KERESÉS search-close

Farm Sanya

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Farm Sanya"

Story Extra 2016-08-03


szerző:
2016.08.03. 17:25
Mi az, amit azért nem tehetsz meg, mert híres vagy?

Egy átmulatott éjszaka után smink nélkül bevásárló körutat tartani, hangosan beszélni a gyerekkel az utcán -aki ismert, annak kétszer is át kell gondolnia, megteheti-e ezeket, hiszen sokan felismerhetik. Mi az, amit azért nem tehetsz meg, mert híres vagy? Ez a nap kérdése.

Farm Sanya: Nem szégyellte bevallani legnagyobb gyengeségét

Azt gondolhatnánk, ha valaki jelentkezik a Farmba, az az ember semmitől sem fél. Hiszen a valóságshow szereplőinek nomád körülmények között kellett élniük, és sokszor embert próbáló feladatokat kellett megoldaniuk. Farm Sanya, aki testépítő azonban nem szégyellte bevallani legnagyobb gyengeségét, tériszonyát. Melyet egy műrepülő világbajnok pilótával igyekezett leküzdeni. Hogy sikerült-e? Kiderül!

Farmos fiúk zsűriztek a magyar gyerekszépségversenyen

Farm Sanya és Farm Márk szerencsére egy olyan gyerekszépségversenyen zsűriztek, ahol a természetesség volt a nyerő. Ráadásul nem csak pontoztak, tanácsokat is adtak a szülőknek, hogy tisztában legyenek a siker és a reflektorfény árnyoldalaival.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való