KERESÉS search-close

Frabato

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Frabato"

Bíró Ica nem érti hogyan kerülhetett újra a NAV legnagyobb adósainak listájára?!

Tavasszal már egyszer bocsánatot kértek tőle emiatt, már megint tévedés áldozata? Azt mondja évek óta munkája is alig van, miből lehetne adótartozása? A listán az ismert mágus, Frabato is szerepel, akinek tízmilliós adótartozása van.

Mágusok mondják el, hogy mit gondolnak a járvány utáni világról

A koronavírus-járványról már mindenki elmondta a véleményét, az okokról és a kilátásokról, egy újabb hullámról, de még nem jutottak szóhoz azok, akik - állítólag - kapcsolatot ápolnak más dimenziókkal, a mágusok. Most Lui Padre mestermágus és Frabato, az ősi mágus mondják el, hogy mit gondolnak az okokról és a járvány utáni világról.

Óriási változásokat jósolt Nostradamus 2020-ra!

Meghal a pápa és Erzsébet királynő is? Kitör a III. világháború? A jövőlátó, Nostradamus, jóslatai már többször is bejöttek. Ha most is igaza lesz, akkor van okunk aggódni! Habár Kiszel Tündének a tudomásunk szerint nem jósolt semmit Nostradamus - bár még ez is lehet - elkísértük Frabato ősi mágushoz, aki üveggömb segítségével és cigánykártyával vetette elé, milyen lesz az idei éve.

MEGLEPŐ: ezt jósolták Kiszel Tündének 2020-ra

Hajégetéssel és cigánykártyából jósolt Frabato a naptárkirálynőnek! A kártyákból kiderült, hogy Kiszel Tündére egy erőszakos hódoló vár 2020-ban, de Donatelláról is kiderültek olyan dolgok, amire Tünde eddig nem gondolt!

Frabatóval fejtegettük, miért olyan különleges nap a péntek 13

Péntek 13-a van, így a Reggeliben megtudhattunk mindent erről a dátumról és arról, hogy mit kell tennünk, hogy ne érjen minket balszerencse. Aki ebben segített, az nem más, mint Frabato, a mestermágus!

Fejszével akarták szexre kényszeríteni Frabatót

Egy őrült zaklató gyereket akart Frabatótól és úgy gondolta, a legjobb nyomásgyakorlás, ha fegyver van a kezében. 14 éve zaklatja ez a nő a mestermágust, évek óta bíróságra jár miatta.

Delhusa szerelme hamar letöri a szarvát párja rajongóinak

Fanni védi a saját területét, ami az énekesnek kifejezetten tetszik. Ha valaki megkörnyékezi Gjont, annak jön is rögtön a figyelmeztetés, hogy fejezze be, amit elkezdett.

Frabato elárulta, milyen lesz 2019 és a szerelmi kötésről is szó esett

Vajon milyen energiák dolgoznak körülöttünk bolondok napján? Nem csak erről esett szó, hanem az egész évről és Frabato a szerelméről is mesélt, ennek kapcsán pedig fura női rituálék jöttek szóba...

Frabato mágus és a szerelemvarázslat

Frabato már nem egyszer tett csodát a stúdióban, és ezúttal sem cselekedett másképp. Rómeóhoz érkezett, aki a hűtlenségéből fakadó lelkiismeret-furdalása miatt szerelmi kötést szeretne kérni a varázslótól. Vajon kitart a mágia a vallomás pillanatáig?

Frabato mágus mellszőrzete csodákra képes!

Hajni legnagyobb példaképétől, Frabato mágustól szeretne egy kis ajándékot kérni. A fiatal lány ugyanis úgy érzi, hogy a mágus szőrszála minden egyes problémáját meg fogja oldani. Vajon Frabato nagymester önként megritkítja „szerelempázsitját”?

Fejszével próbáltak Frabatóra támadni

Az ősi mágus számtalan fenyegető üzenetet kapott már pályafutása során, egyszer pedig egy fejszével rontott be egy férfi a stúdióba... Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult a történet, és további érdekességeket tudnál meg Frabatóról, nézd meg vele készült exkluzív interjúnkat! Ne feledd, ma délután is 17 órától Anikó Show az RTL Goldon!

Frabato feltárta, mit üzennek álmaink

Frabato azért jött a Reggeli stúdiójába, hogy megválaszolja az álmokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket. Kiderült például, hogy lehet-e befolyásolni az álmainkat, illetve az is, hogy mire utal, ha álmunkban repülünk.

Péntek 13: miért rettegünk tőle?

Évszázadok óta rettegnek az emberek a 13-as számtól, a péntek 13 pedig sokak számára egyet jelent a balszerencsével. Frabatotól mindjárt megtudhattuk, hogy miért is olyan szerencsétlen ez a nap, honnan ered a mítosz és mit tehetünk azért, hogy a legjobbat hozzuk ki a mai napból.
 

Hogy idézzük fel szeretteink szellemét?

Pár nap múlva Halottak napja. Ilyenkor fontos, hogy megemlékezzünk szeretteinkről. Sokan vannak, akik bizony mindent megadnának azért, hogy elhunyt szerettükkel kapcsolatba léphessenek. Hogy erre milyen lehetőség van, azt most Frabato elárulta.

Szerelmi oldás és kötés

Az elhidegült szerelmeseknek, az összetört szívűeknek és az egyedülállóknak is jó hírünk van: Frabato segítségével most olyan szerelmi kötéseket ismerhettünk meg, ami vigaszt és segítséget nyújthat minden tanácstalan szerelmesnek.

Erőss Zsolt felesége túl van a nehezén

Már több, mint két éve annak, hogy Erőss Zsolt egy expedíció során eltűnt. Felesége, Hilda mesélt arról, hogyan őrzi férje emlékét. Práger Kittyvel és Csides Katával arról beszélgettünk, hogy vajon milyen az ideális férfi, Frabatotól pedig megtudhattuk, hogy mit jelentenek visszatérő álmaink. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Mit jelentenek visszatérő álmaink?

A visszatérő álmok gyakoriak a fiatalkorban, de az élet bármely szakaszában előfordulhatnak és hosszú éveken át fennmaradhatnak. Mik a leggyakoribb visszatérő álmok? Ezek mit jelentenek? Mi történik a testünkkel, amikor álmodunk? Miért van az, hogy sokat látják magukat kívülről álmukban? Ezekre, és hasonló kérdésekre kaptunk választ Frabatotól!

Itt a világvége? Tények és tévhitek a Vérholdról

Frabato elmondta, hogy mi ez a jelenség, és milyen hatással lehet az életünkre és választ kaphattunk arra is, hogy miért különleges, milyen energiák vannak jelen.

Mitől retteg Nacsa Olivér?

Többek közt ezt is megtudtuk a pénteki 8:08-ban, de beszélgettünk a párkapcsolatokon belül zajló hatalmi harcokról, babakocsikról, és az Asperger-szindrómáról is. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Péntek 13, fekete macska, létra alatt átsétálás: valóban balszerencsét hoznak?

Legtöbben, ha meghalljuk, vagy megtapasztaljuk ezeket az eseményeket, egyből a legrosszabbra készülünk, pedig korántsem biztos, hogy tartanunk kell ezektől a dolgoktól. Frabato elárulta, hogyan fordíthatjuk az előnyünkre ezeket a mágikus jelenségeket.

A növekvő Hold hatása az életünkre

Frabato elmesélte, hogy milyen hatással van életünkre a növő Hold ereje és mennyiben változtathatja meg kapcsolatainkat és egészségi állapotunkat, vagy éppen mennyire hathat ki munkánkra.

Fókusz 14-08-13


szerző:
2014.08.13. 19:30
Fókusz 14-08-13

Fókusz: Áldozatból bűnöző? - Szamurájkarddal szúrták le, most ő fenyegeti Angliát? Mi történt Mortimer áldozatával, Patai Józseffel? Sírba vitte? - Frabato ismeri azt aki Welsz Tamás titkait őrzi. A mágus a vállalkozó legjobb barátja volt, és most kitálal. Hálószobatitkok – Miért jó, ha egy házaspár külön hálószobában alszik? Az elhidegülés jele vagy csak egy praktikus módszer?

Welsz-ügy: lehull a lepel a legnagyobb titkokról?

Egy rejtélyes életű ember, Welsz Tamás, akit nem kevésbé rejtélyes halála tett igazán ismertté. És egy másik titokzatos figura, Fischl András, vagyis Frabato, akit szoros baráti szálak fűztek Welszhez.

Szuperholddal vonzzuk be a pozitív energiákat!

Most vasárnap egy ritka jelenségnek köszönhetően a Holdunk gigászi méretűnek fog tűnni, és ennek megfelelően energiái is megsokszorozódnak. Adásunkban Frabato mágus adott tanácsokat, hogy a meditáción kívül milyen más rituáléval készülhetünk fel erre az alkalomra.

Nyári szerelemmágia Frabatoval

A nyár a legideálisabb évszak a szerelmi kapcsolatok kialakítására. Frabato boszorkánymester látott el bennünket hasznos tanácsokkal, hogyan is találhatjuk meg életünk párját ebben az időszakban.

Lehet varázsütésre fogyni?

Állítólag néhány színes gyertya és pár hétköznapi apróság elég ahhoz, hogy akár 2 kilótól is megszabaduljunk. Ez elég csábítóan hangzik az állandó fogyókúrával küzdők számára. Frabato megmutatta, pontosan mit kell tenni a varázslatos fogyásért.

Világvége: mire jutottak a legismertebb jósok?

Frabato szerint szerdán délben kellett volna bekövetkeznie a világvégének! Miután erről mindannyian lemaradtunk Lui Padre elővette üveggömbjét és libacsontokból is jósolt, Gazsi Gizi pedig kártyát vetett és ingázott.

Fókusz 12-12-13


szerző:
2012.12.13. 20:55
Fókusz 12-12-13

Fókusz: Esélylatolgatás - Sztárdömping az X-Faktor finisében. Vajon ők melyik versenyzőnek szurkolnak? Szexi kilencvenes - Tele van energiával, pedig 93 éves. A nyugdíjas testépítő, az egykori orvos elárulja, mi a titka. Túl vagyunk rajta? - Frabato szerint tegnap volt a világvége. Az ország legismertebb jósai avatnak be jövőnk titkaiba.

Reggeli - Csak csajok 12-03-21

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 11-11-23

A szerdai Reggeli – Csak csajokban a gyereknevelésről és a családellátási támogatásokról beszélgettünk, de kipróbáltuk a Ji King jóslást.

Reggeli 11-09-08


szerző:
2011.09.08. 08:35
Reggeli 11-09-08

Ma ünnepli 30. születésnapját Ördög Nóra. Ennek alkalmából szerveztünk neki egy meglepetést.

Fókusz 10-11-11


szerző:
2010.11.11. 20:40
Fókusz 10-11-11

Fókusz: A Királynők nevettek a neten terjedő filmen, amelyben többször is káromkodnak; elmondják, miért. A színpadon szeretett egymásba Gregor Bernadett és Magyar Attila. A gyermekké változott Frabatót Rippel Ferinek kellett volna felnevelnie, az akrobata mindent elhitt.

Miért hagyjuk magunkat átverni?

Delhusa Gjon, Karda Beáta vagy legutóbb Rippel Feri is áldozatul esett a misztikus szemfényvesztésnek. Miért nem vették észre, hogy mi történik körülöttük?

Rippel Ferit jól átejtették!


szerző:
2010.11.11. 07:30
Rippel Ferit jól átejtették!

Az artistát testvére és barátja tréfálta meg, nem is akárhogy!

Csak csajok 10-09-24


szerző:
2010.09.24. 09:05
Csak csajok 10-09-24

A Csak csajokban az iskolakezdési tippek mellett Frabato kézből jósolt nekünk.

Reggeli 10-07-29


szerző:
2010.07.29. 09:05
Reggeli 10-07-29

Reggeli: Ma reggel nálunk járt Frabato, akitől Kovács lázár állítólagos szeretője szerelmi kötést kért a sztárszakácsra, és itt volt Dombovári Vanda is, akinek furcsa csontkinövését egy csodadoktor vette kezelésbe.

Fókusz 10-07-28


szerző:
2010.07.28. 20:45
Fókusz 10-07-28

Fókusz: Szerelmi bájitalt is bevetett Lázárért. Cini bírósághoz fordul. Világhírűek a strandoló magyar kutyák. Varga Viktort sakkban tartják. Belehalt a vakbélgyulladásba.

Szerelmi kötést kért Frabatótól Lázár szeretője

A szerető szerelmi kötéshez és csábító bájitalhoz szeretett volna jutni a mágusnál, hogy Kovács Lázárt örökre magához láncolhassa. A Fókuszban tisztáztuk az ellentmondásokat, hogy miért állít teljesen mást a nő, aki Lázár harmadik kisfiának anyja, és Lázár, aki beismerte, hogy nagyot hibázott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való