KERESÉS search-close

Fésűs Nelly

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fésűs Nelly"

Nem kímélik a kommentelők Fésűs Nelly lányát, Csengét

Horváth Csengét, Fésűs Nelly lányát több tévéműsorban is láthatták már a nézők, többek közt szerepelt a Széf című vetélkedőben és édesanyja mellett a színpadon is láthatták már őt. A 17 éves Csengét az elmúlt hetekben többször is megvádolták a legfrissebb fotói miatt azzal, hogy biztosan plasztikai műtétje volt vagy legalábbis a szája fel van töltve.

FÉSŰS NELLY & HORVÁTH CSENGE: Nem esik messze az alma a fájától

Csenge rengeteg üzenetet kap a követőitől, a kommentelők pedig kicsit sem kímélik. Azt mondja, amióta olvasni tud, mindent elolvas magáról és a családjáról, ezért tökéletesen megtanulta kezelni a rosszakarókat. Az a mondás pedig, hogy az alma nem esik messze a fájától Csenge és Nelly esetében igazán megállja a helyét.

Fésűs Nellynek a házasságába kerülne, ha plasztikáztatna

Fésűs Nelly örök fiatal, gyönyörű nő, és 17 éves lánya is örökölte a génjeit. Horváth Csengének nem csak az énekhangja, de a megjelenése is csodálatos – egy ideje modellkedik. Ám a követői sokszor felhozzák a témát, miszerint biztosan plasztikáztatott. Most pedig megtudhatjuk az igazságot. 

Bárki találhat egy elrejtett virágcsokrot

Vasárnap, aki nyitott szemmel jár, az országban bárhol találhat egy elrejtett virágcsokrot. Idén hatodik alkalommal csatlakozik Magyarország is a virággal egy mosolyért programhoz. Virágkötők, virágboltok, kertészetek csokrot ezreit állítják össze és rejtik el parkokban, utcákban, hogy bárki hazavihesse, sőt most hazai sztárok részt vesznek az akcióban.

Fésűs Nellyéknek várakozáson felül telt a karantén

Fésűs Nelly már igencsak várja, hogy kinyissanak a színházak és végre színpadra állhasson!

Örökifjú dívák, akik most nem fértek be a TOP 10-be

Az örök fiatalság titkát mindannyian birtokolják, és a mai napig népszerűek a közönség körében, legyen az a néző 20, 40 vagy 60 éves. Talán éppen ez a titkuk: a színpadon egészen egyszerűen megszűnik a koruk.

Fésűs Nelly a karantén alatt költözött új házba

Fésűs Nelly a kedvünkért megszakította az otthoni karantént és birtokba veszi a Reggeli konyháját. Sőt, abba is beavat, hogy milyen költözni karantén idején.

Romantikus pillanatokról mesélt Fésűs Nelly és Vajtó Lajos

Tavaly ezen a napon mutattuk be: atrocitás és válás nélkül végződött Fésűs Nelly és Vajtó Lajos nászútja. Nelly szerint ez a közös nyaralás csak megerősítette kapcsolatukat, hiszen az öt nap alatt egyszer sem veszekedtek. Pedig az újdonsült házaspár óriási nehézségekkel indult neki a kalandnak. Legalábbis Lajos részéről. Az esküvő után bizonytalanná vált, hogy egyáltalán lesz-e idejük a pihenésre. Végül csak öt napot tudtak Izraelben tölteni. De évek óta először utaztak kettesben. Ez pedig vízválasztó volt.

Így telnek Fésűs Nelly és Vajtó Lajos karantén-napjai

A Nyerő Párosban már beleshettünk Fésűs Nelly és Vajtó Lajos mindennapjaikba, ezúttal viszont az önkéntes házi karanténjukból jelentkeznek. Ők már két hete visszavonultak és csak a legszükségesebb esetben hagyják el a házat. De mivel töltik mindennapjaikat és hogyan kezelik a konfliktusokat?

Kit rejt az álarc: néhány sztár igazi megszállottja lett az Álarcos énekesnek!

Két hete új lázban ég Magyarország - és így aztán a magyar celebvilág is. Mindenkit az izgat, kiket rejthetnek az Álarcos énekes különleges maszkjai. A Robot előadása közben Vajtó Lajosnak folyton csörgött a telefonja: rengeteg üzenete érkezett, közelebbi ismerősei pedig fel is hívták, hogy megtudják: ő táncikál-e a maszkban. És bizony ez a mozgás a nyomozókban és a műsorvezetőben, Istenes Bencében is felkeltette a gyanút.

Már 18 éve együtt a Dívák


szerző:
2019.12.19. 19:05
Már 18 éve együtt a Dívák

Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit az ötödik X környékén sem félnek megmutatni dögös idomaikat. Az apropó pedig, hogy 18 éve járják az országot a Dívák címet viselő revü-műsorukkal. Ezért egy szexi fotózással koronázták meg a nagykorúvá válást.

A Nyerő Páros után látogattuk meg a Fésűs-Vajtó házaspárt, kiderül szerintük ki az erősebb a kapcsolatukban!

Fésűs Nelli és Vajtó Lajos kettőse soha nem tűnt hétköznapinak, de a Nyerő Páros óta ez az érzés csak fokozódott. Remélni sem merték, hogy a fináléig eljuthatnak majd a műsorban, egyszerűen csak játszani akartak. Most pedig annyi levelet kapnak, hogy alig győznek válaszolni. A gyönyörű színésznő és a kemény üzletember kapcsolatáról megoszlanak a vélemények. Most kiderül,  Lajos miért ilyen és hogy szerintük ki az erősebb kapcsolatukban.

Fésűs Nellynek már nincsenek illúziói a monogámiáról

A Reggeli női sztárvendégei lánykérésről, örökbefogadásról és a monogámiával kapcsolatos felfogásukról beszélgettek a műsorvezetőkkel egy kávé mellett.

Fésűs Nelly azóta érzi igazán nőnek magát, mióta Lajossal van

A Nyerő Párosban látottak alapján sokan azt mondták Nellynek, hogy alárendelt szerepe van ebben a kapcsolatban és teljesen elveszett Vajtó mellett. Ő azonban teljesen másképp érzi magát ebben a kapcsolatban.

Ki, hogyan értékelte a Nyerő Páros végeredményét?

A heteken át tartó páros vetélkedő rengeteg mókás, vagy épp tanulságos pillanatot okozott a nézőknek. A győzelem Bencéé és Adélé, de az biztos, hogy a többiek, bár most trófea nélkül, de szintén nyerő párosként távoztak.

Sebestyén Balázs egy utolsó kihívás elé állította a finalistákat!

Míg Istenes Bence és Vajtó Lajos a jégtömbökkel vívott küzdelmet, Fésűs Nellynek és Csobot Adélnak a műsorvezető által feltett kérdésekre kellett helyesen válaszolniuk.

Fésűs Nellyék vs. Fluor Tomiék: így dőlt el, hogy melyik pár a harmadik helyezett!

Bence és Adél a VIP páholyból nézték végig Nellyék és Tomiék nagy összecsapását. Egy összetett kirakós játék során dőlt el, hogy melyik pár kerül a Fináléba Bencéék mellé.

Elképesztő teljesítmény: így került Bence és Adél egyenes ágon a Fináléba!

A párok kitartását próbára tevő játék során dőlt el, hogy Fésűs Nellyék vagy Istenes Bencéék kerülnek biztosan a Fináléba!

Ki lesz a Nyerő Páros befutója?

Két kétgyerekes anyuka fogát összeszorítva küzdött csütörtök este azért, hogy elsőként jusson a végjátékba. A Nyerő Párosban Fésűs Nelly és férje illetve Csobot Adél és szerelme volt még talpon a műsor végén. A Drága Örökösök után kiderül ki bírta tovább és az is, hogy a gyengébben teljesítő, de mindig nevető Fluor Tomiék nevetnek -e majd a legvégén?

Óriási a tét! Ez a játék dönt arról, hogy melyik pár kerül biztosan a Fináléba!

Amelyik pár a legtovább bírja tartani a súlyzót, biztosan a Fináléba jut!

Összesítés: ez a pár gyűjtötte a legtöbb pontot a küldetés során!

A legjobb három pár minden állomáson pontokat gyűjtött. A legtöbb pontot gyűjtő páros nem más, mint...

A párok ledolgozták a tankolás árát a benzinkúton!

Nellyék, Tomiék és Bencéék pénz híján hot dog készítéssel egyenlítették ki a számlát a benzinkúton. Egy perc alatt kellett minél többet elkészíteniük!

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos - Macskaduett

Mi mást énekelhetett volna Vadmacska úr és a felesége a karaoke előadáson, mint a Macskaduettet?

„A csajom haját eszed, tejet meg nem adsz?” - Meggyűlt a párok baja a a kecskefejéssel!

Első állomásként a párok egy törökbálinti tanyára érkeztek, ahol kecsketejjel kellett megtölteniük egy poharat.

Kulcs a szénakazalban: nem fogod elhinni, hogy melyik pár találta meg a leggyorsabban!

A párok első feladata az volt, hogy megtalálják a szénakazalba rejtett slusszkulcsot.

Egy akciófilmbe csöppent a legjobb három pár!

Kommandósok lepték el a Nyerő Páros villát! A pároknak tíz perc alatt kellett elkészülniük, mert egy titkos küldetés várt rájuk!

Lepisilték a kecskék Fésűs Nelly lábát?

Lajos előre megmondta, hogy nem ebben a cipőben kellett volna elindulnia Nellynek!

„Ne fárassz!” - Nelly és Lajos összekapott!

Bár Nelly volt a legjobb a csajok játékában, Lajos nem örült neki, hogy felesége 50 ezer forintos tétet tett rá a második játékban.

A lányok az utolsó erejükig küzdöttek Kabát megmentéséért!

Elképesztő teljesítményt nyújtottak a lányok, akik katonai ruhában igyekeztek a terroristavezér által túszul ejtett Kabát Peti kiszabadítására.

Amit még nem láthattál: így reagált Lajos az átverésére!

Fésűs Nelly férjét megtréfálták a fiúk. A vicces átverés után Lajos Nellyt faggatta, hogy tudott-e Bence és Tomi tervéről.

TOP 3: koccintással ünnepelt a legjobb három pár!

Kialakult a 2019-es Nyerő Páros TOP 3-as mezőnye! Így ünnepelt Tomi, Mesi, Bence, Adél, Nelly és Lajos!

Taktika vagy ízvilág? Ez alapján értékelték a fiúk a lányok főztjét!

A lányok mindent bevetettek, hogy lenyűgözzék főztjükkel a srácokat. Így pontozták őket a fiúk!

A Konyhafőnök VIP a Nyerő Párosban: a lányok megcsillogtatták főzőtudásukat!

Amíg a lányok a konyhában tüsténkedtek, a fiúk mindent elkövettek, hogy kizökkentsék őket!

Nelly: „Ákosék megint felálltak és otthagytak minket!”

A négy játékban maradt pár közösen reggelizett, Sárközi Ákos és Évi azonban egy idő után inkább félrevonult. Így reagáltak a többiek!

Sárközi Ákosék megmutatták egy új oldalukat!

A villában maradt párokat teljesen meglepte Ákos és Évi humoros kortesbeszéde.

Lajos: „Ilyen még egyszer ne forduljon elő!”

Fésűs Nelly férje teljesen kikészült, amikor megtudta, hogy Nelly csupán ötvenezer forintos tétet tett. Olyannyira, hogy össze is veszett a feleségével! Aztán megérkeztek Sárközi Ákosék, és minden megváltozott!

Összeszólalkozott Sárközi Évi és Fésűs Nelly!

Évi a tétrakás előtt mesélt Lajos viselkedéséről az előző napi rapid randin, amit nem tudott szó nélkül hagyni Nelly.

Nelly és Lajos hazatelefonáltak a kislányuknak!

Elza Zorka már alig várja, hogy újra láthassa a szüleit, egyelőre azonban csak telefonon beszélhettek egymással.

Párcsere a Nyerő Páros villában!

Ezúttal nem egymással randiztak a párok, hanem a többi pár ellenkező nemű tagjával ültek le egy pár perc erejéig, hogy minden olyat megkérdezzenek tőlük, amit eddig nem volt lehetőségük. A rapid randi nem mindenkinél alakult felhőtlenül!

A csajok bebizonyították, hogy mennyire tökösek!

A nők egyik rémálma a kerékcsere. A Nyerő Páros legutóbbi feladatában többek között ezt a férfias feladatot is egyedül kellett megoldaniuk a csajoknak.

Fluor Tomi és Fésűs Nelly küldetése: a béke helyreállítása a villában

Lajos és Bence konfliktusának feloldását Tomi és Nelly is szívügyének tekintette, ezért elhatározták, hogy beszélnek az érintettekkel.

Hoppá! Lajos rajtakapta Bencét és Nellyt!

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen újra benépesül a villa és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét. A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa! Az új évad sztárpárosai: Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva , valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje, Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián , aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja, Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese, Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarúgó edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző nekivág a megmérettetésnek A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Mindenki hitetlenkedve fogadta Nelly és Lajos győzelmét!

A párok nem hittek a fülüknek, amikor megtudták, hogy Nelly és Lajos tízből kilenc kérdésre ugyanazt a választ adták.

A Nyerő Páros versenyzői Sebestyén Balázsnak meséltek a szexuális életükről!

Kiderült, hogy milyen Istenes Bence és Csobot Adél, Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, Fluor Tomi és Sarkadi-Szabó Mesi, valamint Sárközi Ákos és Sárközi Évi szexuális élete!

Bence és Tomi bundáskenyérrel kedveskedtek a lányoknak!

A közös reggeli azonban nem nyerte el mindenki tetszését.

Nem alakult jól a közös vacsora: „Az egyik legkellemetlenebb este volt”

Az öt pár egy közös vacsorát tartott, azonban a feszültség kézzel tapintható volt egész este.

„Össze kell fognunk!” - Új szövetség van alakulóban a Nyerő Páros villában!

Két részre oszlott a társaság a Nyerő Páros villában. Amíg Nelly és Lajos Ákos és Évi társaságát kereste, addig Bencéék, Tomiék és Ádámék is különvonultak, hogy megbeszéljék a kialakult helyzetet.

Csobot Adél: „Rosszul érzem magam!”

Így reagáltak a csajok a fiúk taktikai húzására a táncos feladat után!

Fésűs Nelly takarítónőből szexi vadmacskává változott!

Íme Fésűs Nelly vicces és egyben szexi produkciója!

Kiderült, hogy mekkora ho-ho-horgászok a srácok!

Amíg a lányok a produkciójukat próbálták, a fiúk horgászbotot ragadtak. 

Istenes Bence: „Ákos egy merev csávó!”

Sárközi Ákos és Évi szerint az egyetlen esélyük a játékban maradásra, ha több időt töltenek a többiekkel és beolvadnak a társaságba. De vajon mit gondolnak róluk Istenes Bencéék és Fésűs Nellyék?

Lajos teljesen kiakadt: „Nem lennék a Bence helyében!”

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen újra benépesül a villa és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét. A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa! Az új évad sztárpárosai: Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva , valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje, Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián , aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja, Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese, Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarúgó edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző nekivág a megmérettetésnek A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Fluor Tomi újra szembenézett a legnagyobb félelmével!

A pároknak a magasban kellett egyensúlyozniuk, és közben kitalálniuk, hogy mit gondolhatnak róluk a többiek. Nézd meg hogyan teljesítették a feladatot Tomiék, Bencéék  és Nellyék!

Lajos szerint Balázs ön- és közveszélyes!

Fésűs Nellyék megbeszélték a történteket Fehér Balázsékkal, és elmondták nekik a véleményüket Dénesék kiszavazása kapcsán. Lajos szerint Balázs egy ketyegő bomba, de vajon mit szólt ehhez a srác?

Hihetetlen, de Lajos egyetlen kérdésre sem tudta a választ Nellyvel kapcsolatban!

Míg Ákos a szülési fájdalmak ellenére 10-ből 9 kérdésre tudta a választ, Lajos egyetlen helyes választ sem tudott adni a Nellyvel kapcsolatos kérdésekre.

Lajos őszintén vallott Nelly iránti érzéseiről: „Ez több, mint szerelem!”

Istenes Bence kifaggatta Lajost, hogy Nellyt tartja-e élete szerelmének.

Lajos hasznos utasításokkal látta el Nellyt: „Magadtól is megy ez!”

A legutóbbi játékban Nellynek Lajos, míg Évinek Ákos utasításai alapján kellett összeszerelni egy bútort.

Fésűs Nelly elhagyta a Nyerő Páros villát!

Nelly bepakolt a bőröndjeibe, és magára hagyta Lajost a Nyerő Páros villában. Vajon mi történhetett?

Még ki sem hűlt Dénesék helye, Nellyék és Emeséék máris versenybe szálltak a szobájukért!

A sátorlakók végre beköltözhettek a villába. Lajos és Ádám egy plank versenyben csapott össze, hogy eldőljön, melyikük költözhet Diniék egykori szobájába.

Ez volt az oka annak, hogy Balázsék teljesen elzárkóztak Diniéktől!

Fehér Balázs és szerelme, Monda Eszter elárulták a többieknek, hogy mi volt a problémájuk Dénessel és Petrával. Mindenki ledöbbent, amikor meghallották az okot!

Mindenkit sokkolt Fehér Balázs: „Az egyik párossal kapcsolatban totálisan lehúztam a vasfüggönyt!”

A második szimpátiaszavazás békésen indult, többen könnyek közt adták le voksukat a számukra szimpatikusabb pár melett, Fehér Balázsék azonban mindenkit sokkolva végleg eldöntötték az est kimenetelét.

Könnyekből és sérülésekből sem volt hiány a lányok párbaján!

Ezúttal a lányoknak kellett párbajozniuk egymással három párbajnemben: hagymareszelés, répafutam és víz alá merülés. A fiúk hamar rájöttek, hogy kinek mi a gyengesége, és melyik lány ellen van a legnagyobb esélye a párjuknak.

Sárközi Ákos: „Amire azt hittük, hogy közeledés, az egy színház volt!”

Ákosékat meglepte Nelly és Lajos előző napi reakciója arra a kérdésre, hogy melyik pár nem őszinte a villában. Így vélekedtek az esetről Nellyék és Ákosék!

Vicces: Lajos fenntartásokkal kezelte Nelly kávéját

Kiderült, hogy Ádám ugyanannyi mézet tesz a bögréjébe reggelente, mint kávét. Ez zavarhatta meg Nellyt, amikor nem olyan kávét készített férjének, mint amilyet kellett volna.

Melyik pár a legőszintébb? Így dőlt el, hogy ki költözhet a sátorból a villába!

Dénesék, Fluorék, Balázsék és Ákosék átbeszélték, hogy mit gondolnak a sátorban lakó párok vallomásairól, és meghozták a döntést.

„Nagyon durva kérdés volt!” – Nelly és Lajos még a legfájóbb kérdésekre is őszintén válaszoltak!

Mi az a kapcsolatukban, amiről tudják, hogy soha nem fog változni, pedig szeretnék? Fésűs Nelly férje őszintén vallott érzéseiről!

Hoppá! Kiderült, hogy Fluor Tomi hányszor csinálná egy héten!

Mesinek és Nellynek is bizonyítania kellett, hogy mennyire ismerik a párjukat és a vágyaikat.

Óriási buli a Nyerő Páros villában, avagy így lett Lajosból Vadmacska úr!

Egy igazi dzsungel party vette kezdetét a villában! A párok extrém jelmezekbe öltöztek, de mind közül Lajos szettje volt a legmerészebb!

Hiába a verejtékes küzdelem, nem mindenkinek sikerült megmenteni a párját!

Nézd meg, hogyan teljesített Dénes, Lajos, Balázs és Ádám a fiúk játékában!

Kiderült, hogy mitől félnek a legjobban a srácok!

Sebestyén Balázs ráhozta a frászt a fiúkra: a műsorvezető elmondta, hogy a rájuk váró feladat során a legnagyobb félelmeikkel kell szembenézniük. Most kiderül, hogy ki mitől retteg!

Nelly őszintén vallott Ákoséknak: „Az összes szavazat közül a tiétek lepett meg a legjobban!”

Nelly jobbnak látta, ha átbeszéli Ákosékkal a szimpátia szavazáson elhangzottakat.

„Engem ez kiütött!” – Mindenkit meglepett, ami az első szimpátia szavazáson történt!

Az első szimpátia szavazást Nelly és Lajos nyerte, azonban sokak fejében kérdőjelek jelentek meg a történtek kapcsán.

Szerdán este megtörtént a Nyerő Páros első szimpátiaszavazása

Szerdán este megtörtént a Nyerő Páros első szimpátiaszavazása, amely a modell-párosnak, Kéri Krisztiánnak és Lóránth Eninek nem úgy alakult, ahogyan azt tervezték. A közös feladatban ők végeztek leghátul, ezért a többieknek választaniuk kellett: ők maradjanak a villában, vagy a legkevesebb pénzzel rendelkező pár, vagyis Fésűs Nelly és Vajtó Lajos.

Exkluzív: Fésűs Nelly megdöbbentő dolgot árult el a múltjából!

Nelly nemesi családból számazik, így gyermekként ezeknek a feltételeknek kellett eleget tennie.

Ők távoztak elsőként a Nyerő Páros villából!

Fésűs Nellyék és Kéri Krisztiánék kerültek a veszélyzónába, így közülük dőlt el, hogy ki az, aki elsőként megy haza.

Lajos életében másodjára tett olyat Nellyért, ami az elvei ellen való!

Az első ilyen eset az esküvőjük volt, a második pedig a Nyerő Párosban történt meg.

Lajos: „Nem folytatom tovább a játékot!”

Amikor Lajos megtudta, hogy Enivel és Krisszel kerültek a veszélyzónába, azonnal fel akarta adni a játékot.

Így dőlt el, hogy melyik pár kerül a veszélyzónába!

Eni és Krisz, valamint Nelly és Lajos is rosszul teljesített a közös játékon.

Nelly: „Megtanultam mellette csendben maradni!”

Nelly és Lajos is határozott személyiség, de a színésznő bevallása szerint Lajos egy nála sokkal erősebb karakter. Nelly mellette tanulta meg azokat a női szerepeket, amikre az eddigi életében nem volt szüksége.

Adél: „Ne szívjátok a vérem!”

A harmadik napon már korán reggel elindult a viccelődés: Bence pizsamának nézte szerelme nadrágját, majd Lajos is becsatlakozott egy poénos beszólással.

Előzetes: Lajos máris feladná a játékot? (10.16.)

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen újra benépesül a villa és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét. A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa! Az új évad sztárpárosai: Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva , valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje, Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián , aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja, Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese, Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarúgó edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző nekivág a megmérettetésnek A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében.

Fésűs Nelly: „Bunkó vagy, de az én bunkóm!”

Lajos és Nelly vitája a játék után is folytatódott.

Lajos nem érte be a háremmel,

Bár ezúttal a fiúknak kellett bizonyítani, Lajos szerint Nelly szúrta el a játékot, és miatta kellett négy lánnyal osztoznia egy ágyon.

Sárközi Évi szeme szikrákat szórt a fehérneműs lányokra!

Ákos, Dénes, Tomi és Lajos a második kérdésre sem tudták a helyes választ, így egy újabb hölgy érkezett a fiúk ágyába!

Sokkoló látvány: a srácok egy ágyban egy idegen nővel!

A lányok nem hittek a szemüknek, amikor egy szexi fehérneműs csaj tűnt fel a párjuk ágyában!

Hihetetlen! Kocsis Dénes összetévesztette párja melltartó- és cipőméretét!

A lányok közül voltak, akik óvatos tétet tettek a fiúk játéka előtt. Közülük is kiemelkedik Petra, aki egy hihetetlenül vicces történetet mesélt el Dénesről.

Eni és Krisz barátkereső túrára indultak a villában!

A két modell Sárközi Ákosék és Fésűs Nellyék felé kezdett el nyitni.

„Nagyon féltem, hogy ide bemászik valami!” – így telt az első éjszaka a sátorban!

Négy pár a villában töltötte az éjszakát, négy pár viszont a kertben sátrazott.

Nellyt senki sem hibáztatta, amiért sátorba kényszerültek miatta, egy ember kivételével!

Miután a vesztes csapat feltérképezte, hogy milyen sátorban kell éjszakázniuk az elkövetkezendő napokban, közösen elindultak, hogy zuhanyzót keressenek maguknak. Az este során senkinek sem volt egy rossz szava sem Nellyhez, kivéve egy valakit!

Így osztották le egymás közt a szobákat a párok!

A győztes csapat tagjai a villában kerestek szobát maguknak, a vesztesek azonban sátorba kényszerültek.

Fésűs Nellyn és Sárközi Évin múlt, hogy kik alszanak a sátorban!

Az első játék második fordulójában mindkét csapatból egy-egy lánynak kellett bizonyítani: a győztes csapata a villában kereshetett szobát magának, a vesztesek azonban a sátorba kényszerültek.

A csajok a földre teperték egymást a győzelem érdekében!

A lányok a Nyerő Páros történetének első csapatjátékában csaptak össze egymással.

Sebestyén Balázs keményen bekérdezett a pároknál!

Miután mind a nyolc pár megérkezett a villába, Sebestyén Balázs faggatta őket, és senkit sem kímélt!

Lajos: „Nálunk a Nelly a főnök, voltam én eleget főnök az életemben!”

Pontosabban a kis dolgokban Lajos dönt, a nagyokban pedig Nelly, de Lajos dönti el, hogy mi számít nagy dolognak.

Nelly és Lajos jobban szeretik a spontaneitást, mint az előre tervezést!

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos szinte mindenben egyetért, most már abban is, hogy jobb papírral, mint nélküle! A Nyerő Páros új évada október 14-től az RTL Klubon!

Izgalmas kihívás elé néznek a Nyerő Páros legromantikusabb párjai!

Ha romantikáról van szó, akkor a Fésűs Nelly-Vajtó Lajos és Sárközi Ákos és Évi páros már tuti nyerő. Ezért a címért most hivatalosan is harcba szállnak, és a Nyerő Párosban teszik próbára szerelmüket. Nellyék és Ákosék azt is elárulták nekünk, hogy mitől tartanak a leginkább a játékban, milyen típusú emberekkel jönnek ki a legkevésbé!

Nelly & Lajos: „A győzelem érdekében nem fogunk puncsolni, és más arcot mutatni!”

A házaspárnak igen határozott elképzelése van arról, hogy pontosan mit is szeretnének a Nyerő Párostól: egy dolog biztos, őket nem a nyeremény motiválja.

Fésűs Nelly: „A férjem nem a tolerancia szobra”

Hamarosan indul a Nyerő Páros új évada, Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos is harcba száll az első helyért más sztárpárokkal. Nellynek voltak félelmei a forgatás előtt saját maga és a férje miatt is.

Fésűs Nelly lánya nem akar színész lenni, de most egy musicalben szerepelnek

Hamarosan anya és lánya a színpadon is ebben a szerepben fog feltűnni a Babaváró című musicalben. Fésűs Nelly és Horváth Csenge először szerepel együtt, a Reggeli másik sztárvendége, Détár Enikő is átesett ezen a gyerekeivel, amikor kisebbek voltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való