KERESÉS search-close

Erdős Viola

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erdős Viola"

Az extrém testmódosítások rajongói megmutatták átalakított külsejüket

Sárga szemek, akváriumköröm, tájkép a nyelven, és állatocskák az ajak belső felén. Csak néhány extrém dolog mindazok közül, amelyeket a testmódosítás hívei csináltatnak magukon. Fájdalmas, drága, ám egyre népszerűbb beavatkozásokat mutatunk be, amelyekhez tényleg bevállalós alanyok kellenek.
Erdős Violával készült interjúból, ide kattintva még több részletet láthat.

ERDŐS VIOLA: „Ahogy lehetőségem van, folyamatosan tetováltatok”

Erdős Viola, az X-Faktor egykori szereplője mesélt nekünk arról, hol él, mivel foglalkozik, hogyan alakul a zenei karrierje és persze nem mehettünk el szó nélkül extrém külseje mellett sem.

Íme kedvenc sztárhölgyeink tetoválásai!

Mit, hova és miért varratunk magunkra? Tarts velünk, és derítsd ki, hogy Nádai Anikó, Nyári Dia, Kiss Ramóna és Erdős Viola hogyan vélekedik a kérdésről!

Erdős Viola GoodLike-nak mesélt lánykéréséről

Az énekesnőt a napokban hatalmas boldogság érte, most pedig az X-Stage kamerái előtt is mesélt erről a fordulópontról.

Erdős Viola testvére nem rejti véka alá véleményét nővére külsejéről!

A lányt kisöccse lepte meg öltözőjében. Sem a  testvéri szeretet, sem pedig a csipkelődés nem áll tőlük távol, mint ahogy az a családokban lenni szokott...

Alex Violának:

Mialatt az énekesnő az utolsó élő show-jára készült, számos kétely merült fel benne saját magáról. Alex persze - jó mentorhoz híven - próbált erőt adni Violának: saját életéből merített tapasztalataival igyekezett jobb belátásra téríteni a lányt.

Erdős Viola és Bereznay Dani is szavazott a Comet jelöltjeire!

A www.cometlive.hu/szavazas oldalon és az RTL24 applikáción keresztül is tudsz szavazni kedvenceidre! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát az X-Faktor két legutóbbi kiesője!

Így élte meg Erdős Viola és Bereznay Dániel az X-Faktorból való kiesést

Szombaton este ismét két versenyző esett ki az X-Faktorból. Ez alkalommal Radics Gigi mentoráltja, Bereznay Dániel kapta a legkevesebb szavazatot, így neki azonnal távoznia kellett a versenyből. Erdős Viola kieséséről pedig végül a boríték döntött a párbajt követően.

Reggeli 2017-10-30


szerző:
2017.10.30. 07:15
Férjhez megy az X-Faktor kiesője?

Erdős Viola egyáltalán nem csalódott, hiszen minden álma teljesült azzal, hogy a mai élő show-ban állva tapsolták meg a produkcióját, közben érezte az emberek szeretetét. Emellett azt is elárulta, hogy mi vár rá hamarosan...

Bereznay Dániel és Erdős Viola búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor 2017 harmadik élő showjában a nézők és a mentorok döntése alapján, Bereznay Dánielnek és Erdős Violának kellett búcsúznia a tehetségkutatótól.

Erdős Viola minden haragját kiadja magából legújabb produkciójában

Az énekesnő Alexának mesélt arról, hogy miként élte meg a múlt heti párbajt, és állítása szerint, a mai fellépés során minden energiáját és dühét felhasználja majd a jobb teljesítmény érdekében.

Erdős Viola sosem fogja megbánni!

Az X-Faktor extravagáns énekesnője őszintén mesélt tetoválásiról és testmódosításáról. Honnan jött az ötlet? Milyen előítéletek érik őt nap mint nap? Viola ezekről is lerántotta a leplet!

Íme Erdős Viola párbaj produkciója!

Miután Mézes Norbert kapta a legkevesebb szavazatot, azonnal kiesett a versenyből. Az előtte végzett London Kids-nek és Erdős Violának viszont még egy párbajon kellett bizonyítaniuk a mentorok előtt a továbbjutásért.

Peti Erdős Violának: „El volt hazudva ez a dal”

Peti szereti, ha valakinek van mondandója, de hallgatni rossz élmény volt. Alex elismerte, hogy Viola a végén elengedte a dalt, de óriási fejlődést lát a lányban. Gigi szerint ebben a dalban amúgy sem lehetett volna nagyot énekelni. Laci szeretné, ha Viola tudna énekelni, drukkol neki, de…

Erdős Viola: Seven Nation Army (The White Stripes)

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Erdős Viola tetkók nélkül? Alex nem hitt a szemének

Viola összeomlott, amikor kiesett a Radio Mobster. És ha rossz kedve van, egyetlen megoldás van rá: tetováltat. Alex persze azonnal megkérte, hogy mutasson egy képet a régi, tetkó nélküli önmagáról. Volt meglepetés bőven.

Erdős Viola hatásos produkcióval készült

Az extravagáns énekesnő azt tervezi, hogy meglepi ma a nézőket egy az eddigi produkcióitól eltérő dallal. Vajon sikerül neki?

Gigi Erdős Violának: „Köszönd meg a mentorodnak, hogy hitt benned”

Peti nagyon szereti, amije Violának van és a lánynak végre el kell hinnie, hogy Alex nem hiába választotta őt. Laci zavarban volt, nem tudott elmenni a hamis hangok mellett, mégis meghatotta a produkció. Peti szerint ez az a varázs, ami megvan Violában.

Erdős Viola: Ha az életben (Kispál és a Borz)

Az X-Faktor első élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

ByeAlex: „Ejj Viola, a szöveget meg kell tanulni!”

Viola és Alex a próbákon nem tudtak úgy haladni, ahogy szerettek volna: magával ragadta egy negatív hullám a fiatal lányt. Ebből párja zökkentette ki, amikor hazautazott egy kicsit.

Viola:

Erdős Viola az első élő show előtt 99,9%-ig volt biztos magában, és saját bevallása szerint egyáltalán nem izgult. Mi a titka? Minden alkalommal úgy áll a színpadra, mintha az csak egy próba lenne.

Erdős Viola


szerző:
2017.10.14. 19:59
Erdős Viola

Az énekes a válogatón Kat Dahlia dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Butterfly című dallal sikerült megkapnia ByeAlextől az Élő show-t jelentő „igen”-t.

Nem vállalja az élő show-ban való szereplést az X-Faktor egyik versenyzője

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. 

Erdős Viola: Butterfly (Crazy Town)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Erdős Viola produkciója!

Ismerd meg ByeAlex csapatát!


szerző:
2017.10.08. 21:20
Ismerd meg ByeAlex csapatát!

Tóth Bettinával, Serena Rigaccival és Erdős Violával találkozhatsz hamarosan az Élő show-ban.

Meglepő dolgok történtek Violával a Tábor óta

A babonás lány úgy véli, égi jelet kapott a felkészülése alatt. Hogy pontosan miről is van szó, az a videóból kiderül.

Erdős Violának sikerül bizonyítania mentorának?

Alex ezzel a feltétellel adott újabb esélyt a lánynak a Táborban: „Ha csalódok benned, akkor elporollak!” Most eljött az idő, hogy Viola megmutassa, rászolgált mentora bizalmára.


Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

 

Erdős Viola: Stay (Rihanna)


szerző:
2017.10.01. 21:05
Erdős Viola: Stay (Rihanna)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Erdős Viola produkciója!

Erdős Viola volt a legnagyobb csalódás Alex számára

A lány már a válogatók óta az egyik személyes kedvence a mentornak, ám most mégis csalódást okozott neki.

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Tragédia miatt énekel szólóban!

Az X-Faktor válogatóin egyedül bizonyította tehetségét Erdős Viola – karrierjének kezdetén azonban még bandájával lépett fel. A Nil and Viola popduóban barátaival zenélt korábban, a basszusgitáros azonban fiatalon elhunyt cukorbetegsége következtében. A csapat nem folytatta tovább a zenélést nélküle, a feltűnő külsejű Viola pedig szólókarrierbe kezdett. Az X-Faktorban továbbjutott, jó barátját azonban a máig gyászolja.

Erdős Viola: Gangsta (Kat Dahlia)


szerző:
2017.09.16. 21:50
Erdős Viola: Gangsta (Kat Dahlia)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Erdős Viola produkciója!

Erdős Viola szeretné, ha szülei büszkék lennének rá

Az extrém külsejű lány számára családja véleménye a legfontosabb, de biztos, hogy a mentorok szavai is sokat jelentettek a számára…

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Erdős Viola rögtön megtalálta a közös hangot a mentorokkal

Nagyon izgult, és érezte, hogy nem úgy teljesített, ahogy magához képest szokott, de szerencsére a mentorok bizalmat szavaztak neki.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való