KERESÉS search-close

Endrei Judit

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Endrei Judit"

Endrei Judit szerint nincs olyan, hogy veszélyes hely

A televíziós legenda nemrég Iránban járt, amitől nagyon féltették a szerettei. Szerinte viszont a tégla itthon is akármikor a fejünkre eshet.

RÁBAI BALÁZS:

A Reggeli szerkesztői meglepték Rábai Balázst! A híradós műsorvezetőnek egyik példaképe volt a televíziós legenda, Endrei Judit, viszont még sohasem találkozott vele. Egészen ma reggelig.

Rábai Balázst nagyon meglepték a Reggeliben

A televíziózás világnapja alkalmából köszöntötték a Reggeli stúdiójában Endrei Juditot. A műsor vendége volt Rábai Balázs is, aki nagyon örült a találkozásnak. Már korábban is többször beszélt róla, hogy a legendás tévés az egyik kedvence.

Így indítottuk a televíziózás világnapját!

November 21. a televíziózás világnapja, ennek apropóján az egész Reggeli a tévésekről szólt, legendás képernyős és az ország első televíziós sorozatának ikonikus alakja is a vendégünk volt.

Miben változott a nők képernyős megjelenése az elmúlt évtizedekben?

Endrei Juditot és kolléganőit senki nem felügyelte, mielőtt felöltöztek képernyős megjelenésükhöz, ma már stylist nélkül nincs műsor. Rábai Balázst pedig egy rövidnadrág miatt szólták meg a nézők.

Az ország Janka nénije ezúttal a Reggeliben nevettetett

Pásztor Erzsi szeretettel emlékezik a máig népszerű Janka nénire és csillogó szemmel mesélt a rajongókkal való találkozásokról. A színművésznő energiabombaként szórakoztatta a Reggeli sztárvendégeit.

Meglepte a Reggeli sztárvendégeit a televíziós legenda

November 21. a televíziózás világnapja, ennek alkalmából tartogattunk egy meglepetést. Endrei Judit sokak példaképe volt, a televíziózás megkerülhetetlen alakjának számít. Barabás Évi és Rábai Balázs gyermeki rajongással fogadta a még mindig gyönyörű Endrei Juditot, aki szintén hozott régi fotókat a tévézés aranykorából.

Mi lett a legendás tévé bemondókkal?

A Magyar Televízió egykori bemondóit akkora kultusz övezte hazánkban, hogy nehéz lenne megmondani, hogy ma kik azok a magyar hírességek, akik hasonló rajongásnak örvendhetnek. A Fókusz Plusz stábja felkereste a bemondók nagyágyúit!

ENDREI JUDIT:

A magyar televíziózás aranykorában a bemondónők voltak a csatorna első számú háziasszonyai. A Fókusz Plusz stábja Endrei Juditot kérdezte –többek között- arról is, hogy milyen volt első tévés szereplése? Miért szereti őt annyira a mai napig közönség? Valamint az is kiderül, hogy volt-e féltékenység a kollégák között a Magyar Televízióban!

Endrei Judit hosszú idő után újra találkozott lányával

A műsorvezető nemrég látogatta meg külföldön élő lányát, és pár felejthetetlen napot töltöttek együtt. A fapapucsok és tulipánok földjén újra közel került kisebbik lányához.

Story Extra 2016-04-21


szerző:
2016.04.21. 16:55
Endrei Judit és lányai között irigylésre méltó a kapcsolat

Endrei Judit úgy véli, hogy a jó anya-lánya kapcsolathoz elengedhetetlen, hogy ne csak édesanyja, de barátnője is legyen a lányainak, a 24 éves Nórinak és a 21 éves Laurának. Vendégünk volt Endrei Judit.

Amikor a gyermek kirepül a fészekből...

Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor csemetéje önálló életet kezd. Endrei Judit most éppen ebben a helyzetben van, elmesélte tapasztalatait.

Reggeli - Csak csajok 12-06-22

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli 11-07-12


szerző:
2011.07.12. 09:05
Reggeli 11-07-12

Reggeli: Családiasra sikerült a keddi Reggeli: Endrei Judit lányaival, Kálloy Molnár Péter pedig családjával jött el hozzánk.

Reggeli 11-01-19


szerző:
2011.01.19. 09:05
Reggeli 11-01-19

Reggeli: Megoldás lehet a szülői razzia a szórakozóhelyek biztonságosabbá tételéhez? Sztár szülőket kérdeztünk a témával kapcsolatban.

Csak csajok 11-01-19


szerző:
2011.01.19. 09:05
Csak csajok 11-01-19

Csak csajok Barabás Évával, Endrei Judittal és Gubás Gabival. Szakértőnk megmutatja, mit szabad és mit tilos tenni, ha otthon próbálkozunk a masszírozással.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való