KERESÉS search-close

Eke Angéla

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Eke Angéla"

Dallos Bogi kiakadt Peti volt barátnői miatt…

Vajon Eke Angéla, Sáfrány Emese vagy Lola passzolt legjobban Petihez? 

Ismerjétek meg Eke Angéla és Lakatos Márk

Boccaccio klasszikusa 2020-ban is megelevenedik a színpadon, ám nem a szokványos módon...

EKE ANGÉLA: „Az esetek legnagyobb részében nem viselek melltartót!”

Az Apatigris színésznője, Eke Angéla már régóta felhagyott a melltartó viselésével. Hogy kerülje a kellemetlen szituációkat, csak abban az esetben hajlandó felvenni, ha a ruházata azt megkívánja.

Eke Angéla a karantén idején együtt alszik a követőivel

A Reggeli konyhájában ma reggel Eke Angélát köszönthettük. Angéla nem csak a konyhában remekelt, hanem az RTL új sorozatában, az Apatigrisben is nagyszerűen alakít.

Eke Angéla: „Ott van bennem ugyanaz, mint Polliban”

Polli egy nyitott, őszinte lány, akárcsak Eke Angéla, aki a sorozatban őt alakítja. Apatigris október 17-től az RTL Klubon!

Eke Angéla saját élettörténetét álmodta színpadra

Én, Iphigénia címmel mutatja be Eke Angéla első mono előadását a Radnóti Tesla Laborban a Manna Produkció segítségével. A valóság és a fikció egy kortárs dokumítoszban ölt testet, melyet Závada Péter írt meg Eke Angéla személyes élettörténete alapján.

A gazdátlan kutyákon akar segíteni új klipjével Eke Angéla és a Bittnersweet

A BittnerSweet zenekar Eke Angélával és az örökbefogadott Mázli kutyával forgatott egy videoklipet a „Csábító” című dalukhoz. A klip premierjével együtt elindult egy kampány, ami arra buzdít, hogy vásárlás helyett érdemes az örökbefogadást választani, ha kutyát szeretne az ember.

Így teljesítettek a magyar hírességek a medencében!

Pénteken a Duna Arénában ismert emberek alkalmi válogatottja is versenyt úszott az úszó világkupa különleges versenyszámában. A sztárfutam indulói között ott volt– többek között - Fenyő Iván, Harsányi Levente, Józan László, Kocsis Dénes, Rátóti Zoltán, Simon Kornél, Eke Angéla, Nyári Dia és Tallós Rita is.

Így termessz kávét otthon!


szerző:
2019.08.13. 17:31
Így termessz kávét otthon!

Általában a kávéimádók előbb vagy utóbb, kíváncsiságuk miatt, saját kávécserje nevelésébe fognak. A látszólag könnyűnek tűnő feladat azonban néhány fontos alapfeltétel biztosítása nélkül hamar nehézségekbe ütközhet.

Környezettudatos tippek Eke Angélától

Angéla a konyhában is arra figyel, hogy mindent felhasználjon, már papírzsepi helyett is rongyzsebkendőt használ. Egy 30 éves cekkert hord magával szatyor helyett.

Puskás Petiék a legjobb helyről nézték a csillaghullást!

Hétvégén az év legjelentősebb csillaghullását csodálhattuk az égen - ezt az élményt pedig Puskás Petiék sem akarták kihagyni.

Eger elvarázsolta Puskás Petit és Eke Angélát

Puskás Peti Eke Angélával a festői szépségű Egerbe látogatott - eredetileg munka miatt, de a környezet teljesen elvarázsolta őket. Az X-Faktor mentora hamarosan a Pinceszínház egyik darabjában lép fel.

Puskás Peti párja Adrien Brodyval találkozott

Puskás Peti már hetek óta keresi a tehetségeket az soron következő X-Faktor szériába, de párja, Eke Angéla számára is izgalmas időszak a nyár. Nemrég egy magyar származású fotóművész, Sylvia Plachy kiállítását tekintette meg, ahol a művész fiával is találkozhatott: Adrien Brodyval.

 

Eke Angéla a divat szerelmese


szerző:
2018.05.10. 09:11
Eke Angéla a divat szerelmese

A színésznő nem csak a színpadért rajong. Számára a divat egy önkifejezési forma, amit nagyon élvez. Angéla többek között vadonatúj premierjéről is mesélt a Reggeliben.

Puskás Peti és Eke Angéla mindent maguk mögött hagytak?

A népszerű sztárpáros Szécsénybe költözött, ahol a természet közelsége mindkettejükre frissítően hatott. Na de mit keresnek ott?

Vidékre költözött Puskás Peti és Eke Angéla

Napokra Szécsénybe költözött Puskás Peti és Eke Angéla - a természet közelsége és a nyugodt környezet mindkettejükre frissítően hatott. Angéla egy színdarabot próbál a közelben, és praktikusnak tűnt, hogy abban az időszakban nem kell ingáznia autóval. Tévé is internet nincs szállásukon, a munka viszont nem áll meg: Az X-Faktor mentora dalain dolgozik, míg Angéla a ház körüli teendőknek is szívesen tesz eleget: például a kályha begyújtása az ő feladata.

 

Boldog szülinapot, Csacsi!

Különleges köszöntést kapott Puskás Peti a 33. születésnapjára Ramitól, a celebektől, és - nem utolsó sorban - Angélától.

Puskás Peti szívesen menne GYED-re!

Puskás Peti és Eke Angéla szerelme határtalan és természetesen már a gyerekvállalás is szóba került közöttük. Egy interjúban azt mondta Peti, bár most nagyon sok munkája van az X-Faktorral és a The Bieberssel, de ha majd jön a baba, nem zárja ki, hogy GYED-re menjen.

Ezt látnod kell: a legcukibb sztárkedvencek!

Emlékezzünk meg azokról, akik a legszomorúbb napokon is mosolyt csalnak az arcunkra: tegnap volt az Állatok Világnapja! Ennek alkalmából összegyűjtöttük nektek hírességeink legtündéribb négylábúit. Induljon a cukimustra!

Radics Gigi egy új luxusautót és egy párizsi utazást kapott szülinapjára!

Radics Gigi augusztus 17-én töltötte be 21. életévét, így már Amerikában is nagykorúnak számít! Az X-Faktor női mentorát sorra érték a szülinapi meglepetések: Gigi és családja elutaztak Párizsba, kapott egy új luxus autót, és megcsodálhatta kedvenc tervezője káprázatos ruhakölteményeit is.   

Ezt tényleg összerakták a fiúk! Íme, a The Biebers új klipje!

A zenekar ezúttal nemcsak dögös dallamokkal, hanem annál is szexibb lányokkal népszerűsíti legújabb slágergyanús szerzeményét! Nem ismerősek valahonnan a hölgyek?

Puskás Peti barátnőjére rájár a rúd

Eke Angéla – aki nemrég Fehér Tibor műsorvezető társa volt -, két mankó segítségével botorkált be a Reggeli stúdiójába, és hamarosan azt is megtudhattuk, mi történt vele.

Eke Angéla félrelépett?


szerző:
2017.07.27. 08:29
Eke Angéla félrelépett?

Barabás Évi, Józan Laci és Eke Angéla már gőzerővel készülnek a Sok hűhó semmiért című darabra, amit a Zichy Udvarban leshetnek meg a nézők. A Fókusz műsorvezetőjének egy gyerekkori álma vált valóra, hiszen régóta ki szerette volna próbálni magát a színpadon. Józan Laci Los Angeles-i nyaralásáról mesélt, és az is kiderült, hogyan lépett félre Puskás Peti kedvese.

Szavazz! Ki a kedvenced Fehér Tibi eddigi Reggelis műsorvezetőtársai közül?

Peller Anna és Lukács Miki váltótársa a Reggeliben Fehér Tibi, akihez minden héten más csatlakozik. Mutatjuk a műsor eddigi háziasszonyait, neked pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani a kedvencedet!

Hűha! Villantott Puskás Peti csaja!

Eke Angélát már sokféleképpen láthattuk, ahogyan azt is megtudhattuk, hogy a vagány színésznő egyáltalán nem szívbajos! Ám, amit most tett, azon mi is meglepődtünk!

Eljegyezték Kiss Ramónát!


szerző:
2017.06.20. 08:49
Eljegyezték Kiss Ramónát!

Az X-Faktor műsorvezetője csodás képet osztott meg a követőivel: párja megkérte a kezét. A hír Eke Angélát is megihlette, és azonnal elképzelte, milyen lenne, ha Puskás Peti megkérné a kezét. Persze, a fiúkból is előtörtek az emlékek: Aranyosi Peti és Németh Kristóf is elmesélték, náluk hogyan zajlott a lánykérés.

Lakatos Márk visszatér a gyökereihez?

A stylistként dolgozó Márkról nem mindenki tudja, hogy pályafutását idegenvezetőként kezdte. Ráadásul utazásai során még a konyhaművészetbe is beleszeretett. Tibiék most Márkot kérdezték, a turista szezon beindulásával, hova érdemes ellátogatni a nyáron.

Tibi és Angéla meztelenül a színpadon?

A mai breaking hír - pucéran bringázó tüntetők - izgalmas emlékeket idézett fel a műsorvezetőkben és Aranyosi Petiben. Vajon hogyan élte meg Angéla és Tibi, amikor pucéran kellett színpadra állniuk? És milyen volt nudista strandra tévednie a humoristának?

Ismerd meg Fehér Tibort, a Reggeli új házigazdáját!

Megérkezett a Reggelibe az új műsorvezető, Fehér Tibor! Számtalan filmben hallhattuk már a hangját és megannyi szerepben bizonyított már a színpadon is. A Színművészetin végzett Tibi minden nap mással vezeti majd a műsort. Kíváncsi vagy, ki lesz az első napon a partnere?

Új jövevény érkezett Puskás Peti és Angéla otthonába

Puskás Peti és Eke Angéla közös otthonába beköltözött a boldogság. Életük pár héttel ezelőtt szinte fenekestül felfordult, ám ők ezt egyáltalán nem bánják. A fiatal pár úgy érzi, így lett teljes az élete. De vajon mi vagy ki az, aki ekkora hatással volt rájuk?

 

Story Extra 2017-05-31


szerző:
2017.05.31. 16:55
Eke Angéla:

A színésznő mesélt Puskás Petivel való kapcsolatáról, sőt azt is elárulta, ki az az új jövevény, aki megváltoztatta az életüket!

Steve és Angéla egymás ellen küzdött a továbbjutásért!

Miután a piros csapat teljesített a leggyengébben, Angélának és Steve-nek egy párbajon kellett bizonyítaniuk! Végül csak az egyikük mehetett tovább az elődöntő következő napjára.

A pirosak próbálták szeretni a tésztát, a massza viszont szakított velük!

Steve és Angéla újra belefutottak a tészta-pánikba: megint nem akart összeállni a masszájuk. Próbálták érzelmesen megközelíteni a problémát: vajon segített?

Tányérarcok és a világok pusztulása is megjelent a zsűri pulton!

Az egg yolk raviolik magasra tették a lécet a versenyzők előtt: volt, akinek széttört a tésztája, mások tányérján a világok harca vagy éppen arcok köszöntek vissza.

Eke Angéla: „Kicsit nagy a szám, nem vagyok mindig bevállalós”

A színésznő külföldi útjai során szereti kipróbálni a helyi fogásokat, mindig rá is keres ezekre az ételekre a neten. Azonban nem mindig annyira bátor, mint mondogatja: akadt már olyan furcsa étel, amit nem zárt a szívébe.

A pirosak állag-harcot vívtak a tésztával

Steve és Angéla már szinte mindent belepakolt a tésztába, az mégsem akart jó lenni. Annyi állagot felvett már, hogy egyik pillanatban folyékony, majd azonnal szilárd állapotot öltött.

A piros csapat 4-elem raviolija

A tojás ugyan folyt, a tésztákat is kitálalták, azonban érdekesen osztották be az idejüket. Ha kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri a piros csapatot: itt megnézheted!

Ismét elérkezett a párválasztás és a csapatmunka ideje!

A versenyzők a mai napon nem egyedül, hanem csapatban néztek szembe a feladatokkal. A főzés előtt azonban el kellett dönteni, hogy kik alkotják majd a konyha-duókat!

Sári Évi búcsúzott a második napon!

Az óriási disznók és rémisztő chili-kihívások napján a zsűri végül úgy döntött, hogy Évinek kell távoznia a Konyhafőnök VIP-ből.

Saját chili szósz márkák és gyilkos ételek a kóstoláson!

Igazán pikáns és erős ízek debütáltak a zsűripulton, az ítészek be is készítették a tejet, hogy nehogy baj legyen. Volt, aki a hátrány ellenére is villantott, mások megalkották a saját chili márkájukat.

Eke Angélának két jelszava van a konyhában: bátorság és szabadság!

Már gyerekkorában ott volt a konyhában, hiszen édesanyja szakács, akitől ráadásul rengeteg mindent tanult a főzésről. Szeret kísérletezni és felrúgni a szabályokat. Amiben nem hisz? Hogy mindenki retteg a gasztronómiától!

A karaj kalandok után jöhetett a kóstolás, és némi francia nyelvlecke is!

Miután kiállták a disznó-próbát, a versenyzők prezentálták az ételeiket a zsűrinek. Időhiánytól szenvedő tányérok, okos tálalások és medalionok is felkerültek a nagy pultra.

Angéla bevallotta: irtózik a zöldségektől!

Miután itt a karaj, hol a karajt játszottak Zével, Angéla azt is bevallotta, hogy olyannyira anti-vegetáriánus, hogy rosszul van a zöldségektől.

Eke Angéla kacsamell steakje

A kacsa és a csípős, mégis édeskés chutney jól sikerült ötlet volt, azonban a püré több vajat kívánt volna. Nézd meg itt a kóstolást!

Eke Angéla és a három kismalaca

Angéla pluszban tálalt egy kis sót a tányéron, ami ugyan jópofa volt, de a zsűri jobban örült volna, ha inkább a húsra teszi, amit viszont védett, ezért jó szaftos maradt. Nézd meg itt a kóstolást!

Gigászi húsok vártak a versenyzőkre!

Nemcsak egy karajjal kellett dolgoznia a versenyzőknek, hiszen előtte ki kellett bontaniuk egy óriási darab húsból. A sokk, a cipekedés és a késosztás után a Séf adott nekik pár tippet.

Steve csodás kilátásban gyönyörködhetett Angélának köszönhetően

Egy csinos, mégis kényelmes ruhában főző hölgy költözött be a Steve előtti pultba Eke Angéla személyében. Volt is kacaj és boldog örömködés a férfiak részéről a látvány miatt.

Eke Angéla: „Az a célom, hogy megnyerjem a fődíjat”

Angéla színésznő, immár három éve Puskás Peti barátnője. De nemcsak neki főz vacsorát: édesanyja szakács, ezért gyerekkora óta otthonosan mozog a konyhában.

Eke Angéla


szerző:
2017.04.11. 12:39
Rengeteg sztárvendéggel lép színpadra a The Biebers!

Április 8-án tartja második lemezbemutató koncertjét Puskás Peti zenekara, a The Biebers. Szombaton minden eddiginél nagyobb színpadi show-val készülnek a srácok, a sok-sok sztárfellépőről nem is beszélve!

KVÍZ: Találd el a sztárokat!


szerző:
2017.03.16. 16:57
KVÍZ: Találd el a sztárokat!

Láttad a Gyertek át! új évadának második részét? Sebestyén Balázs ismét leleplezte vendégeit a Céllövölde játékban. Te tudod, hogy kikre igazak az igencsak bizar állítások?

Puskás Petiék leléptek!


szerző:
2017.03.14. 18:00
Puskás Petiék leléptek!

Ráfért a pihenés Puskás Petire és Eke Angélára, ezért egészen Dubaig repültek, hogy feltöltődjenek. Már pár nap alatt is rengeteg élménnyel gazdagodott a pár: Peti találkozott kedvenc rajzfilm-hőseivel, de megjárták a híres Burj Khalifa tetejét, és persze a sivatagban is tettek egy hatalmas sétát. Az X-Faktor mentorának Instagram-fotóból úgy tűnik, a forróságot is jól viselték a fiatalok...

Puskás Petiék szünetet tartanak!

A zenész és párja úgy döntött, elegük van a mindennapok forgatagából és jócskán rájuk fér egy kis pihenés, így hát egy rövid időre visszavonulót fújtak! Most pedig azt is megmutatjuk, hogyan töltik a szabadidejüket!

Robbanásveszély

A párok testhezálló témákat kaptak a körülírós játékban. A témakörök a következők voltak: okok a veszekedésre, romantikus dolgok, nyaralási célpontok és páros sportok. A játék hevében egyszercsak Angéla rájött, hogy ki az a kigyúrt srác vele szemben...

Céllövölde

A kínos kérdések most is előkerültek Sebestyén Balázs nappalijában. A műsorvezető szemrebbenés nélkül bombázta a sztárokat a pikánsabbnál pikánsabb témákkal. Így derült ki például az is, hogy ki az, aki korábban felnőttfilmes hivatást választott volna magának.

Rajzoló


szerző:
2017.03.10. 22:40
Rajzoló

Az állatok és a híres filmek okoztak fejtörést a sztároknak. Vagy inkább a kihívás előtt álló celeb rajztudása? Lássuk, te mennyit találtál volna ki!

Most mutasd meg!

Ünnepek és betegségek - ezekkel küzdöttek a sztárok Sebestyén Balázs nappalijában. Még a játék kezdete előtt Angéla egy kritikus témát boncolgatott? Puskás Peti reakciója erre enged következtetni...

Utolsó láncszem

Peller Anna, Lukács Miki, Sebestyén Ági és Pumped Gabo küzdhetett meg a három millió forintért. Lássuk, mennyit szereztek a sztárok, és hogy kinek ajánlották fel nyereményüket!

Angéla:

A Céllövöldét általában nem ússzák meg szárazon a vendégek. Ez természetesen most sem volt másként, habár Ági szeretett volna taktikázni. Az volt a kérése, hogy mellre lőjjenek. Ekkor bukott ki Puskás Peti barátnőjéből a különös kérés.

Puskás Peti és Angéla az utcán estek egymásnak?

Intim titokra derült fény Sebestyén Balázs jóvoltából. A műsorvezető úgy értesült, hogy az énekes és párja között annyira működik a kémia, hogy a mai napig előfordul, hogy az utcán törnek rájuk az "érzelmek".

 Puskás Peti hosszú távra tervez

Puskás Peti mindig is hosszú távra tervezett, a vasárnapi Portréban azt is elárulja Barabás Évinek, hol tartanak most ezek a tervek.

Reflektor 2015-11-10


szerző:
2015.11.11. 00:35
Puskás Peti megtalálta az igazit?

Puskás Petire fél éve újra rátalált a szerelem: azt mondja, számára Angéla a tökéletes nő. Minden percet kihasználnak, hogy együtt lehessenek, legutóbb például a spanyol fővárosba szöktek a szürke hétköznapok elől.

Fókusz 14-12-19


szerző:
2014.12.19. 19:25
Fókusz 14-12-19

Fókusz: Árván maradtak - Három család is gyászol a szörnyű baleset miatt, a gyerekek már nem várják a karácsonyt. Ki a felelős? - A szakértők szerint egyértelmű, hogy az azbeszt okozta a megbetegedéseket. Mindenki veszélyben van? Kiderül a titok - Puskás Peti bemutatja a barátnőjét, aki a tévéből értesült először Aleska Diamondról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való