KERESÉS search-close

Didi L'amour

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Didi L'amour"

10 éves születésnapot ünnepeltek együtt a Muzsika TV sztárjai

A zenetévé egy kellemes hangulatú délutánon ünnepelte meg a csatorna kerek születésnapját a legnépszerűbb mulatós zenészek társaságában.

Didi L'amour ismét kieresztette a hangját Anikó stúdiójában

Az énekes tavaly a „lányával” duettezett, most pedig – a lehengerlő ajándékokért cserében – a Like című dallal lepte meg rajongóit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Didi L'amour néha belepirul a rajongók kéréseibe

A zenész igyekszik mindig egy kis időt szakítani a rajongóira, akikkel akár még egy kávéra is leül, azonban vannak olyan kérések is, amire nem tud igent mondani...

Didi a „lányával” duettezett

Mónika és a Didi L'amour énekese szinte apa-lányaként szeretik egymást, amiért a nő most köszönetet szeretne mondani. Sőt, egy közös dalt is el szeretne énekelni Didivel!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való