KERESÉS search-close

Fehér Balázs

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fehér Balázs"

Teljesen fekete szemekkel sokkolta a Reggeli műsorvezetőit Varga Viktor

Hirtelen egy horrorfilm szereplője jutott eszünkbe, amikor megláttuk az énekest, aki korábban is extrém külsővel mutatkozott, de ezúttal saját magára is rálicitált.

Fehér Balázs: „Rettentően arrogáns voltam régen”

Az egykori modell és énekes főzni érkezett a Reggelibe, de saját átalakulásáról is őszintén beszélt. Elmesélte, mit gondolt magáról modellkarrierje kezdetén és hogyan látja most régi önmagát?

Egy valaki már tutira ott van a középdöntőben!

A párbaj után két fontos dologról is döntenie kellett a zsűrinek. Volt aki, ment, más pedig maradt. Vajon ki lesz az, aki már csütörtökön bejut a középdöntőbe?

Párbajon dőlt el, ki esik ki, és ki jut a középdöntőbe!

A tökéletesen megsütött halfilé! Ez volt a párbaj feladat. Nagy volt a teher, hiszen több ember sorsa is eldőlt ebben a 10 perces főzésben.

„Vele egy csapatban lenni, felér egy hátráltatással!”

Ha csütörtök, akkor csapatverseny: kialakultak a két fős csapatok... ennek azonban nem mindenki örült a versenyzők közül.

Leteszteltük: vajon Rácz Jenő csapata felismeri mentoruk ételeit?

Fördős Zé már útjára indította a játékot, most viszont már a versenyzőkön a sor, hogy kitalálják, melyik ételt készítette Rácz Jenő. Szerintetek ki volt a legjobb?

Kovács Dóri: „Petit meg tudtam volna folytani egy kanál vízben!”

Dóri ma este nem úszta meg Király Peti hátráltatását, ráadásul exe olyan feladatot varrt a nyakába, ami láttán visszasírta a csirke kopasztást...

Visszautaztunk a versenyzők gyerekkorába!

Volt, aki nagy segítség volt, és már 10 évesen egyedül főzött, mások viszont csak a hasukat szerették tömni gyerekként, és csak várták, hogy megérkezzen a kaja. 

Rácz Jenő: „Ha ilyen kajákat hoztok elém, agyvérzést fogok kapni!”

A kóstoláson érdekes megoldásokkal találkozott a zsűri, azonban Fehér Balázs egészben felszolgált csirkéje még őket is megrémisztette.

Rácz Jenő mindegyik versenyzőjében csalódott a kóstoláson?

Húsos főétel volt a feladat zöldség textúrákkal tálalva. A versenyzők bicskája azonban több helyen is beletört a főzés előtt tanult tecnikákba.

Rácz Jenő felmérte, mire készülnek a versenyzői

Miközben a versenyzői neki ugrottak a zöldség-textúrás feladatnak, a séf figyelte őket. Kíváncsi volt, milyen elemekkel készülnek. Egy-két helyen azonban kénytelen volt mentő tanácsokat adni.

Tanulj a séftől: ezt mind elkészítheted répából!

Rácz Jenő bemutatót tartott a csapatának: felfedte előttük a répa textúrák titkát. A versenyzők nem is gondolták volna, hogy ennyi módon fel lehet használni ezt a zöldséget.

Fehér Balázs csak arra vágyott, hogy egy nő megértse

Az egykori modell és énekes a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája kapcsán érkezett a Reggelibe, de olyan sok érdekességet mesélt saját magáról is, hogy a stúdió hölgy tagjai itták a szavait.

Színdarabban dolgozzák fel a transz-színésznő életét

Ónodi Adélt ma már normál női szerepekre is hívják castingra, de korábban volt, hogy itthon közölték vele, hogy „a színházban csak férfiak és nők lehetnek”. Berlinben él, de minden hónapban hazajár egy ösztöndíj program keretében, érzékenyítő rendezvényeken dolgozni.

Fehér Balázs: „Ha annyira szexi vagyok, miért nincs kapcsolatom?”

A Konyhafőnök VIP versenyzője nemcsak a műsorról mesélt a Reggeliben, hanem kiterítette a lelkét is a nézők elé. Azt is elárulta, hogy valójában mindig csak arra vágyott, hogy találjon egy nőt, akinek a sötétebb gondolatait is elmondhatja és elfogadja őt. 

Kiss Ramóna a séf nyakába ugrott örömében

Az első főzés után mindkét séf talált olyan versenyzőket, akiket maguk mellett szerettek volna tudni a csapatukban. Kiss Ramóna és Fehér Balázs szinte felszaladtak a galériára örömükben.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő kíméletlenül osztották a tanácsokat

A két Michelin-csillagos séf főzés közben folyamatosan monitorozta a versenyzők munkáját, és nem egyszer közbe kellett szólniuk... Kemény tanácsokat osztogattak nekik.

Fördős Zé megkezdte a versenyzők paráztatását!

Szép sorban érkeztek a hírességek a Konyhafőnök konyhájába. De vajon tudják, mi vár rájuk? Fördős Zé beugrott hozzájuk még a séfek előtt, hogy egy kicsit felmérje a terepet.

Új szerelem jött Fehér Balázs életébe!

Az egykori énekes és modell jó pár évre eltűnt a köztudatból. Mit csinált a három év alatt? Honnan jött az új szerelem és a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája?

Fehér Balázs, a nők bálványa most A Konyhafőnök VIP-ben bizonyít

Fehér Balázs még nem volt tizennyolc, amikor szupermodellek közé csöppent, és a divatvilág legmenőbb kifutóin, legfelkapottabb fotósai előtt pózolt. A szuper jóképű fiatalember aztán zenekart alapított és a nő szíveket már nagyban rabolta. Aztán eltűnt, és most A Konyhafőnök VIP-ben tér vissza a nyilvánosság elé, kívül belül alaposan átváltozva.

Fehér Balázs a piacon gyűjtötte össze a legjobb tanácsokat

Az énekes szerint a főzés izgalmas dolog és ugyanolyan önkifejezés, mint bármelyik művészet. Szerinte az kerül a tányérra, ami egy emberben belül van. De hogyan gyakorolt a versenyre?

Fehér Balázs


szerző:
2018.11.08. 07:00
Fehér Balázs

Az énekes szerint a főzés izgalmas dolog és ugyanolyan önkifejezés, mint bármelyik művészet. Szerinte az kerül a tányérra, ami egy emberben belül van. De hogyan gyakorolt a versenyre?

Miért tűnt el az ex-modell, ex-zenész Fehér Balázs?

Jó családban nevelkedett, 16 évesen modellkedni kezdett, rengeteg pénze lett. Aztán mindenfajta zenei előképzettség nélkül énekelni kezdett a Carbonfools nevű együttesben, és ott is sikert sikerre halmozott. Aztán kiégett és eltűnt, mi most felkerestük.

Portré - Fehér Balázs


szerző:
2017.09.20. 00:00

Portré 15-09-06


szerző:
2015.09.07. 00:20
Portré 15-09-06

Portré: A Portréban Barabás Éva igazán szerencsésnek érezhette magát, hiszen a nők bálványa, Fehér Balázs volt a vendége. Balázs modellkarriert futott be, sikeres zenész, ám a magánéletben egyelőre nem találta meg az úgynevezett egységet. Saját bevallása szerint neki nem megy a csajozás. Ahhoz, hogy megtalálja önmagát, egészen Haitiig utazott.

Fehér Balázs és egy csodálatos átváltozás története a Portréban

A Portréban Barabás Évi igazán szerencsésnek érezhette magát, hiszen a nők bálványa, Fehér Balázs volt a vendége.

Fókusz Plusz 15-02-07


szerző:
2015.02.07. 19:20
Fókusz Plusz 15-02-07

Fókusz Plusz: Szorgalom vagy tehetség? - Sztárok, akik érettségi nélkül jutottak fel a csúcsra. Számít a papír, vagy csak az elhivatottság a lényeg? Harc az előítéletekkel - Két asszony, akik roma származású gyerekeket fogadtak örökbe. De hogyan fogadja a környezet a gyermekeik származását?

Portré 15-01-25


szerző:
2015.01.26. 00:25
Portré 15-01-25

Portré: A Portréban Barabás Évi igazán szerencsésnek érezhette magát, hiszen a nők bálványa, Fehér Balázs volt a vendége. Balázs modell karriert futott be, sikeres zenész, ám a magánéletben egyelőre nem találta meg az úgynevezett egységet. Saját bevallása szerint neki nem megy a csajozás. Ahhoz, hogy megtalálja önmagát, egészen Haitiig utazott.

Reflektor 13-03-22


szerző:
2013.03.23. 00:50
Reflektor 13-03-22

Reflektor: Bulizott a hazai sztárvilág. Vásáry André vágyai beteljesültek.

Fehér Balázs fekete lett


szerző:
2012.11.24. 00:55
Fehér Balázs fekete lett

A The Carbonfools énekese már sok mindent tapasztalt modellkarrierje során, így nem okozott neki gondot egy csokifiú bőrébe bújni egy fotózáson. Sőt, Balázs kifejezetten élvezi, ha minél több szerepben megmutathatja magát.

Reflektor 12-11-23


szerző:
2012.11.24. 00:55
Reflektor 12-11-23

Reflektor: Fehér Balázs fekete lett! A Carbonfools énekese saját elmondása szerint már sok mindent megtapasztalt modell karrierje során... Király Lindát eltiltották az énekléstől. Amikor a népszerű énekesnő gyermekkorában bejelentette, hogy zenével szeretne foglalkozni, a szülei nem fogadták kitörő lelkesedéssel.

Fókusz 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 20:50
Fókusz 12-10-03

Fókusz: Kiderül a titok! - Kik segítenek a mentoroknak a show eddigi legnehezebb pillanatában? Újabb fordulat - Pákó már a hivatalokkal is háborúzik. A Fókusz kamerája előtt harcol tovább gyermekéért. Vészhelyzet élőben - Bűnözők, akiket ipari kamera vagy mobiltelefon buktatott le. Jönnek a legképtelenebb rablások és menekülések!

Reflektor 12-08-13


szerző:
2012.08.14. 01:05
Reflektor 12-08-13

Reflektor: Szupersztárok Budapesten. Véget ért a 20. Sziget Fesztivál.

X-Faktoros fiú lett az év pasija


szerző:
2011.05.12. 19:59
X-Faktoros fiú lett az év pasija

Takács Nikolas kikacsint kalapja alól, Kucsera Gábor kigombolja az ingét mellkasán, a Carbonfools énekese pedig csak hanyagul egy motorhoz támaszkodik. Álompasik, akik egyetlen mozdulatukkal nők százait képesek meghódítani. Mi az a titokzatos erő, amivel egy férfi levesz a lábunkról?

Fehér Balázs a kifutóról érkezett a zene világába

Modellként bejárta a világot, majd elvonult egy buddhista kolostorba, és új értéket keresett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való