KERESÉS search-close

Dr. Krasznai Zsolt

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr. Krasznai Zsolt"

Megnőtt a plasztikai műtétek száma, mióta kötelező a maszkviselés

Amióta maszkot lehet hordani és igazolt az otthonmaradás a home office miatt, megnőtt a plasztikai műtétek száma az Egyesült Államokban. Vajon ez a tendencia itthon is tapasztalható? Megugrott az igény az arcot, illetve a nyakat érintő plasztikai beavatkozásokra? Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész volt a segítségünkre abban, hogy felderítsük és megpróbáljuk megérteni ezt a számunkra kimondottan furcsa jelenséget.

Minden, amit a korrekciós plasztikai műtétekről tudni érdemes

Az utóbbi hetekben az amerikai szupermodell, Chrissy Teigen azzal lepte meg követőit, hogy megválik mellimplantátumaitól. Arról, hogy ennek mi lehet az oka, és mikor kell korrekciós mellműtétet alkalmazni, azt Dr. Krasznai Zsolttól kérdeztük!

Ezektől a hajmeresztő plasztikai beavatkozásoktól te is dobsz egy hátast!

Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész a legelvetemültebb trendekről mesélt a Reggeli nézőinek. Peller Anna fel is tette a nagy kérdést: vajon Meryl Streep átesett már ilyen beavatkozáson? 

Ezek a plasztikai trendek terjednek ma világszerte

Amerikában egyre többen szeretnének Kim Kardashianre hasonlítani, de vannak olyan beavatkozások, amik soha nem mennek ki a divatból. Más fontos a férfiaknak és más a nőknek. Erről beszélt Dr. Krasznai Zsolt.

Itt van a plasztikázás határa a sebész szerint

Az ország egyik legismertebb plasztikai sebésze, Dr. Krasznai Zsolt szokott nemet mondani páciensek kérésére, hogy ha úgy látja, az eredmény túlmenne az esztétikum határán.

Ezek voltak Schobert Norbiék legjobb és legrosszabb befektetései

Február 18-án indul a Cápák között, amelyben a pénzügyi világ sztárjai keresik a tökéletes lehetőségeket. Ennek kapcsán kérdezték a Reggeliben Norbit, Krasznai Zsoltot és Rakonczai Viktort a saját tapasztalataikról.

Létezik a tökéletes arc? Plasztikai sebésszel kerestük a választ

Manapság nemcsak a nők, de a mai kor férfiai is hajlamosak a tökéletességet hajszolni. De vajon létezik-e tökéletes arc és valóban olyan-e, mint amilyennek elképzeltük? Dr. Krasznai Zsolt adott választ kérdéseinkre.

Peller Annát a hideg is kirázta a mellkorrekció hallatán

Anyukák figyelem! Nincs megelégedve a testével szülés után? Érdemes ilyenkor plasztikai sebészhez fordulni? Vajon miben tudnak segíteni és szükséges-e egyáltalán a változtatás? Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész bevezette a nézőket a mellkorrekció világába, Peller Annának pedig még a szája is tátva maradt a hallottaktól.

Smink vs. Plasztika


szerző:
2017.04.26. 08:30
Smink vs. Plasztika

Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész és Németh Bianka, sminkes és blogger volt Anna és Miki vendége a témával kapcsolatban.

Világszenzáció! Új arcot kapott a tűzoltó

Orvosi bravúrt hajtottak végre egy tűzoltó arcán, akire szolgálatteljesítés közben ráomlott a tető és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a fején és a felsőtestén. Egy brooklyni kerékpárbalesetben elhunyt művész volt a donos az egész arcát és nyakát is érintő bőrátültetéshez. Egy  A műtétnek köszönhetően visszanyerte normális látását és egy interjúban nemrég elmondta, hogy legfőbb célját is elérheti: ismét vezethet majd.  Mivel szemhéját is elvesztette, szemnyílását egészen szűkre varrták össze szeme védelmében, így a műtétig alig látott valamit. Az eljárás jelentőségéről, most Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel beszélgettünk.

Mikor beszélünk plasztikafüggőségről?

Mindenki a tökéletességre törekszik. nincs mit tenni, ilyenek vagyunk. Egy arányos arc, arányos test, sokkal vonzóbb mindkét nem, számára, és ehhez tud hozzásegíteni a plasztikai sebész, de vajon meddig tesz szebbé a plasztika, és hol van az a pont, amikortól már torzítja a külsőt? Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebésszel és Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszihológussal beszélgettünk.
 

Már a férfiak is plasztikáztatnak

Izmos mellkas és kocka has, amihez nem kell heti több óra szenvedés a konditeremben, elég egy sebészkés. Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebésszel  a legfurcsább és a legnépszerűbb beavatkozásokról beszéltünk.

Plasztikai műtétek és utóéletük

Mint minden műtét, így a plasztikai beavatkozások is komoly orvosi felügyeletet igényelnek, akár évekkel a műtét után is, mert komoly problémákat okozhat egy elmozdult, vagy egy elöregedett implantátum a testünkben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való