KERESÉS search-close

Dr. Fehér Pálma

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr. Fehér Pálma"

Hogyan legyek a gyerekem barátja?

Egy gyermek életében az első időszakban anya és apa jelenti a világot, de ahogy cseperedik, úgy alakít ki egyre több kapcsolatot. Dr. Fehér Pálma pszichológussal arról beszélgetünk, jó-e, ha a későbbiekben a szülő megpróbál a barátja lenni a gyermeknek, illetve, hogyan érdemes ezt a kapcsolatot kialakítani, Nyertes Zsuzsa és Pintácsi Viki pedig a saját tapasztalatairól számoltak be.

Hogyan tegyünk szert barátokra felnőttként?

A barátság egyik legfontosabb jellegzetessége a szabadság. Nincs vérségi kapcsolat, nincs papírforma, szabadon választottuk ki egymást. De miért vagyunk jobbak az ilyesfajta elköteleződésben gyerekként, és mi változik a felnőtté válással? Hogyan alakíthatunk ki barátságokat érett fejjel?

Miért nem használ a kiabálás?

Hogy milyen alternatív megoldásokat vethet be a szülő, ha terelgetni szeretné gyermeke útját, azt Dr. Fehér Pálma, pszichológus árulta el nekünk.

Kisbabával is lehet társasági életet élni?

Kozma Orsival és egy pszichológussal beszélgettünk, arról hogy be kell-e „savanyodnunk” a gyerek születését követően, vagy hozhatjuk, vihetjük magunkkal, nem feláldozva eddigi életünket.

Figyeljünk oda a szülés utáni depresszióra!

Kőváry Anett őszintén mesélt saját tapasztalatairól.  Dr.Fehér Pálma pszichológus pedig a jelenség hátteréről beszélt és arról, mit tehet ilyenkor a környezet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való