KERESÉS search-close

Extra videók

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Extra videók"

Emiatt robbant a bomba! Az eddigi viták óriási üvöltözéshez vezettek!

Moh és Merci kapcsolata pár napja kiemelt téma a Villában, sőt megannyi vita kerekedett a pletykákból. Most megmutatjuk, mi történt eddig, ami a ma esti Összefoglalóban egy hatalmas üvöltözésben csúcsosodott ki.

KÓBOR JÁNOS: „A temetésen még egyszer feltépődik a seb”

Benkő Lászlót, az Omega billentyűsét a Farkasréti temetőben kísérték végső útjára. Kóbor János úgy érezte, most nem tudna megszólalni a szertartáson. Ő szavak helyett egy Benkővel közösen írt dallal szerette volna kifejezni, hogy mennyire hiányzik neki zenésztársa. 

Best of Adél & Bence - Az Álarcos énekes szerelmespárjának legjobb pillanatai egy videóban!

Összegyűjtöttük Istenes Bence és Csobot Adél legviccesebb és legemlékezetesebb pillanatait az Álarcos énekes 2. évadából! Álarcos énekes Finálé december 6-án, vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Istenes Bencéék elárulták: az eddigi legnagyobb meglepetést az Álarcos énekes Fináléja tartogatja!

Istenes Bence és Csobot Adél a Reggeliben olyan dolgot árult el az Álarcos énekes Fináléjával kapcsolatban, ami után garantáltan számolni fogod a hátralévő napokat vasárnapig! Álarcos énekes Finálé december 6-án, vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

MEGDÖBBENTŐ: Hiába szerettek volna magyarországi kórházban forgatni, csak Székelyudvarhelyen kaptak engedélyt

A Magyar Hang című lap forgatócsoportja 700 kilométert utazott azért, hogy megmutassák: milyen egy műszak a koronavírus-járvány idején. Erre ugyanis Magyarországon nem kaptak engedélyt. Hogy milyen nehéz egy intenzíves nővér élete arról Lukács Csaba mesélt az RTL Híradónak!

Forrás: Magyar Hang

EXTRA: A lányok nőnek öltöztetik a fiúkat?

A Villa hölgyei óriási hatalmat kaptak a kezükbe, hiszen ők válogathatták ki, hogyan öltözzenek fel a srácok. Persze, azonnal megszületett a szivatás gondolata... Kíváncsiak vagytok, hogy mutatnak a srácok a női ruhákban? Akkor nézzétek a ma esti Összefoglalót!

EXTRA: VV Virág titokban borozgatott... csak VV Dani meg ne tudja!

Miután Dani elhagyta a színt, Virág még főzögetett egy darabig, hogy tutira kitisztuljon a terep, hogy később gyorsan belekortyolhasson a borocskájába. Csak Robi el ne mondja az „urának”.

EXTRA: A villalakók szellemet idéztek!

Merci vezetésével összeültek a villalakók, hogy együttes erővel megszólítsanak egy lelket a túlvilágon. Vajon sikerrel jártak?

Sánta Laci már most tudja, ki lesz idén a Konyhafőnök VIP nyertese?

Habár „piros szív dobog” a színészben, most mégis a kékek csapatát erősítette. Bódi Sylviék teljesítménye annyira letaglózta a negyvenedik születésnapját ünneplő Lacit, hogy szerinte minden esélyük megvan a győzelemre! 

A séfek héliumos lufival köszöntötték fel Sánta Lacit!

A negyvenedik születésnapját ünneplő egykori Konyhafőnök VIP versenyző nemcsak csodaszép tortákat kapott a csapatoktól, hanem Michelin-csillagos éneket is!

A zsűri bajba került! Vajon lebuknak a versenyzők előtt?

Zé suttogóra fogta a hangját, ugyanis a versenyzők már a csapóajtó mögött várakoznak. Nem is sejtik, milyen félelmetes alapanyaggal kell majd dolgozniuk...

Best of Nyomozók: ezek voltak az Álarcos énekes 2. évadának legviccesebb pillanatai

Elevenítsd fel velünk az Álarcos énekes második évadának legszórakoztatóbb Nyomozó pillanatait! Finálé december 6-án vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

BÓDI SYLVI: „A szörfdeszkámat talicskára cseréltem!”

Bódi Sylvi a koronavírus-járvány miatt költözött Ázsiából Magyarországra. Az egykori playmate a szörfdeszkáját egyelőre talicskára cserélte, ugyanis nemrég sikeresen letette aranykalászos vizsgáját.

GYALOGOSGÁZOLÁS: A sofőr szerint öngyilkosjelölt ugorhatott elé

Betört a szélvédője és a lökhárítója is összeroncsolódott annak az autónak, amelyik hétfőn este, fél hat előtt néhány perccel elütötte a gyalogost a 13-as főúton Csém közelében. A kocsiban öten ültek, Győrből tartottak Komáromba, ahol egy pékségben dolgoznak. A sofőr azt mondta Híradónknak, hogy nem ment gyorsan, maximum 70-nel, mert nagy volt a forgalom. Azt mondta, nem látta, hogy sétált valaki az út szélén.

EXTRA: VV Merci chippendale tánccal lepte meg VV Vivit

Merci szerette volna megmutatni, mit tud, éppen ezért meg is kérte Vivit és Robit, hogy pontozzák a táncát.

EXTRA: VV Dani és VV Virág koncertet adtak a zuhany alatt

A villalakók még a zuhanyzást is feldobják egy kicsit. Énekelj te is Danival és Virággal!

EXTRA: VV Moh elkapta VV Mercit! Sikításoktól volt hangos a Villa!

Miután Merci bepörgött, Moh magához szorította, utána pedig következhetett a bosszú: miközben Moh lefogta, Dani szétcsikizte Merci lábát.

MEGHÖKKENTŐ: Autó hajtott egy családi ház kertjébe

A kocsi egy villanyoszlopnak ütközött, majd a kerítést letarolva egy ház udvarán állt meg. A szeptemberi esetről készült videót kedden hozta nyilvánosságra az ügyészség.

Exkluzív Manuel-vallomás a Fináléról

Manuel minden percet élvezett, amit Babaként tölthetett a maszk mögött! Az X-Faktor felfedezettje azt is elárulta a Fókusz stábjának, hogy melyik dalt énekelte volna az Álarcos Énekes most vasárnapi Fináléjában!

BETEG ÉDESANYA: „Nagyon félünk attól, hogy ez az utolsó karácsonyom a gyerekekkel”

A 35 éves Mariannál néhány hónapja mellrákot diagnosztizáltak, a májában és a csontjaiban is áttétek alakultak ki. Férjével 8 gyermeket nevelnek. A nő állapota egyre rosszabb, már menni is alig bír.

Ha Ön is támogatni szeretné a családot, bankszámlaszámuk a következő:

71800264-16071735

Pető Dominik Dávid
Mohácsi Takarék

vagy

10102440-09975500-01001007

Elixír Egyesület

Budapest Bank

KEGYETLEN: Kíméletlen harcra képezték ki a kutyákat

Tiltott állatviadalon ütöttek rajta a TEK-esek és a rendőrök Nyíregyházán. A kutyák sokat szenvedhettek. Egyikük csont és bőr volt. A nyomozók szerint az állatokat kíméletlen harcra képezték ki. Azért tenyésztették a kutyákat, hogy idővel egymásnak uszítsák azokat. A nyíregyházi férfi házában futópadokat és teljesítményfokozókat is találtak. A TEK érkezése előtt nem sokkal temették el a kora reggeli viadal első áldozatát, az egyik gyanúsított ezt is megmutatta a rendőröknek.

Ezekre a dalokra vonultak be az Álarcos énekesek!

Megtetszett egy-egy Álarcos bevonuló zenéje, de nem tudod, hogy ki lehet az előadó, és mi a dal címe? Kattints ide a dallistáért!

DÉS: „Sötét és aljas támadás a humanizmus ellen”

Már több mint 17 ezren írták alá azt az online petíciót, amelyben Demeter Szilárd lemondását követelik. Az aláírók között van Dés László zeneszerző is. Szerinte ezek a borzalmas mondatok egy kocsmában sem hangozhattak volna el, de a magyar irodalom legjelentősebb intézményének vezetőjének szájából különösen nem. Szerinte Demeter Szilárd Magyarországra és az egész európai kultúrára hozott szégyent.

KIÉGETT PANELLAKÁS: Meggyújtott gyertya okozta a tüzet

A kispesti kilencedik emeleti lakás vasárnap este gyulladt ki, teljesen kiégett. A lángok átterjedtek két másik lakásra is az emeleten. Információnk szerint egy idős férfi gyújtott gyertyát nemrég elvesztett felesége emlékére, ez okozhatta a tüzet.

EXTRA: A villalakók a fájdalmat  is elviselik a győzelemért!

A kitartás lesz a villalakók legfőbb fegyvere ma este, hiszen ebben a játékban csak az nyerhet, aki a legtovább bírja. Részletek a ma esti Összefoglalóban!

EXTRA: VV Gináék könnyek között üzentek kiesett barátjuknak, Digónak

Gina, Amanda és Merci érzéseiket egy rövid és érzelmes üzenetbe öntötték, hogy legalább így "beszélhessenek" még egyszer Digóval.

EXTRA: VV Virág exe beköltözött a Villába?

Virág nagyon furcsát álmodott, ami fel is kavarta az érzéseit. Gábornak mesélte el, hogy mekkora felfordulás volt a fejében az éjjel.

Kimaradt jelenet: Ezért lett a Baba a leleplezett!

Gondoltátok volna, hogy a Röfi neve is felmerült? A Baba leleplezését ide kattintva nézhetitek meg. Álarcos énekes finálé dec. 6-án, vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet:

Feke Pali vendégnyomozóként segítette a többiek munkáját, ám a műsor elején nem várt felelősséget kapott a többiektől...  Álarcos énekes finálé dec. 6-án, vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! Így öregedett 40 évet 3 perc alatt Balsai Móni!

A színésznő férje szerint 82 évesen már alig volt felismerhető. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

EXKLUZÍV! Nézd meg Ujj Mészáros Károly 40 évnyi öregedését 3 percben!

A rendező nagyon elégedett volt saját 72, majd 92 éves külsejével. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

EXKLUZÍV! Van, amitől Balsai Móni jobban fél, mint az öregedéstől

A színésznő és rendező férje könnyedén suhant át az öregítés állomásain, a kulisszák mögött beszélgettünk velük arról, hogyan élték meg ezeket a pillanatokat. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

HAVAZÁS: Van, ahová már megérkezett a tél

Ez az idei tél első nagyobb havazása. A Zemplénben festői téli táj lett a környező erdőkből. Egy másik nézőnk Kishutánál túrázott, ott érte a hóesés. Videók forrása: ViharVonal Viharvadász Csapat, Barakonyi Levente, nézői felvételek.

CUKISÁG: Keddig lehet szavazni a kis vombat nevére

Óvatos léptekkel fedezi fel a világot, még nem merészkedik messze anyukájától a budapeti állatkert legújabb vombatkölyke. Az új jövevény tavasszal látta meg a napvilágot a Budapesti Állatkertben, de ahogy az az erszényesekre jellemző, még hónapokon keresztül anyja erszényébe bújva fejlődött és csak ősszel bújt ki végleg. Mivel az állatkertnek közben a járvány miatt be kellett zárnia, a látogatók most a honlapra feltöltött videókon keresztül figyelhetik a cseperedő vombatkölyköt.

KEPES ANDRÁS: „Minden kultúrember érzéseit sérti”

Soros György gázkamrájának nevezte Európát egy szombaton megjelent írásában Demeter Szilárd miniszteri biztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója. Az origon megjelent cikke óriási felháborodást váltott ki. Tiltakoznak ellenzéki politikusok és az irodalmi élet szereplő is. Kepes András szerint Demeter Szilárd nemcsak a holokauszt áldozatainak emlékét sértette meg, hanem minden kultúrember érzéseit.

EXTRA: VV Dani a zuhany alatt

A két fiatal jó ideje kerülgeti egymást, ezúttal VV Dani mondott "szépeket" VV Virágnak!

EXTRA: Ilyen ValóVilágos tetkót szeretne VV Renátó!

VV Renátó és VV Moh nemcsak a tetkókról, hanem arról is beszélgettek, milyen jó a jubileumi ValóVilágban szerepelni!

EXTRA: VV Renátó után VV Moh vette kezelésbe VV Frut!

Emlékeztek még arra, amikor VV Renátó tanítgatta VV Frut? Ezúttal VV Moh lett a leányzó mestere!

Tudj meg többet a Baba életkoráról!

A Nyomozók próbálták megfejteni, hogy hány éves lehet a Baba, ha még nincs jogosítványa. Íme egy kis segítség! Álarcos énekes Elődöntő ma este 19 órakor az RTL Klubon!

Exkluzív: Csobot Adél ötven árnyalata

A vendégnyomozó hamar betalált! Feke Pál és Csobot Adél viselkedésére a mindig bőszavú Istenes Bence nehezen talál szavakat… Ebből mi sül ki? Este Elődöntő, ahol a Fináléba jutás a tét!

EXTRA: VV Digo mindenáron harcolni fog szerelméért!

A VV10pbBB első Párbajának vesztese alig várja, hogy személyesen is bocsánatot kérhessen barátnőjétől, Lucától. Mélységesen megbánta a Ginával történteket, és nagyon reméli, hogy szerelme megbocsát majd neki…

EXKLUZÍV! Balsai Móni férje, Ujj Mészáros Károly nem akart színésznőkkel kezdeni

A kulisszák mögött Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly a szerelmük születéséről mesélt, a kisfiukról és arról is, miért nem házasodtak össze 17 évig. Életünk története vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Betekintés a Janka Tanya autista fiataljainak mindennapjaiba

A Hosszú út című dokumentumfilm a tótvázsonyi segítő közösségben élő sérült fiatalok mindennapjairól készült, a társadalmi beilleszkedés bátorító példájáról szól. Az esélyegyenlőség iránt elkötelezett SPAR a tótvázsonyi Janka Tanyával 2017 óta működik együtt. A nonprofit szervezet célja olyan napközbeni foglalkozás megvalósítása, amely lehetővé teszi a folyamatos fejlődést, a sikerélmények megélését és hozzájárul ahhoz, hogy autista embertársaink a társadalom életének alkotó részesei legyenek. A félórás film a tótvázsonyi fiatalok mindennapjaiba nyújt betekintést.

EXTRA: VV Gina kiveri a balhét VV Bálint miatt!

VV Bálint annyira durván bekérdezett VV Digónak, hogy még VV Gina is felkapta a vizet! Részletek a szombat esti ValóVilág Párbajon, 21 órától az RTLII-n!

EXTRA: VV Bálint durván bekérdez VV Digónak a Párbaj előtt!

Vajon milyen következményei lesznek mindennek? Részletek a szombat esti ValóVilág Párbajon, 21 órától az RTLII-n!

EXTRA: Mindenki Párbaj-lázban ég, megy a pózolás ezerrel!

Nemcsak VV Bálintról és VV Digóról készült közös kép, hanem mindkettejük csapatáról is. Ti melyik oldalt választjátok? ValóVilág Párbaj szombaton este 21 órától az RTLII-n!

EXTRA: A párbajozóknak őszinte válaszokat kellett adniuk egymásnak!

VV Bálint és VV Digo szombat este összemérik erejüket, de előtte még egy őszinte kérdezz-felelek játékot játszottak. 

 

 

Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Hívja a NANE - Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület - segélyvonalát: +36 80 505 101

Ehhez van még tehetsége a Banánnak az éneklésen kívül!

A Banán elárulta, hogy az éneklésen kívül mihez ért még! Álarcos énekes Elődöntő vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Így ismerte meg Istenes Bencét és Gáspár Lacit a Röfi!

Kiderült, hogy minek köszönheti a Röfi, hogy ismeri Gáspár Lacit és Istenes Bencét! Álarcos énekes Elődöntő vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Exkluzív: Feke Pali lesz az új Hargitai Bea?

Hasonló alapossággal készül a vendégnyomozó, mint ahogy Hargitai Bea tette. Lesz sikeres találata? Ki van a maszk mögött? Vasárnap 19 órakor Álarcos énekes Elődöntő, a tét a Fináléba jutás!

ÉRZELMI HULLÁMVASÚT: így élte meg Sárközi Ákos csapata az elődöntő hetét

Nagy Alexandra és Hódi Pamela hihetetlen büszke eddig nyújtott teljesítményére, Horváth Sisa Anna és Bódi Sylvi pedig úgy jellemezte az elődöntő hetét, mint egy érzelmi hullámvasutat, ami tele volt kihívásokkal. Sárközi Ákos versenyzői elárulták azt is, hogy mi volt számukra a legemlékezetesebb alapanyag, amivel a verseny során dolgoztak.

Extra: Hallgasd meg VV Bálint csapatának teljes rapjét!

Mit szóltok VV Bálinték rapjéhez? Ha kíváncsiak vagytok VV Digóék válaszára, kattintsatok ide!

Extra: Hallgasd meg VV Digo csapatának teljes rapjét!

Mit szóltok VV Digóék rapjéhez? Ha kíváncsiak vagytok VV Bálinték válaszára, kattintsatok ide!

Napvilágot látott, hogy a Zebra milyen produkcióval készül az Elődöntőre!

A Zebra a legutóbbi adásban a Y.M.C.A.-t adta elő, és most az is kiderült, hogy mivel készül az Álarcos énekes Elődöntőjére! Vasárnap 19 órakor kapcsolj az RTL Klubra!

SMA-S ZSOMBI ÉDESANYJA: Először nem hitte el, hogy valóban a híres focista szeretne segíteni

Amikor először megkaptuk az e-mail-t, nem akartam elhinni! -mesélte az RTL Híradónak Zsombor édesanyja. Az SMA-s kisfiúnak 25 millió forintot adományozott Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa. A gerincvelő izomsorvadásban szenvedő Zsombi történetére kapus felesége talált rá, akit azért is meghatott ez a történet, mert Németországban már ingyenesen elérhető ez a kezelés. A kisfiú kezelése 730 millió forintba kerül, a mostani adománnyal együtt eddig 256 millió forint gyűlt össze.

HA Ön is szeretne segíteni, itt megteheti:

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány
Számlaszám:
11734152-21916838
IBAN:
HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód:
OTPVHUHB 

FELHÁBORÍTÓ: Láza volt a krónikus betegnek, mégse rendelték el a tesztet!

Egy 45 éves férfi múlt hét csütörtökön jelezte a háziorvosának, hogy nincs jól. Néhány nappal később 40 fokos láza lett a cukorbetegséggel és magasvérnyomással küzdő férfinek, a háziorvos még ekkor sem rendelte a koronavírus-tesztet. Azóta a férfi elájult, majd a hatvani kórházba vitték, ahol pozitív lett a teszt eredménye. Hegedűs László nyilatkozott az RTL Híradónak, aki szerint sógorának mindkét tüdeje összeomlott.

Exkluzív: Az Apatigris a pincébe csalogatja lánya jóval idősebb pasiját!

Vajon hogyan alakul Artúr és Péter sztorija a pincében? Van mitől tartania a szomszédnak?

Apatigris szombat este 20 órától az RTL Klubon!

EXTRA: VV Gáborban egy költő veszett el?

Emlékeztek még VV Gábor beköltöző show-s versére? Most itt a teljes változat! És ha ez nem lenne elég, kedvenc rímfaragónk még dalra is fakad!

EXTRA: VV Renátó és VV Virág csúnyán egymásnak esnek!

Vajon mi robbantja ki a vitát VV Renátó és VV Virág között? Kiderül a mai esti Összefoglalóban 22 órától az RTLII-n!

EXTRA: Fény derült VV Merci rejtett tehetségére!

Ki gondolta volna a szőke leányzóról, hogy nemcsak az asztalos munkához ért, hanem a szkanderhez is?!

EXTRA: VV Gina és VV Digo új szintre emelik kapcsolatukat?

Vajon mi történik a paplan alatt, aminek ennyire örülnek a villalakók? Kiderül a mai esti Összefoglalóban 22 órától az RTLII-n!

EXTRA: Elszabadult az erotika a Villában

VV Gina nem fogta vissza magát és megmutatta milyen az, ha bedobja a legszexibb énjét.

EXTRA: Szexi csípőmozgásból sosem elég!

A lányok rögtönzött kis produkciójában csípőtekerésből nem volt hiány. Lesd meg milyen az, amikor VV Mercinél „pörög a bulkesz”!

NÉMETH ZSÓFI: „Az a jó a lóban, hogy nem ember”

Nagyot fordult a világ a Love Island győztes párosának tagjaival. Viharos kapcsolatuk év elején ért véget, Zsófi azóta inkább csak önmagára fókuszál.

NYILASI TIBOR: Maradona futball szeretete mindenkit magával ragadott

Az argentin válogatottban 1977-ben mutatkozott be Maradona, épp Magyarország ellen. Akkor még csak 16 éves volt. Nyilasi Tibor korábbi válogatott labdarúgó kétszer is játszhatott ellene. Ott volt a pályán 1982-ben, sőt, ő egy évvel korábban is láthatta testközelből Diegot. Valósággal rajongott érte. Szerinte egy született zseni volt, aki olyan dolgokat tudott, amiket más talán azóta sem.

SZÁGULDÁS: ez volt minden idők leggyorsabb motorosüldözése Angliában!

Simán lerázta motorjával az őt üldöző rendőröket egy Londonban élő román fiatal. Helyenként csaknem 300 kilométer per órás sebességgel is száguldott, csak egy rendőrségi helikopter tudta felvenni vele a versenyt. Végül elfogyott az üzemanyaga, így tudták elkapni.

EXTRA: VV Gábor elárulta, hányszor szexel egy héten

VV Gábor kiteregette legféltettebb hálószoba titkát és elmesélte, hogy milyen gyakorisággal bújik ágyba kedvesével.

EXTRA: Így készíts nokedlit Villa módra!

A videóból nem csak a nokedli készítés buktatóit ismerhetjük meg, hanem szókincsünket is bővíthetjük egy új gasztronómia kifejezéssel, ami nem mást, mint a „Dikk a nagy leve”.

FODOR ZSÓKA: „Nagyon félek a vírustól!”

Fodor Zsóka nagyon fél a vírustól, de nem hajlandó úgy élni, mint akitől mindent elvett a Covid-19. A Barátok közt Magdi anyusa azt is elárulta stábunknak, hogy miért nem örült annak, amikor kitörő örömmel fogadta a közönség, hogy már 78 éves. Fodor Zsóka sorozatfüggőségéről is beszélt például kevesen gondolnák róla, hogy már látta a Barátok közt összes részét.

 PELLER-LÁNYOK: ”Még jó, hogy van 40 évünk, hogy ehhez hozzászokjunk!”

Olyan érzés, mintha igaz lenne! – erről számoltak be a Peller-lányok, amikor az Életünk története legutóbbi részében Annát 80 évesre, Mariannt pedig 77 évesre öregítették a maszkmesterek. Az is kiderült, hogy Mariann annyira készül az öregedésre, ha lát magának egy olyan ruhát, amit idősebb korában is hordana, akkor azt megveszi. Vajon mit szól ehhez Lakatos Márk?

ÖRÖKBEFOGADHATÓ MACSKÁK: Ha hiányozna egy kis dorombolás

Egyre többen visznek haza cicát az állatmenhelyekről. A Pécs melletti Misináról az utóbbi másfél hétben hét macskát is elvittek, valószínűleg azért, mert az emberek többet vannak otthon, és egy macskára nem kell annyira odafigyelni mint egy kutyára.  

ANGYALOK A BELVÁROSBAN: Tehetséges, de hátrányos helyzetű szakközépiskolásoknak gyűjtenek

Az Angyalok a belvárosban nevű akció végén 12 diák kap személyre szabott, hasznos ajándékot – olyant, amit családjuk nem engedhetnének meg maguknak. A győri belvárosi üzletekben összegyűlt adományokat az üzletek és az akciót támogató cégek kiegészítik.

EXTRA: VV Merci hirtelen VV Moh karjai közt találta magát

Egy kis gyúrás a Villa udvarán és VV Mercit már ott is van VV Moh izmos karjai közt.

EXTRA: Így szexizik VV Robi

Le sem tagadhatná VV Robi, hogy foglalkozása chippendale táncos. Most éppen TikTokra készített egy szexi kis videót, ami már fent is van a @valovilagrtl nevű hivatlos TikTok oldalon.

EXTRA: VV Merci ölelkezve bújt össze VV Mohval

Láthatóan jól érzik magukat egymás közelében a fiatalok. Talán több lesz ebből, mint barátság?

EXTRA: Megrázó vallomás a ma esti összefoglalóban

VV Vivi megrázó vallomása a ma esti összefoglalóban 22 órától az RTLII-n.

Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Hívja a NANE - Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület - segélyvonalát: +36 80 505 101

AZONNAL BEZÁRATTÁK: Penészes falak, koszos gépek, bogarak a lisztben

Penészes falak, koszos gépek, bogarak a lisztben. Ilyen körülményeket találtak az élelmiszer ellenőrök egy Csongrád megyei sütőüzemben. Az ellenőrök végül 600 kilónyi alapanyagot és félkész terméket vontak ki a forgalomból és elrendelték a megsemmisítésüket. Ezeknek az egyik része lejárt, a többiről pedig nem lehetett megállapítani, hogy honnan származik. A cégnek saját boltja volt, és legalább 70-80 helyre szállították termékeiket, közintézményekbe is. Az üzemet azonnal bezáratták. Milliós bírságra számíthatnak.

VV AURELIO: „Nem sok különbség van a karantén és a valóság show között”

A VV6 győztese, Caversaccio Aurelio a járványhelyzet miatt szinte teljesen bezárkózott bajai lakásába, és az interneten közvetíti az életét. És persze közben nézi a VV 10-et.

EXTRA: Nem hiszed el, mit műveltek a fürdőszobában a villalakók!

Úgy tűnik, a srácoknak nem kell a szomszédba menniük egy kis csibészségért.

EXTRA: VV Renátó végre megmozgatta VV Frut

VV Renátó keményen megizzasztotta VV Frut, bár a fiú nem biztos, hogy így képzelte az első közös testmozgást.

MEGMENTETTÉK A KISFIÚT - Azt kiabálta, hogy nem szeretne meghalni!

Bosszúból gyújthatta fel a garázst egy lakó - ez okozhatta a hétfő hajnali halálos lakástüzet Rákospalotán. Egy idős házaspár meghalt, 12 éves unokájuk a tetőre menekült a lángok elől, őt a rendőrök mentették meg.

EXTRA: Brutál szexi táncot lejtettek a lányok

A csajok kivetkőztek magukból és megmutatták a fiúknak gyönyörű idomaikat. A srácok szemmel láthatóan élvezték a show minden pillanatát. Részletek a mai esti összefoglalóban 22 órától az RTLII-n.

Kimaradt jelenet: A Zebra kimaxolta a cukiságfaktort!

A Zebra a produkciója után egy irtó cuki dolgot tett: az egyik legkisebb rajongójának adta a mikrofonját! Íme a megható pillanat bővített kiadása, amit nem láthattál az adásban!

Istenes Bence titokban chatelni szokott a Röfivel?

A Röfi megdöbbentő dolgot állított a legutóbbi nyomvideójában: Csobot Adél teljesen kiakadt Bencére, aki állítólag szívecskés emojit szokott küldözgetni a Röfinek!

Ákos a kulisszák mögött tanította tálalni a csapatát

A séfek sosem hagyják abba a tanítást! Ákos egy burgonya segítségével mutatta meg a versenyzőinek, milyen lehetőségeik vannak tálalás közben.

CSŐSZ BOGLÁRKA: „Nem voltam plasztikai sebésznél!”

Csősz Bogit sokan azzal vádolták meg, hogy plasztikáztatott, pedig csak felszedett egy kis zsírt a mellére, ami az életmódjának köszönhető. Az egykori modellt arról is kérdeztük, hogy hogyan érdemes testtudatosan élni és a plasztikázásról is elmondta a véleményét!

CSŐSZ BOGLÁRKA: „Már 19 évesen megvolt az első cégem!”

Csősz Boglárka, volt színésznő, modell és most hét nyelven beszélő üzletasszony. Bogi azt is elárulta stábunknak, hogy hogyan élnek férjével és miért alapított csupán 19 évesen céget!

Kimaradt jelenet: „Ne énekversenyt csináljunk, hanem rejtőzködőversenyt!”

Kiderült, hogy miért az Egér lett a leleplezett! Az adásból kimaradt jelenetben elmondják a Nyomozók, hogy mi alapján választották ki, hogy ki fedje fel magát!

Ezt látnod kell! Visszatért az Alien az 1. évadból!

A Baba produkciójában egy rég nem látott álarcos is feltűnt! Vajon hogyan történhetett, hogy Hargitai Bea egyszerre volt jelen a színpadon és a nyomozópultban?

Álarc mögött: Izgalmas kulisszatitkot árult el Feke Pál!

A legutóbbi leleplezett, az Egér maszk alatt rejtőző Feke Pál rengeteg érdekességet elárult az Álarc mögöttben! A teljes beszélgetésért irány az RTL Most!

KIHŰLHETETT VOLNA: Legalább 8 órán át feküdt magatehetetlenül az árokban az idős nő

Hallássérült nő posztja mentette meg egy idős asszony életét Piliscsabán. Épp a telefonjával videózott a vonaton, amikor egy árokban fekvő asszonyt is rögzített. A felvételt közzétette a Facebook-on, bejegyzése nyomán a polgárőrök megtalálták a nőt. Simon Gyula azt mondja: az idős nő reszketett a hidegtől, amikor rátalált. Körülötte ott hevert az árokban a botja, a húzható bevásárlókocsija, és egy csomag papírtörlő.

Meghalt egy idős házaspár, amikor kigyulladt a házuk, unokájuk a tetőre menekült a lángok elől

„Meg fogok halni, mentsenek ki!” – ezt kiabálta a 12 éves fiú, aki túlélte a hétfő hajnali rákospalotai lakástüzet. A háztetőn ülve várta a segítséget, miközben a több méteres lángok beborították az épületet. A gyerek nagyszüleit a tűzoltók találták meg. Mindketten belehaltak sérüléseikbe. A rendőrség emberölés miatt nyomoz. Egy 51 éves férfit fogtak el, a gyanú szerint ő gyújtotta a családra a házat.

EXTRA: Elképesztő mutatvány a Villában

Micsoda technika! VV Gábor és VV Robi is teljesítette a pár éve még szenzációnak számító, de mára már ódivatú vizes palack challenge lebutított verzióját.

EXTRA: VV Merci kiáltására mindenki fejvesztve menekült a Villában

Elég ennyit kiáltani, hogy "The floor is lava" és mindenki azonnal menekülőre fogja. Aki nem ismerné a népszerű kihívást, annak furcsának tűnhet a villalakók reakciója, de pánikra semmi ok, ők nagyon is élvezik. 

EXTRA: Keményen bekérdeztek VV Robinak - „A fiúkhoz vonzódsz, vagy a lányokhoz?

A szaunában ülve kőkemény kérdést szegezett VV Dani újonnan érkezett villatársának. Hogy mi volt a válasza VV Robinak, a ma esti összefoglalóból kiderül. ValóVilág10 Powered by Big Brother ma este 22 órakor az RTLII-n! 

TŰZ: Szándékosan gyújthatta a családra a házat

A rendőrséghez hétfőn hajnali 3 órakor érkezett bejelentés, hogy Budapest XV. kerületében, a Pázmány Péter utcában kigyulladt egy épület. A járőrök egy 12 éves gyereket mentettek meg, aki a tetőről kiabált segítségért. Az égő épületből néhány perccel később tűzoltók eszméletlen állapotban egy nőt és egy férfit hoztak ki; a kisfiú nagyapja a helyszínen, a nagyanyja a kórházban vesztette életét. A tűzeset kapcsán felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a rendőrök több emberölés bűntett miatt nyomoznak.  

Újra visszaállítják az idősek vásárlási idősávját

Orbán Viktor miniszerelnök hétfő délben jelentette be, hogy újra visszaállítják az idősek vásárlási idősávját.

Sárközi Ákos: „Végre elkezdődött az én hetem”

A séf szeretné megtanítani a versenyzőinek, hogyan kell tökéletesen filézni, ehhez viszont halak kellenek... Ákos persze erre is felkészült.

EXKLUZÍV! A Peller-nővérek szüleinek kivételes élményben volt része az Életünk történetében

Anna és Mariann nem számítottak erre a meglepetésre, de olyan pillanatokat élhettek át, amire a valóságban kevés esély van. A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

EXKLUZÍV! Folytatódott a sírás a kulisszák mögött is a Peller-lányok öregítése után

Anna nem tudta megfékezni a könnyeit akkor sem, amikor már a második öregítésre kellett készülniük. A teljes adást láthatod az RTL Moston!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való