KERESÉS search-close

Edina

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Edina"

Exkluzív: Szabolcs gazda őszintén vallott Edinával való kapcsolatáról

A gazda elárulta, miért döntött úgy, hogy nem akarta tovább folytatni Edinával az álomrandit, és mi vezetett oda, hogy végül búcsút mondtak egymásnak.

Szabolcs gazda mindent kitálalt Edináról

Véget ért az álom randi és persze a gazda és Edina kalandja is. Anikó most mindent megtudott a gazdától...

Hogyan vált rémálommá az adriai álomutazás?

Hogyan válhat rémálommá az álomrandi a csodálatos Adrián? A horvátországi Sibeniknél ideálisabb helyet el sem lehet képzelni egy kibontakozó románchoz. Szabolcsnak és Edinának mégis sikerült ezt az idillt tönkretenni. A hétfői Házasodna a gazda csak úgy ontotta a meglepetéseket és váratlan fordulatokat. Ma este kiderül, hogyan döntenek horvátországi útjuk után, azok, akik már alig szóltak egymáshoz.

Kimaradt jelenet: Amit Edina és Szabolcs vitája után nem láthattál

A gazda azonnal a tettek mezejére lépett, amikor a lány megmutatta egy teljsen új arcát a vita hevében.

Edina durva dolgokat vágott Szabolcs gazda fejéhez

A gazda megpróbálta tisztáznia a félreértéseket Edinával, azonban a beszélgetés más irányt vett és egy csúnya vita alakult ki közöttük.

Felszínre törnek az érzések a Házasodna a gazda utolsó részeiben

Anett reméli, hogy Peti őt választja; Laci elbizonytalanodott Bettivel kapcsolatban; Edina pedig ha tehetné, nem engedné el Szabolcsot. Közeleg a végső döntés...

Szabolcs viselkedése miatt Edina könnyekben tört ki

Hiába indult jó hangulatban Edina és Szabolcs randija, egy félreértett helyzet miatt gyorsan véget ért a közös hajókázás és az aznapi strandolás.

Előzetes: Eldurvul a vita Edina és Szabolcs között

Az apró sérelmekből egyre hevesebb veszekedések alakulnak ki a gazda és a fiatal lány között.

(Rém)álom randiba csöppent Szabolcs és Edina

A gazda mindent megtett azért, hogy jól alakuljon a külföldi utazásuk, de az összhang elmaradt...

Újabb lány távozott Roland gazda birtokáról

Szomorkodásra azonban nem volt idő, a gazda barátaival és a még "versenyben" lévő 2 jelöltjével töltötte az éjszakát.

Előzetes: Edina zokogva bújt el Szabolcs gazda elől

A gazda nagyon megbántotta a lányt, aki nem is bírta visszatartani könnyeit.

Edina viselkedése lesokkolta Szabolcs gazdát

A gazdát teljesen ledöbbentette a fiatal lánynak az az oldala, amit eddig még nem ismert…

Szabolcs gazda megpecsételte a lányok és saját sorsát

A gazda többször hangoztatta, hogy számára az őszinteség a legfontosabb erény, emiatt úgy érezte, meg kell hoznia egy igen komoly döntést.

Hoppá! Edina tantrikus élményben részesítette Roland gazdát

A gazda nagy reményekkel hívta el Edinát randizni, mert úgy érezte, megvan közöttük a kölcsönös szimpátia. Arra azonban egyáltalán nem számított, amit a lány nyújtott neki az erdő mélyén.

Edina nem bírta tovább: kifakadt Szabolcs gazdának

A gazda jól érezte, hogy nem sikerült túl jól a közös randi Edinával. Szabolcs túlfeszítette a húrt azzal, hogy mindig Edina múltját firtatja.

Megdöbbentette a Házasodna a gazda szereplőjét az  őt ért támadás

Egy félreérthető beszélgetéssel indult az egész, amely után Edina hideget-meleget kapott több kommentelőtől.

Edina szexi ruhája szinte mindent megmutatott

Szabolcs gazda nem tudta magában tartani, hogy mit is gondol a lány megjelenéséről. A randi folytatása sem ment fényesen, ugyanis ismét Edina múltja volt terítéken.

Edina szexi meglepetést tartogat Szabolcs gazdának

A gazda először nem akar hinni a szemének, mikor az út szélén meglátja a lányt.

Szabolcs gazda bekérdezett: Edina

A gazda nem várt sokat, és az első adandó alkalommal belekérdezett a lány múltjába, aki kendőzetlenül válaszolt mindenre.

Edina, aki a világ végén új életre lelt

Kozma Edina több mint 14 ezer kilométerre Budapesttől, Dél-Chilében, Punta Arenasban kezdett új életet. Eredetileg csak két hónapra érkezett a városba, egy trombózis miatt végül ott ragadt. Azóta megtalálta párját, Carlost, akivel most házat akarnak építeni. Edina médium, 25 éve tart terápiákat, meditációs órákat és folyamatosan fejleszti az elméjét. Azt mondja, Chile sem egy gazdag ország, mégis mindenhonnan a nyugalom és a harmónia árad.

Zita:

Edina és Zita hat éve barátnők. Zitának van egy hét éves kutyája, Marci, akit rendszeresen öltöztet, és egy nap legalább nyolc órát fordít a gondozására. Edina azért jött a műsorba, hogy megkérje barátnőjét, hordja kutyás közösségbe Marcit, és próbálja meg kielégíteni a kutyus valódi vágyait.

Önzetlen szerelem: Edina támogatja Zoli hormonkezelését

Ha valaki meglátja Zolit, egy teljesen hétköznapi férfit lát, azonban Zolinak már gyerekkora óta van egy furcsa szokása. A férfi ugyanis rendszeresen női ruhákat ölt, és nem tagadja, mennyire jól érzi magát nőként. Zoli azért jött Anikó műsorába, hogy elmondja menyasszonyának: szeretne belevágni kicsit jobban ebbe a nőiesedésbe. Edina már sokszor látta Zolit női ruhában, és bár nehéz volt elfogadnia, úgy érzi, mellette kell hogy legyen. Korábban volt már példa arra is, hogy mind a ketten női ruhában léptek utcára, de vajon mit szól ahhoz, hogy vőlegénye hormonkezeltetni szeretné magát?

 Viki:

A Balogh testvérek nagyon boldogok voltak, hogy elkészült az étel. Viki büszke volt magára, hogy minden sikerült, amit eltervezett,és szerinte most Edina se volt idegesítő.

Norbi szerint Viki olyan, mint a Kengyelfutó gyalogkakukk

Bár Viki nem kóstolta meg a krumplit, megállapította, hogy a sötétebb krumplidarabok még nem főttek meg. Bence megjegyezte, hogy Vikin látszik, mennyire akarja ezt az egészet, Norbi pedig megjegyezte, hogy a lány annyira pörög, mint a Kengyelfutó gyalogkakukk.

Edina:

Mikor szóba jött, hogy hány évesek a lányok, Bence megpróbálta megtippelni, hány éves Edina. Bár kicsit fölé lőtt, egyből kimagyarázta magát, Kati pedig jót mosolygott a csibész műsorvezetőn. Mikor a krumpli megpuhult, Edina inkább Bence szemeivel volt elfoglalva, és elfelejtette, hogy a gnocchinak nem tette fel a vizet.

Istenes Bence:

Viki össze-vissza szaladgált, és a nővére utasítására feltette a fokhagymát pirulni, bár olajat nem tett alá. Amíg a Balogh lányok próbáltak valami jót alkotni, Bence megjegyezte, hogy az a probléma, hogy Edina nem ad pontos instrukciókat.

A Balogh lányok bedobták magukat a siker érdekében

Mivel a lányok első főzésénél nem jött be, hogy Edina puszilgatta Bencét, úgy döntött, hogy most a húgának kell bedobnia magát a siker érdekében.

Bence nagyon élvezte Viki és Edina szócsatáját

Bár a krumpli kőkemény volt, Edina arra kérte Vikit, hogy szedje össze minden erejét, és törje össze azokat. A két testvér ezen alaposan össze is veszett, ugyanis Viki hiába nyomta, nem történt semmi... 

 

Füstölt sajtos gnocchi


szerző:
2017.03.22. 21:20
Füstölt sajtos gnocchi

Pierre már első ránézésre nem találta a gnocchit, és nem értette, hogy kerül a tányérra csuszatészta. Végül vette a bátorságot, és megkóstolta a "gnocchit", aminek semmi köze az eredetihez, hiszen a jól készült gnocchi olyan, mint a pihe, ez pedig olyan, mint az ágyúgolyó.

Edina nagyon büszke a húga teljesítményére

Edina nagyon pörgős lány, aki rengeteg dolgot csinál egyszerre. A húga, Viki a felvételi előtt áll, és jegyben jár a barátjával. Edina nincs megelégedve a teljesítményükkel, de Vikire büszke, ugyanis tőle ez hatalmas teljesítmény.

Edina csókokkal jutalmazta Bence jófejségét

Bence többször is jó tanáccsal látta el Vikiéket, Edina pedig minden egyes segítségért puszival fizetett, Bence legnagyobb örömére.

Damu Roland: „Elég a hazugságokból”

Családi válság, alkoholproblémák, koraszülött baba és most egy újabb terhességről szóló hír. Damu Rolandnak elege lett, tiszta vizet önt a pohárba!

Roland csapdát állít Róbertnek

Roland Edinával együtt elhatározza, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. A terv érdekében Edina kikezd Róberttel, Roland pedig videó felvételt készít az esetről.

Előző rész (2016. június 28.)

Gábor és Alexa együtt mennek jógázni. Roland és Edina elhatározzák, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. Karola őszintén bevallja érzéseit Nimródnak, aki megbocsát neki.

Következő rész (2016. június 28.)

Gábor és Alexa együtt mennek jógázni. Roland és Edina elhatározzák, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. Karola őszintén bevallja érzéseit Nimródnak, aki megbocsát neki.

Edina meggyalázta Judit családi receptjét

Edina egyedi hagymapucolásától anyukája teljesen kiakadt, Bence pedig egyből megjegyezte, hogy ha a lány továbbra is így munkálkodik a konyhában, meggyalázza Judit híres családi receptjét.

Szakított a VV7 utolsó szerelmespárja is

Laci és Edina terveiben korábban házasság is szerepelt, a közösségi oldalakon Laci posztjából az derül ki, hogy ő most végleg lezárta a kapcsolatot.

Damu Roland tényleg magára hagyta terhes feleségét?

Roland eddig háttérbe húzódó felesége, Edina most négy hónapos terhesen bulvárlapok címlapjain, internetes oldalakon szerepel, szenvedélybetegségének minden részletével.

Damu Roland tiszta vizet önt a pohárba

Damu Roland eddig háttérbe húzódó felesége, Edina most négy hónapos terhesen bulvárlapok címlapjain, internetes oldalakon szerepel, szenvedélybetegségének minden részletével.

Veszélybe került VV Laci és Edina szerelme

A két szerelmest jelenleg országhatárok választják el egymástól, Edina ugyanis nemrég külföldre költözött. A ValóVilág 7 egykori macsója nem tagadja, nemcsak Edina, de ő is nehezen viseli a távkapcsolatot.

Robi fiúból férfivé érett


szerző:
2015.07.06. 23:00
Robi fiúból férfivé érett

A zenész édesanyja visszatér otthonába, így Robi ismét magára marad. Az anya jó tanácsokkal látja el fiát, aki úgy dönt, életében először hallgat rá, és bár hiányzik neki Edina, mégis ellenáll a kísértésnek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Eljött a búcsú ideje... Edina összepakolta a cuccait, hogy egy kis időt távol töltsön Robitól amíg mindkettejük élete a helyére rázódik. Nehezebb ez mint gondolták, de biztosak benne, hogy nem ez volt az utolsó találkozásuk. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Robi édesanyja kezébe vette az irányítást, hogy fia végre elkezdjen újra élni. Az anya szerint első lépésként Edinától kell megszabadulni, mert csak visszahúzza Robit. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Edina alig több mint egy hét múlva visszautazik Londonba, ezért Robi kénytelen lesz megszokni az egyedüllétet. Közel a negyvenhez egyre többször eszébe jut, hogy milyen jó lenne megtalálni végre az igazit. Lehet, hogy számára Edina ez a nő? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Velünk történt


szerző:
2015.06.15. 11:30
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

A gyötrő magány ellen is van orvosság

Jelen esetben Edina személyében, aki a Pestre visszatérő Robi mélydepresszióján próbál segíteni társaságával. Végül is nincs abban semmi, ha az ember együtt tölt pár napot a legjobb lánybarátjával! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

PIZSIDIVAT: Edina Laci pólóira esküszik

A VV 7 gerlepárját kedvenc éjszakai viseletükről kérdeztük, de hamar kiderült, hogy Laci legszívesebben meztelenül alszik. De nemcsak a pizsamadivatról beszéltek, hanem beavattak minket jövőbeli terveikbe is.

Reflektor 15-04-27


szerző:
2015.04.28. 01:30
Reflektor 15-04-27

Reflektor: VV Zsuzsa énekesi karrierről álmodozik. Bíró Ica talán megmenekül az anyagi csődtől.

Robin lebukott Anett előtt


szerző:
2015.04.17. 17:36
Robin lebukott Anett előtt

Robin és Anett kapcsolata véget ért, de vajon meddig tart a többi VV-s kapcsolat? És tényleg terhes Fannika? Hollósi Szandra riportja.

VV: Laci és Edina tervei


szerző:
2015.04.17. 17:33
VV: Laci és Edina tervei

Jelenleg Laciéknál laknak együtt, és ha egyelőre házasságot nem is terveznek, a jövőre azért vannak elképzeléseik.

Robin és Anett kameránk előtt is összeveszett

Mintha nem is ért volna véget a ValóVilág, a Villa szerelmespárjai pont ugyanúgy piszkálják egymást, mint annak idején a játékban. A győztes Robinnál azonban véget ért a románc, tulajdonképpen pont a kameránk előtt, egy mindent tisztázó, gyönyörűszép civakodás keretében! Hollósi Szandra riportja.

Velünk történt


szerző:
2015.03.23. 11:13
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Laci háztűznézőben járt


szerző:
2015.03.17. 01:45
VV Laci háztűznézőben járt

Edina családja teljesen elkényeztette a fiút, miután - a fiatalokat látva -, egyértelművé vált mindenki számára, hogy a szerelmük a Villa falain kívül is tombol. Edina és Laci olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy az esküvő sem kizárt.

ValóVilág szerelem a való világban

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág 7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját.

Míg a halál el nem választ? Szerelem a Villán túl

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját. Hollósi Szandra riportja.

EDINA & LACI: „Egy jó kapcsolatban a minimális féltékenység kell”

Laci és Edina egy pillanatot sem tudnak egymás nélkül tölteni, két hét különélés is megviselte őket. A ValóVilág után a való világban is éjjel-nappal együtt vannak.

Robin, az igazi nyertes!


szerző:
2015.03.02. 19:45
Robin, az igazi nyertes!

Utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin vasárnap mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba. Polyák Alexandra riportja.

Könnyek, szerelmek, boldogság: fergeteges Finálé!

Utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin vasárnap mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba. Polyák Alexandra riportja.

LACI ÉS EDINA:  „Az a lényeg, hogy most mi van”

Edina és Laci nagyon boldogok, hogy ismét együtt lehetnek, már a közös jövőt tervezik. Edina elmeséli azt is, hogy mit szólt, mikor visszanézte Laci régebbi nyilatkozatait róla.

Kudarcba fulladt Edina és Zsuzsa békülési kísérlete

A ValóVilág7 két egykori játékosa, Edina és Zsuzsa Laci miatt kapott hajba a Villában, így a korábbi szövetségesek egyik pillanatról a másikra meggyűlölték egymást. Amikor Edina is kiesett a játékból, úgy döntött, békejobbot nyújt ősellenségének, és a Reflektor kamerája előtt megpróbál kibékülni vele. A kísérlet azonban kudarcba fulladt.

Drámai Párbaj


szerző:
2015.02.19. 19:40
Drámai Párbaj

A ValóVilág történetének talán leginkább szívszorító Párbajának nézünk elébe: szerelmesek küzdenek egymás ellen, rádasul valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhetik a fennálló helyzetet. Hollósi Szandra riportja.

Reflektor 15-02-16


szerző:
2015.02.17. 01:30
Reflektor 15-02-16

Reflektor: Laci sírva tért vissza a Villába. Hatszázadik adását ünnepelte a Heti hetes.

Könnyek tengere árasztotta el a Villát

A ValóVilágok történetének legdrámaibb Párbajáról Laci térhetett vissza, de ennyire keserűen még senki sem fogadta a győzelmet. A facér zokogva érkezett meg és a sírás nemhogy abba maradt volna, még Robinra is átragadt.

Fókusz 15-02-16


szerző:
2015.02.16. 19:20
Fókusz 15-02-16

Fókusz: Lúzerek ajándéka? - Vajna Timi posztja nyomán kirobbant a kommentháború. Most akkor adjunk drága ajándékot Valentin-napra, vagy nem? Segítség a bajban - Olyan édesanya is adományozott, aki maga is gondokkal küszködik. Meghatotta a félárván maradt gyermekek története. Szomorú győzelem - Laci sírva ment vissza a Villába, Edina pedig nem győzött elnézést kérni édesanyjától.

EDINA: „Nem tudom hogyan tovább”

Edina természetesen kiakadt, miután kiesett. Szerelmével kellett Párbajoznia, így egyértelmű volt, hogy el kell engedniük egymást!

Velünk történt


szerző:
2015.02.16. 12:21
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Edinának kellett búcsúznia a Villától és szerelmétől

Tegnap tanúi lehettünk a ValóVilág7 egyik legfelkavaróbb és legnehezebb Párbajának, hiszen két szerelmesnek, VV Lacinak és VV Edinának kellett megvívnia a bentmaradásért. A két villalakó közül Laci térhetett vissza győztesen a Villába, hiszen Edina ha pár százalékkal is, de alulmaradt a küzdelemben.

Minden idők legkülönösebb Párbaja

Soha ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében: egy szerelmes párnak kellett megküzdenie egymással. Nem volt kiabálás, szócsata, erőfitogtatás; inkább az érzelmeké és a könnyeké volt a főszerep. A nézők már délutántól követhették az eseményeket.

Megint sikerült alaposan kinyalni a buli száját

Hiába a néhány napja tett fogadalmak, hogy soha többet nem isznak: a vodka és a pálinka centjei hamar gazdákra találtak. A producerek az egész éjjelt a Villában töltötték, de alvás helyett inkább az aggódás jutott nekik.

Stúdióba vonultak a villalakók

Dennis tökéletesen rappelt, Laci kicsit nyűglődött, Fanninak pedig egyértelműen Zsu lett a múzsája. Felénekelték a Villa-dalt a játékosok, ha volt hangjuk, ha nem.

Fókusz 15-02-13


szerző:
2015.02.13. 19:20
Fókusz 15-02-13

Fókusz: Randiguruk - Miért nem hív? Hívjam én? Mikor hívhatom? Állandó kérdések az első randi után. Szakértőink elmondják, mire kell figyelni. Elmenekültek a nyárba - Istnes Bence és Bódi Sylvi egzotikus országokba utaztak a tél elől, de nem a luxust választották. Vajon miért? Harmadik világháború? - Törékeny a béke, nem is biztos, hogy megvalósul. Hogyan folytatódik az orosz-ukrán konfliktus?

Szerelem vagy háború?


szerző:
2015.02.13. 17:07
Szerelem vagy háború?

A ValóVilág történetének talán legszívszorítóbb Párbajának nézünk elébe: szerelmesek küzdenek egymás ellen, rádasul valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhetik a fennálló helyzetet. Hollósi Szandra riportja.

A játékban maradásért akarnak küzdeni és nem egymás ellen

A szerelmes párbajozóknak családtagjaik üzentek, aminek a két játékos annyira nem örült, hiszen mindketten alapos fejmosást kaptak. Bevallották, hogy ugyan mindketten nyerni akarnak, de nem mindenáron.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A szerelmes párbajozóknak családtagjaik üzentek, aminek a két játékos annyira nem örült, hiszen mindketten alapos fejmosást kaptak. Bevallották, hogy ugyan mindketten nyerni akarnak, de nem mindenáron.

Fanni és Edina: Mit szólnak lányaik szerepléséhez az édesanyák?

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja, akiktől hónapok óta hangos a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, most a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondol a két lány édesanyja a viselkedésükről. Megkerestük őket!


 

Fanni és Edina: Hogyan kommentálják lányaik szereplését az édesanyák?

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja, akiktől hónapok óta hangos a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, most a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondol a két lány édesanyja a viselkedésükről. Megkerestük őket! Hubai Antal riportja.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Nagy ellentétek mellett nehéz a választás, a villalakóknak mégis döntenie kellett ki mögé állnak majd a Párbajon. A nehéz döntéseket a lila kendő-búcsúztatása is beárnyékolta kicsit, de ami ezután következett, mindenkit feldobott: kezdetét vette a Zenehét!

Vasárnap a szerelmesek Párbaja lesz a ValóVilágban!

A vasárnapi kiválasztás sokak számára megrázó eredménnyel zárult, hiszen a Villa egyik szerelmespárja, Edina és Laci lesznek azok, akiknek párbajozniuk kell majd, így tehát, csak az egyikük térhet vissza a Villába. VV Renivel és VV Izával elemeztük hogy milyen kilátásaik vannak.

Edináék kiakadtak Robinra

A vasárnapi Kiválasztás váratlan fordulata után Edina és Laci sokkos állapotba került. Mindenkit hibáztatták a történtekért, de leginkább Robint, akitől ez szerintük különösen gerinctelen húzás volt.

Velünk történt


szerző:
2015.02.09. 12:57
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

A szerelmesek nem úszták meg a Párbajt

Miután Edina és Laci a dugi szex miatt büntetést kaptak, a közös döntésük alapján már biztos volt, hogy a tűzrőlpattant lesz az egyik párbajozó. Végül a Kiválasztáson a villalakók nem kímélték a szerelmeseket, és Lacira tették a legtöbb jelet, így egymás ellen kell küzdeniük.
 

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Párbaj-para és végeláthatatlan tanakodás övezte a villalakók életét. Mindenki Edina és Laci büntetése miatt vacillált, és persze a nagy kérdésen: dobálják a facérra az összes jelet? A Villa-félelmeken Tündérfalvi Fanni BVV-boldogsága azért lazított egy csöppet.

A dugi szexért súlyos büntetés jár

Fanni és Dennis szokás szerint összebújtak, amire Laci és Edina azzal kontrázott rá, hogy elbújtak a kamerák elől a szaunában. Meg is lett a szabályszegés eredménye: egyikük mindenképpen párbajozni fog jövő vasárnap.
 

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dennis szokás szerint összebújtak, amire Laci és Edina azzal kontrázott rá, hogy elbújtak a kamerák elől a szaunában. Meg is lett a szabályszegés eredménye: egyikük mindenképpen párbajozni fog jövő vasárnap.

A villalakók áruba bocsátották egymást

Az Edina show alatt az érzelmeké volt a főszerep: Dani érkezése és Dennis vallomása felbolygatta a Villát. Ezután már a humor került a fókuszba: a villalakók először egymást árusították ki, később pedig már a hírek tengerére eveztek.

Robin taktikából még a sminket is bevállalta

Nagy balhékkal indult és kezdődött minden: először Dóri és Dennis marakodtak, majd Fanni is kiborult, csak ő a popitakaró miatt. Eközben Robin nővé alakult Edináéknak köszönhetően, Zsu pedig meglepetésként újra kiborította a villalakókat.

Exkluzív: Megjelent a Dendórfan és a Frászkarika legfrissebb száma!

Miután a villalakók megtanulták, hogy káromkodásmentesen és választékosan kell beszélni, megalapították saját újságjaikat. A szerkesztőségekben lázas munka folyt: írták a vezércikkeket, készítették a paparazzi fotókat, és közben vérig sértették társaikat.

Csicska vagy, mert nem szeretsz!

A villalányok elérték a mélypontjukat, és kifordultak önmagukból: kőkeményen osztották a villapasikat, akik dermedten álltak, és hallgatták a szebbnél szebb jelzőket, amiket szerelmeiktől kaptak.

Szerelmi vallomással és szexjelenettel zárult a TOP 6-os buli

Van, akinek szexszel indult Villa-béli kapcsolata és abból lett szerelem, másoknál viszont az érzelmek csaptak át testiségbe. Egy biztos a Villa TOP 6-os bulijában volt mire koccintani!

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Malac-Maci távozott, helyette Dr. Gyúrós jóvoltából beköszöntött a KSZ-időszak, vagyis a kondi-szoli mánia. Persze akadt pánik bőven, hiszen a feszítő verseny győztesei lettek a gépek urai, amit Fanni eléggé nehezen viselt el.

Dennis és Dani már most összecsapott

Elkezdődött a viadal: a stratégiai megbeszélés után meg is ütközött egymással a két Párbajozó. Hiába marta a chili az ő fejüket, Edina érezte magát a legkellemetlenebbül, aki megint két fiú közé keveredett.

Robin nehéz helyzetbe került

A Kihívás után kezdetét vette a szokásos kampányidőszak. Mindenkinek állást kellett foglalnia, hogy kit akar támogatni. Bár a döntés a többségnek egyértelmű volt, Robin mégis faramuci helyzetben találta magát.

Kemény Párbaj elé nézünk!

Dennis sokat vívódott, végül eldöntötte, hogy kit hív ki. Nem könnyítette meg a dolgát, hiszen elég kemény ellenfelet választott magának. De nem csak Kihívás volt ma, parázs vitából és szerelmes szenvedésből sem volt hiány.

A fogkefét a vécébe, Fannit pedig a szaunába száműzték

Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

Villafamília: A komisz nem hagyja nyugton mutterékat

Meghitt családi kör; apu facér, anyu tűzrőlpattant, a kölök meg komisz. Dennis büntetésből gyámság alá került: nem dönthet egyedül, és nem is maradhat felügyelet nélkül. Lehet, hogy a szülőknek ez nagyobb büntetés, és a végén a nyúl viszi a vadászpuskát?

A Tökfejre került a zöld kendő

Véget ért az iskolahét, levizsgáztak a villalakók. Volt, aki olyan jól teljesített, hogy lila kendőt kapott érte, akadt azonban olyan is, aki megbukott. Az elégtelen osztályzatért pedig büntetés járt, de hogy ekkora azt még maga az érintett se sejtette.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-01-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Villalakók számot adtak tudásukról, volt, aki brillírozott, és meg is kapta jutalmát, de volt olyan is, aki sajnos elhasalt a számonkérésen.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Szétoltották egymást a villalakók, majd magyarórán szóba jött a szerelem és a szellemi kielégülés, ami okozott némi meglepetést. Olyan szituban láthattuk Fannit, amiben még sosem!

Edina kioktatta Fannit, aki zavarba jött

Szétoltották egymást a villalakók, majd magyarórán szóba jött a szerelem és a szellemi kielégülés, ami okozott némi meglepetést. Olyan szituban láthattuk Fannit, amiben még sosem!

Edináék felpörögtek, Fanniék kibékültek

Edina hosszas vívódás után úgy döntött, nem áll ellen a szerelemnek, elfogadja és boldog tőle, de az érzelmek nem mehetnek a játék rovására. Közben a Fanni-Dóri fronton is zajlottak az események, az édibédi sírva kötött ki barátnője nyakában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való