KERESÉS search-close

Gáspár Laci

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gáspár Laci"

Sebestyén Balázs keményen beszól Gáspár Lacinak!

Hiába Laci minden igyekezete, Sebestyén Balázs szerint úgy néz ki nyomozótársa Vasember maszkban, mint egy...

Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL KLubon!

Hoppá! Gáspár Laci bezsebeli az év tippje díjat?

Gáspár Laci olyan nevet mond a Békára, ami szinte felrobbantja a stúdiót! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Ezért választották a Bikát a Nyomozók

A legújabb epizódban a Bikát leplezték le a Nyomozók - de miért pont őt? Most kiderül!

Egy külföldi világsztárt rejt a Zebra álarc?

A Nyomozók szerint a Zebra annyira uralja a színpadot, hogy akár egy világhírű ember is rejtőzhet a maszk alatt! Tom Cruise például kaszkadőr nélkül forgat, így a mozgó járműből való kiugrás akár rá is igaz lehet! De vajon melyik állítás a valós a három extra nyom közül?

A Bika szerepelt a Rettegés fokában?

Az extra nyomok alapján a Nyomozók szerint Szűcs Zoltán, Növényi Norbert, Nagy Sándor vagy Csuja Imre is lehet a maszk mögött. De vajon melyik igaz a három állítás közül?

Csobot Adél megvilágosodott a Maki kilétét illetően az extra nyom után!

Vajon igaz az az állítás, hogy a detektívek korábban már kimondták a Maki valódi nevét? Most kiderül, hogy milyen extra nyomokat árult el magáról az álarcos, és mit tippeltek a Nyomozók!

Férfi vagy nő? Az extra nyomok elbizonytalanították a Nyomozókat az Elefánt nemében!

A Nyomozóknak nem sikerült dűlőre jutniuk az Elefánt nemét illetően: vajon férfit vagy nőt rejt az álarc? A három állítás talán segíthet eldönteni. Vajon melyik igaz?

Az Egér valójában egy Cápa? Egy üzletember rejtőzik a maszk mögött?

A Nyomozók szerint a Cápák között egyik befektetője is lehet az Egér álarc alatt! A maszkos ráadásul három állítást is elárult magáról, melyek közül az egyik igaz!

Van ok az ünneplésre: Bencével közösen fújták el a gyertyát a Nyomozók

A Nyomozóknak az előző adásban volt egy találata, ezért Istenes Bence meglepetéssel kedveskedett nekik. Vajon ebben az adásban is sikerül megfejteniük, hogy kit rejt az álarc?

Különleges fejdísz és frizura: a Nyomozók ma is kitesznek magukért!

Így készültek a Nyomozók a ma esti adásra. Adél különleges fejdíszeket visel majd, Laci fejére pedig egy kontyot ragasztottak, hogy teljesen úgy nézzen ki, mint a Dzsinn az Aladdinból.

Gáspár Laci óriási átalakuláson esik át az Álarcos énekes következő adásában!

A Nyomozók a következő adásban az eddigieknél is különlegesebb szettekben ülnek a nyomozó pultba! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Exkluzív bepillantás a Nyomozók elméjébe!

A legutóbbi leleplezett a Dínó lett - de miért pont ő? Most kiderül!

Családi dráma az Álarcos énekesben: Csobot Adél kiakadt Istenes Bence elszólásától!

Csobot Adél nem jutott szóhoz Istenes Bence kijelentésétől! A műsorvezető vajon honnan tudja, hogy milyen parfümöt használ Dallos Bogi?

Hargitai Bea plasztikai sebésze van a Kaktusz maszk mögött?

Hargitai Bea szerint akár Dr. Krasznai Zsolt vagy Dr. Tóth Tamás is lehet a Kaktusz! Meg is magyarázta, hogy miért! Mit gondolsz a Nyomozó felvetéséről?

Hargitai Bea kinyomozta, hogy mit jelenthet a szám a Banán ruháján!

A Nyomozó utánanézett, hogy mit jelenthet a 3992-es szám a Banán felsőtestén! Vajon jó nyomon jár Bea?

A Nyomozók provokálták a Békát, ez lett az eredménye!

A Béka nagy nehezen ugyan, de megtalálta a középső ujját, hogy bemutasson Sebestyén Balázsnak a beszólása után.

Gáspár Laci: „Nekem megvan a Baba! Tudom, hogy ki ő!”

Bár Gáspár Laci szerint a Baba maszk mögött megbújó személy próbálja leplezni jellegzetes mozgását, ő még így is biztos benne, hogy felismerte őt!

Óriási az egyetértés a Nyomozók között: közös a tippjük a Dinóra!

A Nyomozók egyöntetűen úgy gondolják, hogy a Dinó nem más, mint...

Gáspár Laci titokban lehallgatja az Álarcos énekeseket!

Gáspár Laci előtt nincs titok! A nyomozó egy katonai lehallgató készülékkel deríti ki, hogy mit suttognak az Álarcos énekesek a maszk alatt!

A vadonatúj Röfi most először áll színpadra

Hat Álarcos énekes lép fel ma este az RTL Klub stúdiójában. Az adás különlegessége, hogy a vadonatúj Röfit most először áll színpadra. A nyomozók legjobban talán az új Röfi produkciójára kíváncsiak. Sebestyén Balázsnak persze már van is sejtése, ki lehet ő...

Gáspár Laci visszatérésének legviccesebb pillanatai egy videóban!

Összegyűjtöttük Gáspár Laci legviccesebb pillanatait, amiből az is kiderül, hogyan heccelték őt nyomozótársai és Istenes Bence a visszatérésekor!

Földöntúli tippek Sebestyén Balázstól: Auralátó Tibi vagy Pénzenergia Feri van a maszk mögött?

A Nyomozók a spirituális vonalon elindulva megpróbálták kitatálni, hogy kik rejtőzhetnek az álarc alatt! Figyelem, a következő képsorok láttán garantált a nevetés!

„A Maki ma kimarad, menjen a Kakas!” - Extra videó a Nyomozók végső döntéséről

Ami az adásból kimaradt: ezért a Kakas leplezte le magát az Álarcos énekes legutóbbi részében!

Rocksztár lett a Makiból, vajon bevitte ezzel a Nyomozókat a dzsungelbe?

Hosszú hajjal érkezett a Maki az 5. adásba és egy kőkemény rockslágert adott elő. Hargitai Beának új tippje van a látottak alapján, de Gáspár Laci és Sebestyén Balázs továbbra is kitart korábbi elképzelése mellett.

Hargitai Bea és Csobot Adél is letámadta volna a Zebrát a színpadon

Egy komplett tangó show-t láthattunk az Álarcostól az 5. adásban, ami csak még jobban összezavarta a Nyomozókat az eddig is kiválóan rejtőzködő Zebrával kapcsolatban.

Hargitai Beának őrületes tippje van a Kakasra!

A Nyomozók minden adásban új neveken gondolkodnak, amikor felbukkan a Kakas. Hargitai Beát most a nyomok vitték új utakra, Nyomozótársai viszont kibuktak rajta, hogy honnan tud ennyi mindent?

Az Egérnek állva tapsoltak a produkciója után, de már azt sem tudják, hogy fiú-e vagy lány

Az Egér egy sajton csónakázva énekelte el A boldogság és én című dalt, amivel elrabolta a közönség és a Nyomozók szívét. Utána viszont komoly vita alakult ki arról, hogy férfi vagy nő rejtőzik az Álarc mögött?

A Bika újabb oldalát mutatta meg a Nyomozóknak

A Bika megint egy új oldalát mutatta meg a Nyomozócsapatnak, akiknek a tagjai egyre biztosabbak a saját megérzésükben - csak épp mindenki másban.

Sebestyén Balázs úgy felhúzta az Elefántot, hogy bemutatott neki

Az Elefánt alaposan megdolgoztatja a Nyomozókat, eddig biztosak voltak benne, hogy férfi, de ez az elmélet megdőlni látszik. Azt viszont nem gondolták, hogy könnyen kimozdítják a nyugalmából a cuki Elefántot.

Gáspár Laci végre visszatér a karanténból!

Két hét szünet után most vasárnap visszatér az Álarcos énekes nyomozócsapatába Gáspár Laci. Koronavírus-fertőzése miatt kellett otthon maradnia karanténban, így két Álarcos énekes-adásfelvételen nem tudott részt venni. Internetes kapcsolaton keresztül viszont bejelentkezett mindkét műsorba. Az egyikben Nagy Ervin, a másikban Puskás Peti helyettesítette őt vendégnyomozóként.

Az Elefánt bemutatott Sebestyén Balázsnak!

Sebestyén Balázs olyat mond az Elefántról a következő adásban, ami felbosszantja a maszkost! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Gáspár Laci kapja az ívet a visszatérése után!

Sebestyén Balázs és Istenes Bence nem kímélik a Nyomozót a következő adásban! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Olyan dolog történik vasárnap este az Álarcos énekesben, ami korábban még nem fordult elő!

Két hét szünet után most vasárnap visszatér a nyomozócsapatba Gáspár Laci. Koronavírus-fertőzése miatt kellett otthon maradnia karanténban, így két Álarcos énekes-adásfelvételen nem tudott részt venni. Laci visszatérésén kívül is lesz bőven izgalom az eheti adásban. Verebély Marcell, a műsor kreatív producere elmondta:  olyan dolog fog történni a következő adásban, ami még soha nem fordult elő az Álarcos énekes történetében itthon. Ebben az adásban két álarcos énekes fog lelepleződni.

Kimaradt jelenet: Gáspár Lacit a távollétében sem kímélik Nyomozótársai!

Amit az adásban nem láthattál: megmutatjuk, miről beszélgettek a Nyomozók Gáspár Lacival a forgatási szünetben!

Puskás Peti nem mindennapi előnyt kapott ajándékba Gáspár Lacitól!

A Gáspár-féle sztárlexikon segítségével Puskás Peti csak úgy brillírozhat vendégnyomozóként!

A Robot, azaz Nagy Ervin helyettesíti Gáspár Lacit: mit szól ehhez Bence?

Gáspár Laci a múlt héten hatalmasat alakított Mr T-re hasonlító öltözékével, akit a nézők most két hétig nem láthatnak a képernyőn, ugyanis koronavírus-fertőzése miatt otthon kellett maradnia karanténban. Most Nagy Ervin ül be a helyére. A színpadon pedig itt lesz újra a Banán, a Tigris, a Maki, a Dinó, a Baba, a Béka és az Elefánt. Egyvalakinek közülük pedig le kell vennie az álarcát!

Gáspár Laci félti Hargitai Beát Nagy Ervintől?

A Nyomozó pozitív koronavírus-tesztje miatt nem lehetett jelen a 3. show-n, ezért videochaten jelentkezett be az adás elején. Istenes Bencével és Nagy Ervinnel mindenképp akart beszélni. 

Új álarcosok, vadonatúj produkciókkal: bajban vannak a nyomozók?

A nyomozók szerint nagyon jól sikerültek az új álarcok, hiszen egyre nehezebb kitalálni, hogy ki lehet a maszk mögött? A riportban azt is visszanézzük, hogy melyik előadás után maradt mindenkinek tátva a szája!

Kimaradt jelenet: Mindenki táncol - de nem úgy, mint Gáspár Laci!

Az Elefánt produkciója közben Gáspár Laci képtelen volt egy helyben ülni, táncra perdült a Majka dal hallatán. Íme a tánc vágatlanul! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Megtrollkodták Istenes Bencét a Nyomozók!

A Nyomozók nem bírtak magukkal az Álarcos énekes forgatási szünetében, és megtréfálták a műsorvezetőt. Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Ezért lett a Cica a leleplezett!

A Nyomozók döntése alapján a Cica fedte fel magát a legutóbbi adásban. Mutatjuk, hogy miért! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Akkorát énekelt a Banán, hogy az egész stúdió állva tapsolta!

A Banán produkciója mindenkit lenyűgözött, Csobot Adél el is szégyellte magát, hogy korábban kinevette az Álarcost...

Elefánt: középkorú nő vagy idősebb férfi?

Az Elefánt annyira megtévesztő, hogy a Nyomozók szerint Charlie, Friderikusz Sándor, Dombóvári István és Palya Bea is lehet a maszk mögött.

Istenes Bence megcsókolta a Kakast!

Míg a Nyomozók azon agyaltak, hogy ki lehet a Kakas, a műsorvezető lekapta az Álarcost! Ha kíváncsi vagy a forró pillanatra és Csobot Adél reakciójára, nézd meg a videót!

A Cica produkciója FENEKESTÜL felforgatta a színpadot!

A Cica produkciója közben és után a férfi Nyomozók nem tudták levenni a szemüket a szexi fehérneműs táncosokról, akik Istenes Bencét is megölelték a színpadon. Így reagált Adél!

Sebestyén Balázs megérkezett a műsorba: a Röfi leleplezte magát ikonikus mozdulatával?

A Nyomozók egyöntetűen úgy gondolják, hogy a Röfi maszk mögött Liptai Claudia rejtőzik. Sebestyén Balázs ráadásul egy szemtelen megjegyzést is tett a színésznő műsorvezetőre!

Újabb nyom a Zebráról? Így fogja a mikrofont az Álarcos!

A Nyomozók szerint Solti Ádám, L.L. Junior, Krisz Rudi és Puskás Peti is lehet a Zebra maszk mögött. Vajon ki tudja így pörgetni a mikrofont a kezével?

Hoppá! Sebestyén Balázs leducizta Palvin Barbit!

Sebestyén Balázs nem köntörfalazott Barbi súlyát illetően, de a Nyomozótársak egyből kiálltak a magyar modell mellett.

A Robot után máris megvan Csobot Adél 2. évados hódolója?

Több közös tulajdonság is van Csobot Adélban és a Bikában. Lehet, hogy a második évadban a Bika veszi át a Robot helyét?

Bemutatkoznak az Álarcos énekes legújabb adásának jelmezei!

Az első adásban nyolc titokzatos karakterrel ismerkedhettek meg, hónapokon keresztül készülnek ezek a jelmezek, sőt még egy 3D-s nyomtatót is bevetettek ehhez. A mai showban vadiúj jelmezeket láthatnak és interjút készítettünk egy cicával, egy elefánttal és egy bikával is!

Istenes Bence az első pillanatban leizzasztotta Fluor

Nagy meglepetés az Álarcos énekes második évadának első adásában: a Süti lepleződött le, a maszk alatt pedig Fluor Tomi volt. Arra egyetlen nyomozó sem jött rá, hogy a Wellhello egyik tagja van a jelmezben. Csak a műsorvezetőnek, Istenes Bencének volt jó a tippje. A Süti leleplezésén túl is tele volt meglepetéssel a múlt heti Álarcos énekes. Rajta kívül még 7 maszk mutatkozott be egy-egy produkcióval.

Kikerült a karanténból Gáspár Laci!

Gáspár Laci szeptember negyedikén még azt mesélte el a Fókusz stábjának, hogy karanténba került. Az Álarcos Énekes nyomozója augusztus 24-én kaphatta el a koronavírust egy gasztro-rendezvényen Budapesten. Sokan nem értették, hogyan lehet vége négy nap után a bezártságának, és mi lesz a hozzátartozóival, akik a kontakt kutatás során 14 nap karantént kaptak? A riportból minden kiderül!

A Tigris ágyéka lüktetni kezdett az egyik Nyomozó láttán!

Csobot Adél szerint a Tigris végig neki énekelt!

Csobot Adél: „Tudom, hogy ki a Béka!”

Csobot Adél szerint egy operetténekest rejt a Béka maszk. Laci és Balázs is osztja Adél véleményét, miszerint Oszvald Marika van a kétéltű álarc alatt, Bea azonban Bangó Margitra tippel. 

Csobot Adél szerint Hargitai Bea exe is lehet a Süti!

Hargitai Bea három évig élt együtt Katus Attilával. Vajon ilyen jól sikerül megtévesztenie egykori párját a személyi edzőnek?

A pornókirály rejtőzik a Kaktusz maszk mögött?

Sebestyén Balázs szerint akár Kovi is lehet a Kaktusz álarc alatt! Gáspár Laci Kozsóra, Hargitai Bea Kovács András Péterre, míg Csobot Adél Galambos Lajosra tippel. Szerinted ki van a Kaktusz maszk mögött?

Sebestyén Balázs újra fiatalnak érzi magát a csajok tippjeitől!

Szűcs Judith, Pap Rita, Dolly, Balázs Klári vagy Zoltán Erika van a Dinó álarc alatt? A két női Nyomozó csak úgy sziporkázott az első adásban!

Dancsó Péter visszatért az Álarcos énekesbe?

A Nyomozók egyöntetűen úgy gondolták, hogy a Maki álarc egykori Nyomozótársukat rejti.

Az Egér feladta a leckét a Nyomozóknak!

A Nyomozók szerint Risztov Éva, Schmied Zoltán, Rékasi Károly és Alföldi Róbert is lehet az Egér maszk mögött!

Új évad, új sztárok és egy új nyomozó: ma este jön az Álarcos énekes 2. évada!

Egyebek mellett ezt ígéri az Álarcos Énekes ma este kezdődő második évada. De még mielőtt rátérnénk az új adásra, elevenítsük fel az első évad leleplezéseit!

Így készül a show-ra a Kaktusz, a Tigris, a Béka és az Egér!

A mai adásban szereplő új álarcos énekesek már napok óta próbálnak. Az Egér jelmeze is – csakúgy, mint a Kaktuszé – teljesen magyar fejlesztés. Az új maszkok és a bennük rejtőzködő új sztárok mellett egy új nyomozó is csatlakozott a műsorhoz. Hargitai Beának nyomozótársai is nagyon örültek, Gáspár Laci szerint nagyon izgalmas, hogy teljesen más lesz így a nyomozó csapat lüktetése. Azt viszont Laci sem gondolta, hogy egyelőre az első két adás felvételén vehet csak részt.

Így készül Gáspár Laci a Nyomozó szerepre az új évadban!

Gáspár Laci az előző évad tapasztalataival felvértezve vág bele a második évadba, amire jobban készül, mint bármire! Szeptember 6-án 19 órakor Álarcos énekes az RTL Klubon!

Szexi dekoltázst villant az új Nyomozó az Álarcos énekes első részében!

Hargitai Bea Nyomozóként tér vissza az Álarcos énekes új évadában! Így fogadták őt Nyomozótársai és a műsorvezető, Istenes Bence! Szeptember 6-án 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Mutatjuk az első képkockákat az Álarcos énekes új évadából!

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb show-műsorának első hazai évada után újra indul az országos őrület az RTL Klubon! Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Szeptember 6-án 19 órától az RTL Klubon!

Exkluzív előzetes: A Nyomozók már készen állnak a nyomozásra!

Hamarosan kezdetét veszi a nyomozás! A Nyomozók már elfoglalták a helyüket! Ma 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Megmutatjuk, hogyan születnek az Álarcos énekes különleges jelmezei

Már csak egy nap és indul az Álarcos énekes második évada! Hetek óta készülnek az új adásokra az RTL Klub nagystúdiójában. Újra fel kellett építeni a gigantikus díszletet, benne azzal a két hatalmas fejjel, amelyből a műsorvezető, Istenes Bence és a beöltözött hírességek jönnek ki produkcióik előtt. Az Álarcos énekes készítői azt ígérik, meglepetésekben most sem lesz hiány, hat vadonatúj jelmezt is láthatnak vasárnap 19:00-kor az RTL Klubon.

Gáspár Laci is elkapta a koronavírust: házi karanténból küldött a Fókusznak videót!

Gáspár Laci egy tesztből tudta meg, hogy fertőzött, mivel semmi különöset nem érzett magán. Szigorú otthoni karanténba került, még a családjával sem találkozik a házban. Onnan küldött videót a Fókusz stábjának. A riportból az is kiderül, hogyan befolyásolja most ez az Álarcos Énekes műsorának forgatásait?

Hihetetlen fogyások a sztárvilágban: ez a közös bennük!

Fásy Ádám lánya, Zsüliett és a divattervező Makány Márta is 40 kilótól szabadult meg teljes életmódváltással. A fogyáshoz nem elég a jó módszer, ha nem kitartó az ember. És nemcsak a nők, hanem a férfiak is küzdenek, például Gáspár Laci aki, teljesen átváltozáson ment keresztül az elmúlt években. Mi a titkuk és mi motiválta őket ennyire?

Vírus miatti változás az Álarcos énekes forgatásain

Nem lehet jelen Gáspár Laci az Álarcos énekes második évadának következő felvételein, mert a COVID-szűrése során a tesztje pozitív lett.

Így készülnek a nyomozók és a műsorvezető az Álarcos énekes első adására!

Grandiózus díszlet, látványos jelmezek, egyre profibb nyomozók és a műsorvezető, aki a nagy bevonulások mestere. Megmutatjuk, hogyan készülnek a kulisszák mögött az Álarcos énekes első adására. Istenes Bence és a detektív csapat is készen áll már a startra!

Leleplezzük az Álarcos énekes új nyomozóját!

Jöjjön a várva várt pillanat! Megtudhatod ki lesz az Álarcos énekes második szériájának új nyomozója! Az ő érkezésével így már teljes az új nyomozógárda. Hogy miként működik együtt a két férfi-két nő felállás, kiderül vasárnap este 19:00-től az RTL Klubon!

30 kiló túlsúly helyett formás izmokat épített Gáspár Laci

Gáspár Laci három évvel ezelőtt a teljes életmódváltás mellett döntött. Azóta több, mint 30 kilótól szabadult meg, hosszú tincseit is dobta, a bő ingeket pedig izomtrikóra cserélte. Évek óta az RTL Klub egyik legnépszerűbb és most már a legizmosabb szereplője. A konditeremben találkoztunk vele, hogy elmesélje a súlyzók, hogyan változtatták meg az életét.

GÁSPÁR LACI: Egészségesebbnek, könnyedebbnek, fiatalabbnak érzem magam

Gáspá Laci 24 éves korában szerepelt először a televízióban. Ekkor szembesült vele, hogy nem olyan a külseje, mint amilyennek látni szeretné magát. Akkor döntött úgy, hogy mellőzni fogja az édességeket, amiről nagyon nehezen mondott le. Az étrend mellett a mozgásra is nagyobb figyelmet szentelt, 3 évvel ezelőtt kezdte azt a munkát, aminek ma látja eredményét.

Megkérik Dér Heni kezét?

Az énekesnő érez valamit a levegőben… Vajon elérkezik a lánykérés pillanata? Vasárnap 18:50-kor kiderül! Maradj haza magadnak! sorozatfinálé!

Kabát Peti ismét fakanalat ragad!

A focista visszatér a konyhába… Maradj haza magadnak! sorozatfinálé vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

ByeAlex óriási vallomást tesz Gáspár Lacinak

A két jóbarát végre személyesen is beszélgethet. Nem is akármiről… Maradj haza magadnak! sorozatfinálé vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Maradj haza magadnak! Best of Gáspár Laci

A Maradj haza magadnak! véget ért, úgyhogy idézzük fel Gáspár Laci legviccesebb pillanatait!

Dér Heni és párja: eljegyzés helyett szakítás?

Az énekesnő már nem tudta magában tartani kétségeit, ráadásul szóvá is tette ezt Gerinek. Talán mégsem kellett volna...

Szabó Zsófi: „Ez egy soha vissza nem térő pillanat lesz az életemben”

A karantén végén Zsófit meglátogatta az anyukája. A műsorvezető szinte elérzékenyülve mesélt érzéseiről.

Gáspár Laci megható vallomása ByeAlex barátságáról

Vajon mi a barátság egyik legfontosabb alappillére? Laci most elárulta!

A Maradj haza magadnak! sorozatfináléjának legvidámabb pillanatai

Éld át újra az utolsó rész legmókásabb perceit! 

Íme a Maradj haza magadnak! himnusz

Zsófiék kerti partiján Laci egy vadonatúj dallal lepte meg barátait. Nektek hogy tetszik? 

Fókusz Anno: Amerikában játszották a klipjeit, dalt írt a Backstreet Boysnak

12 évvel ezelőtt egy fiatal magyar fiúért rajongott egész Japán. Azért a fiúért, aki Amerika legnagyobbjaival dolgozott együtt, például csinált egy közös dalt a Backstreet Boys-al is. Pedig Tomi azelőtt gazdag emberek zsákjait cipelte a golfpályákon. Az Anno rovatunkban egy szerény, de annál tehetségesebb zenész történetét mutatjuk meg 2008-ból. Akkor sokan azt jósolták, hogy ő lesz az első magyar, aki meghódítja a világ popzenei piacát...

Kis jövevények érkeznek Kabát Petiékhez!

Peti nem akármilyen ajándékkal készül a szerelmének. Vajon hogyan fogadja majd Adri a meglepetést? Vasárnap 18:50-kor kiderül! Maradj haza magadnak!

VICCES: Laci és Alex kifigurázzák egymást…

A két jóbarát most sem bírta ki egy kis élcelődés nélkül… Maradj haza magadnak! vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

TikTok-oznál? Tanulj a sztároktól!

Lessetek be a kulisszák mögé! Vasárnap 18:50-kor a végeredményt is láthatjátok! Maradj haza magadnak!

A Maradj haza magadnak! 6. adásának legvidámabb pillanatai

Éld át újra a hatodik rész legmókásabb perceit! Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Éld át újra a sztárok TikTok videóit!

Nektek kiknek a produkciója tetszett a legjobban? Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Kacsamesék Kabát Petiékkel

Peti meglepte párját a szárnyasokkal, ám akkor még nem gondolta át rendesen a dolgot… Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Durva: Szabó Zsófi sokkot kapott!

Peti és Adri végül Zsófiékhoz vitték el a szárnyasokat, a háziasszony nem kis rémületére… Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Így búcsúzott a négy zsűritag a Made in Karanténtól!

Végéhez ért a Made in Karantén, melyben minden adásban 1 millió forint talált gazdára. Egy biztos: a zsűritagok egytől egyig kiérdemelték "Az ember, aki Magyarország legtöbb videóját megnézte" címet.

Megvan, ki lesz Sztarenki Dóra és ByeAlex esküvőjén a ceremóniamester!

ByeAlexet és Sztarenki Dórit összehozta a Made in Karantén? Minden kiderül az utolsó adásban szombaton 20 órától az RTL Klubon!

Gáspár Laci újra megkéri felesége kezét!

Miközben a házaspár az esküvői képeiken nosztalgiázott, Lacinak romantikus ötlete támadt. Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Kabát Peti a legjobb útitárs - itt a bizonyíték!

A focista és szerelme egészen a napfény városáig kocsikázott az esküvői tortával. Utazásuk nem volt valami zökkenőmentes… Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Dér Heni zokogott a boldogságtól!

Az énekesnő barátai nem akármilyen meglepetést szerveztek! Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

A Maradj haza magadnak! 5. adásának legvidámabb pillanatai

Éld át újra az ötödik rész legmókásabb perceit! Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Laci a feleségének: „Nyugodjál megfelé!”

Laci fakanalat ragadott, amit Niki sehogy sem tudott szó nélkül hagyni. Veszekedés lesz a vége? Vasárnap 18:50-kor kiderül!

Szabó Zsófinak zseniális ötlete támad!

Az Alexszel való beszélgetés közben Zsófi kitalálta a tutit. Vajon hogyan alakulnak majd az események? Vasárnap 18:50-kor kiderül!

Fény derült Kabát Peti „mocskos” titkára

Róka Adri teljesen kifakadt szerelmére… Maradj haza magadnak! vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!  

Szabó Zsófi a férjének: „Ha nem tetszik, költözz el!”

Zsófi és Zsolti között állandó vitaforrás a rendrakás… Maradj haza magadnak! minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való