KERESÉS search-close

Flóra

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Flóra"

Flóra őszinte vallomást tett Tamarának

Flóra és Tamara közös programra mentek, hogy jobban megismerjék egymást…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe megismerkedett eltitkolt fiával, Dáviddal

Joe találkozott a fiával, Dáviddal. Tamara békülni próbált Flórával. Laura lehetőséget kapott arra, hogy bizonyítson.

Lali siklóernyőzéssel próbálja elfeledni Lunát

Alexáék a fejükbe veszik, hogy siklóernyőzéssel vidítja fel Lalit. A fiút egy idő után tényleg fellelkesíti a dolog és egy darabig hagyja magát lenyűgözni, azonban Luna búcsú emailje miatt újra depis lesz.

Maja hiába féltékenykedett, Kristófnak még mindig ő kell

Alexa fotózása kis híján fuccsba ment, mert a tetováló, aki a modelleket festette volna, nem tudott elmenni a fotózásra. Végül a lány Kristófot kérte fel a munkára, aki Maját is magával vitte...

Alexa befürdött az énektanárával

Alexa felkeres egy énektanárt, akit Flóra ajánlott neki, azonban az énekóra nem nyeri el a lány tetszését, a férfi pedig egyre őrültebb dolgokat kér tőle..

Alexa ismét modellkedéssel keres pénzt

Flóra megkéri Alexát vegyen részt vele egy közös fotózáson. A fotózás a legnagyobb rendben lezajlik, majd a megrendelő, egy gazdag üzletember meghívja vacsorára a lányokat. Alexa kimenti magát, Flóra azonban rögtön igent mond...

Előző rész (2016. szeptember 08.)

Alexa nagyon izgul, mert együtt fog zenélni Flóra pasijával és a haverjaival. Sári néhány üveg sör után egy meghitt pillanatban megcsókolja Kareszt. Tamás enged Bori zsarolásának, és kinevezi őt helyettesének.

Következő rész (2016. szeptember 08.)

Alexa nagyon izgul, mert együtt fog zenélni Flóra pasijával és a haverjaival. Sári néhány üveg sör után egy meghitt pillanatban megcsókolja Kareszt. Tamás enged Bori zsarolásának, és kinevezi őt helyettesének.

Béres Alexandra kislánya hónapokig elutasította az anyatejet

Béres Alexandra alaposan megszenvedte az elmúlt hónapokat, októberben született kislánya ugyanis hosszú időn keresztül elutasította az anyatejet. Ma már szerencsére minden a legnagyobb rendben, a most öt hónapos Flóra remekül érzi magát, Alexandra azonban sohasem felejti el azokat a heteket, amikor a kislánya egészsége miatt kellett aggódnia.

Flóra titokzatos szerelme


szerző:
2015.02.10. 23:10
Flóra titokzatos szerelme

Gimnazistaként tanultunk József Attiláról és Illyés Gyuláról. Elhangzott, hogy a két költő ugyanazt a nőt, Flórát szerette – olvastuk a verseket is.  Tananyag volt, csak papír. A költészet olyan távol volt a mi szerelmeinktől, mint a szobrok az élő emberektől, és legyünk őszinték: a költőket is szobroknak láttuk. Mintha nem mindennapi emberek lettek volna, hétköznapi érzelmekkel, hétköznapi gondokkal - és szerelmekkel.

Flóra és a három költő története

Gimnazistaként tanultunk József Attiláról és Illyés Gyuláról. Elhangzott, hogy a két költő ugyanazt a nőt, Flórát szerette – olvastuk a verseket is. Tananyag volt, csak papír. A költészet olyan távol volt a mi szerelmeinktől, mint a szobrok az élő emberektől, és legyünk őszinték: a költőket is szobroknak láttuk. A tankönyvekben ugyanaz a hivatalos, jól ismert néhány fotó nézett vissza ránk.

Viktor mégsem egy érzéketlen barom?

Viktor azon spekulál reggel, hogy még ma estig ágyba kellene csábítania Borit, hogy megnyerje a Dorinával kötött fogadást. De amikor felbukkan az exe, Flóra, Viktor zaklatottá válik. Faképnél hagyja Borit, és titokban Flórával találkozik, Flóra pedig bevallja Viktornak a nagy titkát, hogy terhes volt tőle, mikor elhagyta, és az abortusz mellett döntött. Viktor a lány vallomása után teljesen kiborul. Végül érzelmileg teljesen kitárulkozik Bori előtt, aki eredetileg el akarta őt küldeni, mivel időközben tudomást szerzett Viktor pofátlan fogadásáról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való