KERESÉS search-close

Farm Gábor

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Farm Gábor"

Kulissza: Évike szülei imádják Farm Gábort!

Gábor állítja, hogy mióta Évikét ismeri nem csajozik, de a lány egyelőre nagyon bizalmatlan. A fiatalok elárulták, hogy bár mindketten szerepeltek RTL-es műsorokban, sosem látták egymást a tévében, és az is kiderült, hogy Gábor egyelőre nem mutatta be Évikét a szüleinek...

Évike nem bízik Gáborban, és korainak tartja az összeköltözést

Farm Gábor azért jött el a műsorba, hogy egy lakáskulcsot ajándékozzon szerelmének, Évikének. A Farm győztese azt szeretné, ha barátnője odaköltözne hozzá, de Évikének erről egészen más a véleménye... 

Farm Gábor:

Gábor elmondta Évikének, hogy miért jött a műsorba, a lány viszont ahelyett, hogy elfogadta volna a lakáskulcsot, kérdőre vonta Gábort, amiért csajozik. Bár a Farm győztese próbálta szépíteni a dolgot, és megígérte Évikének, hogy megváltozik miatta, a lány nem fogadta el a kulcsot.

Hoppá! Farm Gábor Instán bókol Nádai Anikónak!

A Farm győztese, Gábor azért jött el az Anikó Show-ba, hogy előrébb lendítse kapcsolatát. Gábor néhány héttel ezelőtt Instagramon ismerte meg párját. Évike feltett egy sztorit, hogy unatkozik és éhes, Gábor pedig írt neki, mennyire gyönyörű. Hamar kiderült, hogy Gábor nemcsak Évikének bókol ezzel a dumával...

6. rész (előzetes) - Szerelmes vagyok egy valóságshow hősbe!

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Hétvégi celebmustra!


szerző:
2017.04.09. 14:58
Hétvégi celebmustra!

Ha hétvége, akkor a pihenésé és a szórakozásé a főszerep! Kedvenceink is ennek jegyében töltötték a szabadnapokat. Kiss Ramóna  nosztalgiázott, Pumped Gabó a valóságshow-k nagyágyúival partizott, VV Soma pedig szakmát váltott?

Rekordot döntött a valóságshow-győztes Gábor!

Újabb verseny várt az RTL Klub valóságshow-hősére. A Farm győztese megmutatta, hogyan teljesít a Kia Sportage segítségével a szlalom pályán.

Story Extra 2016-07-19


szerző:
2016.07.19. 17:25

Story Extra 2016-07-18


szerző:
2016.07.18. 17:25

Fókusz 2016-06-17


szerző:
2016.06.17. 18:55
FARM GÁBOR:

A Farm győztesének fenekestül felfordult az élete, mióta hazatért az RTL Klub valóságshowjából. Ugyanis kiderült, hogy amíg ő bent volt a játékban, és alig várta, hogy újra találkozhasson barátnőjével, a lány félrelépett. Gábor most a sporttal, és a konditermi barátokkal vígasztalódik, és azt tervezgeti, hogy mibe fogja befektetni a játékban nyert hatalmas összeget.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való