KERESÉS search-close

Csuja Imre

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Csuja Imre"

Leleplezünk egy kulisszatitkot! A mi kis falunk autós jeleneteit egy stúdióban forgatták

A színészek már rutinosak A mi kis falunk autós jeleneteinek forgatásában, hiszen rengetegen vannak túl az öt évad során. Idén azonban minden megváltozott. A Fókusz Pluszban leleplezünk egy kulisszatitkot. A színészek ugyanis sokszor nem mozdultak egyetlen centimétert sem Gyuri menő járgányával. A koronavírus-járvány miatt a készítők ugyanis a jelenetek egy részét nem a Pilisszentivánon és környékén forgatták le, hanem egy stúdióban. Ezt azonban valószínűleg senki sem szúrta ki, amikor múlt héten a sorozatot nézte.

„A mi kis falunk igazi titka, hogy szeretjük a szereplőinket

Tarolt az RTL Magyarország a Televíziós Újságírók Díján, 7 kategóriában is diadalmaskodott. Az Év sorozata A mi kis falunk lett! Ami külön öröm, hiszen most szombaton 20 órakor kezdődik A mi kis falunk 5. évadának premier epizódja! Kapitány Ivánt és Csuja Imrét kérdeztük, hogy mire számíthatunk az új évadban, és hogy szerintük miben a rejlik a sorozat sikerének titka.

Pajkaszeg közmunkásai elindultak a sztárság felé vezető úton

Pajkaszeg közmunkásai elindultak a sztárság felé vezető úton, és megérkeztek Budapestre. Egy ország imádja a sorozatot, és az is mindjárt kiderül, hogy a forgatáson a stábtagok és a színészek is legalább annyira jól szórakoznak, mint a mi, miközben A mi kis falunkat nézzük

Eddig nem látott családi fotókat mutatott 60. születésnapján Csuja Imre

Csuja Imre 60 éves lett! A színészt természetesen A mi kis falunk csapata is felköszöntötte, a sorozat forgatásán. A születésnap apropóján a népszerű színésszel felidéztük a gyerekkorát is, miközben eddig nem látott családi fotókat is mutatott nekünk.

CSUJA IMRE 60: Nem is érzem magam 60 évesnek!

Csuja Imrét 60. születésnapján A mi kis falunk csapata is felköszöntötte. Udvaros Dorottyával a sorozat forgatása előtt még sosem dolgoztak együtt, de mindketten azt mondták, hogy azonnal megvolt köztük az összhang. Udvaros Dorottya szerint a többek között színész nem csak abban jeleskedik, hogy egy-egy forgatási bakit, miként lehet még humorosabbá tenni, de imádja a vicceket is.

Best of: Ezek voltak Rezső és Ibolya legjobb pillanatai!

Hamar kiderült, hogy bármennyire is haragszik egymásra a házaspár, egyszerűen nem tudnak egymás nélkül élni…

Előzetes: Rezső mégsem megy haza? (05.31.)

A házaspár között egyre jobban elszabadulnak az indulatok…

Nézd meg a Segítség! Itthon vagyok! 5. részének bakijait!

Összegyűjtöttök a legviccesebb bakikat a 5. rész forgatásáról! Nektek melyik a kedvencetek? 

Előzetes: Rezső mindent bevet, hogy visszahódítsa Ibit (05.17.)

A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta műve, amely olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. A társadalmilag elfogadott, biztonságos kapcsolattartás terepe a telefon, vagy a video chat - a fikció szereplői is ezen keresztül tartják a kapcsolatot, élik meg mindennapjaikat, ünnepeiket, vitáikat vagy éppen szerelmeiket. Az élet tehát a karanténban is zajlik. Szereplők: Zsurzs Kati, Csuja Imre, Kerekes József, Nagy-Kálózy Eszter, Debreczeny Csaba, Kovács Panka, Fehér Tibor, Tóth Ildikó, Lengyel Tamás, Pokorny Lia, Hevér Gábor, Bata Éva, Kakasy Dóra, Haumann Máté, Erdélyi Tímea, Nagy Sándor, Mihályfi Balázs, Martinovics Dorina, Szatori Dávid.

Figyelem! Megérkeztek a Segítség! Itthon vagyok 4. részének bakijai!

Összegyűjtöttök a legviccesebb bakikat a 4. rész forgatásáról! Nektek melyik a kedvencetek? 

Előzetes: Rezső most tényleg komoly bajba kerül (05.10.)

A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta műve, amely olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. Minden vasárnap 19:20-kor az RTL Klubon!

Előzetes: Ibi csúnyán megtréfálja Rezsőt (05.03.)

A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta műve, amely olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. Minden vasárnap 19:20-kor az RTL Klubon!

Csuja Imre: „Rezső egy igazi csirkefogó”

Rezső egy kis köhögéssel elintézte, hogy a karantén idején a családi nyaralóban maradhasson, messze távol a feleségétől, Ibolyától.

Csuja Imre, a Toplista nyertese videoüzenetet küldött a Reggelinek

Tegnap láthatták a Toplista új évadának első epizódját, amiben a sorozatsztárok kerültek gorcső alá és az is kiderült, hogy a szakértők és megmondók Csuja Imrét találták a legjobbnak, aki most üzent is a Reggeli nézőinek.

Top 1 - Bármiben játszik, rá mindenki emlékszik

Valahol az Üvegtigris környékén kezdődhetett az ő diadalmenete. Teljesen mindegy volt, hogy filmben játszik vagy sorozatban, popslágert szaval, vagy társadalmi felhívásban szerepel, ha őt meglátjuk, meghalljuk, örömmel telik meg a szívünk. A mi kis falunkban pedig végre az övé a marsallbot. Vagyis inkább a horgászbot...

Nevess együtt a színészekkel: ezek a Segítség! Itthon vagyok! 2. részének bakijai!

Összegyűjtöttök a legviccesebb bakikat a 2. rész forgatásáról! Nektek melyik a kedvencetek? 

A legnagyobb sorozatsztárokkal tér vissza ma este a Toplista!

Ma este visszatér a Toplista, rögtön egy tökéletes tízpontos gyakorlattal. A második évad első részében színészeket rangsorolunk – a legtöbben ugyanis értelemszerűen velük azonosítják a sorozatokat. Nem túlzás azt állítani, hogy az RTL képernyőjén – és az RTL Most Pluszon – az ország legjobb színészei szórakoztatják a nézőket. De vajon melyiküké lesz a Toplista első helye?

Előzetes: „Ebben az országban most a legnagyobb érték, az élesztő!” (04.26.)

A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta műve, amely olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. Minden vasárnap 19:15-kor az RTL Klubon!

Előzetes: Csuja Imre karaktere egyre több titkot rejteget (04.26.)

A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta műve, amely olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. Minden vasárnap 19:15-kor az RTL Klubon!

A Segítség! Itthon vagyok! színészei egyszerre szereplők, világosítók és stylistok

Elfoglaltság és munka az otthon ülő színészeknek, különleges fejlesztés a magyar televíziózás történetében. A Segítség! Itthon vagyok! című karanténsorozat most vasárnap este is folytatódik az RTL Klubon. A 19 fős színészcsapat rendkívül lelkesen vágott bele a forgatásba, mivel sokszor saját élethelyzeteiket kell eljátszaniuk.

Segítség! Itthon vagyok! - új sorozat A mi kis falunk alkotóitól!

Új produkcióval jelentkeznek A mi kis falunk alkotói, nem sokkal azután, hogy véget ért a nagysikerű sorozat. Az újabb nagy dobást, Segítség! Itthon vagyok! címmel, most vasárnap láthatják a nézők először.

Segítség! Itthon vagyok! - Új sorozat A mi kis falunk alkotóitól!

Április 19-én 19:15-kor indul az RTL Klub vadonatúj sitcom sorozata. A „Segítség! Itthon vagyok!” olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új egészségügyi helyzet. Kattints ide és még többet megtudhatsz!

CSUJA IMRE: Sírva kérek mindenkit, szüneteltesse a zarándokolást

Pilisszentlélekről kaptak a színészek egy aggódó megkeresését a helyi lakosoktól, amiben azt kérték, hogy segítsenek a népszerűségükkel is nyomatékosítani az emberekben azt, hogy a veszélyhelyzetben ne kiránduljanak a faluba, mert nagyon sok idős lakosuk van. Csuja Imre is azt kéri a rajongóktól, most ne menjenek oda.

A mi kis karanténunk


szerző:
2020.04.09. 19:05
A mi kis karanténunk

Pajkaszeg lakói is vesztegzár alatt várják a nyarat. A falu polgármesterét alakító Csuja Imre kertészkedik és a digitális oktatásban is részt vesz, verseket mond diákoknak. Gyuri és a sportos pap, vagyis Lengyel Tamás és Schmied Zoltán is edz az önkéntes karanténban, de hogyan hasznosítja magát a sikersorozat egyik közmunkása és két bombázója? Ripli Zsuzsi és Erdélyi Timi is megmutatja hogyan éli ki kreativitását a kényszerszünetben.

A szexi idegen elcsábította a Polgármestert?

Füleki Károly alig bírta palástolni érzelmeit, mikor vendége elkezdett incselkedni vele...

Miért viszi magával Pajkaszeg polgármestere a wellness hétvégéjére a falu orvosát?

Csuja Imre és Reviczky Gábor A mi kis falunk visegrádi forgatásán pazar bakiparádéval lepett meg mindenkit. De kit hoztak jobban zavarba a szállodában megjelenő csinos egyedülálló nők?

Veszélyben A mi kis falunk polgármesterének széke?

A Füleki Károlyt alakító Csuja Imre szerint a polgármesternek tényleg van félni valója az ellene induló nővérétől. Mit gondol az esélyeiről a Katit alakító Udvaros Dorottya? A hivatalában veszélybe került polgármester kampánybeszéde mellett az év első bakijait is megmutatjuk a Fókusz riportjában!

A mi kis falunk vs. X-Faktor – így reagált a polgármester

Ha hiányzik a tánci-tánci meg a danolászás, akkor Pajkaszeg polgármesterének van számodra egy ötlete. 

Filmes szerepek, amik sztárrá tették főszereplőiket

Rudolf Péter nem akarta eljátszani az Üvegtigris Laliját, A Mi kis falunk polgármesteri szerepét pedig eredetileg nem Csuja Imrének szánták. Ikonikus figurák lettek, helyettük senkit sem tudnánk már elképzelni. Ahogy a Micsoda nőben sem lehetne Michelle Pfeiffer és Al Pacino kettőse a nyerő, pedig Julia Robertsék csak utánuk következtek a szereplőlistán. Jöjjenek azok a filmek, amelyek világsztárokká tették főhőseiket, pedig elsőre senkinek sem jutottak eszébe.

Tudjuk, mit csináltak idén nyáron A mi kis falunk színészei!

Nyár eleje óta forog A mi kis falunk negyedik évada, de a népszerű színészeknek a felvételek mellett azért volt idejük kikapcsolódni is. Csuja Imre idén a borászkodás mellett befőzött, Udvaros Dorottya és Pokorny Lia Tisza-túrán volt, Szabó Győző pedig az egész családját Rodoszra vitte pihenni. És hogy, hogyan folytatódik a pajkaszegiek története? Már nem kell rá sokat várni!

A mi kis falunk forgatásán ünnepelt Csuja Imre

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: A mi kis falunk című sorozat új évadának forgatásán lepték meg a polgármestert, a szülinapos Csuja Imrét! A Jászai Mari-díjas színész 58 éves lett.

Már forog Pajkaszeg történetének újabb része

Megnyugodhatnak a rajongók, újra forgat A mi kis falunk stábja, a jól ismert helyszíneken és szereplőkkel, akikkel visszatekintünk a kezdetekre és felfedjük az ország egyik legismertebb kis falujának egyik titkát is. Teca kocsmájának igazi vezetője pedig megmutatta a vendégkönyveket, amelyekben az elmúlt években arra járók üzentek a szereplőknek.

Megvan a kultúra újabb 50 arca!

A Fidelio magazin harmadik éve készít összeállítás azokról a művészekről, akikre az elmúlt egy évben különösen érdemes volt odafigyelni a magyar kulturális élet legkülönbözőbb területein.

Aknára lépett a Polgármester Pajkaszegen! Vajon megmenekül?

Még szerencse, hogy a jó Doktor nemcsak az orvostudományokban jártas, hanem a tűzszerészeknél is szolgált: így meg tudja állapítani, mi a helyes teendő felrobbanás esetén!

KULISSZÁK MÖGÖTT: Nézd meg A mi kis falunk szereplőinek fotózását úgy, ahogy máshol nem láthatod!

Különleges fotózással készültek közönségtalálkozójukra Pajkaszeg lakói! Pózolás közben azért volt egy kis idejük, hogy a forgatáson szerzett élményeikről meséljenek. Mindenki nagyon élvezte a munkát, azt mondták mostanra ért teljesen össze a csapat. 

Csuja Imre: „Egy közös társasjáték”

Neked is a Polgármester az egyik kedvenc karaktered? Hallgasd meg az őt alakító Csuja Imrét, mit gondol a szerepről és a sorozatról!

Díjazták az RTL műsorvezetőjét és sorozatait!

20. alkalommal adták át a Story Ötcsillag-és Érték díjakat. A kuratórium által öt kategóriában odaítélt, valamint a Story magazin olvasói által szintén öt kategóriában megszavazott elismerések közül az RTL Klub műsorvezetője és két sikersorozata lett díjazott.

Télapóként varázsolja el a gyerekeket Csuja Imre

A mi kis falunk sztárja egy gyerekeknek szóló darab kedvéért öltötte magára a Mikulás piros ruháját.

Csuja Imre a Mikulás bőrébe bújt egy mesedarab kedvéért!

El tudják képzelni Pajkaszeg polgármesterét Mikulásnak öltözve? Ha nem, akkor mi most segítünk! Csuja Imre egy rendhagyó gyermekdarabban, Télapó bőrébe bújik majd. Az elképedés garantált, hiszen a készítők mindent felvonultatnak majd, ami egy valamirevaló mesejátékhoz kell. Lesznek manók, ufók, tűzijáték, lufik, hóesés és buborékok, na és a Mikulás csal mosolyt az apró nézők arcára.

Tanuljuk meg az újraélesztést!

Az Újraélesztés Világnapján, október 16-án, az Országos Mentőszolgálat ingyenes életmentő képzést szervez a nagyobb mentőállomásain, melyen az újraélesztést tanulhatják meg az érdeklődők a gyakorlatban. Mutatjuk a tudnivalókat!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való