KERESÉS search-close

Erdész Angéla

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erdész Angéla"

Boldogító igennel és mesebeli kastéllyal ér véget az Oltári csajok története!

Három vidéki lány felköltözött a nagyvárosba, hogy szerencsét próbáljon. A tündérmesék végén általában a legkisebb testvér jár szerencsével. Lehet, hogy ez az Oltári csajokban sem lesz másként?

Oltári esküvő: Örök hűséget fogadtak egymásnak a szerelmesek

Eljött a nagy nap, amikor nemcsak a családtagok körében, de Isten szent színe előtt is felvállalták kapcsolatukat a fiatal szerelmesek.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla gyermeket vár Márktól!

Mikor elvesztette szerelmét, még nem is sejtette, milyen életreszóló ajándékot kapott tőle. Az esküvőn szembesült a ténnyel, hogy állapotos, de végül az Erdész lányokat és születendő gyermekének testvérét is beavatta a titokba.

A teljes adásért kattints IDE!

Hogyan élte meg Angéla és az őt alakító színésznő, Horváth Sisa Anna Farkas Márk halálát? Extra videónkból kiderül! Ahogy az is, hogy mit jelent a legidősebb Erdész lány számára a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Angéláé lett a Tükröm Tükröm!

Szilvia nem is sejtette, hogy valójában mit ír alá, amikor Kristóffal megállapodott.

A teljes adásért kattints IDE!

˝Nektek össze kéne házasodnotok!˝

Nonónak konkrét elképzelései vannak Angéla és Márk kapcsolatát illetően, amit meg is osztott édesapjával. Vajon mit tesz most a hősszerelmes producer?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Én bárhol boldog leszek veled!˝

Angéla eddig kerülte a témát, de most egyértelmű választ adott Márk kérdésére. A lány nem látja értelmét, hogy a Farkas lakásba költözzön...

A teljes adásért kattints IDE!

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

˝Itt az ideje, hogy végre hozzám...˝

Angéla már mindent bevetett, hogy Márk végre feltegye neki a nagy kérdést. A sráchoz el is ért az "üzenet" Béla és Kálmán jóvoltából. Íme az eredmény!

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Én akkor is szeretni foglak!˝

Hajni haragja még mindig nem hagyja nyugodni Angélát, de Márknak mégis sikerült mosolyt csalnia a lány arcára.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk nekiment a vadásznak, aki rálőtt Dundira

Nem elég, hogy nagy volt az ijedtség, amikor nem találták Noémit, még egy lövés is eldörrent. Majd egy vadász került elő, aki elég bunkón viselkedett a kis családdal, amit Márk nem tűrhetett szó nélkül.

A teljes adásért kattints IDE!

Hajni: ˝Mióta hazudoztok a pofámba?˝

Angéla már épp készült bevallani, hogy mi van közte és Márk között, amikor váratlan csomag érkezett otthonába Hajninak címezve. 

A teljes adásért kattints IDE!

Rálőttek Noémire és Dundira az erdőben?

Romantikus kirándulásra ment az újdonsült család. Minden kellemesen alakult, mígnem Noémi eltűnt a kutyával együtt az erdőben. Márk és Angéla szólongatta a kislányt, ám válasz helyett csak egy lövést hallottak...

A teljes adásért kattints IDE!

Angélának sikerül végleg tönkretennie Szilviát?

Mucikának úgy tűnik, Anégla hívása elég is volt ahhoz, hogy elhigyje, felesége megcsalta. Alex egy pénzzel teli táskával érkezett a Büróba, hogy kifizesse a bizonyítékokat...

Angéla zsarolással került ismét nyeregbe

Mivel Szilvia már nem tudja sarokba szorítani a gyámüggyel, ezért ismét harcba szállt, hogy megkapja, ami jár neki. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz Szilvia következő lépése...

A teljes adásért kattints IDE!

˝Mennyit ér meg magának, hogy megtudja, kivel csalja a felesége?˝

Angéla már épp fel akarta adni a Szilvia elleni harcot, amikor eszébe jutott egy jövedelmező megoldás.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla teljesen összetört...

Ezt már a legidősebb Erdész lány sem tudta könnyek nélkül átvészelni...

Ildikó búcsúajándékot kapott a saját halálára készülő férjétől

Ildikó különös dolgot mutatott lányának. Angéla abban a pillanatban rájött, hogy Béla minden szava igaz volt...

A teljes adásért kattints IDE!

Béla tagadja Gábor öngyilkosságát

Piros mindent megtesz azért, hogy megmentse mostohaapját a börtöntől, ezért kénytelen volt bevallani Angélának, hogy mi történt Gáborral valójában. A nagy szembesítéskor váratlan fordulattal kellett szembesülniük a lányoknak.

Erdész Gábor ismerte a gyilkosát?

A nyomozásnak köszönhetően egyre több részletre derül fény Bélával, illetve Gábor halálával kapcsolatban. Vajon sikerül Angélának és Kálmánnak rájönnie, hogy mi a teljes igazság?

˝Béla ölte meg!˝


szerző:
2018.03.06. 20:30
˝Béla ölte meg!˝

Angéla konkrét bizonyítékot talált, amivel most már talán hivatalsona is megvádolhatja nevelőapját. Na ezt hogy magyarázza ki Béla?

A teljes adásért kattints IDE!

Béla erőszakkal fenyegeti Angélát

A lány egyre közelebb jár az igazsághoz? Az biztos, hogy nevelőapja mindent megtesz azért, hogy a titok titok maradjon!

A teljes adásért kattints IDE!

Bélának köze lehet Erdész Gábor halálához?

Angéla Kálmán segítségét szeretné kérni, hogy utánajárjon nevelőapja titkos életének. Mivel a férfit nem találta otthon, ezért Márknak mesélt elméleteiről.

A teljes adásért kattints IDE!

Megtalálták a titkot az Erdész lányok?

Rengeteg papírt kellett átbogarászniuk, mire végre rábukkantak egy különös dologra. Vajon ez elvezet majd Béla sötét titkaihoz?

Angéla a földre zuhant, miután Péter megütötte

Szilvia gondoskodott arról, hogy Angéla megtudja, mi történt közte és Péter között néhány órával korábban. A lány teljesen kiborult, pedig akkor még nem is gondolta, hogy partnere mi mindenre képes...

A teljes adásért kattints IDE!

Péter végignézi Angéla és Márk intim pillanatait

A Farkas lakásban cuki családi programot tartanak, ám arra senki sem számított, hogy ezt bárki láthatja Noémi élő közvetítésének jóvoltából. Valószínűleg az önfeledt pillanatokat komoly következményekkel járnak majd hamarosan.

A teljes adásért kattints IDE!

Guszti döntött, hogy Béla vagy az Erdész család oldalára áll

Angéla a lovászfiú segítségét kérte, hogy nyomozhasson édesapja és Béla után. A srác két tűz közé került, de végül meg kellett hoznia a döntést.

A teljes adásért kattints IDE!

Nem Béla vette el Angéla pénzét!

A legidősebb Erdész lány számára nincs lehetetlen! Meggyőző képességére ezúttal is szüksége volt, ugyanis nem könnyű a banktitkokat "feltörni", de neki természetesen ez is sikerült. Így derült fény arra, hogy nem nevelőapja ürítette ki a neki szánt bankszámlát.

A teljes adásért kattints IDE!

Ebéd után Angéla tálalta a desszertet...

Péter teljesen levette a lábáról Angélát, amihez semmi másra nem volt szüksége, mint főzőtudományára. A lány pedig mi mással is hálálhatta volna meg a gasztronómiai kényeztetést, mint egy különleges "desszerttel"!

A teljes adásért kattints IDE!

Márk rajtakapta legjobb barátját és exmenyasszonyát

Hajnal megteremtett a romantikus alkalmat, mely méltó lehetett volna az első együttlétükhöz. János éppen azt számolgatta, hogy hány csók fér el szerelme testén, amikor Márk váratlanul betoppant a virágboltba...

 

Megalakult az Angéla-Péter szövetség!

Gyémánt Szilvia elkezdhet félni? Angélát és Pétert is alábecsülte, amikor azt gondolta, hogy csak úgy félredobhatja őket, amikor már nincs rájuk szüksége. Most jöhet a bosszú...

A teljes adásért kattints IDE!

Fanni segíthet csak a Szilvia ellenes kampányban

A kémikus, Fanni felbukkanása igencsak megkavarja az állóvizet a kozmetikában, hiszen egy olyan titkos fegyvernek számító forradalmi eljárás birtokában van, amelyből Angéláék komoly hasznot húzhatnak. Csakhogy az érdekek és elképzelések nem egyeznek, így hamar összeakasztja a bajszát a legidősebb Erdész-lánnyal.Én fogom elénekelni Dóra számát, mert te nekem adod!

Bianca teljesen szétesett a féltékenységtől

Szűkkörű családi ebédet tervezett az énekesnő, de lánya felülírta terveit, és meghívta Angélát, aki láthatóan nagyon jól elvan Márkkal és Noémivel is...

A teljes adásért kattints IDE!

Kiderült Szilvia titka: Testéből élt ő is és Mucika is

Angélának sikerült megtalálnia a megfelelő embert, akiből kiszedte Szilvia múltjának kínos részleteit. Bizony-bizony, az elegáns üzletasszony korábban nem az arckrémekkel kereste meg a napi betevőjét... 

A teljes adásért kattints IDE!

Durva dolgokat árult el Ica néni Szilviáról

Angéla egyre közelebb kerül az igazsághoz, aminek Szilvia és Péter biztos, hogy nem fog örülni. De vajon mit kezd a birtokában lévő információkkal?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Tölts velem egy éjszakát!˝

Angéla szívességet kért Márktól, aki már ki is találta, hogy milyen feltétellel árulja el a lánynak a megszerzett információkat. Vajon Angéla beadja a derekát?

A teljes adásért kattints IDE!

Nem bíznak Vikiben az Erdész lányok

Legidősebb testvérük furcsa elszólása elbizonytalanította Hajnalt, amit nővéreivel is megosztotott. Angéla is gyanakszik, de úgy tűnik, Pirost nem tudták meggyőzni.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla mindig megszerzi, amit akar?

Péter viszonylag könnyen beadta a derekát Angélának, akinek komoly tervei vannak a férfival. Úgy tűnik, forró nyomon jár az Erdész lány...

A teljes adásért kattints IDE!

Így lehet zavarba hozni az Oltári csajokat és pasikat!

Biztos hogy sokan elgondolkodtatok azon, hogy ti már rég elpirultatok volna bizonyos a jelenetekben, a színészeken azonban ennek nyomát sem láttátok. Vajon mégis hogy lehet ez?

Angéla Péterre is kiveti a hálóját?

Szilvia ismét csalással tudott csak érvényesülni, amire ezúttal egyedül jött rá Angéla. Éppen bizonyítékot keresett, amikor Péter belépett az irodába...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Manfréd bizonyítékot talált Szilvia ellen!

Angéla és Szilvia ellentéte soha nem érhet véget? Éppen kezdtek lecsillapodni a kedélyek, amikor Manfréd úgy döntött, utánanéz a szavazásoknak, és hát meg is találta, amit keresett...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk megtudta, hogy ő az apajelölt...

Angéla ezúttal sem tartotta tiszteletben húga magánéletét. Hajni egyelőre még nem akarta és nem is tudta beavatni Márkot terhességének részleteibe, de a legidősebb Erdész lány gondoskodott róla, hogy a srác képben legyen.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla Márk orra alá dörgölte eljegyzését

Miután Manfréd feltette a sorsdöntő kérdést, a lány első útja Márkhoz vezetett, akinek büszkén újságolta a fejleményeket.

A teljes adásért kattints IDE!

Hajni Manfréd termetén gúnyolódott

A legidősebb Erdész lány „randevúja” végül összejött, de az öröm nem tarthatott sokáig, ugyanis Hajni kapva kapott az alkalmon, hogy ismét lejárassa nővérét, és ezúttal partnerét is.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk féltékenysége nem ismer határokat

Miután Jani fülest adott Márknak, a srác nyomozni kezdett. A kozmetikában rögtön bizonyítékot szerzett, amikor az ajtóban állva kihallgatta Angélát és Manfrédot, akik éppen az esti randit tervezgették.

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Angéla hódolója Piros előtt is lelepleződött

Miközben Piros szépült Angéla kezei között, megjelent Manfréd, aki az udvarlásával lerántotta a leplet saját magáról. A legidősebb testvér hiába próbálkozott, nem tudta elérni, hogy húga ne lássa meg az üzletembert.

A teljes adásért kattints IDE!

Janinak is feltűnt: valami alakul Angéla és Manfréd között

Angéla János arcát is kezelésbe vette a kozmetikában. Persze közben a fiú sem volt rest, és a legidősebb Erdész lányt is kifaggatta a férfiideáljáról. A beszélgetés azonban félbeszakadt, amikor hirtelen berobbant Manfréd, aki egy meglepetés kávéval kedveskedett kiszemeltjének. A gesztus Jani figyelmét sem kerülte el….

A teljes adásért kattints IDE!

Manfréd megkérte Angéla kezét

Az udvarias üzletember beugrott egy rövid kis beszélgetésre Angélához, azonban arra az Erdész lány sem számított, hogy milyen meglepő fordulatot vesz majd a férfi monológja. Olyan javaslatot kapott tőle, amitől még a szava is elállt.

A teljes adásért kattints IDE!

Hajni csellel akarta kiszedni az igazságot Angélából

Miután Hajni gyanakodni kezdett, hogy nővére talán érez valamit Márk iránt, furfangos kis tervet eszelt ki, hogy kiugrassza nyulat a bokorból. Vajon Angéla bedől a cselnek és elárulja magát?

A teljes adásért kattints IDE!

Botrány! Hajni tönkretette Márk és Angéla

Miután Hajni tudomást szerzett nővére aljas húzásáról, alig várta, hogy Márk is tisztán lássa a helyzetet. A lány attól sem riadt vissza, hogy jelenetet rendezzen a Büróban. Vajon hogy reagál erre a srác?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk elárulta Noéminek, hogy mit érez Angéla iránt

Úgy tűnik, Noémi közelebb hozta Márkot és Angélát egymáshoz, hiszen a zenei producer egy új oldalát ismerhette meg a legidősebb Erdész lánynak.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla enged a kísértésnek...

Vajon csak a hely szelleme, vagy az érzelmei vezérelték Angélát, amikor nem tudta tovább türtőztetni magát? Vagy talán valamilyen hátsó szándék motiválta a közeledését?

Mi a terve Angélának Noémivel?

Egész délután figyelte Angéla, hogy mi történik Márk kislányával a Büróban. Majd, amikor Noémi egyedül maradt, rögtön "lecsapott rá".

A teljes adásért kattints IDE!

Szilvia kifaggatja Pirost Angéla helyzetéről

A tulajdonos kihallgatja a nővérek beszélgetését, amiből rájön, hogy "riválisa" szorult helyzetbe került. De hogy megbizonyosodjon a részletekről, úgy dönt, kihasználja a naiv Pirost...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros és Angéla megtalálták az elrejtett titkot!

A két lány elszántan kutatott és nyomozott a lovardában. Amikor már éppen kezdték feladni, váratlanul megtalálták Béla titkát - méghozzá nem is akárhol.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla megfenyegette Kornélt!

A legidősebb Erdész nővérnek kapóra jött az álruhás Herczeg titka, ugyanis jelenleg csak ő tudja megmenteni karrierjét. Kornél először nemet mondott Angélának, ám mint tudjuk, a lány igen hatásosan tud érvelni... 

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal nekiesett Angélának


szerző:
2017.11.30. 20:30
Hajnal nekiesett Angélának

Miután Hajnal megtudta, hogy nővére elárulta őt, egy teátrális jelenettel tudatta Angélával, hogy mit is érez iránta. 

Verekedés lett a féltékeny testvérharcból

Eldurvult a veszekedés. Hajnal szerette volna visszaadni a lakáskulcsot nővérének, ám először csak szavakat vágtak egymás fejéhez, végül azonban már az arckrémek is röpködtek a levegőben.

A teljes adásért kattints IDE!

Kulisszatitkok az Erdész lányok cicaharcáról

Hartai Petra (Erdész Hajnal) és Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla) meséltek arról, hogy valójában milyen a kapcsolatuk, és hogy hogyan forgatták a verekedős jelenetüket.

Hajnal sokkos állapotban emlékszik vissza a kezdetekre

A lány földbegyökerezett lábbal hallgatja végig a bejárati ajtó előtt állva, hogy mit tett vele Márk és saját nővére. Ez a trauma pedig felidézte benne a kezdeteket is...

Hoppá! Angéla volt Márk első számú választottja

Kiderült, hogy a srác egyáltalán nem az a hősszerelmes, akinek elsőre tűnt az eljegyzéskor. Márk ugyanis először a legidősebb Erdész lányt szerette volna megszerezni, ám úgy tűnik, akkor nem volt elég jó Angélának...

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal megtudja, hogy Angélával csalta meg vőlegénye

A lány már épp kezdte túltenni magát a csalódáson, amikor váratlanul megtudta, hogy nem is akárkivel csalta meg őt élete szerelme.

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Hajnal rányit Márkra és Verára...

Vera épp lenge öltözékben riszálja magát zenei producerének, amikor hazaér Márk barátnője. Hajnal nem hisz a szemének, amikor meglátja, hogy "a múlt megismételte önmagát"...

Karola átlát Angélán?


szerző:
2017.11.24. 20:30
Karola átlát Angélán?

Úgy tűnik, már van, akinek feltűnt a legidősebb Erdész lány gyanús viselkedése. Vajon ebből hogy magyarázza ki magát?

Márk: ˝Rossz ember vagy!˝


szerző:
2017.11.24. 20:30
Márk: ˝Rossz ember vagy!˝

Angéla észreveszi, hogy Márk próbálja elkerülni őt, ezért úgy döntött, hogy ezt el is mondja a srácnak, aki igen kemény dolgokat vágott cserébe a lány fejéhez...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk farkasként védelmezi az Erdész lányt

A zenei producer nem hagyta szó nélkül, ahogy mentoráltja bánt Angélával. Az Erdész lánynak pedig természetesen imponált Márk határozott fellépése.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk karjai közt találta magát Angéla

Ismét intim helyzetbe kerültek a fiatalok. Vajon ellen tudnak állni a kísértésnek?

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla saját magát buktatta le János előtt

A lány annyira megfeledkezett magáról, hogy észre sem vette, mennyire árulkodó lehet, amit Jani jelenlétében csinált Márk hálósobájában. 

Piros rányit Kornélra és Angélára...

A legidősebb Erdész lány már megint valamiben mesterkedik, mióta megtudta, hogy Kornél egy igazi Herczeg. A szerelmes Piros pedig egy igen kellemetlen pillanatban nyit rá Kornélra és nővérére...

Angélának sikerül elcsábítania Kornélt is?

Az elszánt lánynak jobb, ha senki nem áll az útjában, ugyanis úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy megkapja, amit akar. Már csak az a kérdés, hogy a gondnok srác beszáll Angéla játékába?

A teljes adásért kattints IDE!

˝Létezik, hogy te rányomultál a testvéred szerelmére?˝

Hoppá-hoppá! Ezt még Angéla le látta előre, pedig számíthatott volna az érkezésére: Hajni csalódottan és idegesen szembesítette nővérét önző tettével.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla: ˝...hogyha Hajni helyett engem veszel el...˝

Márk határozott szándékkal kereste meg Angélát. Arra azonban biztos, hogy nem számított, amit leendő sógornője ajánlott neki.

Kiderült a Herczeg-titok!


szerző:
2017.11.14. 20:30
Kiderült a Herczeg-titok!

Lili addig nyomozott, míg sikeresen lebuktatta az álruhás herceg fiát. Angéla először nem is hitt a szemének, amikor megtudta, hogy ki is az ő házmesterük valójában.

A teljes adásért kattints IDE!

Mire készül Angéla?


szerző:
2017.11.10. 20:30
Hajnal új kapcsolatát is tönkreteszi Angéla?

A megcsalt menyasszony már éppen kezdené túltenni magát a történteken, amikor nővére ismét beleüti az orrát az életébe. A kérdés az, hogy Hajnal kinek fog hinni?!

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla Márknak: ˝Kérhetsz valamit cserébe...˝

A lány bármit megtenne azért, hogy a srác beadja a derekát. Vajon mit tesz Márk, és mivel viszonozza majd Angéla a hűtlen exvőlegény tettét?

Angéla kihallgatta Hajnal és Xavér ˝együttlétét˝...

Elmélyítették kapcsolatukat a fiatalok, aminek Angéla is fültanúja volt. Vajon Xavérnak sikerül elfeledtetnie Márkot Hajnalnál?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk nem tudja kiverni Angéla emlékét a fejéből?

A srác még mindig menyasszonyát szeretné visszaszerezni, de úgy tűnik, a nagy igyekezetében nem jutott ideje megfeledkezni szeretőjéről.

A teljes adásért kattints IDE!

˝Szálljon átok arra a nőre, akivel Márk megcsalta Hajnit!˝

Piros és Angéla gyermekded játéka nem várt fordulatot vett. Lehet, hogy ez okozza majd a legidősebb Erdész lány vesztét?

A teljes adásért kattints IDE!

Piros Angélának szegezte a kérdést: ˝Te voltál?˝

Úgy tűnik, hatott Piros átka, amivel le is leplezte a bűnöst. Na, ebből a helyzetből, vajon hogy vágja ki magát Angéla?

A teljes adásért kattints IDE!

Szilvia megtudta, hogy Angéla elárulta

Angéla besétált Manfréd és Szilvia csapdájába? Eljött az igazság és a szembesítés pillanata...

Hajnal hiányos fehérneműben és sztriptízzel próbálta elcsábítani Márkot

Mióta Hajnal "megtudta", hogy kivel csalta meg Márk, még inkább elárulva érzi magát. Nem érti, hogy mit rontott el, ami miatt vőlegénye a pizzafutár lányt választotta.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk Hajnal helyett Angéláról fantáziál

A zenei producer azon van, hogy visszaszerezze menyasszonyát. Épp egy szerzeményén dolgozik, amikor hirtelen emlékek törnek elő, csak éppen nem Hajnalról...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Piros kínos helyzetbe hozza nővérét

A legkisebb Erdész lány csak segíteni szeretett volna Angélának, ám a terve igencsak kellemetlenül sült el...

A teljes adásért kattints IDE!

Mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga Hajnal kezében van?

Hajnalt rémálmok gyötrik, mióta megtudta, hogy Márk megcsalta saját ágyukban. Úgy tűnik, az átvert lány közel jár az igazsgához...

A teljes adásért kattints IDE!

Nem mennek férjhez az Erdész nővérek!

A lányok fogadalmat tettek egymásnak, miután Béla közölte velük a nagy családi tervet. Vajon állják a szavukat az Erdész lányok?

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal megtudta, hogy mit tett Angéla!

A lány rájött, hogy nővére elárulta őt. Zokogva röntött rá közös otthonukban, ahol Angéla próbálta vigasztalni a megbántott lányt, de Hajnal békíthetetlen volt...

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla megszegi nővéreinek tett fogadalmát?

Úgy tűnik, nem tartott sokáig a nagy elhatározás. Vajon mit szólnak majd a lányok nővérük húzásához?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk megfenyegette Angélát

A hűtlen vőlegény bármit megtesz azért, hogy visszakapja szerelmét, és úgy tűnik, nem hagyja, hogy bárki is az útjába álljon…

 

A teljes adásért kattints IDE!

Egyikőtök egy fél éven belül férhez megy!

A feladat adott: ha törik, ha szakad, első a vagyon - legalábbis Béla szerint. A lányok teljesen lefagytak nevelőapjuk tervétől, de vajon "versenybe szállnak" majd a hozományért?

A teljes adásért kattints IDE!

Ez lesz a férjből az idő múlásával?

Angélának sikerült összetörnie Hajnal legromantikusabb álmait? Az biztos, hogy a legidősebb Erdész lánynak teljesen más elképzelései vannak a férfiakról... 

 

A teljes adásért kattints IDE!

Keserű magány vs. szerelmes együttlét

A boldog családi esemény nem várt fordulatott vett. Hajnal keményen megmondta véleményét nővérének, aki magányosan, egy bor társaságában töltötte az estét, míg az újdonsült jegyesek egymás társaságát élvezhették...

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyenek voltak az Oltári csajok forgatásai

Hartai Petra (Erdész Hajnal), Farkas Márk (Jaskó Bálint), Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla), Dér Zsolt (Hegyi János), Michl Juli (Erdész Piros) és Ember Márk (Herczeg Kornél) árultak el kulisszatitkokat egymásról, a stábról és a telenovella forgatásáról.

Izgatottan várják az Oltári csajok szereplői is a végeredményt

Horváth Sisa Anna (az Oltári csajok Erdész Angélája) és Jaskó Bálint (a telenovella Farkas Márkja) mesélt titkokat arról, hogy hogyan készültek az epizódok hétről hétre, és mi az, ami miatt a nézők is izgatottan várják majd a folytatást…

Story Extra 2017-10-19


szerző:
2017.10.19. 15:40
Ismerd meg Erdész Angélát!

Horváth Sisa Anna alakítja a legidősebb Erdész lányt az Oltári csajok című telenovellában. A színésznő mesélt kameránknak saját karakteréről.

Kulissza: Less be az Oltári csajok fotózásába!

Az RTLII-n követheted majd nyomon az Erdész nővérek mindennapjait. A fotózáson már túlvannak a szereplők, és hamarosan a televíziók képernyőjén is feltűnnek...

Erdész Angéla


szerző:
2017.06.26. 15:22
Erdész Angéla

Angéla, a legrámenősebb nővér, a Tükröm-tükröm nevű szépségszalont akarja megkaparintani főnökétől. Angéla gátlástalanul lép át bármin és bárkin, hogy elérje célját, és kerüli a szerelmet. Titkon ő is tudja, hogy végzete végül pont a szerelem lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való