KERESÉS search-close

Csonka András

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Csonka András"

Örömkönnyek: Peller Anna elérzékenyült kollégái meglepetésétől

A születésnapos műsorvezetőt egymás után érték a csodák...

Peller Anna verse:

Kocsis Dénes egy saját költeménnyel lepte meg kolléganőjét, majd Csonka András is tiszteletét tette a stúdióban.

Megkérdeztük Csonka Andrást, hogy mit gondol a nézők és nyomozók tippjeiről

Az Álarcos énekesben a nyomozók közül Bea, Csonka Andrásra is tippelt, szerinte ő lehet a Kaktusz. Az internetes kommentelők közül sokan úgy gondolják, a Maki jelmezben is ő lehet. Megkérdeztük a színész-énekest, mit gondol a tippekről.

Letelt a karantén, a Fókusz végig követte Csonka András első igazán szabad napját!

Csonka András újra teljes életet él! A színésznek két héttel ezelőtt pozitív lett a koronavírus tesztje. Úgy érzi, nagy szerencséje van azzal, hogy enyhébb tünetekkel megúszta a betegséget. Azt mondja, az íz és szaglás elvesztés zavarta a legjobban. A karantént elhagyva a Fókusz végig követte az első napját.

CSONKA ANDRÁS: „Számoltam a perceket, hogy mikor telik le a karantén”

Köhögéssel indult, majd hőemelkedéssel folytatódott, aztán a szag – és ízérzékelését elveszítette. Így indult Csonka Andrásnál a koronavírus-fertőzés. A színész 10 napig otthon maradt, amit most a tavaszi karanténnal ellentétben sokkal nehezebben viselt.

Náray Erika Csonka András helyére ugrott be egy készülő darabban

A megismételhetetlen energiabomba, Náray Erika főzött a Reggeliben. A színésznő azt is elárulta, hogy egy különleges beugrásra kérték fel: Csonka András szerepét kellett átvennie a Legénybúcsú című darabban.  

Csonka András is elkapta a koronavírust, élő adásban mesélt arról, mennyire viseli meg a betegség

A mi szeretett Csonka Bandink nem tud kimozdulni otthonról, ezért Skype-on beszélgettünk vele. Ennek oka, hogy őt is elérte a koronavírus. Hogy hogyan érzi magát és mit tanácsolna a nézőinknek, arról Bandit kérdeztük.

Csonka András is elkapta a koronavírust

Csonka András csütörtökön, hivatalos Facebook oldalán tudatta rajongóival, hogy megfertőződött. Fontosnak érezte kiposztolni a sajnálatos hírt és nem félt a fogadtatástól. A színész szerencsésnek érzi magát, egyelőre úgy tűnik, hogy könnyebb tünetekkel eshet át a fertőzésen.

CSONKA ANDRÁS: „Miért kéne azt hazudnom, hogy torokgyulladásom van?”

Csonka Andrásról köztudott, hogy retteg a betegségektől és sokan megmosolyogják túlzott óvatosságát. Most viszont jól jött, hogy ennyire aggódik egészsége miatt és még a legapróbb testhőmérséklet ingadozástól is gyanakodni kezd.

A Röfi bemutatja: „Ding-Dong & Állj meg kislány” (Csonka András) | 2. adás

A Röfi az Álarcos énekes új évadának második adásában Csonka András „Ding-Dong” és „Állj meg kislány” című dalát adta elő.

Multiorgazmus vagy Kossuth-díj? Péterfy Bori válaszol!

Az énekesnő mindenki előtt vállalja, hogy nagyon fontos neki a szex, így testhezálló volt a kérdés, mit választana: a Kossuth-díjat vagy a világ legnagyobb multiorgazmusát? A Tesztbeszéd teljes adását visszanézheted az RTL Moston!

Hamarosan kinyitja kapuit a Játékszín

Charlie Chaplin filmadaptációval, a Nagyvárosi fényekkel nyitja majd az őszi szezont a Játékszín. De már július 13-tól elindulnak az elmaradt pótelőadások. A kettétört évadban három bemutatót és 256 előadást láthatnak majd a nézők.

Mit tehetünk a bezártságban ránk telepedő unalom ellen?

Nagy Sanyi is csatlakozott a reggeliző asztalunkhoz! Sokunk emlékszik rá, hogy tinédzser korunkban beszélgettünk a barátainkkal, hogy „jajj nem csinálunk valamit én úgy unatkozom” – aztán valahogy egyre kevésbé lett időnk unatkozni és szinte már el is felejtettük, milyen érzés az.

Csonka András hitt benne, hogy nagy változáson esik át a társadalom, de tévedett

A színész nagyon jól érezte magát otthon és rengeteg videót gyártott, amiben ő maga alakult át különböző karakterekké. A közösségi médiában népszerűvé vált és azt gondolta, az emberek megváltoznak a karantén hatására.

30 éves, eddig sosem látott felvételt hozott a Reggelibe Csonka Bandi és Náray Erika

Előkerült egy 30 éves felvétel, amin az látszik, ahogy átveszik a diplomájukat. Ez viszont felkavarta az állóvizet és előtörtek az emlékek. Közös élményeikről meséltek Náray Erika és Csonka András.

Élet egy híres testvér árnyékában

Akár beszélnek róla, akár nem, a legtöbb celebnek is van testvére. Aztán van, aki jóban van híres-neves nővérével, húgával, öccsével, vagy épp bátyjával, van, aki pedig megőrül tőle. Hogyan élik meg a sztárok testvérei, hogy nem rájuk kiváncsiak az emberek? Madonna öccse botránykönyvet írt, Miley Cyrus húga is nyilvánosan borult ki. Mit mesélnek a magyar hírességek tesói?

CSONKA: „Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen kapcsolata legyen a testvérével”

Csonka Bandi és nővére között 14 év van, volt idő, amikor Edit gyerekének nézték Bandit. Még kicsi volt, amikor a nővére férjhez ment, nyaranta és az ünnepekkor találkoztak csak, de érzelmileg nagyon erős a kapcsolatuk.

Megtaláltuk a magyar hírességek érettségi tablóképeit

Két éve mutattuk be: a tablóknál pontosabb korképet nehéz találni, divat, stílus és trendek köszönnek vissza róla. Eddig soha, sehol nem látott érettségi fotókkal és a legújabb tablódivattal jövünk.

Iskolai fotók kerültek elő a Peller-nővérekről a mai Reggeliben

A Reggeli stúdiójában ülő vendégek felidézték saját érettségijüket, közben pedig azt is láthattuk, milyen volt Anna és Mariann diákként.

Csonka András nyitott a fiatalabb közönség felé és bejött neki

Hetek óta szórakoztatja a követőit és persze minket is. A karanténban egy egészen új karrierbe vágott bele és TikTok sztár lett belőle. 

Anyák napja a koronavírus-járvány idején

A legszebb és legnehezebb hivatás az övék, mégsem ünnepelhetjük meg őket a koronavírus-járvány miatt a megszokott módon. Hogyan köszönti fel édesanyját Rúzsa Magdi, Molnár Gusztáv és Ember Márk? Csonka András megható köszöntőjét visszanézheted: ITT!

CSONKA ANDRÁS: “Eltávozott a legnagyobb támaszom!”

Csonka András már sosem ölelheti meg édesanyját. 2006-ban, tragikus hirtelenséggel veszítette el. Anyák napja közeledtével még inkább feltépődnek benne a sebek. A színész minden édesanyának és gyermeknek üzen videójában!

Csonka Bandi ezúttal Fluor Tomiékat vette célba

Bandi nagyon szeret otthon videókat gyártani, amire rá is kaptak a TicTocon, olyannyira, hogy még maga Fluor Tomi is kommentelt az Apuveddmeg! újragondolásáról szóló videó alá.

Csonka Bandi újragondolta a Mónika Show-t a karantén alatt

Csonka András soha nem unatkozik: mindig kitalál magának valami programot. Nézzük is meg, hogy telnek mindennapjai!

Művészek karanténban – Már a KFT Afrikája is vírusos?

A több hete tartó bezártság a művészekből olyan tulajdonságokat és tehetséget is kihozott, amiről nem is tudtuk, hogy bennük van… Nézzünk is meg egy összeállítást!

Súlyos betegségek tüneteit produkálta Csonka András

Tavaly ezen a napon mutattuk be: azt gondolta agydaganata lehet, Csonka András szaglásának megváltozása miatt ment orvoshoz. Miért fontos, a látszólag jelentéktelen tünet miatt szakemberhez fordulni? Bandi furcsa tünete akár az Alzheimer első jele is lehetett volna. A színész elmondja miért nem tudott nyugodni, és hogy most milyen kezelést kap. 

Csonka Bandi önként vállalt karanténban lábadozik

Bizonyára már Önök is tudják, hogy elindítottunk egy sorozatot, melynek keretében rendszerint kapcsoljuk – a korábban nálunk gyakran vendégeskedő – szeretett sztárvendégeinket. Így Önöknek és nekünk sem kell őket teljesen nélkülözni.Csonka Bandiról legutóbb múlt hét szerdán adtunk hírt, miután kiengedték a kórházból. 

Csonka Bandi nemrég tért haza a kórházból, de miért volt ott?

A héten több, számunkra nagyon kedves embert is kapcsoltunk, hogy megnézzük, hogyan telnek a napjai otthon. Itt volt velünk Csonka Bandi is, aki nemrég tért haza a kórházból, most pedig a házikaranténjából jelentkezett!

Hogyan hat a bezártság az egyedülállókra?

Nem mindegy, hogy vágyunk arra, hogy kicsit otthon legyünk egyedül akár egy hosszabb pihenőn, vagy kötelezően nem mozdulhatunk ki a lakásból. És ezt teljesen máshogy érzik, élik meg a családok, a párok és az egyedülállók is. Például a szingliknek különösen nehéz időszak ez, hiszen nincs baráti összejövetel, nincs randizás és tulajdonképpen még a családjukkal sem találkozhatnak, ezért most teljesen egyedül vannak. Meddig és hogyan lehet ezt bírni?

Csonka András és Baukó Éva is elmesélte, hogyan töltik mindennapjaikat a karantén idején.

CSONKA ANDRÁS: A social média most a gyógyszerem

Csonka Andrásnak a közösségi média egyfajta kapaszkodás, segítség, mióta nincs színpad. Nagyon hálás, hogy ebben a formában tudja tartani a kapcsolatot közönségével. Szerinte nagyon fontos, hogy a humorunkat sem szabad elveszíteni ebben a helyzetben.

A bécsi főpincér határozottan elutasítja az általa vezetett kávéházban Gréti tánti nőegyleti gyűlését, ám akkor még nem is sejtette, hogy a rokocai bárókisasszonnyal nem érdemes ujjat húzni...

Bécs (1865): Csonka András is feltűnik a Bátrak földjében

Anna bécsi száműzetését Hilda dobja fel, amikor elcsábítja egy városi kávézóba. A hölgyeket pedig nem más, mint a Csonka András által játszott karakter szolgálja ki. 

Csonka András, mint egy elegáns kávéház vezetője tűnik fel a Bátrak földjében!

Csonka András új szerepben! A színész a pénteki Bátrak földjében tűnik fel, mint egy elegáns bécsi kávéház vezetője. A népszerű színész többször is feltűnik majd a következő egy hétben a Bátrak földjében. A tőle megszokott szerepektől eltérően, a telenovellában nem vicces karaktert alakít, inkább egy kimért, nagyképű férfi.

Csúnyán átverte a barátait Csonka András

Álesküvővel vezette félre a barátait Csonka András. Igaz, az eset közel 30 éve történt, de máig emlegetik. A színész egy sorozatban alakított szerelmespárt Olasz Ágival és a jelmezben készült fotóikat szétküldték a barátaiknak. Akik – érthetően – felhúzták az orrukat, hogy nem hívták meg őket a jeles napra.

Csonka András alkalmatlannak érzi magát a szilveszteri bulizásra

A színész imádja azokat az időszakokat, amikor tele van feladattal. És ez ünnepekkor sem zavarja, szilveszterkor házigazda volt egy szálloda rendezvényén, aminek kifejezetten örült.

Neked már megvan a kedvenc karácsonyi videód?

Magyarországon forgatták az augusztusi kánikulában azt a sárkányos karácsonyi videófilmet, amit már tízmilliónál is többen néztek meg, és Angliában abszolút vezeti a karácsonyi kisfilmek toplistáját. Ott ennek már nagy hagyománya van, és úgy tűnik, lassan nálunk is versengenek egymással az ünnepre készített videók. Érdekesség, hogy a sárkányos angol kisfilmben ugyanaz a magyar fiú szerepel, aki a MÜPA népszerű karácsonyi videójában egy vak kisgyereket alakít.

Dől a fa, törik az ajándék - nem mindig tökéletes a karácsony

Minél inkább törekszünk az ideális ünnepre, annál biztosabb, hogy becsúszik egy-egy homokszem a gépezetbe: eldől a fa, eltörnek a dísznek, odaég az étel, összeveszünk régen látott szeretteinkkel, vagy éppen nem örülünk a meglepetésnek. Ezek az apróságok pedig rémálommá változtathatják a várva-várt karácsonyt.
És van olyan, aki nem is várja. Győzike ide kattintva meséli el, miért nem szereti a karácsonyt.

Így lepték meg Németh Kristófot születésnapja alkalmából

Csonka András lepte meg Németh Kristófot a 44. születésnapján. Az országos népszerűséget minden kétséget kizáróan Kertész Géza karaktere hozta el Kristófnak, aki14 éven keresztül alakította a Barátok közt rosszfiúját, most pedig Ökörapáti korrupt polgármestereként domborít a képernyőn.

Csonka András találkozott legnagyobb slágerének eredeti előadójával

Csonka András régi vágya volt, hogy találkozzon a dal eredeti előadójával, most összejött. A szervezésben a magyar Eurovíziós fan klub segített neki, Getty Kaspers-szel egy kávé mellett találkoztak az osztrák fővárosban.

CSONKA ANDRÁS: A finálé mindig ez a dal, nem is lehet más

A Ding-dong című sláger eredeti előadójával találkozott Csonka András. A nagy sikert hozó dalt először 2000 szilveszterén adta elő élőben, és úgy emlékszik, már az akkori fogadtatáson érezni lehetett, hogy jól sikerült a dalválasztás.

Feke Pál turnézott már Amerikában, de Náray Erikának is van kötődése az USA-hoz

A színésznő 4 hónapig élt New Yorkban, akkor nagyon sok előadást nézett meg. Szerinte az a város nem is Amerika, hanem egy külön kis sziget az országon belül. De a hideg hónapokban érdemes Ománt és Dubai-t is meglátogatni. 

Minden jegy elkelt Ihász Gábor emlékkoncertjére

Október 29-én lenne 73 éves Ihász Gábor. A 30 éve elhunyt énekes-dalszerzőre nagykoncerttel emlékeznek most szombaton a Honvéd Kulturális Központban. Akik ott lesznek: Csonka András, Eszményi Viktória, Heilig Gábor, Hernádi Judit, Takács Nikolas, Solymos Antal, valamint a Studio11 Ensemble.

A kiégés ma már betegség, de hogyan előzzük meg?

Hivatalosan is egészségügyi rendellenességnek minősítette az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a kiégést. A kiégés egy olyan szindróma, melyet krónikus munkahelyi stressz okoz, amit nem kezelnek megfelelően. De mit tehetünk ellene? Sztárvendégeinkkel kerestük a választ a kérdésre.

Újra lesz Apáca Show!


szerző:
2019.09.23. 08:08
Újra lesz Apáca Show!

A szegedi és budapesti premier után országos turnét is járó Apáca show musical az Operettszínházból érkezik az Arénába október 16-17-én. A musical meghódította Broadwayt, a londoni West Endet és Európa szinte minden nagyvárosát, köztük Budapestet is.

Anikó Show best of: sztárvendégek és lánykérések

Elevenítsd fel velünk az elmúlt hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Hamarosan újra látható az Apáca Show

A szegedi és budapesti premier után országos turnét is járó Apáca show musical az Operettszínházból érkezik 2019. augusztus 23-án, 24-én és 25-én (eső nap augusztus 26. és 27.) Bajára, a Petőfi-szigetre.

Döbbenetes fotók kerültek elő Csonka Andrásról

Az ország Csonka Bandija nosztalgikus történetekkel nevettette meg a stúdióban ülőket, majd elmesélte, hogy 20 év után újra ő szólaltatja meg magyarul Vincent Casselt.

Szikora: „Rózsi többet tudott, mint amit tanult”

Demjén Ferenc pénteken lett rosszul. Kórházba kellett szállítani, mielőtt kivizsgálták, agyvérzésre gyanakodtak.

Őrült legénybúcsúba keveredett Csonka Bandi és Barabás Kiss Zoltán

Szente Vajk Legénybúcsú című komédiájának premierje május 4-én lesz a Játékszínben. Csonka András és Barabás Kiss Zoltán mellett feltűnik benne Nagy Sanyi és Szente Vajk is. A darab helyszíne egy szálloda.

Ilyen volt Csonka Bandi égetése a Gyertek át!-ban

Három éve számoltunk be róla: Csonka Andrásnak kötélből vannak az idegei, mert amit ő Balázstól és vendégeitől kapott a Gyertek át szombat este felvételén, az másnak öt alkalomra is elég lett volna.

Elveszíti a szaglását Csonka Bandi?

Azt gondolta agydaganata lehet, Csonka András szaglásának megváltozása miatt ment orvoshoz. Miért fontos, a látszólag jelentéktelen tünet miatt szakemberhez fordulni? Bandi furcsa tünete akár az Alzheimer első jele is lehetett volna. A színész elmondja miért nem tudott nyugodni, és hogy most milyen kezelést kap. A teljes interjút ITT nézheted vissza!

FURCSA: Csonka Bandi nem tud megszabadulni egy illattól!

Először agydaganatra gyanakodott Csonka András, aki megmagyarázhatatlan, semmihez sem hasonlítható illatot kezdett el érezni. Szerencsére a legrosszabb nem következett be, orvosa egy igen különleges módszert ajánlott neki, amivel megszabadulhat a furcsa érzéstől! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

CSONKA ANDRÁS:

Koós János az 50 éves Táncdalfesztivál januári gáláján lépett fel, ahol utoljára adhatta elő legnépszerűbb dalait. A gálán Csonka András is fellépett, aki az RTL Híradó kamerája leőtt emlékezett viszza Jánosra.

Kényszercselekvések, amik megkeserítik az életünket, de mit tehetünk ellene?

Csonka András már nem csinál titkot abból, hogy elindulás előtt mindig többször is ellenőrzi a villanykapcsolókat, konnektorokat. Akkor is, kényszert érez erre, ha ezer százalékig biztos benne, hogy minden lekapcsolt és kihúzott. Más kényszeresen mos kezet, csukja-zárja az ajtókat, vagy nem fog meg egyetlen kilincset sem. Mit tehetnek a szülők, ha a gyereküknél észreveszik a kényszeres cselekvéseket és mit tehetnek a felnőttek, ha visszatérő gondolataik miatt a munkába is képtelenek elindulni?

Ki vagyok én?-t játszottak a Reggeli sztárvendégei

Házibuli-hangulat alakult ki a stúdióban, amikor felkerültek a hírességek homlokára más hírességek nevei. Vajon ki találta ki a megfejtést?

A Reggeliben vendégeskedett a kívánságkirály, Dévényi Tibor!

Már 1200 kívánságot teljesített hazánk egyik legmeghatározóbb gyerekműsorának vezetője, aki több országba is elutazott, hogy a gyerekek álma valóra váljon.
 

Ázsiai hajóútra készül Csonka András

A színész mesélt a Reggeliben az ünnepekről, tervezett hajóútjáról és jótanácsokat adott a műsorvezetőknek arról, hogyan bírják ki a hajnali kelést.

Csonka András még időben felismerte a bajt

A színész egy a mindennapokban egyre gyakoribb függőség jeleit vette észre magán, szerencsére még időben.

Csonka András felismerte, hogy baj van

Új mobilján van egy funkció, amely megmutatja, mennyi időt tölt a képernyő rabjaként. Kiderült, napi 7 órát is használja az eszközt, ami megrémítette és mindenképp változtatni rajta.

Csonka Bandi újra a Szenzációs Négyesben?

A Londonból hazatért színész mesélt utazásáról, és arról, mit szól hozzá, hogy Szalay Bence most vasárnap megidézi őt. Hajdu Steve örömében úgy megölelte barátját, hogy a székről is majdnem leesett.

Az 50+-osok búcsúztak a Szenzációs Négyestől!

Tegnap este az ötven pluszosok számára véget ért a generációk csatája. Emelt fővel távoztak a Szenzációs Négyes színpadáról. A jókedv még az utolsó produkcióban is látszott, hiszen a mindig humoros csapat most is hozta a formáját.

A Szenzációs Négyes első kiesői a Reggeliben

Az 50+-osok vasárnap elbúcsúztak A generációk csatájától. Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András és Magyar Attila elevenítette fel a kedvenc pillanatait a műsorból.

Exkluzív! Ezek azok a dolgok, amiket már nem láthatunk az 50+-osoktól...

A Szenzációs Négyes 4. adásával egy generáció számára véget ért a verseny. Csonka András, Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Oszvald Marika elárulta, miről maradunk le a kiesésük miatt...

Így készült: az 50+-osok horrorisztikus vámpírshow-ja

A Szenzációs Négyes 4. adására egy nem mindennapi, fektetett színpados performansszal készült Oszvald Marika csapata. Lelepleztük a látványos előadás trükkjeit!

Ráskó Eszter: „Kacagva sírtam a nevetéstől!”

A zsűri úgy érezte, hogy az 50+-osok produkciója igazán viccesre sikerült ma este.

 

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Vámpírok lepték el a Szenzációs Négyes színpadát!

Éneklő vérszívók? Bizony azok, akik Orsitól Ha lemegy a nap című slágert adták elő.

Oszvald Marika már a feladat ismertetésével feladta a leckét a csapatának

Az 50+-osok egy ismert popslágert hoztak magukkal – de nem akárhogyan!

Rajtad is múlik, hogy melyik csapat jut tovább vasárnap!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

(50+): Ez ijesztő, rémisztő és csodálatos lesz…

Nem volt könnyű dolguk az 50+-osoknak, de megcsinálják! Csonka András elárulta, hogy személyes előadásuk mellett a technikai megvalósítás is bravúros lesz.

Pikáns képet osztott meg Csonka András a kulisszák mögül

Vajon hogy került ilyen helyzetbe kamerák előtt a Szenzációs Négyes sztárja?

Az 50+-osok jótékony célokra ajánlották fel produkciójuk gyümölcsét!

Csonka András, Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Oszvald Marika festményüket jótékony célokra ajánlották fel!

„Ez történik ha meszkalinra iszod az Éva vermutot”

Alföldi Róbert nem értette, Ganxsta Zolee nem volt megelégedve, Ráskó Eszter pedig ledobta a poénbombát!

 

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Az 50+-osokhoz Charlie Chaplin is csatlakozott a színpadon!

Az 50+-osok magukat és a közönséget sem kímélve különböző zeneszámokra festettek - de még milyenekre!

Az 50+-osok át akarják lépni saját határaikat

Csonka András a többiek örömére egy olyan művészeti projektet talált ki csapata számára, amihez egyikük sem ért!

Vágatlanul Csonka Bandinál!


szerző:
2018.09.14. 16:20
Vágatlanul Csonka Bandinál!

A Szenzációs Négyes versenyzőjének nappalijában még egy homokozó is elfért. A konyháját azonban nem mutatta meg.

Térden állva üzentek az 50+-osok

Minden generációra számítanak a következő adásban az 50+-osok. De vajon mire készülnek?

(50+) Szenzációs kulisszatitkok Csonka Andrástól és Keresztes Ildikótól

Több dologra is fény derült a Szenzációs Négyes 2. adása után. Például arra, hogy Ildikó tesz majd arról, hogy András – akivel össze is költöznek – a valóságban is jó formába kerüljön…

Ráskó Eszter szerint szuper vicces volt Csonka Bandi produkciója

Elakadt Ráskó Eszter szava Csonka András chippendale produkciója után, de végül sikerült megfogalmaznia az érzéseit és a gondolatait.

Nézd vissza Csonka András egyéni produkcióját!

Csonka András zavarba hozta Ráskó Esztert chippendale produkciójával

Csonka András kigyúrt chippendale fiúvá változott a Szenzációs Négyes színpadán, majd egy meglepetéssel is készült a zsűri egyetlen női tagjának.

Csonka András inkább sajnálta magát tiniként, mint hogy kigyúrja magát

Csonka Bandi mindent megtett az egyéni produkciója előtt, hogy kigyúrt testtel álhasson színpadra chippendale fiúként.

„Féltem, hogy a Bandi a végére teljesen csonka lesz!”

Alföldi Robi szerint végtelenül szórakoztató, Ganxsta Zolee szerint pedig végtelenül aljas volt az 50 pluszosok "vízibalettje".

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Cápatámadás érte az 50 pluszos szinkronúszókat

Az 50 pluszos szárazföldi szinkronúszók produkciója során egy cápa okozott riadalmat, azonban Oszvald Marika megmentette a helyzetet.

Magyar Attila vízbe teszi a kezét az 50 pluszosokért

Magyar Attila egy akváriummal a kezében érkezett a próbára, ahol tudatta a csapattársaival, hogy milyen produkciót talált ki nekik a Szenzációs Négyes második adására.

Csonka András izmai a főszerepben

A 2. adásban Csonka András képviseli majd az 50+-os generációt egyéni produkciójával.

Oszvald Marika a következő produkcióról: ˝Locspocs˝

Az 50+-osok olyan terepen mozognak majd a vasárnapi adásban, amit a nézők nem is gondolnának. De ami még ennél is fontosabb szerintük, az a közönség, ugyanis az ő szavazatuk mostantól duplán számít majd a zsűri pontjaihoz képest.

50+: A mi csapatunk 5. tagja a közönség!

"Mi már bizonyítottunk sikeres 20asként, 30asként, 40esként, tehát az 50 a legjobb kor!"

Csonka András őszintén mesélt nekünk arról, mi hiányzik az életéből

Csonka András: színész, énekes, műsorvezető. Semmit nem bánt meg az életében, és igyekszik mindig hálás lenni. Bár a magánélete nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Andrásra most új kihívás vár, vasárnap estétől ugyanis a Szenzációs Négyesben küzd az 50+-os kategóriában. Nagyon szereti a kihívásokat és mivel nagyon hiúnak tartja magát, a műsorban azt szeretné képviselni, hogy nincsenek életkori határok.

50+: ˝Mindig is a főszereplő a közönség marad˝

Az 50+-osok elégedettek voltak saját produkciójukkal, és a kedves zsűri pontozásával is, de…

Nagyon durva volt az 50+-osok produkciója

Ráskó Eszter ezzel a gondolattal véleményezte a látottakat, amiktől Ganxsta Zolee sokkos állapotba került. Alföldi Róbert pedig így kezdte értékelését: "Elnézőbben fogok beszélni, mint amit valóban gondolok erről az egészről..."

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Chicago újragondolva: ˝Az 50 a legjobb kor!˝

Keresztes Ildikó, Oszvald Marika, Csonka András és Magyar Attila megmutatta, hogy "Lehetsz még 50 után is sztár!˝ Már csak az a kérdés, a zsűri hány pontot ítél az átformált musicalre?

 

˝Ezzel a produkcióval mi letesszük a névjegyünket!˝

Az 50+-os csapatkapitány, Keresztes Ildikó egy igazán izgalmas feladattal készült saját generációjának. A tapasztalt és sokat látott sztárok saját karakterükkel fűszerezték meg a Chicago című musical egyik részletét.

Így búcsúztak színésztársai Székhelyi Józseftől

A héten elhunyt Jászai Mari-díjas színészről kollegái osztottak meg megható történeteket.

Kollégák emlékeznek: „Jocó ilyen ember volt”

Megrendülten beszélt stábunknak Székhelyi Józsefről, a barátról, a kollégáról Trokán Péter, Csonka András és Magyar Attila. Felidézve olyan személyes történeteket, amikről eddig csak ők tudtak.

CSONKA ANDRÁS: Igenis a jók mennek el

„Én még olyant életemben nem láttam, hogy valaki ennyire erősen akarjon élni, és ennyire nagy hittel vesse bele magát a munkába”- mondta a színész Székhelyi Józsefről.

Csonka András


szerző:
2018.08.14. 12:00

50+


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Felveszem a kesztyűt a többiekkel!˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Csonka András az 50+-osok csapatát erősíti Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Oszvald Marika mellett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való