KERESÉS search-close

Ferenc

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ferenc"

Ha szeretsz, tetováltass magadra!

Roxi szeretné, ha barátja nemcsak a kedvenc rappere tetkóit varratná magára, hanem őt magát is. Vajon Ferenc bevállalja a stúdióban készülő tetkót? A teljes adásból kiderül!

Feri: „Ő vele egy percet nem akarok találkozni!”

Esztert 10 év után megcsalta párja, amikor egy éve minden kiderült, a férfi összepakolt és lelépett. A három gyereküket se látogatja azóta. Most újra találkoztak, azonban a békülés helyett csak egymásnak estek…

Pattanásig feszült a helyzet a Finálé párbaján

A Fináléban egy utolsó párbajon mérte össze tűzgyújtó tehetségét Feri és Iliász, hogy eldőljön, kettejük közül ki kap plusz egy szavazatot a Végső Törzsi Tanácson.

A 2017-es Survivor győztese: Iliász

Ha kíváncsi vagy, hogy ki kire szavazott a Végső Törzsi Tanácson, és mit szólt Iliász, amikor megtudta, hogy övé a "2017-es Survivor győztese" cím és a 20 millió forint, nézd meg a videót!

Feri képes volt félretenni a világnézetét Iliásszal szemben

Feri beismerte Iliásznak, hogy már a kezdetekkor szembetűnt neki a fiú származása, de már a játék kezdetekor félre tudta tenni a rasszokkal kapcsolatos nézeteit. Figyelem, nem mindennapi vallomás következik!

Feri izgult, hogy mi lesz Szandi sorsa a Törzsi Tanácson

Bár Feri is Szandi nevét írta fel a papírra a Törzsi Tanácson, titkon remélte, hogy igazat mondott neki a lány, és használni fogja a védettségi amulettjét. Nézd meg, hogy milyen volt a hangulat Klaudia kiszavazását követően!

Feri olyan dolgot tudott meg Szandiról, amit álmában sem gondolt volna

Feri teljesen ledöbbent, amikor Barbi elmesélte neki, hogy mit tett Szandi. Feri számára egykor Szandi jelentette a biztos szövetségest, ez azonban már csak a múlt...

Szandi próbálkozása hiábavalónak bizonyult

Szandi mindent elkövetett, hogy meggyőzze Ferit: megbízhat benne. Feri azonban úgy tűnik, hogy hajthatatlan, hiszen már kétszer is csalódnia kellett a lányban.

Feri:

A Mandirigma törzs tagjai a tábortűznél ülve beszélték meg a Törzsi Tanácson történteket. Feri rájött, hogy kizárólag magára számíthat a továbbiakban, és ezek után eszében sincs megbízni bármelyik lányban...

Centiken múlott, hogy Szandi vagy Feri lesz a védett!

A védettségi játékon Szandi és Feri teljesített a legjobban, azonban végül Ferinek sikerült hamarabb a partra vontatnia a csónakot. Szandi teljesen összeomlott a vereséget követően...

Feri elérzékenyült testvére levelétől

Feri levelet kapott egyik hozzátartozójától, amitől teljesen elérzékenyült. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Hüllővadászat Feri és Beni módra

Benedek kiszúrt egy hatalmas gyíkot a bozótosban, és egy laktató vacsora reményében csapdát állítottak Ferivel az állatnak. A hüllő azonban jól lakott a neki kirakott ananásszal, és közben elmenekült az éhes szájak elől. Feriék viszont biztosak benne, hogy legközelebb sikerrel járnak!

Feri csalódottan tért vissza a kórházból...

Feri kórházi látogatása után visszatért új törzsébe, ahol egy igencsak rossz hírrel fogadták a többiek... Barbarának azonban sikerült őt felvidítania tervével!

Feri kórházba került!


szerző:
2017.09.11. 20:05
Feri kórházba került!

Ferenc nem vehetett részt a védettségi játékon, mert elfertőződtek a térdén lévő csípések, amitől teljesen feldagadt és begyulladt a lába...

Ki miatt győz minden játékon a Buwaya?

A Buwaya azt a feladatot kapta, hogy szavazással döntsenek a törzs legkiemelkedőbb személyéről, aki miatt eddig mindegyik védettségi játékot megnyerték.

Ferencnek már régen volt ilyen jó dolga!

Mivel a Buwaya törzs szerint Ferinek köszönhetik az eddigi győzelmeket, ezért meglepetéssel készültek neki és három választottjának: szappan, meleg víz és ínycsiklandó vacsora várt rájuk csodás környezetben!

Iliász:

Bár a többség szerint Ferinek köszönheti eddigi győzelmeit a Buwaya, Iliász csak egy szavazattal maradt le tőle. Ferenc azonban nem Iliászt vitte magával a meglepetés vacsorára, ami igencsak megviselte a srácot. Bálint végül nem hagyta szó nélkül Feri döntését, és utánajárt, vajon miért döntött így.

Ki az, aki hajnal kettőkor fát vág?

Feri szörnyű éjszakát tudhat a háta mögött, ugyanis éjszaka arra kelt, hogy valaki fát vág a szigeten. Bianka viszont csak tűz mellett tud aludni, amihez bizony szükség van fára. Ez pedig nem eredményezett mást, mint egy újabb konfliktust, ami egészen odáig fajult, hogy a szigetlakók egy része inkább a védettségi játék elvesztése mellett döntött volna, csak hogy Ferit hazaküldhesse...

Ismét nézeteltérés alakult ki a Buwayán belül

Mivel az Ibon törzs csak hét főből áll, ezért a Buwayának ki kellett választania egy piros törzshöz tartozó szigetlakót, aki nem vesz részt a védettségi játékon. Vajon Bálint legyen az, vagy Bianka?

Feri:

A zsákmányszerzés előtt ismét vita alakult ki a Buwayában Feri és Bianka között. A konfliktust ezúttal az okozta, hogy a többség a korábban leggyengébb láncszemnek nevezett Szandrát küldte a játékba.

Baywatch Feri akcióba lendült!


szerző:
2017.08.30. 20:15
Baywatch Feri akcióba lendült!

Bálint és Bianka beeveztek a hajóval, hogy horgásszanak, a sikertelen élelemszerzés után azonban megpróbáltak kijönni, de a sodrás keresztbe tett nekik. Nagy szerencsétlenségükre Feri pont kiszúrta őket és közbeavatkozott, ami egy hatalmas veszekedést szült.

Már az első napon igazi konfliktus kerekedett a játékosok között

Ferenc úgy döntött, hogy nem közösködik a többiekkel, és kizárólag a tutajversenyen mellé szegültekkel barátkozik. Anita, Szandra és Benedek azonban nyitottak volna a többi játékos felé, de a rangidős Feri már a kezdetekkor taktikai gondolkodásra buzdította őket. Ebből aztán kialakult a Survivor első konfliktusa!

Az első zsákmányszerzés egy váratlan fordulattal ért véget!

Az Ibon és a Buwaya első összecsapása, a daráló három fordulóból állt. Az elsőt a pirosak nyerték, a második döntetlen lett, a harmadik fordulónak pedig egy olyan fordulat vetett véget, amire senki sem számított!

Így foglalta el a szigetet a győztes Buwaya!

A daráló nevű zsákmányszerző versenyt a piros csapat nyerte, így egy tűzgyújtóval gazdagabban ők foglalhatták el először a szigetüket, ahol ínycsiklandó gyümölcsök várták őket.

Exkluzív! Ismerd meg a Survivor játékosait!

Augusztus 28-án tizenhat játékossal veszi kezdetét a Survivor. A következő pár percben bemutatunk közülük tízet, akik között akad személyi edző, kutyakozmetikus, sőt joghallgató is. Ami közös bennük, hogy egy a céljuk: megnyerni a Survivort!

Ha kíváncsi vagy minden játékosra, akkor kattints ide!

Ferenc


szerző:
2017.08.22. 11:30
Ferenc támogatja Melinda önállósodását, amennyiben...

Melinda hat évig élt Pesten, de a folyamatos betegeskedések miatt hazaköltözött. A lány szülei nagyon aggódnak érte, és ahogy ő fogalmaz, rövid pórázon tartják. Melinda szeretne a saját lábára állni, de édesapja, Ferenc, ezt csak akkor engedélyezi, ha lánya valóban felépül betegségeiből.

HGT FERENC: „Nekem a zene olyan, mint a földnek a trágya”

Imád énekelni, zenélni. Autodidakta módon tanult meg játszani egy csomó hangszeren, és még a krumpliföldön és folyton a zenére gondol. A Hungary's Got Talent fellépője azon túl, hogy mindene a muzsika, egy igazi mókamester.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dóri nem tudott pihenni a fiúk miatt, volt is feleselés, ami a srácokat nem hatotta meg, sőt újabb csínytevésre buzdította. Aztán a táncos Ki mit tud feledtetett minden haragot és bosszúságot.

Falus nem egyeztetett a jeges vizes videóról

Kirúgták Falus Ferenc kampánystábjának egyik tagját a múlt heti jeges vizes videó miatt. A baloldal közös főpolgármester-jelöltje a kampány közepén tette föl az internetre a felvételt.

Rejtély övezi a fesztiválozó eltűnését

Sződy Ferenc a Szigetről tűnt el, és egy héttel később találták meg egy kórházban, Salzburgban. Hogy mi történt az eltelt 168 óra alatt, és hogyan került Budapesttől 550 kilométerrel arrébb, Ausztriába, egyelőre rejtély.

Törzsutas: Veszprém


szerző:
2011.07.10. 12:00
Törzsutas: Veszprém

Törzsutas: A királynék városába, Veszprémbe látogatunk. A rengeteg látnivalóval szolgáló hely azonnal belopja magát az ember szívébe.

Törzsutas: Kiskőrös


szerző:
2011.06.19. 12:00
Törzsutas: Kiskőrös

A Törzsutas legutóbbi célpontja Kiskőrös volt, ahol többek között Petőfi Sándor szülőházát, a magyar kultúra egyik szentélyét is megcsodálhattuk.

Törzsutas: Gyula


szerző:
2011.06.12. 12:00
Törzsutas: Gyula

A Törzsutas ezúttal Dél-Alföld egyik legpezsgőbb városába, Gyulára kalauzolja a nézőket.

Fél Kettő 10-12-17


szerző:
2010.12.17. 14:20
Fél Kettő 10-12-17

Fél Kettő: Szingli-karácsony - Hogyan ünnepelnek, akik még nem találták meg az igazit? Koltai - A megtört színész-rendező interjúja fia letartóztatásáról. A szabadság vándora - Demjén Ferenc és a vidéki boldogság.

MeneTrend: Montenegro 2.


szerző:
2010.08.29. 12:00
MeneTrend: Montenegro 2.

Ezúttal tovább kalandoztunk Montenegróban, ahol a táj igazán szemet gyönyörködtető.

Parádés szereposztás Török Ferenc filmjében

A Moszkva tér és a Szezon rendezője új alkotásához, az Isztambulhoz igazi sztárokat nyert meg.

Beperlik a volt miniszterelnökök Budai Gyulát

udai szerint Bajnai és Gyurcsány Ferenc hamis tanúvallomást tett az ügyészségen.

Sukoró: Vádak és cáfolatok


szerző:
2010.07.28. 16:20
Sukoró: Vádak és cáfolatok

Hamis tanúzással vádolta szerdán Budai Gyula Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet.

MeneTrend: Dél-Portugália


szerző:
2010.07.25. 12:00
MeneTrend: Dél-Portugália

A MeneTrend a napfényes és szeles Dél-Portugáliába kalauzolja Önöket, oda, ahonnan annak idején a portugál hajósok nagy felfedező útjaikra indultak.

Végső búcsú Kállai Ferenctől

Több százan vettek búcsút a Nemzet Színészétől a budapesti Farkasréti temetőben.

XXI. század 10-07-20


szerző:
2010.07.20. 23:50
XXI. század 10-07-20

XXI. század: A történelem során nem egy emberről állították már, hogy magán viseli a krisztusi sebeket. Az első ilyen Assisi Szent Ferenc volt. A stigmák legendája és modernkori léte a XXI. században!

Gyurcsány: Ez az igazi böszmeség

Hajmeresztőnek tartja Gyurcsány Ferenc, hogy Orbán Viktor kormányfő azt mondta: forint - és IMF-ügyben Matolcsy György az illetékes.

Reggeli 10-07-20


szerző:
2010.07.20. 09:05
Reggeli 10-07-20

Reggeli: A keddi Reggeliben egy érdekes kísérletet hajtottunk végre Terry Black-en Pap Lambert István hipnotizőr segítségével. Egy külföldi nőnek ugyanis egy virtuális, hipnózisban végrehajtott álműtéttel sikerült 25 kilót leadnia fél év alatt. Azt sulykolták belé, hogy gyomorgyűrűje van. A virtuális műtétet Terry Black-en is végrehajtottuk.

Reggeli 10-07-19


szerző:
2010.07.19. 09:05
Reggeli 10-07-19

Reggeli: Budapest XVI. kerületében élők egy furcsa szórólapra lehettek figyelmesek az elmúlt napokban. Nem terméket, hanem saját magát reklámozza egy fiatalember, annak reményében, hogy párt találjon magának. Újra összeállt az ABBA, hogy milyen apropóból, az videónkból kiderül.

Vérző sebek vagy isteni jelek?

Léteznek olyan férfiak és nők, akik átélik Krisztus szenvedéseit. Úgy érzik, keresztre feszítették őket, vérzik a tenyerük és a lábuk. Magyarországon csak egy emberről tudunk, aki stigmát hordoz. Stigmák papokon és hitetleneken a XXI. században!

„Gyurcsány adta az utasítást a sukorói telekcserére”

Gyurcsány Ferenc irányította a sukorói telekcserét - ezt állítja egy Oszkó Péternek írt levélre hivatkozva Budai Gyula miniszterelnöki megbízott.

XXI. század 10-07-13


szerző:
2010.07.13. 23:55
XXI. század 10-07-13

XXI. század: Életének 85. évében elhunyt Kállai Ferenc Kossuth-díjas, Érdemes művész, a Nemzet Színésze. Felejthetetlen alakítást nyújtott Makk Károly Megszállottak című filmjében, az Iszony filmváltozatában, Szász Péter Szépek és bolondok című játékfilmjében, hogy csak néhányat említsünk. Egyik legemlékezetesebb szerepe pedig Bacsó Péter A tanú című filmjének Pelikán elvtársa volt.

Papcsák nagy visszaélésekre bukkant

A Gyurcsány- és a Bajnai-kormány több minisztere is az elszámoltatások látóterébe került.

Az utolsó interjú Kállai Ferenccel

Kállai Ferenc utolsó televíziós interjúját a Fókusz riporterének adta. Ezzel emlékezünk a vasárnap elhunyt színészre.

Bliccelt Gyurcsány Ferenc


szerző:
2010.07.12. 18:33
Bliccelt Gyurcsány Ferenc

A szombati melegfelvonulás után jegy nélkül utazott a földalattin.

A XX. század nagy tanúja


szerző:
2010.07.12. 17:58
A XX. század nagy tanúja

2008 januárjában érezte úgy, hogy betegsége annyira elhatalmasodott rajta, hogy már nem tud színpadra lépni.

Kállai a kegyetlen, a megértő és a szerelmes

Életének 85. évében elhunyt Kállai Ferenc Kossuth-díjas, Érdemes Művész, a Nemzeti Színház örökös tagja, a Nemzet Színésze. A XXI. Század kedden este rá emlékezik.

Meghalt Kállai Ferenc


szerző:
2010.07.12. 14:56
Meghalt Kállai Ferenc

Életének 85. évében vasárnap elhunyt Kállai Ferenc Kossuth-díjas, Érdemes Művész, a Nemzeti Színház örökös tagja, a Nemzet Színésze.

Leváltották az országos tiszti főorvost

Menesztette Falus Ferenc országos tiszti főorvost a nemzeti erőforrás miniszter kedden.

Móra Ferencnek szavazták a hidat

Móra Ferencről nevezik el az M43-as autópálya épülő Tisza-hídját.

Váltás a MÁV élén is?


szerző:
2010.06.30. 09:10
Váltás a MÁV élén is?

Szarvas Ferenc lesz a MÁV új elnök-vezérigazgatója.

Gyurcsány nem kapaszkodik mentelmi jogába

Önként lemond mentelmi jogáról Gyurcsány Ferenc, ha megvádolják - derül ki a volt miniszterelnök internetes naplójából.

Csak csajok 10-06-18


szerző:
2010.06.18. 10:28
Csak csajok 10-06-18

Lajsz András egész reggel a csajoknak kevert, ránézésre megmondta, hogy kihez milyen koktél illik, és a négy nő letesztelte, hogy mennyire sikerült eltalálnia…

Reggeli 10-06-17


szerző:
2010.06.17. 08:35
Reggeli 10-06-17

Árvíz, viharok, gazdasági válság, mi vár még ránk az idei évben? Szegedi Erika főboszorkány szerint, messze még a pozitív változás. A csütörtöki Reggeliben belenéztünk a jövőbe.

Reggeli 10-06-16


szerző:
2010.06.16. 08:10
Reggeli 10-06-16

Az elmúlt napokban gyűjtést szervezett a Reggeli csapata, hogy a maguk módján, de segítsenek az árvízkárosultaknak.

Több mint ötmilliárdos a kár Borsodban

Ebben az összegben nincsenek benne az önkormányzati károk, valamint a védekezés költségei.

Reggeli 10-06-15


szerző:
2010.06.15. 07:51
Reggeli 10-06-15

A magyar száguldó cirkusz kedden ünnepli 24. születésnapját, ennek kapcsán exkluzív felvételeket is láthatnak. Csikó Szabit arról faggattuk, hogy igaz-e a hír, miszerint szakított kedvesével. Marót Viki pedig megmutatta a kisbabájáról készült első ultrahangos képet.

A felsőközéposztály önzésének programja

A szegényebb rétegek lesznek az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetésének elszenvedői.

Elszámoltatási kormánybiztost neveztek ki

Kormánybiztost nevezett ki a kormány az elszámoltatással kapcsolatos feladatok koordinálására.

Nemzeti hősök: ahogy eddig nem láttuk őket

Kocsma, állatorvosi rendelő, pizzéria, múzeum, istálló. A szombati Fókusz Pluszban a közel- és régmúlt olimpiák bajnokainak eredtünk a nyomába.

Foci Eb 2012-ben Magyarországon is?

Az UEFA elnöke azt mondta: nem elképzelhetetlen, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség felkéri Németországot és Magyarországot.

Mesterházy: Gyurcsány nem alapít új pártot

Mesterházy Attila kizártnak tartja, hogy Gyurcsány Ferenc új pártot alapítana.

Tízezrekbe kerül Gyurcsány őrzése óránként

Júniusig jár személyi védelem Gyurcsány Ferencnek, utána viszont óránként 20-50 ezer forintjába is kerülhet a biztonsága.

Meghúzhatja a nadrágszíjat az MSZP

Mivel jár, ha csak feleakkora állami pénzből gazdálkodhatnak a szocialisták, mint eddig? A Házon kívül utánajárt!

Gyurcsány: gyáván és ostobán politizáltunk

Az MSZP vezetése mára meggyengült, vezetési, irányítási viszonyai korszerűtlenek - áll a volt kormányfő baloldalhoz írt röpiratában.

A kilakoltatások ellen demonstráltak

A kilakoltatások ellen tiltakozott a Város Mindenkié nevű civil szervezet szerdán délután a Ferencvárosi Önkormányzat előtt.

Saját magát értékelné Gyurcsány

Eljött a megbeszélés ideje Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök szerint.

Demjén újra a színpadon?


szerző:
2010.04.27. 03:50
Demjén újra a színpadon?

A zenészlegenda úgy tervezi, hogy betegsége után ismét közönség elé lép.

Rippel Feriék családi fészke


szerző:
2010.04.23. 09:02
Rippel Feriék családi fészke

Az erőművész és felesége véletlenül a szülők mellé költöztek. Most megmutatták otthonukat.

BKV: bűnszervezet?


szerző:
2010.04.15. 18:19
Rákóczi Feri versenyt fogyókúrázott

A szakadó esőben egy könnyűbúvár sétált a Hősök terén. A gumiruhás, békatalpas fiatalember a hősök emlékműve előtt békatalpon csattogva tett egy kört - de nem azért mert eltévedt...

Amerikai katonák a Capa-tárlaton

Az érdeklődők megismerkedhetnek a második világháborús amerikai katonák harci eszközeivel.

Kárfelmérés a Gyurcsány-villában

Hétfőn kezdik felmérni a károkat és elkezdeni a helyreállítást Gyurcsány Ferenc villájában, ahol vasárnap kigyulladt a szauna.

Tűz Gyurcsány Ferenc villájában

Hét embert kellett kimenekíteni az épületből, a volt kormányfő fia könnyebb füstmérgezést szenvedett.

Tilos látogatni az egri kórházban

Calici vírusfertőzések miatt szerdától teljes látogatási tilalmat rendeltek el az egri Markhot Ferenc Kórházban.

Megidézték Puskás Ferenc szellemét

A focilegenda a modern technikának köszönhetően életre kelt egy interjú erejéig.

Feltárjuk a sztárok eddig rejtett titkait

Ismert színészek játsszák el a Deja Vu-ban a celebek féltve őrzött emlékeit.

Hujber Ferenc a Reggeli új házigazdája

Vége a találgatásoknak, szerdán kiderült, ki lett a Reggeli új műsorvezetője!

Milliókat kereső politikusok


szerző:
2010.02.25. 17:10
Milliókat kereső politikusok

87 országgyűlési képviselő van, akinek havi jövedelme tavaly meghaladta az 1 millió forintot. A legtöbb pénzt Gyurcsány Ferenc kereste.

Csak csajok 10-02-23


szerző:
2010.02.23. 10:04

MSZP: internetet mindenkinek!


szerző:
2010.02.13. 18:35
MSZP: internetet mindenkinek!

Ezt is bevenné az MSZP választási programjába a párt informatikai tagozata.

Gyurcsány és Veres kihagyta az ülést

Nem ment el a gazdasági bizottság rendkívüli ülésére Gyurcsány Ferenc és Veres János. A testületet a fideszes elnök hívta össze.

1000 milliárdos kár Gyurcsányék mérlege?

A Fidesz szerint a szocialisták szándékosan titkolták el a gazdasági mutatókat 2006-ban.

Mesés kelet – a múzeumban


szerző:
2009.11.27. 18:00
Mesés kelet – a múzeumban

Japán fametszetekből és tekercsképekből nyílik kiállítás a Ráth György Múzeumban.

Meghallgatták Gyurcsányt a Zuschlag-ügyben

A volt miniszterelnök azt állította, hogy nem volt kompetens a pályázatok elbírálásában.

Szálasi királyi vára


szerző:
2009.11.11. 09:03
Szálasi királyi vára

A hungarista vezető Budaörs határában akart monumentális épületeket emeltetni.

Síremlék a legendás focistának

Az Újpest egykori labdarúgója 2006-ban hunyt el.

Gyurcsány ismét beszél


szerző:
2009.10.30. 06:28
A leggazdagabbakat is elérte a válság

Még mindig Demján és Csányi a leggazdagabb magyar, de vagyonuk csökkent tavaly óta.

Debreczeni Zita újra a lejtőn


szerző:
2009.10.22. 09:11
Debreczeni Zita újra a lejtőn

Zita sokat fejlődött. Eleinte még csak bukott és sikított, ma már extrémet is vállal.

Magyar focitól lesz hangos a világsajtó

A FIFA Puskás Ferenc-díja minden évben azt a játékost illeti, aki a legszebb gólt rúgta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való