KERESÉS search-close

Fekete Linda

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fekete Linda"

Mivel kísérleteznek a celebek a konyhában?

Még elképzelni is nehéz, hogy milyen lehet például a káposzta lekvárral, nokedli kenyérrel vagy épp dinnye sajttal. Mivel kísérleteznek még a celebek a konyhában? Wossala Rozinának szakmai ártalom, de mutatjuk Lali hűtőjének titkait és például Janza Kata furcsa szokásait is.

Fekete Linda megmutatta edzett testét a Reggeliben

Fekete Linda, a Drága örökösök mindig jókedvű Anikója volt a Reggeli vendége. Lindával a karantén időszakról és különleges, internetes hobbijairól beszélgettünk.

Így vészelik át a házi karantént a Drága Örökösök szereplői

Színház a javából - így jellemzi a mindennapjait Xantus Barbara. Nehéz időszakot él meg a színésznő, viszont azt szeretné, hogy a gyermekei ebből semmit ne vegyenek észre. A Drága Örökösök többi szereplője is muszájból van otthon, ami nem könnyű az állandó pörgés után. Nincsenek forgatások, előadások, kevés a bevételük, de mindenki a maga módján próbálja átvészelni ezt az időszakot!

MARADJOTTHON: ezt üzenik a Drága örökösök színészei

Házi karanténukból üzentek a Drága örökösök szereplői a nézőknek! Videónkból kiderül, hogy Németh Kristóf, Xantus Barbara, Lengyel Ferenc, Pallagi Melitta, Fekete Linda és Varga Balázs, hogyan éli meg ezt az időszakot!

Elképesztő hajnali szépségkúrával indítja a napot a Drága örökösök Anikója

20 éve kezdte el a kora reggeli edzéseket Fekete Linda, aki a mozgás mellett a bőrét is mindennap kezeli egy természetes alapú, otthon készült maszkkal.

Sok közös titka van Peller Annának és a Drága örökösök sztárjának, Fekete Lindának

Az RTL Klub egyik sikersorozatában Stefi anyukáját játssza, aki a helyi kocsma tulajdonosa és pultosa. Fekete Linda egykor egy színészházban lakott Peller Annával, a Reggeli stúdiójában pedig kibukott egy-két sztori a múltból.

Komoly témát feszeget a Kitaszított

A színdarab sodró párbeszédekben mutatja be, hogy milyen sérülékeny azoknak az önképe, akik az egyik világba és kultúrába születtek, de egy másikban kötelezték el magukat. A vacsora két házigazda: Amir Kapoor, az amerikai születésű pakisztáni gyökerű ingatlan fúziókkal és
felvásárlásokkal foglalkozó jól menő ügyvéd és felesége Emily, a tehetséges festő, aki művészetében iszlám témákra összpontosít.

Varga Anikó


szerző:
2018.12.25. 14:20
Varga Anikó

Anikó a helyi kocsma tulajdonosa és egyben pultosa, Stefi (Kiss Anna Laura) nővére, a Szebb Ökörapátiért Egyesület oszlopos tagja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való