KERESÉS search-close

Elvira

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Elvira"

Apuka hét gyerekkel


szerző:
2018.05.07. 18:00
Apuka hét gyerekkel

Elvira néni a Házon kívül egyik részében figyelt fel Sándorra, aki felesége elvesztése után egyedülálló apaként neveli hét lányát. A férfi most köszönetet szeretne mondani Elvirának a nem mindennapi segítségért, ráadásul szeretné, ha „pótanyukája” odaköltözne hozzájuk.

Elvira:

Gyuri és Elvira évekkel ezelőtt, általános iskolában már egymásra találtak, de a srác még mindig gyengéd érzelmeket táplál Elvira iránt. Bár a fiatalok nem tudják elképzelni az életüket egymás nélkül, Elvira úgy érzi, túlságosan ismeri Gyurit ahhoz, hogy összejöjjön vele.

Tamara:

Az Anikó #show felvétele után Tamarának lehetősége nyílt, hogy üzenjen a fiainak.

Tamara legnagyobb vágya, hogy egyszer elfogadják a fiai

Bár Tamás férfinek született, most már Tamaraként él. Saját elmondása szerint már gyerekkorában vonzották a női ruhák, de nem foglalkozott ezzel, és megpróbálta egy átlagos férfi életét élni. Tamarának öt gyermeke született, azonban amióta elhagyta a feleségét és eldobta a régi életét, nem találkozott a fiaival. 1,5 évvel ezelőtt rátalált a szerelem, és nagyon boldog párkapcsolatban él Elvirával, boldogságuk azonban nem felhőtlen, hiszen Tamarának hiányoznak a gyerekei. Az Anikó #show stábja megkereste Tamara egyik fiát, Barnabást, és mindent megtett annak érdekében, hogy rendeződjön az elmérgesedett viszony...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való