KERESÉS search-close

Dr. Komáromi Zoltán

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr. Komáromi Zoltán"

Mit tegyünk, ha a koronavírus tüneteit észleljük magunkon?

A napokban az egyre növekvő fertőzésszámokról szólnak a hírek. Az iskola elindulása miatt az ijedtség is egyre nagyobb a koronavírussal kapcsolatban, sokan szeretnének tesztelni, de nem ilyen egyszerű a helyzet. Dr. Komáromi Zoltán volt a vendégünk.

Mit tegyünk, ha nyaralásból hazatérve gyanús tüneteink vannak?

Sokan bepánikolnak attól, hogy a nyaralásból megérkezve koronavírus-gyanús tüneteket vélnek felfedezni magukon. De vajon ilyenkor mi a teendő? Ebben Dr. Komáromi Zoltán volt segítségünkre.

Meddig tarthat egy védőoltás hatása?

Egy friss kutatás szerint a megfertőződés után csak 2-3 hónapig védenek a megjelenő antitestek. Ha valóban ez a helyzet, akkor egy védőoltás sem hoz ki többet a szervezetből. De mekkora realitása van ennek? Ebben Dr. Komáromi Zoltán volt segítségünkre.

Hogyan strandoljunk biztonságosan járvány idején?

Tagadhatatlanul megkezdődött a strandszezon, ilyenkor persze mindenki egy kicsit könnyelműbb, lazább, pedig a vírushelyzet továbbra is tart. Hogy mire figyeljünk oda és hogy kerüljük el a fertőzést, arról Dr. Komáromi Zoltán háziorvost kérdeztük.

Megugrott a fertőzöttek száma, mit tegyünk, ha magunkon is tüneteket észlelünk?

Most már bárhol és bárkinél előfordulhat a koronavírus, a hétvégén ugrásszerűen megemelkedett a regisztrált fertőzöttek száma. De hogy milyen tünetekkel szükséges orvoshoz fordulnunk, mit tudunk otthon ellátni és hogyan védekezhetünk, arról Dr. Komáromi Zoltánt kérdeztük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való