KERESÉS search-close

Egyed Márta

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Egyed Márta"

Napi Doktor: milyen a jó gyerekcipő?

Nagy dilemma a szülőkben, hogy amikor cipőt vásárolnak a gyermeküknek, vajon amellett, hogy elnyeri a tetszésüket, vajon jót tesz-e a gyerek mozgásszervi fejlődésének, nem túl lapos-e, tartja-e kellőképpen a bokáját, nem lesz-e lúdtalpas tőle, stb. Mire kell figyelni, mi a legjobb a gyereknek? Ebben volt segítségünkre Egyed Márta, a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társaságának elnöke.

Ízületi fájdalmak kisgyerekek mellett

Terhesség alatt folyamatosan változik a nők teste, testtartása. De ha megszületik a gyerek, akkor is ügyelni kell a testtartásra. Hogy mire kell figyelnie egy kisgyermekes anyukának, Egyed Márta elmondta.

Nagytakarítás ízületkímélő módon

Nyakunkon az év vége, és bizony az ünnepekre mindenki szeretné puccba vágni otthonát. A házimunka nem csupán fárasztó, de mint az élsport, minden egyes porcikánkat megmozgatja. Hogyan tehetjük könnyebbé a munkát, hogy közben egészségünket is szolgáljuk?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való