KERESÉS search-close

D. Tóth András

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "D. Tóth András"

Vadonatúj műsorsávval és nagyszabású produkciókkal újít a Spektrum Home!

Három új beszélgetős műsor is indul a Spektrum Home-on, amelyek felhőtlen szórakozást ígérnek a nézőknek: a Tesztbeszédben Dombóvári István önismereti kérdésekkel bombázza sztárvendégeit, a Nőkomment-ben Dobó Kata, Kovács Patrícia és Hadas Kriszta vendégeikkel minden héten összeülnek, hogy kibeszéljék azokat a témákat, amelyek foglalkoztathatják az embereket; a Helló, tesó! pedig egy dokuportré sorozat lesz, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és András várja a testvéreket.

Így adta át a stafétát D. Tóth András

D. Tóth András az elmúlt években a Fókusz műsorvezetőjeként beutazhatta a világot, és hihetetlen emberekkel készíthetett interjút. Például Michalel Flatley-vel az otthonában, vagy Gloria Gaynorral a házában. Felsorolni is nehéz lenne. Most azonban búcsúzik, és hasonló élményeket kíván utódjának, Tokár Tamásnak.

Miben változott meg az életed mióta képernyőn vagy?

Van, aki hisz a sorsban és van, aki nem. Jöjjön a nap kérdése rovatunk, amiből megtudhatjuk, hogy miben változott meg az RTL műsorvezetőinek élete, amióta képernyőn vannak.

Hogyan lehetsz műsorvezető? Az RTL Klub arcai segítenek!

A csatorna arcaival nap, mint nap találkozhatunk, hiszen kitartóan szállítják nekünk a legfrissebb híreket. Azonban felmerülhet a nagy kérdés: mire lehet szüksége valakinek, hogy a képernyőre juthasson?

Hol képzeled el magad 20 év múlva?

Húsz év múlva az RTL Klub 40 éves lesz. De, vajon hol képzelik el magukat a csatorna arcai?

 

Az RTL Klub műsorvezetői elárulták, kik a példaképeik!

Rengeteg felkonf, élő adás, szerkesztés és még több tapasztalat van már az RTL képernyősei mögött, azonban nekik is vannak olyan személyek az életükben, akikre felnéznek. Vajon Erős Antónia és Szellő István kiket követtek a pályájukon?

D. Tóth András váratlan vendége

D. Tóth András és Kriszta nem csak testvérek, hanem kollégák is, de az élet más utakra sodorta őket, ezért is lepődött meg a Fókusz műsorvezetője, mikor egyik nap az RTL épületében találkozott nővérével. Persze a meglepődés gyorsan örömbe csapott át, az pedig egy szelfibe torkollott. Így a nagy találkozásnak András instagram követői is szemtanúi lehettek.

Vajon mi a közös Szabados Ágiban és Harry Potterben?

A gyönyörű műsorvezetőről eddig sem volt titok, hogy imádja a könyveket. Ráadásul most szombaton megrendezte élete első irodalmi találkozóját!

D. Tóth András megmutatta szakács tudását a Reggeliben

Húsvét óta ébrednek az RTL nézői a Reggelivel, és néhány hónap alatt sztárok tucatjai fordultak meg a stúdióban. Persze volt, aki csak a “szomszédból” érkezett egy beszélgetésre: a Fókusz műsorvezetője, D. Tóth András is átesett már a tűzkeresztségen. „Korán keltem, főzni jöttem!” - írta az Instagram-posztja alá.

 

D. Tóth András szerint a nővére jobban főz, de most ő is megcsillogtatta tehetségét a konyhában!

A Kifőzde vendége ezúttal a Fókusz műsorvezetője volt, aki az ínycsiklandó gluténmentes muffin készítése közben mesélt a gyermekkori álmairól, arról, hogyan lett belőle tévés, a testvérével való kapcsolatáról és a konyhához fűződő tapasztalatairól.

Szavazz! Ki a legcukibb sztárapuka?

A gyengébbik nem képviselőinek többsége valószínűleg egyet ért abban, hogy az egyik legmelengetőbb látvány az apukák gondoskodó pillantása és gyermekük érintése. Most lássuk a sztárvilág elkapott, meghitt pillanatait!

Múzsák nyomában a Man of the Year gálán!

A Man of the Year gálán az este főleg az elismerésre méltó férfiakról szólt, de nem feledkezhetünk meg az őket megihlető múzsákról sem. Következő riportunkban ezekkel a hölgyekkel beszélgettünk és párkapcsolati témában többüktől is meglepő válaszokat kaptunk. Emellett Kiss Ramóna is megosztott néhány titkot új szerelméről.

Mától ő vezeti az RTL Klub egyik legsikeresebb riportmagazinját!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt egy új műsorvezetőt köszönthettek a nézők. Kiderült ugyanis, hogy D. Tóth András Barabás Éva váltótársa lett, aki már több mint 10 éve az RTL Klub munkatársa. András nagyon örült a lehetőségnek, és mint akkor elmondta, volt Fókuszos riporterként belülről is jól ismeri a műsort, és szerinte most a nézők is egy új oldaláról ismerhetik meg.

Egy éves lett D. Tóth András kislánya!

A Fókusz műsorvezetőjének kislánya, Anna február 12-én ünnepelte első születésnapját. Ezennel elérkezett az utolsó #haviannaposzt!

Istenes Bence is segít az UNICEF-fel

Azoknak a gyerekeknek, akik válsághelyzetben élnek, az oktatás épp olyan létfontosságú, mint az étel és a gyógyszer. Ilyen például Guinea, ahol talán mindennél égetőbb az, hogy a gyerekek iskolába járhassanak. Az UNICEF ebben is segít.

CelebKvíz - Mennyire emlékszel júliusra?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

2016 a sztárbabáké


szerző:
2016.12.21. 17:25
2016 a sztárbabáké

Szinte minden hónapra jutott egy-két sztárbébi. De nemcsak itthon, hanem a világsztároknál, a tengerentúlon is beütött a babadömping. Néhány cukiságra bizonyára Önök is emlékeznek, mi viszont összegyűjtöttük és most megmutatjuk az év leghíresebb újszülöttjeit.

Guinea helyreteszi az európai ember értékrendjét

Az UNICEF Magyar Bizottságának csapatát kísérte el riporterünk D. Tóth András Guineába. A csapat azt szerette volna megnézni, hogy hogyan segít a szervezet a családokon egy évvel az Ebola-járvány után, de ennél sokkal többet láttak az afrikai országban.
 

A világ egyik legszegényebb országában jártunk

Guineában, a világ egyik legszegényebb országában jártunk, ahol ezreket ölt meg az ebola. Láttuk, hogyan küzd az UNICEF, hogy a szülők iskolába engedjék a gyerekeiket. És megnéztük mi történt az olimpia óta a legsikeresebb sportolókkal. Ki hol pihent, és kik azok, máris keményen edzenek Tiokióra. Szombaton az RTL Híradó után várjuk Önöket a Fókusz Pluszban.

D. TÓTH KRISZTA:

D. Tóth Kriszta az UNICEF Magyar Bizottságának nagykövete öccsével, D. Tóth Andrással és Tausz Katalin, gyermekjogi igazgatóval, azért utazott Guineába, hogy segítsék az UNICEF és az Európai Unió egyik fő programját az Emergancy Lessons-t. Így a kis csapat küldetésül tűzte ki, hogy meggyőzzék a helyi szülőket arról, hogy engedjék a gyerekeiket iskolába. D. Tóth Kriszta szerint a nyomorból való kiút egyik fő megoldása az oktatás lehet.

Mindenki Hosszú Katinkáéktól olvadozik!

Kíváncsi vagy hogyan szurkolnak sztárjaink a sportolóinknak? Mit gondol az X-Faktor mentora a dopping vádakról? Milyen fogadtatásban részesül a harmadik aranyérmünk? Mutatjuk!

D. Tóth András csodálatos ajándékot kapott

A Fókusz műsorvezetője tegnap ünnepelte születésnapját. A jeles alkalomból fantasztikus meglepetésben volt része, melyet közösségi oldalán is megosztott.

Egy alkotó, akinek mondandója van a világ számára

A Portré vasárnapi kiadása egy különleges helyszínről jelentkezik, egy különleges vendéggel. Röhrig Gézával, D. Tóth András beszélgetett.

Már D. Tóth András is mackó-lázban ég!

Aki magyar, be van zsongva, hiszen a foci EB-n eddig minden elképzelést túlszárnyalt a csapatunk. A drukkerek pedig összetartanak, sőt, Király Gábornak köszönhetően a szürke mackónadrág már egy egész nemzet jelképévé vált!

FOCI EB: Ebben a szettben szurkol D. Tóth András

D. Tóth András, a Fókusz műsorvezetője épp Bordeaux-ban van, ottani élményeiről mesélt a Fókusz riporterének.

Sztárokból alakul a magyar szurkolói csapat

Eljött a nagy nap, amit oly sokan vártunk, a magyar csapat ma lép pályára az osztrákok ellen. Kedvenc hírességeink hatalmas lázban égnek, sőt az eredményeket is megjósolták!

Ésszel kell bánni a pénzzel!

Hány évesen kezdjen el gondolkodni a pénzről egy gyerek? Bevonjuk-e a család pénzügyeinek alakításába, tudja-e, hogy kinek mire és mennyit kell költeni egy hónapra és hogyan bánjon okosan a zsebpénzével? Az egyik kereskedelmi bank évek óta arra ösztönzi az iskoláskorú gyerekeket, hogy tanuljanak meg jó döntéseket hozni és ésszel bánni a pénzzel.

 

Sosem látott gyerekkori fotók kedvenceinkről: te felismernéd őket?

Szerinted milyenek lehettek gyerekként például a Barátok közt sztárjai? Kedvenc műsorvezetőink vajon mennyit változtak? Most megmutatjuk!

Így kirándult D. Tóth András a családjával!

A műsorvezető pünkösd-hétvégén a székesfehérvári Bory-várat is útba ejtette családjával. András egy extra széles fotót töltött fel az Facebookjára, aminek mindkét oldalára odakomponálta saját magát egy vicces pózban.

Fókusz Plusz 2016-04-23


szerző:
2016.04.23. 18:50

Fókusz 2016-04-22


szerző:
2016.04.22. 17:25

Fókusz 2016-04-20


szerző:
2016.04.20. 17:25

Fókusz 2016-04-19


szerző:
2016.04.19. 17:25

Fókusz 2016-04-18


szerző:
2016.04.18. 17:25

Fókusz Plusz 2016-04-16


szerző:
2016.04.16. 18:50

Fókusz 2016-04-15


szerző:
2016.04.15. 17:25

Fókusz 2016-04-14


szerző:
2016.04.14. 17:25

Fókusz 2016-04-13


szerző:
2016.04.13. 17:25

Fókusz 2016-04-12


szerző:
2016.04.12. 17:25

Fókusz 2016-04-11


szerző:
2016.04.11. 17:25
D. Tóth András és Szabados Ági gyors-szelfiztek

A Fókusz új műsorvezetője éppen kifelé tartott a stúdióból, mikor összefutott kollégájával, a Híradós Szabados Ágival. Hosszú időn keresztül alkottak műsorvezető-párost a hétvégi Híradóban, de nosztalgiázásra nem volt idő: Ági egy mosoly és egy integetés után már futott is dolgára.

Fókusz Plusz 2016-04-02


szerző:
2016.04.02. 18:55
D. Tóth András újra a lazaság útjára lépett

Láthattuk már színészként, bulvár magazin műsorvezetőjeként és még komoly oldalát is megcsillogtatta nekünk D. Tóth András, aki a hírolvasás után ismét új szerepben próbálja ki magát. A friss kispapa úgy érzi, a Fókuszban végre kiteljesedhet. A nehézségekről és persze az új kihívásokról is mesélt nekünk a Fókusz műsorvezetője.

Fókusz 2016-03-29


szerző:
2016.03.29. 17:25

Fókusz Plusz 2016-03-26


szerző:
2016.03.26. 18:50

Fókusz 2016-03-24


szerző:
2016.03.24. 17:25
Ma este már D. Tóth András vezeti a Fókuszt!

Barabás Éva váltótársa lesz a Híradó műsorvezetője, aki már 10 éve az RTL Klub munkatársa. András nagyon örül a lehetőségnek, mint elmondta, volt Fókuszos riporterként  belülről is jól ismeri ezt a műsort, és szerinte most a nézők is egy új oldaláról ismerhetik meg.

D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője

Március 24-től D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől már Barabás Éva váltótársaként lesz látható a piacvezető csatornán.

Megszületett D. Tóth András kislánya!

Péntek hajnalban jött világra a Híradó műsorvezetőjének gyermeke - a kislány és az édesanya is jól van. Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk az egész családnak!

Szabados Ági tejhabba rajzolná az álmait

A csinos híradós több mint egy éve örvendezteti meg jelenlétével a tévénézőket. Az egyik legnagyobb gyermekkori vágya volt, hogy az RTL Klub képernyőjén oszthassa meg az országgal a legfrissebb híreket. Az álom megvalósult!

Szabados Ági mert nagyot álmodni

A kiskunhalasi lány mindig határozott léptekkel haladt céljai megvalósítása felé, mígnem másfél évvel ezelőtt révbe ért. Ám állítása szerint ő még mindig ugyanaz a cserfes, naiv lány, aki egykor volt.

D. Tóth András Londonban látogatta meg Paul Potts-ot

A magyarországi Hungary’s Got Talent óriási sikerén felbuzdulva, D. Tóth András kollégánk meglátogatotta az angliai Talent tehetségkutató győztest. Paul meglepően közvetlen és őszinte, nincsenek sztárallűrjei, szívesen mesélt régi életéről, munkáiról, próbálkozásairól, sőt még első randevújáról is.

Szexi állás, sok pénzért - mi az?

Tom Cruise bemixerkedte magát a retinánkba, itt az ideje, hogy képét egy magyar fiatalemberére cseréljük. A huszonöt éves Molnár Balázs a világ legjobb bárjában dolgozik, ott ahol egy koktél legalább nyolcezer forint és ott, ahol a leghíresebb sztárok mulatnak, de soha sem veszítik el a tartásukat.
 

Portré 2015-09-13


szerző:
2015.09.14. 00:50
Portré 2015-09-13

Habár jelenleg a legjobbak között siklik a szlovén alpesi sízőnő, Szocsi után mégis szünetet kért. D. Tóth András vendége a Portréban, Tina Maze volt. Tina tulajdonképpen már kisgyermekként tehetségesnek bizonyult mind a zene, mind a tánc területén, a síelés pedig szinte veleszületett dolog volt.

Tina Mazét kibontottuk a kezes-lábasból

Habár jelenleg a legjobbak között siklik a szlovén alpesi sízőnő, Szocsi után mégis szünetet kért. D. Tóth András vendége a Portréban, Tina Maze volt.

Iskolák régen és ma: mi változott?

Ami régen az iskolatáblát és a fehér krétát jelentette, az ma interaktív óriásképernyő és tablet. Ami régen ellenőrző füzet volt, az ma már elektronikus napló, a szülői értekezlet pedig emailbe ágyazott videó és fénykép, amit szinte naponta megkap a szülő. És bár az iskola intézménye rengeteget változott az elmúlt száz évben, egy dolog benne biztosan nem: egy karizmatikus tanár akár örökre meghatározhatja egy gyermek jövőjét!

Iskola-időutazás: hol vannak már azok a régi krétaporos idők?

Ami régen az iskolatáblát és a fehér krétát jelentette, az ma interaktív óriásképernyő és tablet. Bár az iskola intézménye rengeteget változott az elmúlt száz évben, egy dolog biztosan nem: egy karizmatikus tanár akár örökre meghatározhatja egy gyermek jövőjét.

Portré 15-08-16


szerző:
2015.08.17. 02:05
Portré 15-08-16

Portré: Barabás Évi Mándoki Lászlóval beszélgetett. Leslie Mándoki 40 éve már, hogy Németországban él, de gyakran visszatér hazájába, s most egy nagyszabású koncertre készül Budapesten!

Portré 15-08-09


szerző:
2015.08.10. 00:45
Portré 15-08-09

Portré: D. Tóth András Moszab Hasszán Juszeffel, a legradikálisabb palesztin szervezetnek, a Hamasz vezetőjének fiával beszélgetett.

A Portréban a Zöld Herceg!


szerző:
2015.08.09. 18:00
A Portréban a Zöld Herceg!

D. Tóth András, Moszab Hasszán Juszeffel, a legradikálisabb palesztin szervezetnek, a Hamasz vezetőjének fiával beszélgetett.

D. TÓTH ANDRÁS: „Nincs olyan ember, aki ne akarna segíteni egy beteg gyereken”

A híradós 24 órás, maratoni teniszoktatással segíti a Bátor Tábor munkáját. Mivel korábban versenyszerűen teniszezett, egyáltalán nem esett nehezére a feladat, sőt külön öröm számára, hogy kedvenc sportjával még segíteni is tud. A műsorvezető szerint a Bátior Táborban a gyerekek rengeteg pozitív energiát kapnak, aminek a mindennapokban vívott harcuk során jó hasznát veszik.

Miért épülnek a stadionok, ha konganak a lelátók?

D. Tóth András riporterünk nemrég körbejárta a magyar focistadionokat egy bajnoki meccsekkel zsúfolt hétvégén. Nem kellett órákig sorbanállnia, vagy bárkit túlkiabálnia. Ezek után szerettük volna látni, mi történik ugyanakkor az ország kézi-, kosár-, vagy hokiarénáiban. A hangulatra még mondhatjuk azt, hogy épp mindenhol mázlink volt, de az éves statisztikák már nem hazudnak.

Marsalkó Dávid, a klasszikus utcai művészetek egyik ikonja

A Halott Pénz formáció alapító tagja, rappere, D. Tóth Andrással beszélgetett. Egy populáris, közkedvelt zenekar az övék Pécsről, mint oly sok más sikeres formáció.

Portré 15-02-22


szerző:
2015.02.23. 02:20
Portré 15-02-22

Portré: A cserfes lány ma már bátran áll a mikrofon mögé, pedig pár éve még tánc helyett kellett énekelnie. Tóth Andi a Portré vendége.

Portré 15-01-11


szerző:
2015.01.12. 00:55
Portré 15-01-11

Portré: D. Tóth András Moszab Hasszán Juszeffel, a legradikálisabb palesztin szervezetnek, a Hamasz vezetőjének fiával beszélgetett.

Portré 14-12-21


szerző:
2014.12.22. 00:40
Portré 14-12-21

Portré: D. Tóth András egészen Londonig utazott, ahol a Monty Python nagyágyúja, John Cleese fogadta stábunkat. John mindig kilógott a sorból, nemcsak a humorával, hanem majd’ kétméteres magasságával is.

Portré 14-11-16


szerző:
2014.11.17. 01:55
Portré 14-11-16

Portré: A kalandorból amatőrré avanzsált „rettegett Balázs” mára már Európa legjobb terepralisa. Szalay Balázs a Portréban D. Tóth Andrással beszélgetett. Hogyan vezetett az út egy motorbicikli tankjáról, egy szilveszteri bulin át a Dakarig? Rögösen, hosszasan, de olykor nagyon viccesen.

Portré 14-09-14


szerző:
2014.09.15. 00:55
Portré 14-09-14

Portré: Az idei X-Faktor tehetségkutató műsor már rutinosnak számító mentora Alföldi Róbert, most D. Tóth András vendége volt a Portréban.

Szabados Ágnes megtáncoltatta D. Tóth Andrást

Az RTL Klub hétvégi Híradójának új műsorvezetője, Szabados Ági hosszú éveken át versenytáncolt, és úgy gondolta, elviszi újdonsült kollégáját, D. Tóth Andrást egy táncórára, hogy még jobban megismerjék egymást. András, aki finoman szólva nem a táncparkett ördöge, boldogan állt kötélnek.

Reflektor 14-05-29


szerző:
2014.05.30. 01:00
Reflektor 14-05-29

Reflektor: Szabados Ágnes megtáncoltatta D. Tóth Andrást, VV Vikit pedig körülzsongják az udvarlók!

Új híradós az RTL Klubon


szerző:
2014.05.16. 19:28
Új híradós az RTL Klubon

Hétvégétől nemcsak új időpontban, 18 órakor, és hosszabb kiadásban jelentkezik az RTL Klub Híradója, hanem Szabados Ágnes személyében új társat is kap D. Tóth András.

Portré 14-05-11


szerző:
2014.05.12. 00:45
Portré 14-05-11

Portré: Egy rendkívül szimpatikus, nyitott közvetlen politikussal beszélgetett D. Tóth András. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke egyébként filozófus és állatorvos is, aktív résztvevője a közösségi oldalaknak, a zene, a kultúra támogatója, s nem mellesleg író és költő.

Havazin 14-01-26


szerző:
2014.01.26. 12:45
Havazin 14-01-26

Havazin: Sí-Faktor nap Feróval és D. Tóth Andrással. Ezúttal az RTL híradó műsorvezetőjét vitte magával síelni az ex-mentor. Cortina d’Ampezzo volt kalandozásaik helyszíne.

Reflektor 14-01-24


szerző:
2014.01.25. 01:05
Reflektor 14-01-24

Reflektor: Nagy Ferót rendőrök fogták közre. VV Évára a családja hívta ki a rendőrséget.

Sí-Faktor nap Feróval és D. Tóth Andrással

Ezúttal az RTL Híradó műsorvezetőjét vitte magával Nagy Feró síelni. Cortina d'Ampezzo volt kalandozásaik helyszíne.

Reflektor 14-01-02


szerző:
2014.01.02. 09:45
Reflektor 14-01-02

Reflektor: Az x-faktorosok újévi fogadalmai. 2013 a sztáresküvők éve volt.

Kirabolták D. Tóth Andrást

Ellopták a híradós-riporter pénztárcáját, vagyis ott felejtette egy vidéki állomás peronján, és mikor visszament érte, már nem találta sehol. Szerencsére az egyik kollégája megtalálta a tárcát egy közeli kukában, csak a pénz tűnt el belőle, az iratokat benne hagyták.

D. Tóth András tíz hónap után kérte meg a szerelme kezét

A híradós és a menyasszonya még két éve sem alkotnak egy párt, de már rég eldöntötték, hogy amint lehet, összeházasodnak. A nagy nap vészesen közeleg, úgyhogy az ifjú pár már nagy erőkkel az esküvőjére készül.

Fókusz Plusz 12-12-29


szerző:
2012.12.29. 19:20
Fókusz Plusz 12-12-29

Fókusz Plusz: Bulvárkrónika - Összegyűjtöttük 2012 legfigyelemfelkeltőbb híreit a Whiskystől a jégtörő Hummerekig. Bulvárhősök - Kőkemény kritika Kasza Tibitől és Puzsér Róberttől. De mit keres itt Benkő Dániel?

Új műsorvezetőt kap a Híradó


szerző:
2012.12.28. 19:00
Új műsorvezetőt kap a Híradó

Erős Antónia és Szellő István új kollégát kap. Ez a fiatalember bizonyára nem ismeretlen Önök számára. D Tóth András szombaton kezd a hétvégi híradók műsorvezetőjeként.

Fókusz 12-11-15


szerző:
2012.11.15. 20:50
Fókusz 12-11-15

Fókusz: Hová tűnt Csobot Adél? - Az énekesnő kihagyta az X-Faktorosok első klubkoncertjét! Mi történt vele? Veszélyben a szombati döntő? Az első interjú - Sérülései miatt napokig életveszélyben volt! megtámadása óta először áll kamera elé a Rippel testvérek édesanyja. Fényűzés felsőfokon - A szexi magyar és a szakadt világsztár DJ találkozása Monacóban - exkluzív beszámoló a milliárdosok fővárosából!

Fókusz 12-08-17


szerző:
2012.08.17. 20:05
Fókusz 12-08-17

Fókusz: Összetört álmok - Sportolók, akik egy sérülés miatt elvesztették azt, amire vágytak. Álmok és csalódások Londonban. Nagy durranás lesz - A legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett forgathattunk a tűzijáték kellékei között. Tyúk vagy tojás? - Metzker Viki azt állítja, ő előbb pózolt a lemezjátszó mögött, mint a fotósok előtt. Most világsztárokkal dolgozik.

Fókusz 12-08-13


szerző:
2012.08.13. 20:05
Fókusz 12-08-13

Fókusz: Megjött az „aranygép” - Van, aki a visszavonulásáról beszél, mások viszont nem akartak ünnepelni. Elkábítva - VV Attilát nem tudták hipnotizálni, Plazma viszont transzba esett. Vajon mi történt? „Kivégezték” - A The Killers zárta a Szigetet, de előtte Snoop Dogg és a parti himnusz előadója is megőrjítette a közönséget.

Fókusz 12-08-10


szerző:
2012.08.10. 20:05
Fókusz 12-08-10

Fókusz: Újra itthon! - Risztov Éva anno abbahagyta, Berki Krisztiánt pedig eltanácsolták a tornától, most mindketten olimpiai hősök. Csókolózó riporter - Kelemen Annácska addig ismerkedett a Szigeten, amíg nem tudott ellenállni az egyik riportalanyának. Világutazók - Béciék Egyiptomban és a horvát tengernél, Dukai Regináék a Seychelle-szigeteken pihenték ki magukat.

Fókusz 12-08-01


szerző:
2012.08.01. 20:05
Fókusz 12-08-01

Fókusz: Családi viszály - Tóth Gabi és Tóth Vera között egyre súlyosabb a helyzet. Gabi értetlenül áll a kifogások előtt. Micsoda nő! - Gyerek volt, királynő lett. R. Kárpáti Péter lánya csodaszép és halálosan szerelmes. Titokzatos jelenetek - Vajon hogyan térnek vissza a vakációról a Barátok közt főhősei?

Reflektor 11-10-13


szerző:
2011.10.14. 01:00
Reflektor 11-10-13

Reflektor: Az X-Faktor döntősei elfoglalhatták luxusrezidenciájukat. Itt már csak egyetlen egy feladatuk az, hogy hétről hétre elkápráztassák az országot.

Reflektor 11-10-12


szerző:
2011.10.12. 23:50
Reflektor 11-10-12

Reflektor: Hírességek mutatják meg lakásuk titkos szegleteit, és vallanak arról, milyen egykori, szerelmes ajándéktól voltak képtelenek megválni.

Reflektor 11-09-27


szerző:
2011.09.28. 00:15
Reflektor 11-09-27

Reflektor: Mikor azt hisszük, hogy már nem lesz érdekesebb figura az X-Faktorban, - mert azért Király L. Norbi magasra tette a lécet - egyszer csak jön egy Bono hang hasonmás, és Bartók Béla aranytorkú rokona.

D. Tóth András a lovak közé csapott

D. Tóth András újra bevetésen. Ugyan még több mint egy hét van a nemzeti vágtáig, Andris gondolt egyet, és nyeregbe pattant. Az nem lehet, hogy ne ő próbáljon ki először valamit, akármiről is legyen szó.

Kommandós gúnyát öltött D. Tóth András

A Reflektor is csak hosszú oktatás, és profi felügyelet mellett próbálhatta ki. D. Tóth András és két társa megtapasztalhatta, milyen is kommandósnak lenni.

XXI. század 11-08-09


szerző:
2011.08.10. 00:05
XXI. század 11-08-09

XXI. század: A nézők kevesen és legfeljebb csak kivételes alkalmakkor pillanthatnak bele a híradó szerkesztőségébe. Nem láthatják, hány ember dolgozik a háttérben este hétig, amikor felharsan a szignál. Békéssy Olga filmje az RTL Híradójának szerkesztőségéről a XXI. században.

Forma-1 a színfalak mögött


szerző:
2011.08.02. 07:50
Forma-1 a színfalak mögött

D. Tóth András ahova csak tudott, bement, akitől csak tudott, kérdezett, illetve testközelből látta, mi történik a verseny előtt és után.

A Reflektor sztárjaival rakosgattuk a poharakat

A műanyag poharakból gúlákat, piramisokat építők és lebontók online és offline is képesek egymással versenyezni. Viki Magyarországon még csak az első Cup Stackinges fecskék közé tartozik, de reflektoros műsorvezetőinket máris megfertőzte.

D. Tóth András remekül szórakozott

Megmutatjuk, milyen volt a Hegyalja Fesztivál, a műsorvezető szemével, aki még a Scooterre is lecsapott.

Együtt ébredtünk Valkó Esztivel és István Danival

A páros Bochkor Gáborékat helyettesítette a rádióban, D. Tóth András pedig megnézte, miként garázdálkodnak a mikrofon mögött.

Házon kívül 11-06-02


szerző:
2011.06.02. 23:55
Házon kívül 11-06-02

Házon kívül: Mit tartogat a kicsiknek a nyári szünet? Minden vágyuk, hogy eljuthassanak a Balatonra, és hogy együtt nyaraljanak a szüleikkel. Színészek mesélik el, hogy ők hogyan látják, hogyan élik meg a színház és a darab körül kialakult vitát. Mi van azzal, akinek már vinnék a lakását, vagy aki időközben áthidaló kölcsönt vett fel?

D. Tóth András a Reflektorban


szerző:
2011.04.27. 19:07
D. Tóth András a Reflektorban

Május elsejei hatállyal közös megegyezéssel megszűnik Détár Enikő szerződése az RTL Klubbal.

Fél Kettő 11-02-17


szerző:
2011.02.17. 14:20
Fél Kettő 11-02-17

Fél Kettő: Zseni a családban - Hogyan fejleszthető az egyedülálló tehetség, miről árulkodik az IQ? Hiány - Mit jelent egy gyermeknek, ha apa vagy anya nélkül kell felnőnie? Vendégünk volt Csepregi Éva. Gólyahír - 52 évesen első gyermekét várja Fehér Anna. Orvosi vélemény a kései gyermekáldásról.

Fél Kettő 11-02-09


szerző:
2011.02.09. 14:20
Fél Kettő 11-02-09

Fél Kettő: Harcművészek a gyerekekért - A fiatalok egészséges fejlődéséért küzdenek, vendégünk Pártos Csilla. Élménybeszámoló elsőkézből - Norvégiában vendégeskedett Varga Viktor. Vénusztrofóbia - Amikor a szép nők társaságában elszáll a férfiak bátorsága.

Fél Kettő 11-01-21


szerző:
2011.01.21. 14:50
Fél Kettő 11-01-21

Fél Kettő: ValóVilág - Milyen titkokat rejt a villa? A valóságshow hétköznapjai, ahogy eddig még nem látták. Sors és tehetség – Kiből lesz zseni és ki marad átlagos? Vendégünk Czeizel Endre. Állandó rettegésben - Egyre több az életveszélyes ház a dunai löszfalak mentén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való