KERESÉS search-close

Dr. Börzsei-Knoll Veronika

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr. Börzsei-Knoll Veronika"

Tudj meg mindent a koronavírus tesztekről!

Milyen tesztek vannak jelenleg most forgalomban? Dr. Börzsei-Knoll Veronika és Dr. Tamási András adtak választ a kérdésre. 

Napi Doktor: a leggyakoribb irodai betegség az ínhüvelygyulladás

Vajon hány leütést végez egy titkárnő egy perc alatt? És vajon egy pénztárosnő mennyi súlyt mozgat meg percenként? A hivatali életben vagy mondjuk egy szupermarketben, a gyorsaság nagyon fontos, hiszen a szerződéseket határidőre el kell intézni, a vevőt pedig késedelem nélkül ki kell szolgálni. Ezek azonban mind-mind olyan szakmák, ahol a monoton ismétlődő mozdulatok gyakran heves fájdalmakat okozhatnak, hiszen a túlerőltetés vagy a helytelen terhelés krónikus ínhüvelygyulladást eredményezhet.Vendégünk Dr. Börzsei-Knoll Veronika, ortopéd sebész volt.
 

Napi Doktor: Elnehezült lábak - mi okozza?

Az elnehezedő lábakról sokan úgy gondolják, hogy a túlsúly okozza, pedig artériás tünetekről van szó, ami összefüggésben van ugyan a túlsúllyal, de a baj okát nem ott kell keresni. Hogy mégis hol, arról Dr. Börzsei-Knoll Veronika, ortopéd szakorvos, lábspecialistával beszélgettünk.

Napi Doktor: A lúdtalp tünetei és kezelése

A lakosság igen jelentős része szenved különféle lábpanaszokban. Dr. Börzsei-Knoll Veronika, ortopédus elmondta, hogy kiknél és miért alakulhat ki a lúdtalp, valamint mit tehetünk ellene.

Napi Doktor: Okozhat-e mozgásszervi gondot egy rosszul megválasztott matrac?

Reggelente sokan panaszkodnak hátfájdalmakra, nem is sejtve azt, hogy esetleg a matrac a hibás. Kiderítettük, hogy milyen problémákat okozhat egy rossz matrac!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való