KERESÉS search-close

Dani

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dani"

Szláven bevetésen: a Zsebrambo a lovardából újra lenyomja a rosszfiúkat?

Tomika jó nagy bajba keverte magát újra és ezzel együtt a családját is. Szláven viszont ismét közbelép. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 19 óra 30 perctől követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Csodás szerelmi vallomás a Drága örökösökben

Vajon megvalósul Kata kérése és egybekelhet Danival? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 19 óra 30 perctől követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Most van szex, vagy nincs szex?

Virág és Dani egyszerűen nem jutottak egymással dűlőre…

EXKLUZÍV! Renátóék kiszagolták, mi van Dani és Kata között

A lovarda dolgozóit nem lehet átverni, pedig Dani nagyon próbálkozik... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 19 óra 30 perctől követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Férfikérés Ökörapátiban? Új jegyespár a faluban?

Robi még mindig fut Kata után, a doktornő azonban nem vele akarja kihasználni a végrendelet kiskapuját.A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 19 óra 30 perctől követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Renátó lövöldözésre készül?!

Renátó különleges feladatot kap Dani főnöktől, de vajon miért kell ehhez pisztoly? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Stefit hidegzuhanyként érte Dani vallomása

Dani tiszta vizet öntött a pohárba, ám Stefi nem erre számított... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

 

Újra együtt a Drága örökösök álomcsapata!

Lali hazatért és vele együtt a régi szokások is. Vajon mit ajánl fel neki Dani és Józsi? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Lánykérés lesz Ökörapátiban?

Lujzi és Margit eljegyzést sejtenek a falu két fiatal lakója között. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Újra fegyveres akció Ökörapátiban! – Lali és Dani bevetésen

Ezúttal Jolika szorult megmentésre, miután Zukai és Mahics el akarták vinni a szobrot az otthonából. Dani és Lali pedig a tettek mezejére lépett. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Szláven újra akcióban! Vajon ki tudja szabadítani Stefiéket?

Stefi, Lali és Dani már napok óta elérhetetlenek, a szüleik is nyomoznak, de úgy tűnik, Jolika és Szláven összefogását senki nem tudja überelni! A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Franciska titokzatos vevőt hozott Dani lovardájába

Daninak meg kell válnia élete munkájától, hogy visszafizesse Stefinek a kölcsönt. Franciska már talált is egy vevőjelöltet.

Vérfagyasztó akciójelenet Ökörapátiban

Szláven és Dani tudta, hogy valami nagyon rossz dologra készül Kalmi és ZD a házban, ezért a tetőablakon keresztül támadtak. Csakhogy közben betoppant Franciska is...

Terry Black gyerekei megismerhetik sosem látott testvéreiket

Továbbra is szinte kilátástalan helyzetben vannak Terry Black gyermekei, Dani és Fanni. Miután apjuk tavaly szeptemberben elhunyt, novemberben édesanyjuk is meghalt, aki ugyan születésük után nem sokkal lemondott róluk, de a gyerekek mégis azt tervezték, hogy idén tavasszal megismerkednek vele. De annyi rossz után végre egy jó hírt is lehet hallani Terry Black gyerekei kapcsán. Az utóbbi hetekben felvették egymással a kapcsolatot a testvérek, akik összesen 12 vannak, 2 anyától és 2 apától. Közülük hatan édestestvérek.

Szeretne egyedül felülni az ágyban! – ez a legnagyobb álma az SMA-s Daninak

Szeretne egyedül felülni az ágyban - ez a legnagyobb vágya a 16 éves SMA beteg Daninak. A fiú a gerincvelői izomsorvadás legsúlyosabb formájában szenved, az orvosok két évet jósoltak neki, amikor kisbabaként kiderült a betegsége. A fiú kezelését többszöri kérelem után most engedélyezte a biztosító. Otthonuk azonban nem akadálymentes, így Dani egyedül még kerekesszékben sem tud közlekedni. Gyűjtésbe kezdtek.

SMA BETEG DANI: A legnagyobb vágyam, hogy fel tudjak ülni

Dani SMA-ban, vagyis gerincvelői izomsorvadásban szenved. Az 1-es típusban, ez a legsúlyosabb. Egyévesen derült ki a betegsége, az orvosok két évet jósoltak neki. Most már 16 éves, gimnáziumba jár. Szeret tanulni, a kedvence az informatika. De szinte semmit sem tud egyedül csinálni. Most családja gyűjtést szervezett, hogy akadálymentessé tegyék a házukat.
Ha Ön is segítene Daninak, ide kattintva megtudhatja a részleteket.

Véget ért Szonja és Dani kapcsolata?

Egyelőre úgy tűnik, a fiataloknak van mit megemészteniük...

BÚCSÚ: így élte meg az utolsó napokat édesapjával Terry Black fia

A Fókusz stábját németországi otthonukba fogadták Terry Black gyerekei.  Dani arról is beszélt stábunknak, hogy hogyan élte meg édesapja váratlan halálát!

Karola döntötte el, hogy ki távozik a Love Island villájából

A nézők által visszaszavazott lány volt az utolsó a Párválasztáson. Az ő döntése pedig megpecsételte az egyik fiú sorsát. Erik vagy Dani lesz a kiválasztottja?

Vajon Dani taktikázás áldozata lett? Lali kiderítette!

A Párválasztáson Dani pár nélkül maradt, így neki kellett lehagynia a villát. Lali távozása után azonnal elkapta, hogy kifaggathassa.

A párok mikrofont ragadtak: jöjjenek a szerelmes duettek!

Minden párosnak fel kellett készülnie, hogy a hangjukat is megmutassák a többieknek. A duettekből kiderült, mennyire tehetségesek a párkeresők…

Csak a Love Story-ban az Ízek, imák, szerelmek játék!

A játékosok párjaikkal a hátukon kóstoltak, de fogalmuk sem volt róla, hogy mit… a szemük ugyanis be volt kötve.

Bepanírozott fejek és rúzsfoltos testek - a párkeresők ismét játszottak!

Az Ezt dobta a gép játékban a pároknak meg kellett tippelnie, vajon hogyan szavaztak a nézők Lali kérdéseire. Aki rosszul tippelt... pórul járt.

Helga vizes pólóban csábított a fotózáson

A fotózás közben Dani nagyon elégedett volt magával, és persze Helgával is, aki mindent megtett, hogy minél szexibb képeket készíthessen róla párja.

Szexi fotózás: a fiúk fotósként lesték a csajok bikinis idomait

A pároknak egyetlen feladata volt: részt kellett venniük egy fotózáson, ahol a lányok voltak a modellek, párjaik pedig a fotósok. Vigyázat, ultra szexi pózok következnek!

Kimaradt jelenet: Ó, Luna, miért vagy te Luna?!

Némi fejtörést okozott a játékosoknak, hogy Lunát akkor most hogyan is hívják...

Életet mentettek a Love Island fiúk!

Hősiességből és bátorságból bizony nem volt hiány...

Luna nem akármit vallott be Daninak…

A lány az óriáskerék legtetején öntötte ki érzelmeit a fiúnak. Kiderült: nem véletlenül Danit hívta el randizni…

Randi a vidámparkban: így mókázott Luna és Dani

Miután a lány kiválasztotta randipartnerét, egy pillanatig sem volt megállás…

Alexa Daninak: „Megbántam, hogy megcsókoltalak”

A lány nekiesett egykori párjának, és megdöbbentő kijelentés hagyta el a száját.

Mi lesz most? Kitört a balhé Alexa és Dani között

Bár a fiatalok kapcsolata szép virágzásnak indult, a lány féltékenykedése mindent felborított...

Dani Helgának

Mi lesz ebből, ha megtudja Alexa?!

Hatalmas döbbenet: két játékosnak is búcsúznia kell a villától!

Lali felbukkanása rendesen megölte a hangulatot a villában, hiszen kegyetlen hírrel érkezett a párkeresőkhöz.

Forró éjszaka: a fiúk ledobták a textilt

Csak úgy forrt a levegő a villában a chippendale produkcióktól.

Habzsolj a testemről: a fiúk a lányok testéről falatoztak

Ismét pajkos feladatot teljesítettek a párkeresők. A csajok nem győztek sikongatni…

Dani: „Alexa és köztem elég erős a szexuális vibrálás”

Bár a lány először húzta a száját a fiú ötlete miatt, végül mégiscsak belevetették magukat az önfeledt frizbizésbe.

Hoppá! Ezeket üzenték a párkeresők Lunának

A játékosoknak lehetőségük volt az újonnan érkező lánynak névtelenül tanácsot adni, hogy tökéletesen eligazodjon a Love Island szerelmi útvesztőjében.

Lunától teljesen leesett a fiúk álla

A srácok nem is remélték, hogy a kanbulin megismerkedhetnek az új beköltözővel, Lunával, aki rendesen megmozgatta a fantáziájukat…

Hűha! Kanbulira készülnek a fiúk

Tegnap arról szavazhattak a játékosok, hogy kik a legerősebb és a leggyengébb párosok. Tibinek, Gergőnek és Daninak most egy villán kívüli pasis program keretein belül lehetőségük lesz megvitatni, hogy vajon ki mit csinál rosszul vagy éppen nagyon jól a kapcsolatukban.

Megvan a legújabb álompár?


szerző:
2019.09.20. 22:30
Megvan a legújabb álompár?

Úgy tűnik ők a Love Island villa legfrissebb álompárja!

Dani még az életét is rábízta Alexára!

Dani Alexát vitte el egy nemcsak romantikus, hanem izgalmas randira!

Dani a világ legbénább csajozós dumájával próbálkozott - bejött!

Dani annyira társas lény amúgy, hogy nem szeret egyedül aludni... de nem is ez a durva, hanem hogy ezzel a szöveggel sikerült maga mellé csábítania valakit!

Lali és Dani együtt gyúrták magukat szexire

Miközben a párkeresők éppen a villán kívül készültek a Krémálomra, Lali beszaladt az új játékoshoz, Danihoz, hogy kifaggassa egy kicsit. Persze, a csajok elemzése mellett egy kis edzést beiktattak.

Ismerd meg az új játékost, Danit

„A családom egy genetikai csodának tart.”

Máltán lettek szerelmesek, most is ott élnek

A szerelmük már külföldön kezdődött. Amikor megismerték egymást, túl voltak már rengeteg csalódáson. Úgy érezték, itthon semmi sem sikerülhet. Kriszti és Dani története Máltáról.

Hagyd el a pasidat és költözz hozzám!

Dani chippendale táncosként ismerte meg Esztert. Azóta mindig beszélnek, azonban a távolság és a lány barátja miatt nem lehetett közöttük több ennél. Ezen Dani most változtatni szeretne. A teljes adásból kiderül, mit szólt a srác meglepetéséhez Eszter!

Stefi miatt tört ki hatalmas balhé a fiúk között!

Dani és Lali Stefi miatt kapott össze, még szerencse, hogy Józsi időben érkezett!

Szakított a Drága örökösök szerelmespárja!

Dani és Stefi között egy ideje már érezhető a feszültség, most pedig úgy tűnik meghozták a végső döntést...

Kínos! Stefi csúnyán lebukott Dani előtt!

Stefi és Dani épp egy plázában nézelődnek, amikor felbukkannak Tamás pesti haverjai... kínos pillanatok következnek!

Gyűjtenek a beteg kisfiúnak

Speciális, járást könnyítő eszközökre, és egy új lakásra gyűjt egy izomsorvadásos kisfiú családja Tatabányán. A két éves Dani nem tud járni, most tanul újra mászni. A különleges kerekesszék és a többi eszköz sok millió forintba kerül. Ráadásul olyan házban laknak, ahol nincs lift, így költöznének is. Egy jótékonysági rendezvényen ma is sokan segítettek.

SEGÍTETTEK: Összefogás az izomsorvadásos kisfiúért

A két éves Dani betegsége miatt nem tud járni, különleges, pici kerekesszékkel közlekedik. Szülei bíznak a legújabb gyógykezelésekben, de ehhez sok pénz kell. Most Tatabányán, egy jótékonysági rendezvényen gyűjtöttek neki.

Dani nem tud menni és állni sem segítség nélkül

Nap mint nap kézben cipelik fel negyedik emeleti lakásukba a 2 és fél éves Danit szülei Tatabányán, mert a házban nincs lift. Elköltözni azonban nincs pénzük. A kisfiú gerincvelői izomsorvadásban szenved, mozgató idegsejtjei folyamatosan pusztulnak. A család most jótékonysági akciókat szervez.
Ha segítenének a családnak, írjanak az rtlhirek@rtl.hu címre.
Az édesanya itt mesélt még többet Dani állapotáról.

DANI: Megfelelő kezeléssel, akár teljes életet is élhet

Daniról másfél hónapja derült ki, hogy SMA-s, vagyis gerincvelői izomsorvadásban szenved: a mozgató idegsejtjei folyamatosan pusztulnak. Ezért nem tud menni és állni sem segítség nélkül. Most szülei abban bíznak, hogy a Magyarországon nemrég elérhető gyógyszer segítségével a kisfiú fokozatos leépülése lassítható, vagy akár meg is állítható.
Ha segítenének a családnak, írjanak az rtlhirek@rtl.hu címre.

Dani megható búcsúlevelet hagyott Lilinek

Lili és Karesz elindultak a kórházba, hogy a lány beszélhessen Danival, azonban mire odaértek, már csak egy Lilinek címzett levél várta őket…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor titkos műtétre készül

Lali gyanakodni kezdett Gábor titkos műtétjére. Joe ajándékkal lepte meg Renit. Danit kiengedték a kórházból.

Dani Lilinek: „Elhagyom az országot…”

Daninak visszatértek a Lilihez fűződő emlékei, és rájött, hogy az élete nem úgy alakult, ahogy szerette volna…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani: „Szakítanom kell Lilivel, hogy újrakezdhessem az életemet…”

Evelin megismerte Bécy új barátnőjét. TJ emlékeztette Danit a Lilivel való múltjára. Orsi megelégelte, hogy Joe nem törődik vele.

Dani minden emlékét elveszítette Liliről

Dani felébredt az életmentő műtétje után, Liliről azonban semmilyen emléke nem maradt meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili: „Dani nem tudja, hogy ki vagyok!”

Dani felébredt a kómából. Joe elhanyagolta Orsit. Milán megtudta, ki Ayse új szerelme.

Danit egyenesen a műtőbe szállították a balesete után

Miután Lili egész nap hiába várta Danit, felhívta őt, a fiú helyett azonban egy rendőr vette fel a telefont…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani Lilinek: „Szeretlek téged…”

Miután egész nap elkerülték egymást, este Lili végre elérte telefonon Danit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani Lilinek: „Nem kezdhetnénk tiszta lappal?”

Evelin Bécy-hez fordult támogatásért. Dalma megpróbált segíteni Joe-nak. Dani és Lili sorozatosan elkerülték egymást.

Lili: „Ha időben elérem Danit, újra együtt lennénk…”

Amint Lili megtudta, hogy előző este Dani beszélni akart vele, rohant a fiúhoz. Balszerencséjére túl későn érkezett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó hazugsággal csalt ki Karolából félmillió forintot

Joe fellélegezhetett, mikor megtudta, hogy Teó életben van. Bencét és Marcit megfenyegették Teó tartozása miatt. Lili rájött, hogy hibát követett el.

Dani rájött, hogy vissza akarja kapni Lilit

Dani számára világossá vált, hogy nincs túl Lilin és tett egy utolsó kísérletet arra, hogy újra együtt legyenek…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó Marcinak: „Hadd, higgye csak mindenki, hogy halott vagyok…”

Marci rátalált Teóra. Dani megpróbált bocsánatot kérni Lilitől. Milánnak útlevelet kellett szereznie, hogy elutazhasson Ayse-val.

Dani: „Elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha újrakezdenénk Lilivel…”

Az együtt töltött nap után Daniban felmerült a gondolat, hogy talán mégse esett még túl Lilin…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci: „Ha apám meghal, az az én hibám…”

Tamara összeomlott a Teóval történtek után. Marci és Bence közelebb kerültek egymáshoz Teó balesete után. Dani és Lili közösen mentek el vásárolni.

Daninak sikerült elérnie, hogy Marci megnyíljon

Daninak sikerült ledöntenie Marci falait és elbeszélgetett a fiúval az érzéseiről...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci békülést kezdeményezett Bencénél

Roland megtudta, mit tett Sanya Annával. Marci számára egyre elviselhetetlenebb a Bencével való együttélés. Lali életmódot akar váltani.

Orsi óra közepén támadta le Marcit

Miután Orsi megtudta, hogy Bence elhagyja a várost, az iskolában támadta le Marcit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili színlelt szüléssel mentette meg a lopással vádolt Danit

Amikor Danit lopással vádolták meg egy üzletben, a véletlenül arra járó Lili szülési fájdalmakat szimulálva mentette ki exét a szorult helyzetből…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Szakítasz Orsival, vagy leugrom a tetőről…”

Bence és Orsi Marci után kutattak. Lali Bécy-től kért munkát. Dani és Lili útjai újra és újra keresztezték egymást.

Daniban ismét felébredtek az apai érzelmek Lili babája iránt

Miután Lili rosszul lett, Dani hazakísérte a lányt. A lakóhajóhoz érve Daniban ismét felébredtek a régi érzelmek, amikor Lili a hasában rugdalózó babára tette Dani kezét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó lebuktatta Bence titkos kapcsolatát Marci előtt

Teó lebuktatta Bencét és Orsit. Dani visszatért az iskolába. Lali versengeni kezdett Karesszal.

Teó hazardírozása életveszélybe sodorta a fiait

Lili megpróbálta lebuktatni Xéniát. Tamara és Joe rajtakapták Bécy-t és az új szeretőjét. Teó veszélybe sodorta a fiait.

Dani Tamásnak: „Összeomlott az életem…”

Miután Dani sikertelenül megpróbálta rávenni Xéniát, hogy vonja vissza a feljelentést, még diákjai is belékötöttek…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci a kocsmába akar költözni Teóhoz

Bence félteni kezdte Marcit. Anna aggódott, hogy Sanya újra erőszakos lesz. Dani idézést kapott az iskolától.

Lili Karesznak: „Nem kell, hogy gondoskodj rólam, amikor magadról sem tudsz…”

Lili munkát vállalt, Karesz azonban már az első napján kirúgatta őt, ami durva vitát indított el kettejük között…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili meghiúsította Nia vallomását

Mikor Daninak már épp sikerült volna meggyőzni Niát, hogy vonja vissza a hamis vádakat, amik miatt kirúghatják, Lili megjelent, hogy kiossza a lányt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe Tamarának: „Mi lenne, ha te lennél a menyasszony és én a vőlegény…”

Szofi békülni próbált Teóval. Joe-t és Tamarát letámadták a barátságuk miatt. Lili segíteni próbált Daninak.

Xénia zaklatással vádolta meg Danit

Miután Dani újra visszautasította Xéniát, Nia úgy döntött, hogy bosszút áll Danin…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Danit felfüggesztették a tanári állásából

Szofit leánybúcsúval lepték meg. Xénia bajba keverte Danit. Lali elhatározta, hogy vegetáriánus lesz.

Dani öt évet várt az első randira!

Dani lassan már 5 éve epekedik Petra után, megkereste, írogatott neki, mégis megszakadt a kapcsolat. Most életükben először az Anikó Show-ban találkoztak, ahol a fiú végre elhívta egy randira.

Lili és Nia összevesztek Danin

Lili eltöltött egy napot Xéniával és Mesivel, azonban hamar konfliktusba keveredett a szintén Daniért epekedő Xéniával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor Dalmának: „Azt hittem barátok vagyunk…”

Dalmát meglátogatta egy régi ismerős. Joe megpróbálta felvidítani Tamarát. Lili féltékeny lett Xéniára.

Bori váratlan csókkal mentette meg Danit

Xénia továbbra is megnehezítette Dani munkáját, legnagyobb meglepetésére azonban Bori a segítségére sietett.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nia Borinak: „Dani az enyém, és ez így is marad!”

Laura összezavarodott a Dalmával töltött estét követően. Dani képtelen volt lerázni Xéniát. Tamara ismét Joe-hoz fordult segítségért.

Dani: „Akivel tegnap lefeküdtem, ma már a diákom. Ebből gáz lesz…”

Dani kellemetlen helyzetben találkozott össze az előző éjszakai partnerével, Xéniával.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Daninak egy diákjával volt egyéjszakás kalandja

Bence elhatározta magát Orsival kapcsolatban. Dani kellemetlen helyzetbe került a nyári iskolában. Tivadar és Szofi esküvői ruhát néztek.

Dani egy igazi bombázóval tette magát túl Lilin?

Dani megismerkedett a klub új csinos DJ-jével, aki randira szerette volna hívni a fiút.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ayse szakított Milánnal

Marci veszélybe sodorta az életét. Dani megismerkedett a klub új DJ-jével, Kitty-vel. Milán meglepetéssel készült Nihat számára.

Dani: „Létezik egyáltalán őszinte nő ezen a bolygón?”

Dani megelégelte a Bori és Anna közötti féktelen vitát, és Ő is kikelt magából. Karola ezért úgy döntött, hogy ideje kicsit felengednie a fiúnak, ezért elvitte őt egy strandra, ahol megpróbálta összehozni a csinos Csengével…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor Dalmának: „Még mindig szerelmes vagyok Laurába…”

Teó mindent megtett azért, hogy Tamarával megerősödjön a kapcsolatuk. Karola megpróbálta felvidítani Danit. Valaki ellopta Laura szexi fotóját.

Dani: „Lili azt sem érdemli meg, hogy gyűlöljem…”

Lili mindenáron hallani akarta Dani szájából, hogy régen igenis szerette őt, ezért Karesz megpróbálta kiszedni ezt a fiúból. Dani azonban csak szidalmazta Lilit, az erről készített hangfelvételt ezért Karesz és Milán megpróbálták megvágni, hogy Lili azt hallhassa, amit szeretne. Lili azonban nem dőlt be a dolognak, és csak még mérgesebb lett.

Rolandot kiengedték a börtönből

Tamás szégyenkezett Szofi előtt. Rolandot kiengedték az előzetesből. Karesz és Milán trükkel akarták felvidítani Lilit.

Anna és Roland lefeküdtek egymással

Anna megsérült az erdőben. Dani mélypontra ért. Bence megzavarta Marci és Orsi közös napját.

Dani meghitt pillanatban kapta el Lilit és Kareszt

Tamás reggel meglátogatta Danit, mert már nagyon aggódott a barátja miatt, de Dani nem tartott igényt a támogatására. Nem sokkal később Karesz állított be, hogy elvigye Lili maradék holmiját a házból. Dani ekkor fájón rádöbbent, hogy mostantól Karesz veszi át azt az apaszerepet, amibe ő már teljesen beleélte magát. Hogy fájdalmát elnyomja, futni ment Tamással, de annyira belehúzott, hogy végül kimerülten rogyott össze. Ekkor mégis kiöntötte szívét Tamásnak, miközben tudatosult benne, hogy csak az segíthet rajta, ha gondolatait és kérdéseit tisztázza Lilivel. Dani fel is kereste a lányt, de pont egy meghitt pillanatot zavart meg Lili és Karesz között.

Lili Karesznak: „Örülök, hogy nem tőlem estél teherbe. Pontosan ezt mondtad…”

Bár Lilit befogadták a hajóra, Karesz még mindig elutasító volt vele szemben, Dani pedig továbbra is gyűlölte a lányt. A Lilire zúduló utálat következtében a lány összetört, és bevallotta gyermeke apjának, hogy Ő sohasem akarta megbántani. Csak azért hazudott neki az apasággal kapcsolatban, mert szerelmes Daniba és annyira azt akarta, hogy Dani legyen a gyerek apja.

Roland akarata ellenére rabolta el Annát

Roland elrabolta Annát. Lili vallomást tett Karesznak. Dalma rájött, hogy ideje bevallania Laurának az érzéseit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való