KERESÉS search-close

Fekete Gyula

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fekete Gyula"

Zenésztársai búcsúznak Szaxi Maxitól

Szaxi Maxi neve egybeforrt a Hungáriával és a Dolly Roll-lal. A nyolcvanas években bálványként tekintettek rá. Fekete Gyula, vagy, ahogy mindenki ismerte, Szaxi Maxi szerdán hosszú küzdelem után elhunyt. Ezt családja tudatta a közösségi oldalán.
Szikora Robi ide kattintva még több közös emléket idéz fel.

BÚCSÚ: Szaxi Maxi művész maradt a civil életben is

Szaxi Maxi Szikora Robival a Hungáriában játszott együtt. A zenekar nem csak országos hírnevet, de egy életre szóló barátságot is hozott kettejük életébe. Olyannyira szoros volt a kapcsolatuk, hogy amikor Robi kilépett a zenekarból, Gyula is követte. Igaz, 2 nap múlva visszatért. Szikora Robi emlékezik zenésztársára.

Fókusz 14-06-26


szerző:
2014.06.26. 19:30
Fókusz 14-06-26

Fókusz: Mindent elfelejt - Barátai arcát sem ismeri fel, óriási memóriazavarral küzd. Egy asszony megdöbbentő története. Trükkös kutyák - Cseleznek és gólt lőnek. Mundruczó Kornél filmjének főszereplői mindenkit zavarba hoztak a focipályán. Mi történt? - Lebénult az ismert zenész? Először és csak az RTL Klubnak mesélt apja állapotáról Szaxi Maxi fia.

Fókusz 14-06-11


szerző:
2014.06.11. 19:30
Fókusz 14-06-11

Fókusz: Herceg inkognitóban - Mit keresett a brit királyi család fekete báránya titokban Magyarországon? A Fókusz Harry nyomába eredt. Kómában a sztár - Mesterséges kómában altatják a Hungária és a Dolly Roll szívtipróját! Fekete Gyula egy luxushajón kapott agyvérzést. Titkos randevú - Tóth Gabi az amerikai X-faktor sztárjával randevúzott. David Correy megtalálta a közös hangot a magyar mentorral.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való