KERESÉS search-close

Drakulics elvtárs

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Drakulics elvtárs"

Rezes Judit anya, feleség, balett-táncos és Jászai Mari-díjas színésznő a Portré vendége

A 2014-es Szombat esti láz, a nagy félrelépés című műsorában Szabó Győző házastársaként lépett a táncparkettre. Profi táncos párjával meg is nyerték a heteken át tartó versenyt. Vasárnap este Rezes Judittal beszélget Barabás Évi, akiről az is kiderül, hogy babanaplót ír, miközben visszavett már egy szerepét a Katona József Színházban. A nemrég bemutatott Drakulics elvtárs varrodavezetőjét hatalmas lelkesedéssel játszotta. És hamarosan láthatjuk a Seveled című magyar vígjáték kardiológusaként is.  

 

Így készült a Drakulics elvtárs

Az Isteni műszak író-rendezőjének őrült ötletből, amely szerint egy vámpír látogat a 70-es évek Magyarországára, a titkosszolgálat pedig megpróbálja leleplezni, éjfekete humorú vígjáték született, amely rendkívül erős szereplőgárdával, emlékezetes látvánnyal és fordulatos történettel egy vérpezsdítő moziélményre invitálja a nézőket. Nyakra támad az unalom ellen. A vámpírok köztünk járnak! De aggodalomra semmi ok: a kémelhárítás tagjai már a nyomukban vannak, és a szokásos eszközökön kívül akár fokhagymát is bevetnek. 70-es évek, Magyarország. A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mint ha 30 éves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után. A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak. Eközben a pasija, Laci (Nagy Ervin), a megfigyelés, lehallgatás és közelharc mestere a háttérből figyel, és amikor épp nem a féltékenységtől őrjöng, akkor olyat csinál, ami pont nem az erőssége: gondolkodik. Vajon mi lehet az örökifjú elvtárs titka, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát? A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés… A film alkotói: főszereplők: Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Walters Lili, Bödőcs Tibor; zenéjét írta: Keresztes Gábor; fényképezte: Reich Dániel; írta és rendezte: Bodzsár Márk.

Walters Lili tudta, hogy egy őrültség lesz a Drakulics elvtárs

A színésznő biztos volt benne, hogy ez a film nem lesz mindennapi, éppen ez tetszett benne neki és azt is tudta, hogy működni fog. 

Mindenszentek előestéjén megérkezik a mozikba Drakulics elvtárs!

A Drakulics elvtársban a vámpírfilmek hangulata találkozik a ’70-es évek Kádár-korszakával. A legújabb magyar film díszbemutatóján ott voltak a főszereplők valamint az alkotók és több ismert embert is meghívtak a premierre.

Nagy Ervin életének legizgalmasabb forgatását adta a Drakulics elvtárs

A Kádár-korszakban játszódó vámpír történet 35 éjszakán keresztül, mínusz 10 fokban készült. A film története szerint Nagy Zsolt egy vámpírnak vélt, a kubai forradalmat is megjárt vagányt alakít, aki hazalátogat az Egyesült Államokból, hogy egy nagyszabású véradó központot nyisson.

Nagy Ervin megmutatta, hogyan pörgetik a lemezeket a vámpírvadászok

A fekete humorú retró-vámpír sztorira, már nem kell sokáig várnunk. Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Walters Lili, Thuróczy Szabolcs, Balsai Móni, Borbély Alexandra, Rába Roland, valamint Bödőcs Tibor hamarosan visszarepíti minket a 70-es évek Magyarországába.
A forgatás kulisszáiról ide kattintva többet is megtudhatsz.

DRAKULICS ELVTÁRS: Tudj meg többet Magyarország első vámpírfilmjéről

Magyarország első vámpírfilmje, a Drakulics elvtárs stílusosan október 31-én debütál majd a mozikban. Bodzsár Márkot, a film rendezőjét és Nagy Ervint, a film egyik szereplőjét kérdeztük a közös munkáról.
A film első előzetesét ide kattintva megnézheted.

Egy vámpír, aki azért jött, hogy magyar vért kóstoljon - ősszel a mozikban

A 70-es évek Magyarországára egy titokzatos idegen érkezik. Egy vámpír, aki azért jött, hogy magyar vért kóstoljon és ezért még véradó mozgalmat is képes indítani. Ez persze felkelti az állambiztonság figyelmét, akik hamarosan élet-halál harcot vívnak majd vele, hogy megszerezzék az örök élet titkát. A Drakulics elvtárs című vígjáték az Isteni műszak rendezőjének, Bodzsár Márknak a legújabb filmje, melyben Nagy Ervin, Walters Lili, Nagy Zsolt, Thuróczy Szabolcs, Balsai Móni és Bödőcs Tibor játsszák a főszerepeket.

 

Drakulics elvtárs - itt az első előzetes!

Megérkezett az Isteni műszak rendezőjének új filmje, a Drakulics elvtárs első előzetese, amely egy igazán impozáns szereposztást és kellően vicces komédiát ígér.

Nagy Ervin bajszos vámpírvadászként tér vissza a mozikba!

Megérkezett az Isteni műszak rendezőjének új filmje, a Drakulics elvtárs első előzetese, amely egy igazán impozáns szereposztást és kellően vicces komédiát ígér.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való