KERESÉS search-close

Fantasy

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fantasy"

Mit nézünk ma? - Szombat (04. 23.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tim Burton legújabb filmjében Eva Green a furcsaságok nagyasszonya

A rendező újabb látványos alkotással készül, amelyben a különleges tehetséggel megáldott gyerekek, egy fiatal hős, és egy lehengerlő igazgatónő érdekes szimbiózisa, és persze a fantasy sztorik állandó rejtélye kerül a fókuszba.

Phil Collins lánya egy árnyvadász?

Hamarosan startol a mozikban a filmvilág egyik legújabb őrülete, A végzet ereklyéi. A fantasy film főszerepét Clary Lily Collins alakítja majd, akinek árnyvadászként az egész emberiséget meg kell mentenie. Vajon sikerül neki?

XXI. század 11-08-16


szerző:
2011.08.17. 00:10
XXI. század 11-08-16

XXI. század: Csillagok háborúja - Történet egy messzi-messzi galaxisról, amely ötletet adott a csillagháborúhoz és egy új vallás alapításához. Örökölt szerelem - Megoldódni látszik a párválasztás képlete. Az arcunkra van írva, hogy kibe szeretünk bele, hogy mit keresünk pontosan a másikban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való