KERESÉS search-close

Fördős Zé

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fördős Zé"

A Konyhafőnök VIP konyhájában eluralkodik a pánik! Jön a legújabb évad!

A gasztro reality legújabb évada még idén az RTL Klub képernyőjére kerül, ahol a hírességek a könnyeikkel küszködve néznek szembe a zsűri kihívásaival.

Újra jön a Konyhafőnök! Jelentkezz!

Ha szenvedélyed a főzés és otthonosan mozogsz a konyhában, akkor itt a helyed, te lehetsz a következő Konyhafőnök, aki 10 millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb. ITT jelentkezhetsz!

Ételek, amelyeknek nemcsak az elfogyasztásához, hanem az elkészítéséhez is gyomor kell!

Bikahere, harcsagyomorpacal, uborkás nyalóka és rántott sertésfenéklyuk. A világ legbizarrabb ételeibe kóstolunk bele, amely szinte egy igazi gasztronómiai merénylet az átlag háziasszonyok ellen. Ősrégi és most újra trendi harapnivalók, amelyeknek nem csak az elfogyasztásához, hanem az elkészítéséhez is erős gyomor és idegzet kell. Mit mond ezekről a Fördős Zé és mit gondol a pszichológus?

BEST OF: A séfek jól megszívták! Ezek voltak a legjobb pillanataik a versenyben!

Zé ebben az évadban is gondoskodott róla, hogy a séfek sokszor akcióba lendüljenek. Most összegyűjtöttük nektek a szivatások legviccesebb pillanatait!

BEST OF: ezek voltak Edit legpikánsabb és leghumorosabb pillanatai!

Már a Válogatón kiderült, hogy Edit és Jenő között remekül működik a kémia: poénok, ugratások és rengeteg nevetés – összegyűjtöttük a legjobb pillanatokat.

A Konyhafőnök győztese: Armando Mundarain!

A háromórás főzés után végül kiderült, hogy Ákos versenyzője viheti haza a 10 millió forintot, aki édesanyja jelenlétében emelhette a magasba a méltón megérdemelt trófeát.

A finalisták értékelésén a zsűri és a sztárvendégek is egymásnak feszültek!

Nagy Ervin már az elején közölte, nem lenne a zsűri helyében, és később be is igazolódott a félelme: izgalmas vita alakult ki arról, kinek a menüsora nyűgözte le jobban a zsűrit és a vendégeket.

A Fináléban Ádám a testvérén vezette le a feszültségét

A piros csapat versenyzője Alexet és Matyit választotta maga mellé: a főzés elején Ádám szépen leosztotta a feladatokat, de hamar kiderült, a segítők nem úgy hozták a munkatempót, mint ahogy azt a konyhafőnök várta, és emiatt több nézeteltérés is adódott, főleg a testvérek között.

Armando: „10-ből 10-et adnék a csapatomnak, annyira jól éreztem magam!”

A kék csapat finalistája nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy Kinga és Krisztián lesznek a segítői. Armando a csapatát higgadtan és bizalommal irányította, így végig szoros munkatempóban és tökéletes egyetértésben tudtak dolgozni.

Zé és Jenő kijelentették: ez volt az eddigi legkeményebb Konyhafőnök!

Armando győzelme után elkaptuk Jenőt és Zét, hogy meséljenek egy kicsit, hogyan élték meg az elmúlt hetek kihívásait és küzdelmeit.

Sárközi Ákos és felesége meglepetéssel készültek a Fináléra!

Évi és Ákos szerették volna megköszönni mindenkinek a rengeteg támogatást, de legfőképpen Jenőnek és Zének. A Konyhafőnök zsűrije újjászületett egy festményen!

Eldőlt, kik versenyezhetnek tovább a Fináléban!

Handi könnyes szemmel búcsúzott a versenytől, eközben viszont a galérián két nagyon boldog finalista ízlelgette a gondolatot, hogy ők küzdenek meg a győzelemért a Fináléban!

Jenő Ádámnak: „Az én szememben tudsz, csak összezuhantál”

A döntős nagyon kikészült a segítője miatt, aki szerinte egyáltalán nem vette komolyan a közös főzést. Ádám emiatt elégedetlenül és nagyon feldúltan állta végig a kóstolást, ahol a könnyeit sem tudta visszatartani.

Ádám nem tudott tovább uralkodni magán: „András, menj innen!”

A piros versenyző a főzés elejétől kezdve próbálta jó irányba terelni Andrást, de segítség helyett inkább hátráltatásnak élte meg az ügyvéd jelenlétét: a végén pedig Ádám teljesen összetört.

Ismerős arcok a konyhában: három segítőt kaptak a versenyzők!

Nagy volt a csodálkozás, mikor kiderült, hogy az első feladatban nem egyedül fognak főzni a versenyzők, hanem mindenki kap egy kis segítséget.

Visváder Tomi: „Boldogan fejezem be ezt a versenyt!”

A piros csapat versenyzőjében azért volt némi csalódás, mikor azzal szembesült, hogy helyette Ádám mehet fel a galériára – de a tudat, hogy Michelin-csillagos séfektől tanulhatott, mindenért kárpótolta.

Tamás mentorával együtt pörgette ki a hátráltatását

Miután a piros csapat versenyzője megtudta, hogy ő kapja a hátráltatást, már csak a szerencséjében bízhatott, hogy nem a legrosszabbat pörgeti ki a keréken. Ezzel a félelmével pedig nem maradt egyedül…

Egyre keményebbek a feladatok: maratoni távot futottak a versenyzők

A szimultánfőzés végén Ákos a tálalásra helyezte a hangsúlyt, miközben a versenyzőknek többször oda kellett szaladniuk a séfhez, hogy a lehető legpontosabb, legszebb tányérokat vihessék majd ki a zsűrinek.

Megható pillanat: a zsűri nehéz szívvel búcsúzott Edittől

Hiába ért véget Edit számára a verseny, ő egy percig sem érzi magát vesztesnek, hiszen annyi élményt kapott a Konyhafőnöktől, amit sosem fog elfelejteni… de a séfek sem.

Edit étele borzalmas gyerekkori emléket idézett fel Jenőben

Ákos versenyzője úgy érezte, muszáj bebizonyítania, hogy tud pörögni a konyhában, ezért minél több alapanyagot szeretett volna felhasználni a főzés során, aminek azonban nagyon nem lett jó vége.

Handi ámokfutását már Ákos sem bírta szó nélkül

A versenyzőknek Jenő utasításai alapján, azaz diktálás után kellett megalkotniuk a tökéletes tányért: a szoros munkatempótól Handi többször bepánikolt, és végül szó szót követett.

Ő esett ki elsőként a Konyhafőnök Döntőjéből

Ugyan szomorúan búcsúzott el a séfkabátjától, Zoltán már most tudta: a verseny boldog és fontos emléke lesz az életének.

Handi: „Mindjárt pofán váglak ezzel a hallal, Ádám!”

A döntő hete nem indult túl jól Handinak, ugyanis ismét ő kapta a hátráltatást: a csalódottságát és az indulatát pedig nem tudta elrejteni.

Edit sokkot kapott az égő olaj láttán

A versenyző szinte fel sem fogta, hogy hatalmas lángok csaptak fel a konyhájában…

Edit elsírta magát a Döntőben: „nem akartam csalódást okozni a séfnek”

A versenyző nem tudott megbirkózni a séfkabáttal járó nyomással és a főzés során teljesen szétesett mentálisan.

A séfek meghatódva ajándékozták meg a versenyzőiket

Sárközi Ákos és Rácz Jenő meglepetésekkel készültek a döntősöknek, akik az első napon végre magukra ölthették a várva-várt séfkabátokat… ráadásul nem is akármilyen üzeneteket kaptak hozzájuk.

Matyi könnyek között árulta el, mit adott számára a Konyhafőnök!

A piros csapat versenyzője a döntő kapujában esett ki, de olyan érzéssel távozott, amit sosem fog elfelejteni.

Jenő kiakadt Ádámra: „Mi a francot csinálsz?!”

A piros csapat versenyzője percekig küzdött, hogy jó galuskákat csináljon, de nem akart neki összejönni. Végül a séfe mentette meg a becsületét.

Óriási szivatás: ledöbbentek a versenyzők a piactéren!

Zoli jól érezte, hogy valami csalafintasággal kell szembenézniük ebben a fordulóban és bizony be is igazolódott a jóslata.

Handin múlt minden: vajon kit áldozott fel a csapatából?

Miután Handi, Matyi és Tamás lettek a jobb csapat, Handi konyhafőnökként eldönthette, ki megy egyenes ágon a döntőbe és kit küld vissza versenyezni…

Hogy mi? Leót megszólította a piros csapat előétele?

Megnyílt Ákos legújabb étterme, a vendégek pedig örömmel vetették bele magukat a kóstolásba – a végeredmény pedig magáért beszélt.

Ádám le akarta üvölteni Kinga fejét!

A konyhafőnök nem volt elégedett a lány munkájával, azonban Kinga nem hagyta magát… a veszekedésüktől volt hangos a konyha.

Handi üvöltve próbálta irányítani a csapatát

A konyhafőnök egyáltalán nem találta a közös hangot a saját embereivel, emiatt nagy feszültségben főztek a pirosak.

Zét nem kímélték a konyhafőnökök: mindenki vele veszekedett

Ákos a mindenesét küldte le a versenyzők közé: tegyen rendet a csapatok között, hogy időben megnyithasson az étterme – csakhogy ennek nem mindenki örült.

Előzetes: Handi nekiesik Zének főzés közben?  (09.10.)

A kékek és a pirosak közös csapatokban főznek a továbbjutásért, de emellett Zé is beugrik hozzájuk segíteni…

Ádám a könnyeivel küszködve búcsúzott kieső testvérétől

Szinte mindenki lefagyott, amikor kiderült, kinek kell elhagynia a konyhát…

Váratlan fordulat: a kékek és a pirosak együtt főznek tovább!

A továbbjutók meglepődtek, amikor a zsűri bejelentette, a következő feladatban „nem lesznek színek”. 3-3 fős csapatokban főznek tovább… de mi lesz így a maradék két versenyzővel?

Edit: „Nem bírom tovább ezt a nyomást!”

A kék csapat versenyzője egymás után kétszer mehetett fel elsőként a galériára, és emiatt úgy érezte, ismét nagyot kell villantania – így a feszültség egyre csak nőtt benne.

Handi dührohamot kapott Armando miatt

A piros csapat versenyzője úgy érezte, ismét direkt hátráltatták őt és nem is leplezte az indulatait…

Zoli pánikrohamot kapott az egyik alapanyag miatt

A műsorvezető észrevette, hogy Jenő versenyzője nagy bajban van és mikor odament, hogy segítsen neki, megdöbbenve tapasztalta: sokkal nagyobb a probléma, mint azt először gondolta.

Ilyen egy igazi tojásparádé: Matyi kézzel-lábbal küzdött!

A piros csapat versenyzőjének ismét meggyűlt a baja az idővel, így Zé és Ákos kikerekedett szemmel nézte végig, hogy mit is fog kezdeni a hátráltatásként kapott strucctojással.

Jenőnek sprintelnie kellett: lent hagyott valamit a piactéren!

A séfnek ismét főznie kellett, amit örömmel vett, de mikor a piactéren kellett válogatnia, valamiről megfeledkezett... Később pedig Zé is előrukkolt valamivel, amitől lefagyott a mosolya…

Ágót Tamás mentette meg főzés közben?

Ágó nagyon megijedt, amikor megint egy szárnyast kellett felbontania – ami korábban nagy kudarcba fulladt. A pánikolásból csapattársa mentette ki, aki rögtön ott termett mellette segíteni.

Edit beszólt Ákosnak „Séf, nem baj, ha hosszabb…”

Zé kivételesen most tényleg nem akart semmi rosszat, a séf viszont komolyan vette és be is állt főzni, persze előtte még Editnek is volt egy-két szava a fordulathoz.

Néma csönd és leállás a konyhában: ilyen hátráltatás még nem volt!

A versenyzők először nagyon megörültek a mostani feladatnak, később azonban szembesülniük kellett azzal, hogy Zé azért tartogatott számukra egy meglepetést.

Visváder Tomi elárulta, kire gondol főzés közben

A piros csapat versenyzője kapott némi kritikát a kóstolás alatt, utólag pedig bevallotta, hogy mi okozta a figyelmetlenségét.

Jenő olyat tett Handiért, amit még soha senkiért!

A piros csapat mentora az Ákostól ellesett módszerrel próbálta megmenteni a versenyzőjét zsűritársai véleményétől.

Előzetes: Hoppá! Jenő séf kóstoláskor kinyalja az egyik tányért! (09.07.)

Hogy kinek a főztje ízlett annyira a sztárséfnek, az hamarosan kiderül…

Megható pillanat: Ákos nem engedi el János kezét!

A kék versenyzőnek most búcsút kellett mondania a versenytől, de itt még nem ért véget a séffel való közös munka…

A zsűri nem hitt a szemének: János HÚST tett a desszertjébe!

A kék versenyző megpróbálta édességként újragondolni a hortobágyi palacsintát… ennek azonban nem lett jó vége…

Zoli felhúzta Zét: a műsorvezető kidobta az egyik ételét

A piros csapat versenyzőjétől egyetlen egy dolgot kért Zé főzés közben – nem jött össze…

Matyi megsértette Alexet: „innentől nincs tisztelet!”

A piros csapat versenyzőjének választania kellett, kit fog hátráltatni – a döntése gyorsan megszületett, viszont arra a reakcióra egyáltalán nem számított, amit viszonzásul kapott. 

Előzetes: a versenyzők újra egyedül küzdenek a továbbjutásért! (09.04.)

A pontszerzős csapatversenyek után a versenyzőknek most újra egyéniben kell bebizonyítaniuk, hogy megérdemlik a továbbjutást.

A kékek előnye hátránnyá vált: Ágota kijátszotta Ákos csapatát?

Kinga konyhafőnökként úgy döntött, hátráltatja a pirosokat: a csapatának meg előnyt szerez azzal, ha Ágotát beállítja magukhoz 10 percre – csakhogy arra nem gondolt, hogy ez visszájára is fordulhat.

Solti Ádámék mindent lenyaltak a tányérról a kóstoláson

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzői azért érkeztek Jenő éttermébe, hogy végigkóstolják a piros és a kék csapat menüsorát, záporoztak a jobbnál jobb dicséretek, de a poénok is.

Ákos huncut módon tréfálta meg Jenőt

A kék csapat mentora úgy gondolta, kávé helyett egy teljesen más italt visz a séfbarátjának, akiről kiderült, végül nem is olyan könnyű átverni…

Ágota úgy látja, alkalmazkodott, Ádám úgy érzi, megalázták!

A piros csapatnak nem volt zökkenőmentes az első közös főzése, ugyanis a versenyzők között nagy volt a feszültség – a dolog érdekessége, hogy már mindenki másképp látja a történéseket.

Fagyasztott pizzából éttermi tányér? A séfek megcsinálták!

Ákos és Jenő ismét megmutatták, hogyan tudnak játszani a színekkel és a különböző textúrákkal…

Ádám: „Ágota, ha nem sikerül elfogadni, ki a séf, nem leszünk jóban!”

A piros csapat versenyzőjének nagyon nem tetszett, hogy nem ő az irányító, és ezt minden egyes másodpercben Ádám tudtára is adta, aki viszont nem sokáig tűrte ezt az állapotot.

Előzetes: hatalmi harcok hátráltatják a pirosakat? (09.02.)

A piros csapatban hatalmi csatározások indulnak... megindul a versengés, hogy mégis ki az igazi főnök a konyhában!

A konyhán kívül is nagy az egyetértés a kék csapatban!

Kemény főzésen vannak túl Ákos versenyzői, de a mosoly egyszerűen letörölhetetlen az arcukról – hogy miért, arról ők maguk meséltek.

Handiék bevallották: ha együtt főznek, olyanok, mint az őrjöngő állatok

Matyi és Handi abban egyetértettek, hogy főzés közben egyszerűen átalakulnak, megőrülnek. Ehhez viszont Zolinak is volt némi hozzáfűzni valója.

Edit vs. tésztarugó: a zsűri röhögőgörcsöt kapott

A kék csapat versenyzője egy botmixer végére tekerte fel a nyers tésztát, hogy egy szép rugóformájú alakzatot kapjon, csakhogy arra nem gondolt, ha megsült a tészta, hogyan fogja leszedni…

Jenő kemény szavakkal bírálta a csapatát: „Leszakad a pofámról a bőr!”

A pirosaknak hiába voltak jobbnál jobb ötleteik arra, mit szeretnének elkészíteni a főzés során, egyszerűen nem tudták megvalósítani azokat, a séf pedig őszintén elmondta, mit gondol a munkájukról.

Pánik és káosz: ilyen őrjöngést még nem láttak a séfek!

Hiába próbálta Matyi kézben tartani a csapatát: ahogy telt az idő, egyre jobban szétestek, és az utolsó percben vették észre, hogy nem készült a főételükhöz köret.

Matyi szembeszállt Rácz Jenő akaratával?

A séf többször is felszólította a piros csapat konyhafőnökét, hogy a tanultak alapján készítse el a majonézt... Matyi viszont megpróbált egy kicsit kötekedni mentorával.

Előzetes: kitört a káosz - szétesett a piros csapat (09.01.)

Folytatódnak a csapatversenyek, ahol még a zsűrinek is leesik az álla... ekkora hangzavar és káosz még nem ütötte fel a fejét a konyhában.

Zé: „Ha nem tudod, mi a feladat, nektek végetek van!”

János próbálta felvenni a verseny fonalát, mint Konyhafőnök, de úgy tűnt, még azt sem tudta megjegyezni, hogy pontosan mi lesz az elő-, és a főétel…

Ákos dühében kifigurázta a saját versenyzőjét

Krisztián Konyhafőnökként egyszerűen nem találta a helyét, és ez nemcsak Alexnek és Jánosnak tűnt fel, hanem a séfnek is.

Rubint Rékáék visszatértek a Konyhafőnökbe!

Ha már újra megnyitott a Zétterem, akkor a vendégek sem maradhattak ki a buliból. A Konyhafőnök VIP versenyzői nemcsak nosztalgiázni tértek vissza, de kemény kritikusokká is váltak.

Rácz Jenő vs. Sárközi Ákos: ki a konyhafőnök?

A két séfnek is be kellett állnia főzni, azonban előtte el kellett dönteni, ki lesz a csapatvezető…

Exkluzív: a középdöntőben még jobban elszabadulnak az indulatok!

A középdöntő első felében a pirosak és a kékek 3-3 fős csapatokban küzdenek a győzelemért járó pontokért. Vajon kik szerzik meg a legtöbb pontot?

Orsinak fel kell adnia a versenyt? Orvost hívtak hozzá!

A nagy kapkodásban Orsi puszta kézzel nyúlt be a sütőbe és csúnyán megégette magát: döntenie kellett: feladja, vagy folytatja a versenyt.

Zé helyett, most a versenyzők szivatták meg Rácz Jenőt

Rácz Jenő csupán egy pillanatig érezhette magát biztonságban, amikor megmaradt egy alapanyagos láda, hiszen Kinga azonnal bedobta: főzzön a séf is velük!

Krisztián elsírta magát és összeomlott a zsűri előtt

A versenyző nagyot akart villantani, de egyszerűen semmi sem jött össze neki, így, mikor kivitte a tányérját, könnyekben tört ki.

Edit: „Bekaphatod, Zé!”

A műsorvezető és a séfek egyszerűen nem tehetnek róla, de Editből mindig kihozzák a kétértelmű beszólásokat – és ez most is sikerült.

Nemcsak a zsűri lett rosszul a süti kóstoláson…

A versenyzőknek édességeket kellett készíteniük, azonban nem teljesítettek jól: az émelyítő minyonok és a gyomorforgató panna cották sokakat kikészítettek.

Edit férfivá avatta Armandót?

A séfek is észrevették, hogy a két ellentétes temperamentumú versenyző milyen jó hatással volt egymásra a közös főzés során – de Jenő ennél még messzibbre ment.

Ákos helyretette Mátét: „Itt csak te vagy a hibás”

A séf megelégelte a versenyző magyarázkodását és keményen kiosztotta a kóstoláson.

Zé lett Rácz Jenő eddigi legnagyobb hátráltatása?

A séf kihúzta, hogy a barátja tíz percig segíthet neki a főzésben… Zé ezt kihasználva folyamatosan dumált neki, amit már a versenyzők is nehezen viseltek.

Máté: „Nem tudom, ki volt, de innen üzenem, hogy elküldeném a jó édesanyjába”

A konyhában kitört a káosz, amikor a versenyzők észrevették, hogy csúnyán összekeveredtek a májvirágok…

Veszélyes séffőzés: Zé megijedt, hogy lerobban az arca?

Ákos megkérte a zsűritársait, hogy segítsenek neki szifonba tölteni a tejes burgonya emulziót, akik teljesen lázba jöttek ettől a feladattól.

Előzetes: Rácz Jenő és Zé együtt főznek? (08.26.)

A küzdelem tovább folytatódik, de úgy tűnik, nemcsak a versenyzők között. Vajon miért áll közös pultban Zé és Jenő?

Fördős Zé válogatott feladatokkal nehezíti meg a séfek életét!

Fördős Zé válogatott nehezítéseket talál ki A Konyhafőnök Michelin-csillagos séfeinek: a bokszkesztyűben való főzés, vagy hogy Jenőnek és Ákosnak bekötött szemmel kell a piactéren összeválogatni a hozzávalókat. Zé pedig mi mást tehetne, minthogy lubickol a feladatosztó szerepben, sőt még rá is tesz egy lapáttal!

János nem bírta ki és beszólt Eszternek a hátráltatás miatt

Mivel a versenyzőnek nem volt ideje befejeznie a tányérját, úgy gondolta, minden simán ment volna, ha nem ő kapja a nehezítést – és ezt kifejtette a csapattársának is.

Ákos tréfájától Edit majdnem rosszul lett

A séf egy ártatlan kérdést tett fel a versenyzőnek a kóstoláskor, amiből jó nagy kalamajka lett…

Főzés közben Jenő magánéleti pillanatokba avatta be Zét és Ákost

A piros csapat kapitánya meglepő őszinteséggel árult el egy igen humoros dolgot magáról és a párjáról.

A Konyhafőnök a konyhák főnöke

A televíziós gasztro reality-k világában sok újdonság kerül képernyőre, de egy műsor van, amely igazán közel áll a magyar nézők szívéhez: ez a Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos fémjelezte A Konyhafőnök.

Jenő kóstolás nélkül dobta ki Orsi tányérját a kukába

A Konyhafőnök történetében olyan még sosem fordult elő, hogy egy kóstolásra váró étel teljes egészében a kukában landoljon…

Jenő Editnek: „Úgy érzem, képes lennék szerelembe esni!”

A vallomástól a kék csapat versenyzőjének még a lélegzete is elállt…

Ákos: „Mindenki vánszorog ebben a rohadt konyhában”

A versenyzők alacsony energiaszinten vetették bele magukat a másolós feladatba – Ákos főztjét kellett volna tökéletesen lemásolniuk – amin a séf teljesen kiborult.

Erik: „Felemelt fejjel távozom”

A zsűri igaz úgy döntött, hogy a Love Island hősszerelmesének most véget ér a verseny, de Erik egy percig sem volt csalódott, ugyanis megkapta azt, amiért jött.

Ilyen még nem volt: Sárközi Ákos bekötött szemmel ment a piactérre!

A séfnek bekötött szemmel kellett összeválogatnia az alapanyagait, persze segítsége azért akadt, hiszen lement vele Zé is...

Handi és Ágó bevallották: „Jenő séf, téged szeretünk a legjobban”

Miután mentoruk számon kérte a lányokat, hogy miért kapott üres fánkokat, a lányok elárasztották a bókjaikkal.

Zoltán üvöltve akarta elküldeni Handiékat a hátráltatás miatt

Handi és Ágó elvehették az egyik csapat égetett tésztáját, Zoltán azonban kiborult, amikor a sütő felé tartó, majdnem kész alapanyagát kapták ki a kezéből.

Ákos helyett Zé magát és Jenőt szivatta meg

Ákosnak ismét főznie kellett, csakhogy a feladat mellé egy olyan hátráltatást kapott a séf, amit a zsűritársak nem igazán gondoltak át, visszanyalt a fagyi.

Jenő kiakadt: Tamás irányítás helyett csak apáskodott Molnár Bencével

Tamás óriási segítséget kapott az egykori Junior második helyezettel, azonban nem tudta jól kihasználni a segédjét és ezzel a mentorát is felhúzta.

Erik is beállt segíteni Rácz Jenőnek!

Miután Erik azt az előnyt kapta, hogy a séffőzés minden részletét lejegyzetelheti, nem fogta vissza magát. Árnyékként követte Rácz Jenőt.

Kóstolj bele Zével Rácz Jenő ételébe!

A séf elmesélte, milyen étellel készült a versenyzőinek, amit majd le kell másolniuk. Vigyázat, a bemutató nassoló zsűritagokat is tartalmaz!

Ricsi sírva vallotta be: a versenyben továbbjutni olyan, mint az első csók

A vese sebészként dolgozó Ricsi teljesen összeomlott, amikor a séf közölte vele: ehetetlen az étele, rosszul dolgozta fel a vesét. Ez a kiesés szélére sodorta...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való