KERESÉS search-close

Dr. Losó Viktor

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr. Losó Viktor"

Majdnem lebukott a Főnök inkognitóban cégtulajdonosa

A Főnök inkognitóban forgatását Dr. Losó Viktor úgy élte meg, mint egy osztálykirándulást. Ki volt kapcsolva a telefonja és olyan dolgokat látott, amire egyébként nincs lehetősége.

Hoppá! Lebukott a főnök a dolgozók előtt?

Az átalakított Dr. Losó Viktor Szilágyi Balázsként mutatkozott be a MIRELITE MIRSA Zrt. miskolci gyársegységében dolgozóknak, a gyártásvezető azonban gyanút fogott, hogy nem is egy újonccal van dolguk. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

„Nem szégyellitek magatokat?”

Ricsi pihenőt fújt, hogy beszélgethessen az álruhába bújt főnökkel, azonban a gyártásvezetőnek feltűnt, hogy leállt az egész gyártósor. Miután rájött, hogy mi okozta a leállást, büntetést szabott ki a fiúknak. Nézd meg a teljes adást ide kattintva!

Dr. Losó Viktor: „Én nem olyan igazgató vagyok, aki az irodából irányít!”

Dr. Losó Viktor, a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója bemutatkozó videójában elmeséli családi vállalatának történetét, és az is kiderül, hogy mit jelent a sokak által tévesen definiált MIRELITE szó! A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Így zajlik a MIRELITE zöldségek és gyümölcsök minőségellenőrzése!

Most bepillantást nyerhetsz a fagyasztott borsó, kukorica és meggy minőségellenőrzésének folyamatába! A teljes adást ITT tudod megnézni!

Nem mindennapi jutalomban részesültek a MIRELITE MIRSA dolgozói!

Míg Ricsi egy álomrandin vehet részt a kiszemeltjével, Norbi ingyen tanulhat tovább, és az albertirsai üzemben személyesen a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója fogja mentorálni őt. A teljes adásért kattints ide!

Még a főnök is elérzékenyült a szembesítés során!

Apollónia nem akart hinni a fülének, amikor Dr. Losó Viktor elárulta neki, hogy milyen jutalmat szán neki a cégnél eltöltött 11 évért és áldozatos munkájáért cserébe. A megható pillanat még a főnök szemébe is könnyeket csalt! Kattints ide a teljes adásért!

Hiába a sok nehézség, Apollónia ennek ellenére is pozitívan áll az élethez!

A MIRELITE MIRSA Zrt. alkalmazottja, Apollónia évek óta dolgozik a cégnél. Balázs az első napon nála tanulta meg, hogyan kell kiválogatni a burgonyákat. A három gyermekes anyuka a közös munka során elárulta, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie a mindennapokban. A teljes adást ITT tudod megnézni!

Nem is gondolnád, hogy milyen nagy fizikai erőt igényel a MIRELITE kukorica feldolgozása!

Ricsi 4 éve dolgozik a cégnél, és jelenleg az a feladata, hogy az 1 tonnányi zsákokban lévő fagyott kukoricát meglazítsa. A második napon hozzá csatlakozott be a főnök, aki teljesen elképedt, amikor megtudta, hogy egész nap egy beton keménységű zsákot kell püfölnie. A teljes adásért kattints ide!

Megható pillanatok és könnyek a Főnök inkognitóban következő részében!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Főnök inkognitóban EXTRA: Így alakult át a MIRELITE MIRSA igazgatója!

A Főnök inkognitóban harmadik részében Dr. Losó Viktor, a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója épül be a miskolci gyáregységben a dolgozók közé. Mutatjuk, hogyan maszkírozták el a főnököt! Hétfőn este 22:15-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való