenül nézi, hogy mi történik körülöttük.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-02

ValóVilág5 - Összefoglaló: Kinga a várakozásoknak megfelelően teljesen idegenül mozgott a konyhában, a főzőversenyre készített menüje elkészítésében pedig Fecó sem volt nagy segítségére a szőke lánynak.

Segíteni jött Csaba és Seherezádé

Az RTL Klub és a Való Világ ugyanis idén is rekordot akar dönteni: a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány irányításával még több családon szeretne, még többet segíteni. Serinek és Csabának megható pillanatokban volt része.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-01

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila Vera kuktája lett egy napra és igen engedelmes, jó segítségnek bizonyult. Majd szembekerült Csabával az Arénában. Míg Verával egyre jobb viszont ápol, addig Kinga újabb csalódást okozott az Összeférhetetlennek.

Attila először akarta a védettséget és meg is kapta

Az Összeférhetetlen Vera kuktája lett egy napra és igen engedelmes, jó segítségnek bizonyult. Majd szembekerült Csabával az Arénában.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-31

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Újra jótékonykodnak a Villalakók. A negyedik széria történelmi sikere után a ValóVilág5 szereplői is segíteni fogják a Minden gyerek lakjon alapítvány munkáját.

Megérintették a lakókat az alultáplált gyerekek szavai

A Villalakók ezen a héten segítenek a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványnak pénzt gyűjteni a rászorulóknak. Első lépésként megnéztek egy filmet róluk.

Csaba ágyba vitte a reggelit Serinek

Seherezádét ismét veszteség érte Eszter távozásával, ezért a Villalakók szerették volna jobb kedvre deríteni a lányt. Reggelit készítettek neki és fel is szolgálták.

Gyötrelmes felkészülés és könnyes Párbaj

Volt sírás, nevetés, de nem csak a Hajdu Steve és Magyar Attila által megálmodott színdarabban, hanem az azt követő Párbajon is, ahol végül a tengermély érzésű Vera, - ha csak egy hajszállal is -, de győzedelmeskedett Eszter felett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-30

ValóVilág5: A színházi előadás után Attila méltón akart elbúcsúzni mindkét lánytól. A Párbaj utáni titoklevelek pedig ismét nagy port kavartak...

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-01-29

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: A hazugok! című színdarab ősbemutatója után a VV5 eddigi legszorosabb Párbaját is láthatta a stúdióban helyet foglaló nagyérdemű.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-28

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Heves vitáktól volt hangos a Villa, majd egy bulival oldották a hangulatot, amin Vera és Fecó mellett Csaba és Attila is részt vett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való