KERESÉS search-close

Facebook

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Facebook"

"Sebaj, lesznek fotók a gazdid luxusáról is!" - így reagált a 24.hu újságírójának Szijjártó Péter luxushajózásáról szóló cikkére a fideszes Budai Gyula a Facebookon. A miniszteri biztos ma kérdésünkre nem magyarázta meg, pontosan mire gondolt. Az elmúlt hetekben a 24.hu-t is kiadó Centrál Csoport tulajdonosáról, Varga Zoltánról több lejárató cikk jelent meg kormányközeli médiumokban. Szijjártó Pétertől ma is hiába kérdeztük, ki fizette egy adriai luxusyachtos nyaralását a családjával.

BÍRÓ LÁSZLÓ: „Eljött az ideje ennek a bocsánatkérésnek”

Nehéz pillanatokat okozott Bíró Lászlónak az elmúlt napokban az, hogy a kormánypárti Magyar Nemzet elővette pár évvel ezelőtti Facebookposztjait. Ezekben Judapestnek nevezi a fővárost, vagy épp tetűcsúszdásoknak a szállodák zsidó vendégeit. Az ellenzéki pártok közös jelöltje közösségi oldalán is bocsánatot kért az általa is vállalhatatlannak tartott kijelentésekért. Hangsúlyozta: hisz a változás és megbocsátás erejében.

Elérte a 100 milliárd dollárt Mark Zuckerberg vagyona

A Facebook-vezére ezzel csatlakozott Bill Gates-hez, a Microsoft és Jeff Bezoshoz az Amazon alapítójához.

Szigorúbban lép fel a gyűlöletkeltő tartalmakkal szemben a Facebook

Az új irányelveket azután jelentette be a közösségi oldal vezetője, hogy több világcég közölte, legalább egy hónapig nem hirdetnek az oldalon. Az új szabályokat először Trump-elnök Republikánus Pártján alkalmazták.

Náci jelkép használata miatt törölte a Facebook Donald Trump hirdetését

Náci jelkép használata miatt törölte a Facebook Donald Trump kampányhirdetését. Az elnök ugyanis egy olyan vörös háromszöggel szimbolizálta az általa terroristáknak tekintett antifasiszta csoportokat, amelyet a politikai foglyoknak kellett viselniük a koncentrációs táborokban. Ezzel egyidőben a Twitteren egy manipulált videóval próbálta a vele kritikus CNN hírcsatornát hírhamisítónak beállítani.

Hoppál Péter lemondását követelik

Martin Luther King afro-amerikai polgárjogi harcosról készült rasszista mémet nevezett kolosszálisnak a Facebookon Hoppál Péter fideszes politikus hivatalos oldala. A miniszteri biztos korábban saját posztban is nehezményezte, hogy amerikai és német rendőrök a rasszizmus ellen tüntetők oldalára álltak. A Momentum szerint Hoppál Péternek le kellene mondania.

Változhat a Facebook Donald Trump miatt

A közösségi oldal több száz dolgozója tiltakozott, mások pedig felmondtak, mert szerintük az elnök erőszakra buzdított az egyik bejegyzésében. A Facebookon most is mindenféle figyelmeztetés nélkül olvasható a poszt. A cég vezetése jelezte, hogy a jövőben jobban fellépnek az erőszak dicsőítésével szemben.

Orbán Viktor „közvetlenül és kötetlenül” akar kommunikálni az emberekkel

A miniszterelnök közvetlenül és kötetlenül akar kommunikálni az emberekkel - ezt írta az RTL Híradónak Orbán Viktor sajtófőnöke. A járvány kirobbanása óta a miniszterelnök követőinek száma több mint háromszázezerrel nőtt a Facebookon. Orbán Viktor a nagy bejelentések többségét ott hozta nyilvánosságra

Így szűrd ki az álhíreket!


szerző:
2020.02.05. 07:37
Így szűrd ki az álhíreket!

A koronavírus terjedésével egyre több gyanús összeesküvés-elmélet, rémisztő jóslat is terjed. Az álhírek kivédéséről Forgács Mariann social media szakértővel beszélgettünk.

SZABÓ ZSÓFI: „Mobilfüggő vagyok”

Hogy mikben nyilvánul meg Zsófi függősége, és milyen leszoktató praktikái vannak, elárulja extra videónkban.

 

„Pöcegödör elnök tette tiszteletét Mianmarban” – kínos fordítási hiba

Kínos fordítási hiba a Facebookon. „Pöcegödör elnök tette tiszteletét Mianmarban” - adta hírül a kínai elnök látogatását a délkelet-ázsiai ország vezetőjének hivatalos Facebook oldala.

Magyarok is adakoznak Ausztrália megsegítésére

Több mint 9 milliárd forintot gyűjtött össze a Facebookon Ausztrália megsegítésére egy ottani híresség. De Magyarországon is gyűjtenek a közösségi oldalakon: egy magyar nő például születésnapjára kért ajándék helyett adományt ismerőseitől a lángokban álló Ausztráliának. Az általunk kérdezett szakértő szerint a Facebookon való utalás biztonságos, de pontosan kell tudni, milyen alapítványt akarunk támogatni.

Facebook: A Fidesz költött a legtöbbet

A magyar pártok közül messze a Fidesz költött legtöbbet hirdetésre a Facebook-on március óta, csaknem százmillió forintot. Ez több, mint amennyiért az ellenzéki pártok összesen reklámozták magukat a legnagyobb közösségi oldalon. És volt olyan polgármester-jelölt, aki több mint a tízszeresét költötte el, mint az ellenfele, mégis veszített.

Tiltott szavak: maffia, botrány

Lakásmaffia, botrány: egyebek közt ezeket a szavakat tiltották le a ferencvárosi önkormányzat hivatalos Facebook-oldalán a korábbi fideszes vezetés idején. Az új, ellenzéki polgármester most kapta meg a hozzáférést a szerkesztési felülethez, ekkor derült ez ki. Baranyi Krisztina azt mondja, mostantól nincsenek tiltott szavak és amnesztiát kapott az a száznál is több felhasználó, akit korábban kitiltottak az oldalról.

Ezt látnod kell! Zsolt gazda reagált a róla írt negatív kommentekre!

Zsolt gazda extra videónkban válaszol és reagál azokra a kommentekre, amiket róla írtak a Facebookozók! Most többek között az is kiderül, hogy a gazda miért csókolta meg Enikőt a hazaküldése napján, és milyen véleménnyel van Nádai Anikóról!

Gyanús, ha a párom nem adja meg a jelszavát?

Zsófi nem is tagadja, hogy olykor rátör a féltékenység. Vajon van is rá oka? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bevallotta, hogy zaklatta diákjait

Facebookon vallotta be Vári György, hogy a húszas évei közepén középiskolai tanárként szexuálisan zaklatta akkori diákjait. Az irodalomtörténész-újságíró saját bevallása szerint nem remél és nem vár megbocsátást. Bár szeretne bocsánatot kérni és tisztázni, hogy ki ő valójában. A Patent Egyesület szerint azzal, hogy Vári György az áldozatai akarata ellenére osztotta meg a zaklatásról szóló emlékeit, csak újabb traumát okozott.

Egyre többen adományoznak Facebookon az Amazonas őserdő megmentéséért

Egyre többen adományoznak Facebookon az Amazonas őserdő megmentéséért. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint a közösségi óriás rendszere megbízhatóan működik, hiszen csak néhány ország előzetesen ellenőrzött civil szervezetei számára lehet adakozni. Így nem kell attól tartani, hogy nem arra a célra fordítják majd az összeget, amire gyűjtik.

Lehallgatta felhasználóit a Facebook

Lehallgatta felhasználóit és harmadik félnek is átadta a felvételeket a Facebook - ezt a Bloomberg hírügynökségnek ismerte el az amerikai vállalat. Azt is közölték, felhagynak az eddigi gyakorlattal. A magyar adatvédelmi hatóság elnöke írásbeli garanciát kér, szerinte elfogadhatatlan, hogy továbbították az adatokat.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki élőben közvetítette, ahogy halálra gázol 4 embert

Vádat emelnek az ellen a férfi ellen, aki élőben közvetítette a Facebookon, ahogy a kocsijával száguld Dél-Romániában, majd halálra gázol 4 embert, köztük egy 3 éves gyereket és egy várandós nőt. A kormány éppen hétfőn készült tárgyalni a szigorításról az okostelefonok vezetés közbeni használatáért.

Miért nem vállal fel a pasim?


szerző:
2019.07.17. 18:00
Miért nem vállal fel a pasim?

Vajon Ádám miért nem írja ki a közösségi oldalára, hogy kapcsolatban van Biankával? Az elkeseredett barátnő erre kereste a választ. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rekordösszegű büntetésre számíthat a Facebook

Ötmilliárd dolláros, azaz nagyjából 1500 milliárd forintos bírságra készülhetnek, titoktartási kötelezettség megsértése miatt.

 

DURVA! Zsani porrá zúzta férje mobilját

A lány egy ideje már erősen gyanítja, hogy párja más nőkkel csetelget. Miután kiderült, hogy valóban van oka a féltékenységre, Gyuri telefonja csúfosan megjárta… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rengeteg magyar fiókot tiltott le a Facebook

Tiltási hullám indult a Facebookon. A BBC is megírta, hogy Magyarországon titokzatos módon rengeteg felhasználót kitiltottak a közösségi oldalról. Az adatlapokkal együtt az üzenetek és a fotók is köddé váltak. Az általunk kérdezett közösségi médiaszakértő szerint a rendszer találomra törölte az oldalakat, így szerinte valamilyen komoly hibáról lehet szó.

ÁSVÁNYI ESZTER: Megtisztelő, hogy velük forgathattam!

A Fókusz riportere két családnál is forgatott, ahol súlyosan beteg gyerekeket nevelnek. Riporterként nagyon megindító volt számára látni, hogy a nehézségek ellenére, milyen erősek ezek a gyerekek és mennyire összetartók családjaik. Erről mesélt a Facebookon.

140-NEL A BELVÁROSBAN: Élőben közvetítette a Facebook-on

Kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben pedig hangosan káromkodott és csaknem 140-nel előzgette a kocsikat egy sofőr a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A manőverezést ráadásul élőben közvetítette a Facebook-on, a kezében tartott telefonjával. Mi az arcát kitakarva és hangját torzítva megmutatjuk a teljes felvételt.

Nem lehet álhír a facebookos hirdetésekben

A tévék, a rádiók és az újságok hirdetéseit is vizsgálni fogja a Facebook, hogy nem tartalmaznak-e álhíreket. Az előzetes kontroll alól csak a megbízhatónak minősített sajtótermékek mentesülnek. Magyarországon egyelőre egyik szerkesztőség sem minősül ilyennek.

Vége az oltásellenes álhíreknek a Facebookon

Kitiltja a Facebook az oltásellenes tartalmakat. Az RTL híradónak nyilatkozó közösségi média szakértő szerint azért van erre szükség, mert az oltásellenes álhírek nagyon gyorsan terjednek a Facebookon és sokan csak innen tájékozódnak. Sok szülő ezért nem adatja be a védőoltásokat. A Facebook azután döntött így, hogy világszerte rohamosan terjed a kanyaró.

Baukó Éva: ˝Én vagyok az ország leghíresebb nője˝

Sebestyén Balázs ismét kutakodott kicsit a sztárvendégek életében, és természetesen a BeleValóVilág háziasszonyát is kiszemelte magának.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

SZEGÉNYSÉG: kétségbeesésében a világhálón kért segítséget a néni

A vilmányi 80 éves néni stábunknak elmesélte, milyen szegényesen élnek, mire lenne szükségük, és hogy mi történt azután, hogy videója felkerült a Facebookra.

Facebookon kért segítséget a 80 éves néni

A modern technikát használta fel egy vilmányi néni arra, hogy segítséget kérjen családjának. Nagy szegénységben, egyedül neveli 17 és 10 éves unokáit, ráadásul a házuk is majdnem összedől. Végső elkeseredésében a világhálóhoz fordult.

Szabó Zsófi:

A Toplista házigazdája alig emlékezett rá, hogy mit írt ki a Facebookra a Hajdú-Dömsödi balhé kitörésekor, ám Balázs most kutakodott picit a múltban...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Ezért nem használja a Facebookot Geszti Péter...

A reklámszakember őszintén elmondta véleményét a közösségi portálról. Bár a rajongói oldalát mindig frissíti, privát célokra sosem használta a Facebookot. Vajon miért nem?

Kétmilliárd Facebook felhasználó privát beszélgetéseihez juthattak hozzá

Több mint kétmilliárd felhasználó privát beszélgetéseihez is hozzájuthattak azok a cégek, amelyeknek a Facebook különleges hozzáférést biztosított. Ezek a vállalatok nem csak olvashatták, de akár módosíthatták is az üzeneteket. A Facebook azzal védekezik, hogy semmi olyan nem történt, amibe korábban a felhasználók nem egyeztek bele.

Lemaradt a szerkesztett képekről a polgármester

Levágták Hajdúdorog szocialista polgármesterét egy fideszes képviselő Facebook-profilján közzétett fotókról, amelyek egy iskolaátadáson készültek. Az MSZP-s Csige Tamás szerint véletlenül lehetetlen úgy szerkeszteni a fényképeket, hogy azokról mindig éppen azt a részt vágják le, amelyen ő látható. A térség fideszes képviselője, Tiba István is elfogadhatatlannak tartja az esetet, ám jelezte, hogy a közösségi oldalát az egyik asszisztense kezeli.

Survivor képkeret a Facebookon: mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Agilának vagy a Gagambának szurkolsz!

Ha nyomon követed a Survivor - A túlélők viadalát, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképedet Facebookon, és tudasd mindenkivel, hogy a Gagambának vagy az Agilának szurkolsz!

Ott voltunk Dorina szülinapi partiján

Buli Dorina videói és a róla készült riportok, paródiák is letarolják a magyar internetet. Fellépései vannak, rajongók követik, a születésnapi partiján pedig ezúttal a Fókusz stábja is ott volt.

Ugyanaz az ember zaklatja Facebookon Tóth Gabit és Peller Annát

A titozkatos férfi előszeretettel küld képeket a talpáról és a meztelen testéről Tóth Gabinak és Peller Annának.

Megoldódott egy 13 éves rejtély Olaszországban

2005-ben találták meg egy ismeretlen maradványait, sífelszerelésével, személyes tárgyaival az olasz Alpokban. Miután a tudományos azonosítási eljárások nem hoztak egyértelmű eredményt, az olasz rendőrség a közösségi oldalakon folytatta a munkát. Sikerrel.

Az a fránya Facebook!


szerző:
2018.07.24. 18:00
Az a fránya Facebook!

Eszternek elege van a férje, Gergő kicsapongó életviteléből, hiszen a fiú lányokkal flörtöl a neten. Eszter egy utolsó esélyt szeretne adni párjának, és egyetlen kikötése van: szüntesse meg a Facebook profilját!

Beszélgessünk, mint fiú és lány…

Péter a Facebookon pillantotta meg Líviát, és egyből megdobbant a szíve. A fiatalok rengeteget csetelnek egymással, így a fiú szeretné, ha személyesen folytatódna a beszélgetés közöttük…

Óvakodj a kamu profiloktól!


szerző:
2018.06.19. 18:00
Óvakodj a kamu profiloktól!

Feri a Facebookon ismerkedett meg Jázminnal, és úgy érzi, az egész életét le tudná élni a lánnyal. A fiú csak most szembesült vele, hogy Jázmin nem más, mint a biszexuális barátja, Józsi.

Dicsérik az udvarias bringást

Ritka jelenetet rögzített egy budapesti buszsofőr, amit aztán ki is tett Facebook-oldalára. A zoom.hu vette észre a videót, amelyen az látszik, hogy az egyik forgalmas budapesti kereszteződésben egy biciklis lehúzódik, hogy elférjen a busz.

Nincs pénz gyerekjátékokra az oviban

Játékokat, csúszdát és mászókát szeretne, hogy hasznosan tudja foglalkoztatni az óvodásokat. Erről írt a Facebookon egy kiscsécsi óvónő, aki arról panaszkodott, hogy az óvoda udvarán füvön és betonon kívül nincs más.

Két fiát és menyét veszítette el a ceglédberceli tragédiában

Az Adevarul román hírportál úgy értesült, hogy a 38 éves sofőrnek nem volt érvényes jogosítványa, a kisbuszt pedig a román hatóságok hónapokkal korábban kivonták a forgalomból. A hozzátartozók úgy tudják, az áldozatok holttestét talán már szombaton hazaszállítják a temetésekre a hétvégén vagy a jövő hét elején kerül sor.

Titokzatos lány a múltból


szerző:
2018.05.24. 18:00
Titokzatos lány a múltból

Brigi úgy érzi, hogy párja, Dani egyáltalán nem őszinte hozzá. Sőt, mostanában egyre többet beszélget volt osztálytársával, Flórával. Vajon ezek csak puszta nosztalgikus csevegések vagy van valami komolyabb is a háttérben?

Mit rejt a szerelmed Facebook oldala?

Briginek elege van abból, hogy a párja az interneten ismerkedik. Mivel a lánynak szabad bejárása van barátja Facebook oldalára, újra és újra meghökken az ott látott dolgokon…

HALÁLOS BALESET: Facebokozott a sofőr a baleset előtt

Kilenc ember halt meg a Ceglédbercel közelében kedden délután történt közúti balesetben, valamennyien egy román rendszámú kisbuszban utaztak. A Digi 24 hírtelevízió szerint a kisbusz Szlovéniából tartott Románia felé. Utasai a Maros megyei Désfalváról származtak. A felvétel tanúsága szerint a sofőr a Facebook Live segítségével élő videót indított vezetés közben. Ez terelhette el a figyelmét annyira, hogy áthajtott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval.

Te felfüggesztenéd a párodért a Facebook fiókodat?

Erika már nem boldog párja, Szilárd mellett, hiszen mostanában „elég hullámvölgyes” a kapcsolatuk. Szerinte a tűz már csak pislákol, és szeretné, ha még fellobbanna közöttük. A legnagyobb gond viszont Szilárd telefonfüggősége, így Erika rá szeretné venni párját, hogy hagyjon fel a közösségi oldallal.

Élőben közvetítettek agyműtétet a Facebookon

Élőben közvetítettek agyműtétet a Facebookon, Magyarországon először. Az operációt a Pécsi Idegklinikán végezték, egy 43 éves Parkinson-kóros betegnek az agyába ültettek be két elektródát. A férfinak folyamatosan remegett a bal oldala, ezután várhatóan megszűnnek a rohamai. A műtét alatt végig ébren volt, sőt beszélt is.

RENDKÍVÜLI AGYMŰTÉT: Élőben közvetítették a Facebookon

Élőben közvetítettek agyműtétet a Facebookon, Magyarországon először. Az operációt a Pécsi Idegklinikán végezték, egy 43 éves parkinson kóros betegnek az agyába ültettek be két elektródát. Pintér Luca újságíró és Kálló Péter fotóriporter hónapokig szervezte, hogy operációját élőben közvetíthessék. Dr. Balás István és Kovács Norbert egyetemi docensek mondják el, milyen műtétet hajtottak végre.

Endre „nagyon szétszedné” Dórit

Endre a Facebookon két nőtípust különböztet meg: a „nagyon szétszedném” és „a nem mozgat meg bennem semmit”. Mivel Dóri az utóbbiba tartozik, azon nyomban bejelölte őt, hamarosan pedig egy ágyban kötöttek ki. A fiú viszont sokkal többet is el tudna képzelni a lánnyal…  

Zoé és Kíra 18 év után találtak egymásra!

Zoé és Dorina története mesébe illő: egyszerre születtek egy helyen, a szüleik jóban lettek, de aztán megszakadt a kapcsolat. Most, 18 év után ezzel a képpel és a közösségi média erejével sikerült ismét egymásra találniuk!

Most dőlhet el a Facebook jövője

Képes-e a Facebook önmagát szabályozni, vagy törvényekkel kell felügyelni az információ áramlását és felhasználását a közösségi oldalon? Ez volt a fő kérdés Mark Zuckerberg amerikai kongresszusi meghallgatásán.

Veszélyes az interneten ismerkedni?

Krisztián teherautóval érkezett Anikóhoz, ugyanis el szeretné költöztetni magához azt a hölgyet, akivel a Facebookon ismerkedett meg. A férfi szerint olyan ez, mint egy mese, hiszen sosem találkoztak még személyesen. Azonban nem minden történet végződik heppi enddel…

32 ezer magyar adatait lopták el

Több mint 32 ezer magyar Facebook felhasználó adataihoz férhetett hozzá a Cambridge Analytica nevű elemzőcég - értesült a 24.hu. A lap szerint mindössze 13 magyar felhasználó telepítette az adatgyűjtő alkalmazást, és rajtuk keresztül szerezték meg a többiekét. A Facebook vezetője, Mark Zuckerberg közben elismerte: senkinek sincsenek biztonságban az adatai a közösségi oldalon.

 

Orbán videóban buzdít szavazásra

A Fidesz támogatóit buzdítja szavazásra Orbán Viktor legújabb Facebook bejegyzésében. A kampányban a miniszterelnök minden nap újabb videóval jelentkezett, csütörtökön a március tizenötödikei beszédéből készült felvételeket tette fel közöségi oldalára, amelyben Magyarország megvédésére szólít fel.

Kelemen Anna csábít – ezúttal szavazásra

Nyereményjátékkal próbálja szavazásra bírni Facebook követőit Kelemen Anna. A nyeremény egy este vele. Íme a feltételek!

Mi az a #deletefacebook?


szerző:
2018.04.03. 08:13
Mi az a #deletefacebook?

Mészáros Beatrix közösségi médiaszakértővel a "Delete Facebook" kampány előzményeiről és hatásairól beszélgettünk!

Eljegyzés első látásra?


szerző:
2018.04.02. 18:00
Eljegyzés első látásra?

Zsolti és Ivett hónapok óta ismerkednek a Facebookon, de sosem találkoztak még személyesen. A fiú úgy érzi, hogy megtalálta élete szerelmét, ezért egy saját verssel és egy  jegygyűrűvel készült Ivettnek. 

Vivi: „Jobban szeretem magam ruha nélkül”

Loretta egyre inkább aggódik húgáért, Vivienért, hiszen a lány kihívó, már-már intim képeket posztol a közösségi oldalakon. A nővér szerint Vivinek vissza kellene fognia magát, és inkább az iskolára kéne koncentrálnia, ahonnan már ki is rúgták a 18 éves lányt.

 Szandi: „Rajtad kívül nem kell senki más”

Szandi és Péter boldogságának csak egyvalami áll az útjában, méghozzá Szandi örökös live-ozása a Facebookon. A fiúnak ebből már nagyon elege van, ráadásul féltékeny is, amiért a lányra „pancserek" írogatnak. Szandi már alig várja, hogy meggyőzze végre Petit: csakis ő kell neki!

Facebook jelszó ajándékba


szerző:
2018.03.16. 18:00
Facebook jelszó ajándékba

Zoli úgy érzi, hogy a Dominikával való kapcsolata mostanában nem a legfényesebb, hiszen a maró féltékenység folyamatosan ott lappang közöttük. A fiú most Facebook jelszavával és egy gyűrűvel készült barátnőjének.

Párkapcsolat és/vagy net?


szerző:
2018.03.13. 19:40
Párkapcsolat és/vagy net?

Baj van azzal a párkapcsolattal, amelynek tagjai túl sokat lógnak a Facebookon vagy az Instán? Erre kerestük a választ Kabát Petiék segítségével.

A közösségi média veszélyei a gyerekekre nézve

Dühöngenek a gyerekvédő szervezetek a Facebook gyerekeknek szóló alkalmazása miatt. Több mint 110 gyerekvédelemmel foglalkozó szervezet és szakértő fordult nyílt levélben Mark Zuckerberghez, a Facebook vezetőjéhez, kérve, hogy a cég állítsa le a Messenger Kidset, ami lényegében egy reklámoktól megtisztított, szülői felügyelet alá rendelt Messengert jelent 13 évesnél fiatalabb gyerekek számára. Erről beszélgettünk Matusek M. Zsuzsannával, az Országos Gyermekvédő Liga elnökével.

Szép dolog más Facebook üzenetét olvasni?

Katalin helyre szeretné hozni a kapcsolatát fiával és menyével, akik belenéztek az édesanya Facebook beszélgetéseibe. A fiatalok akkor döbbentek rá, hogy Katalin egy férfivel való kapcsolata miatt elhanyagolja saját családját.

Megütötte kutyáját a rendőr

Azonnali hatállyal felfüggesztették azt a rendőrt, aki ököllel megütött egy kutyát a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az esetet egy családi ház ablakából vette fel egy fiú, majd feltette a Facebook-ra, ahol valóságos lincshangulat alakult ki…

Változik a Facebook - változik a világ?

A világ vállalatainak csúcsára mostanában olyan technológiai cégek jutottak, amelyek egyfelől globális üzleti hatalmak, másfelől – és ez így új jelenség - egyidejűleg emberek milliárdjainak agyát és lelkét is képesek befolyásolni. Az egyik ilyen új hatalom a Facebook, amelyet 2016 ősze óta egyre több bírálat ér, ezért úgy döntött, hogy megváltoztatja működésének szerkezetét. De hogyan?

Karácsonyi fotók: máshogy

Földre borult bejgli vagy jobb híján egy fazékba állított karácsonyfa - valóságos mozgalom indult a facebookon a tökéletes karácsonyt ábrázoló fotók ellen. A közösségi média szakértő szerint egészséges folyamat, hogy sokan idill helyett a valóságos tökéletlenségüket szeretnék megosztani az ismerőseikkel. Az általunk megkérdezett életvezetési tanácsadó szerint ezzel a hozzáállással ráadásul lazábban, boldogabban telhet az ünnep.

Online szerelem


szerző:
2017.12.19. 18:00
Online szerelem

Laci és Niki a Facebookon ismerkedtek meg, és csetelés közben már meg is beszélték, hogy járnak egymással. Mivel azonban a személyes találkozásra még nem került sor, a szerelmes fiú a nagy pillanat alkalmával egy „négysoros rapszöveggel” szeretné meghódítani kiszemeltjét.

Al-Gharati Magyedet előszeretettel szivatják a szülei

Részlet a 20. évad 8. részéből:

Tegye fel a kezét, akinek a szülei ismerősei a Facebook-on! Magyed is közéjük tartozik, és nem egyszer megitta már ennek a levét. De nemcsak szülei miatt kerül kínos szituációkba... nem segít ezen, hogy időnként pucéran nyit ajtót embereknek.

Nézd meg itt a teljes adást!

Így örült Istenes Bence a második Comet-gömbjének!

Istenes Bence nem csak Facebookon és Instagramon aktív, nemrég saját YouTube csatornát is indított, így igazán megérdemelte a Comet legjobb social média szereplő díját. Nézd meg, hogyan fogadta Bence az elismerést!

Kiélezett küzdelem a social média kategóriában

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Az Ti szavazataitokon múlik, hogy ki lesz idén a legjobb social média szereplő! Még mindig szavazhatsz kedvencedre az RTL24 applikáción keresztül és a www.cometlive.hu oldalon.

Istenes Bence:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Krisztina: „Még a nevemet is felejtsd el!”

Krisztina boldogan él új párjával, és két gyermekével, de volt párja, Róbert a mai napig zaklatja őt. Ál Facebook-profilokkal írogat a nőnek, és a házuknál való titkos leskelődéstől sem riad vissza…

Halálos fenyegetést kapott a magyar Ken baba!

Alig egy hónapja, hogy bemutattuk Magyarország első élő Ken babáját, Greget. Gregnek az a vágya, hogy minél jobban hasonlítson Barbie szerelmére, Ken babára. Az ismertség viszont nem várt következményekkel is járt. Üzenetben fenyegették meg azzal, hogy ha tovább folytatja ezt a Ken baba őrületet, az életére törnek.

LIKE-MILLIOMOS: A fotós, akinek milliónyi van

Fejes Imre fotóst kérdeztük, mi a titka annak, hogy ilyen sok követője van a Facebookon. Elmesélte... Nézd meg a Fókusz teljes riportját is!

Roland: „Már azért is szól, hogyha nézek”

Roland nem tud mit kezdeni Dzsenifer beteges féltékenykedésével, ami már odáig fajult, hogy a lány közös Facebook profilt követelt magának, ráadásul az utcán is rászól barátjára, ha ő más lányokat néz meg. Sőt, már Roland barátai is azon nevetnek, hogy Dzsenifer milyen rövid pórázon tartja őt. A fiú alig várja, hogy nagyobb teret kapjon barátnőjétől…

Tóth Gabi megható bejegyzése garantáltan könnyeket csal a szemedbe

A 2017-es Comet legjobb női előadó kategóriájában jelölt Tóth Gabi évekkel ezelőtt önzetlenül segített egy embertársán, aki egy hat hónapos babát hordott a szíve alatt.

Mindent a lájkokért!


szerző:
2017.11.06. 18:00
Mindent a lájkokért!

Dávid a féltestvérét, Gábort szeretné jobb belátásra bírni. Öccse ugyanis a Facebookon készít live videókat, és olyannyira elvetemült, hogy fürdött már pocsolyában, ivott már étolajat, és egy alkalommal kutyaürülékkel mázolta be az arcát. Dávid szerint testvére túlságosan gyerekes, és szeretné, ha végre komoly ember válna belőle.

Hosszú Katinka:

Hosszú Katinka nemcsak a medencében sztár, hanem a közösségi médiában is. Facebookon közel 502 ezer lájkolója van, míg Instagramon több mint 283 ezer követővel büszkélkedhet.

Hogyvolt: A Survivor összes kulisszatitkára fény derült!

Október 18-án este élőben jelentkezett be Sixx, az index.hu és a hogyvolt.blog.hu újságírója Facebookon a Survivor öt játékosával, Klaudiával, Anitával, Iliásszal, Barbival és Szandival, valamint a műsor kreatív producerével, Rubin Kristóffal. A beszélgetés során többek között az is kiderült, hogyan szépítkeztek a lányok, mi az, amit csak a műsor megtekintésekor tudtak meg, mikor volt a mélypontjuk, valamint a kreatív producer is elárult egy-két kulisszatitkot, például, hogy kiben csalódtak a legnagyobbat – pozitív és negatív értelemben – a műsor készítői, és min mentek keresztül, amikor Barbit megmarta egy kígyó.

Róbertó Király minden nőt elcsábít?

Gyöngyi a Facebookon ismerkedett meg a siófoki Róbertó Királlyal, akivel szívesen találkozna élőben. Viszont kiderült a titok: Róbertónak barátnője van, Mária. A nő nem akart hinni a fülének, és teljesen megrökönyödött, mikor megtudta, hogy párja a Facebookon egy idegen nővel ismerkedik, és hamarosan arra is fény derült, hogy nem Gyöngyi az egyetlen…

Szabolcs:

Szabolcs titkos Facebook csoportok tagja, ahol fikciós erotikus történeteket szokott megosztani. Hogy miért teszi mindezt, azt ő maga mesélte az Anikó Show-ban!

Óriási örömhírt jelentett be Sebestyén Balázs!

Balázs hétfőn még arról beszélt, milyen borzalmas hétvégén van túl, ma reggel viszont óriási hírt osztott meg Facebook-oldalán.

Mi történik az emberek profiljával haláluk után?

Lévai Richárd social média szakember és Dr. Németh Szabolcs jogász arról meséltek, mi történik az emberek profiljával, miután távoznak az élők sorából.

Facebook: a szabadság határai

A digitális robbanás számtalan jogi, etikai és számtalan féle házi feladatot és kérdést prezentál a világnak. Adott a Facebook, amelyen számítások szerint percenként 1,3 millió új bejegyzés jelenik meg. Minden adat és szám azért inkább becslés, mert szinte követhetetlen sebességgel terjedő médiumról van szó. Jelenlegi tudomásunk szerint már több mint 2 milliárdan használják, Magyarországon decemberben majdnem 6 millióan. Kell-e, és egyáltalán lehet-e valahogyan szabályozni a Facebook szövegeit, képeit és videóit?

Pumped Gabo minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze Ágit

Miután Gabo megtudta, hogy Ági más sráccal randizik, először dühbe gurult, majd miután lenyugodott, élő Facebookos videóban kért bocsánatot egykori barátnőjétől. Vajon hogyan reagált erre Ági?

Pumped Gabo nagy nyilvánosság előtt kért bocsánatot Ágitól

Pumped Gabo egy Facebookos élő videóban kér bocsánatot szerelmétől, abban bízva, hogy Ági így megbocsát neki.

Debreczeni Zita és Gianni hamarosan családot alapít?

A vasárnapi Havazin kapcsán, melyben az olasz műsorvezetőé és a gyönyörű fotósé volt a főszerep, összegyűjtöttük Gianni és Zita közös életének eddigi legfontosabb állomásait.

Nagy bajban van VV Krisztián!


szerző:
2017.01.10. 15:00
Nagy bajban van VV Krisztián!

A problémát párja, VV Mici is próbálja megoldani, ám egyelőre nem sok sikerrel.

Mit szól Istenes Bence a #holagyerek kommentekhez?

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Iszak Eszti mellett Istenes Bence is a 2016-os Comet díjátadó házigazdája lesz. A műsorvezető ezúttal a jelöléséről mesélt kameránknak!

Mit szól Istenes Bence a #holagyerek kommentekhez?

"Mielőtt Zuckerberg kitalálta volna, nekem már azelőtt volt Facebookom!" - viccelődött Istenes Bence, amikor a legjobb social média szereplő kategóriában való jelöléséről kérdeztük őt. A díjátadó műsorvezetője ezen kívül elárulta, hogyan fogadta a jelölést, és mit szól a #holagyerek kommentekhez közösségi oldalán.

Sebestyén Balázs elkövette első Facebookos bakiját!

A Kicsi Óriások műsorvezetője hétfőn reggel élőben jelentkezett be Facebookján a Morning Show soproni kitelepüléséről, majd elfelejtette leállítani a live videót, így a kulisszák mögé is betekintést nyerhettek a nézők.

Digitális utóélet: Mi történik a halálunk után közösségi oldalainkkal?

Hátborzongató belegondolni, hogy halálunk után tovább élhetünk az interneten, és e-mail-t küldhetünk a túlvilágról a szeretteinknek, barátainknak. Vajon mi lesz a közösségi oldalunkkal, adatainkkal, jelszavainkkal, webes emlékünkkel, ha már nem élünk? Szakértőkkel elemeztük a veszélyeket, és az utópisztikus filmekbe illő fejlesztéseket, amelyek néhány év múlva már nem csak a moziban lesznek láthatóak.

Netes feltöltések, amik után garantáltan a kukában landol az életrajzunk

Brutális bulifotók, meztelenkedés, viccesnek szánt, de vállalhatatlan kiírások: vajon mire gondol a HR-es, ha ezeket nézegeti a netes adatlapunkon? Hát egész biztosan nem arra, hogy munkát ajánljon nekünk. Tegyenek időutazást a Házon kívül stábjával a néhai IWIW világába!

Zuckerberget fenyegeti az Iszlám Állam

Az Iszlám Államhoz közeli Kalifátus Hadsereg Fiai nevű csoport megfenyegette a Facebook és a Twitter-atyját, Mark Zuckerberg-et és Jack Dorsey-t a legújabb propagandavideójában, amit szerdán publikáltak. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való