KERESÉS search-close

Geszti Péter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Geszti Péter"

Maradj normális!: hogyan lehet felülkerekedni a járvány negatív hatásain?

Maradj normális! Már közel két millió embert ért el Geszti Péter posztja. A járványhelyzet sokakban okozott szorongást és depressziót. Munkahelyek elvesztése, a távoktatás, az emberi kapcsolatok átalakulása óriási mentális terhet jelent, melyre nem készültünk fel. Hogyan lehet felülkerekedni mindezen?

GESZTI PÉTER: „Kaput becsukni, agyat kinyitni”

Geszti Péter olyan posztot tett közzé közösségi felületein, aminek a mondanivalója úgy tűnik, nagyon betalált. Már több, mint kétmillió emberhez jutott el. Geszti szerint a poszt úgy szakadt ki belőle, mint egy dalszöveg. Egyre inkább látja, ahogy a bizonytalanság miatt az emberek elveszítik a türelmüket, egyre indulatosabbak lesznek és a Facebookon esnek egymásnak. Pedig pont ilyenkor lenne a legfontosabb, hogy normálisak maradjunk, és még inkább nyitottabbá váljunk.

Előzetes: Hogyan maradhatunk normálisak ebben a járványhelyzetben?

Maradj normális! - Írta a tenyerébe Geszti Péter és már majdnem két millió embert ért el az üzenet magyarázata. Miért találhatott ennyire a lelkünkbe ez a poszt, ami a járványhelyzet okozta mentális teherről is szól? Hogyan maradhatunk normálisak? És hogyan találhat párt az a férfi, aki már nem sokat tehet lányai boldogságáért, pedig bármire képes lenne értük? Az Apatigris már a Fókusz Pluszban elkezdődik!

Geszti Péternek elege lett, arra kéri az embereket, hogy maradjanak normálisak

Geszti Péter üzeni: Maradj normális! Néhány napja egy képet osztott meg ezzel a tartalommal, majd egy posztban hosszabban is kifejtette gondolatait, ami elég nagyot ment a social médiában. Hogy milyen következtetéseket vont le ez alapján, illetve egyáltalán miért gondolta úgy, hogy ideje megszólalnia és kifejtenie a véleményét az elmúlt időszak zavaros eseményei kapcsán.

GESZTI PÉTER: „Én nem voltam ilyen tehetséges gyerekszínész, mint Momó”

A Szia, Életem! című film producerei – Major István és Roskó Péter mellett – Geszti Péter és felesége, Ditz Edit, akiknek ez a második közös mozifilmes munkájuk, a nagysikerű BÚÉK után. Thuróczy Szabolcs mellet pedig a film másik abszolút főszereplője a hatéves Pásztor-Várady Mór, akit a stábban mindenki csak Momónak hív.

Popsztár lehet Istenes Bencéből?!

Istenes Bencének eddig csak hobbi volt a zenélés, de most feldolgoztak Geszti Péterrel egy régi dalt, amihez klipet is forgattak! Vajon ez lesz a nyár slágere?

Heves vita a tiltott szerelemről a Tesztbeszéd 1. adásában!

A Tesztbeszéd első adásában izgalmas dolgok derültek ki a hírességekről, és bizonyos témákban nagyon nem értettek egyet. A kérdés, hogy vajon elcsábítanák-e egy barátjuk párját, heves érzelmeket váltott ki Sebestyén Balázsból, ő egyértelműen nemet mondana, de a többiek más megvilágításba helyezték ezt a kérdést. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Az X-Faktor elmúlt 10 évének legjobb pillanatai a ma esti Toplistában!

2010-ben Magyarországot is meghódította az X-Faktor, az a tehetségkutató műsor, amelyet akkor már több országban sikerre vittek. Maradandó pillanatokból és produkciókból rengeteg összegyűlt az elmúlt évek során: drámai párbajok, felemelő és könnyfakasztó pillanatok, nagy győzelmek és szívszorító bukások. A ma esti Toplista adásában a 10 legemlékezetesebb X-Faktor pillanatot mutatjuk meg!

Geszti Péteréknél igazi családi élet váltotta fel az őrült tempót

Van az a pont, amikor az ember akkor érzi magát a legsikeresebbnek, amikor lesz ideje rendesen a családjával foglalkozni. Geszti Péter talán még sosem élte át azt, amire most a koronavírus járvány kényszerítette. Otthon maradt, vagy ahogyan ő fogalmaz - az Édenkertbe került és az állandó pörgést felváltották a boldog családi hétköznapok. De egy olyan kreatív elmének, aki ráadásul állandóan csak ötletel, biztos, hogy erős váltás - viszont még a munkáira is csak jó hatással volt.

KLIPPREMIER A FÓKUSZBAN! Íme Geszti Péter feat. Káté: Neó című dalának klipje >>>

KLIPPREMIER: Geszti Péter feat. Káté - NOÉ

A NOÉ az újrakezdés dala. Ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! Fogd meg a párod kezét, és teremts vele új világot! Hittel és szeretettel. Járványon innen és túl: Higgy magadban! Szeress okosan! Cselekedj bátran!

Dal címe: NOÉ

Előadó: Geszti Péter feat. Káté

Zene: Kálmán Tamás

Dalszöveg: Geszti Péter 

Rendező - forgatókönyv: Geszti Péter

Illusztrátor: Brunszkó László  Animáció: Bogdán Balázs "Balu"

GESZTI PÉTER A NOÉRÓL: „Elkészült egy régi álmom”

Geszti Péternek egy régi álma vált valóra a most elkészült dallal, a Noéval, amihez egy különleges látványilágot képzelt el. A rajzolt videóklip forgatókönyvét is ő találta ki, aminek az egyik fontos helyszíne egy tutaj.

GESZTI PÉTER: „Lett egy olyan életem, ami nekem soha nem volt”

Geszti Péter olyat kapott a járványtól, amiben ezelőtt talán még sosem volt része. Igazi családi élet váltotta fel az őrült tempót és igazi édenkertté varázsolta az otthonukat.

Geszti Péter nem kéri vissza a korábbi életét

A dalszövegíró, reklámszakember a karantén alatt megtapasztalta, hogy milyen érzés kilépni a mókuskerékből, és eldöntötte, már nem is akar visszatérni.

Így álltak át a digitális oktatásra hírességeink

A veszélyhelyzetben minden oktatási intézményben látogatási tilalom van érvényben. Elindult a digitális távoktatás, melynek segítségével az általános- és középiskolás tanulók interneten keresztül kapják meg feladataikat – és van, ahol a pedagógusok online tanórát is tartanak. A Fókusz riportjából kiderül, hogy hogyan álltak át az új rendszerre Geszti Péterék, Peller Mariannék és a Kálloy Molnár család!

Az utódját keresi Geszti Péter


szerző:
2020.03.10. 10:01
Az utódját keresi Geszti Péter

Az ismert kreatív szakember egy új magyar film producereként keresi a saját utódját, vagyis a mozi gyerek főszereplőjét. Geszti Pétert erről és saját gyermekeiről is faggattuk.

Gyerekszínésznek indult, reklámfilmekben is szerepelt; mégis a zenei pályát választotta!

Geszti Péter mesél arról, hogy mit jelent számára az apaság, és a család fogalma. Azt mondja, ha színpadon van, akkor érzi magát a legszabadabbnak. A Rapülők után most a Jazz+Az formációját 20 év után állítja színpadra. Vasárnap este a Portréban a mindig mosolygó szövegíró kisiparos.

Lessetek be a Jazz+Az koncert kulisszatitkaiba!

Múlt pénteken 15 ezren buliztak Geszti Péter zenekarával…

15 ezren buliztak Geszti Péterrel és a Jazz+Azzal

Két évvel azután, hogy újra életre hívta a Rapülőket, Geszti Péter másik zenekara, a Jazz+Az is újra színpadra állt egy nagyszabású aréna koncerten, ahol 15 ezer ember énekelte és élte át velük, hogy ma úgy vagyok, hogy jól vagyok. Ha még több felvételt szeretne látni a koncertről, kattintson IDE.

JAZZ+AZ: 20 év után adott nagyszabású aréna koncertet a zenekar

Éppen húsz éve történt, hogy a Jazz+Az 2000-ben egy kisstadionbeli búcsúkoncerttel feloszlott. A jubileum pedig jó apropó volt arra, hogy megvalósuljon a régi álma Geszti Péternek, Kozma Orsinak, Váczi Eszternek, Behumi Dórinak és Dés Lászlónak, hogy újra együtt lépjenek a színpadra.

Művészi kihívásokról és a folytonos megújulásról is beszélt Geszti Péter

Geszti Péter korábban megálmodta és megteremtette a Nemzeti Vágtát, társadalmi és kulturális szerepvállalása pedig minden téren nyomot hagyott. A Rapülők után most a Jazz+Az formációját 20 év után állítja színpadra. Vasárnap este a Portréban mesél arról, hogy mit jelent számára az apaság, és a család fogalma.

Igazi kincseket rejtett Andy Vajna hagyatéki árverése!

Filmes relikviák, személyes tárgyak, autó és több millió forintos festmények Andy Vajna hagyatékában. Igazi kincseket rejt az árverés! Szinte egy egész filmtörténelem hever a hagyatéka között, amiket özvegye, Vajna Tímea árverésre bocsájtott

GESZTI PÉTER: 10 napot tölthetett Andy Vajna Los Angeles-i otthonában

Geszti Péter hátborzongató érzésként éli meg, hogy egykori barátjának a tárgyai  az árverés miatt szétszóródnak a világban. Andy-vel 1996-ban ismerték meg egymást, amikor A miniszter félrelép forgatókönyvén kezdtek el dolgozni.

EXTRA PRODUKCIÓ: Jazz+Az - Mit tehet a sejt/Helló édes/Ma jól vagyok

Az egykori mentor 20 év után a Jazz+Az formációval lépett színpadra a 2019-es X-Faktor harmadik Élő show-jában.

Geszti Péter visszatér az X-Faktor stúdiójába!

A komoly felkészülés és látványos produkciók után kirángattuk az X-Faktor versenyzőit a mindennapokból és jógázni vittük őket. A volt mentor, Geszti Péter pedig visszatér a tehetségkutató stúdiójába. De vajon miért?

Mi az, amit nem tudtunk Szikora Robi és Geszti Péter közös múltjáról?

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Szikora Robi elképesztő energiákkal készül bevenni az arénát, egykori X-Faktoros mentortársával. Geszti Péterrel nem csak a sportban küzdenek egymással. A legendás RGO alapítója a Fókusz kamerája előtt kitárta rejtélyes gardróbjának ajtaját is!

Keressük Yvonne-t: Geszti Péter szokatlan felhívása a januári szuperkoncert előtt!

Tavasz óta már tudható, hogy a 20 éve visszavonult Jazz+Az zenekar hamarosan újra összeáll. Geszti Péter pedig  amellett, hogy a januári szuperkoncertjére készül, egy szokatlan ötlettel rukkolt elő: keresi Yvonne-t, azt a fiatal lányt, akit Péter a Jazz+Az 20 évvel ezelőtti búcsúkoncertjén felhívott maga mellé a színpadra.

Kajdi Csaba ezért akadt ki annyira az influencerekre!

Kajdi Csaba már sokszor beszólt a hírességeknek, amiért a social odalaikat állandóan reklámfelületként használják. Most Geszti Péterrel elemezték ki ezt a helyzetet.

Visszatér a Jazz+Az!


szerző:
2019.09.09. 08:04
Visszatér a Jazz+Az!

20 évvel ezelőtt kétségtelenül a Jazz+Az volt az egyik legmenőbb popprodukció Magyarországon. A „Ma jól vagyok” című számukhoz most DR BRS és Lotfi Begi elkészítette a dal 2019-es verzióját. Geszti Péter nemcsak erről, de a januári nagy koncertjükről és további terveiről is mesélt.

Ezek voltak az eddigi X-Faktorok legpusztítóbb produkciói

Két éve mutattuk be: összegyűjtöttük Önöknek a magyar X-Faktor történetének leghumorosabb és legelképesztőbb produkcióit, amelyeken akár hetekig is mosolygott a fél ország.

Miért utáljuk annyira a patkányokat?

A patkányokkal szemben kialakult félelem és undor nem új keletű, irtásuk a nagyvárosok kialakulása óta mindig is napirenden volt. Néhány éve a XXI. század is foglalkozott a témával, ezt a filmet most újra megnézhetik.

Párbaj - Pillecukor párbaj - 5. évad 12. rész

Fördős Zé és Geszti Péter teli szájjal próbáltak pontot szerezni csapattársaiknak. Vajon melyikük bírta tovább?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Pillecukor párbajt is!

Most mutasd meg! - 5. évad 12. rész

Bár eddig leginkább a zsűripult mögött láthattuk álldogálni a Konyhafőnök séfjeit, most bebizonyították, mire képesek a testükkel! 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Most mutasd meg! játékot is!

Olvass a számról! - 5. évad 12. rész

Sebestyén Balázs rendesen megkavarta a szálakat az Olvass a számról! játékban: az X-Faktor mentoroknak konyhai eljárásokat, míg a Konyhafőnök zsűritagjainak zenei szakkifejezéseket kellett kitalálniuk.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

VICCES: Geszti Péter és Szikora Robi röhögőgörcsöt kapott

Gáspár Lacinak konyhai eljárásokat kellett kitalálnia az Olvass a számról! játékban, ami bizony okozott egy-két kacagtató pillanatot az X-Faktor mentorainak.

Az Olvass a számról! játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Hirtelen halál - 5. évad 12. rész

Kupak Tamás és a Sörnyitók? József és a színes tévé? Öreg halász és a Fender? Vajon ezek valódi zenekarok? Balázs ismét jól feladta a leckét a sztároknak.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Geszti Péter földönkívüliekkel találkozott

A rapper éppen Törökországból tartott hazafelé, mikor az autópályán különös fényjelenséget pillantott meg a sötét égen. Vajon mi lehetett az?

A Hirtelen halál játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Robbanásveszély - 5. évad 12. rész

A sztároknak most is iparkodniuk kellett, hiszen bármelyik pillanatban bekövetkezhetett a vég…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Robbanásveszély játékot is!

Zenészek a séfek ellen a Gyertek át legújabb adásában!

Ma este akasztják a hóhérokat Sebestyén Balázs nappalijában! Az ország legnépszerűbb házibulijában ezúttal a konyha nagyágyúi és a bulik királyai csapnak össze. Fördős Zé már többször megmérettette magát Balázs kanapéján, Gáspár Beának és a séfeknek azonban még újdonság a csipkelődős vetélkedő – ezért kicsit izgulnak is. De a mentorokat sem kell félteni, ha humorról van szó.

Geszti Péter: „Mindenki a saját zsírjában fog fürdeni…”

Ma este 22:15-től érkezik az X-Faktor mentorok és a Konyhafőnök séfek csatája. Vajon mit üzent Geszti Péter és Szikora Robi az ellenfeleiknek?

Geszti Péter rendesen beparáztatta Szikora Robit

Úgy tűnik, a rapper kijelentése kissé megrémisztette az R-GO frontemberét. Vajon mi volt az?

X-Faktor mentorok vs. Konyhafőnök séfek

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Rácz Jenő, a petting király?

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Gáspár Laci csapata (Tizenkettedik adás)

Az X-Faktor mentorai felhúzták a kesztyűt a Konyhafőnök zsűritagjai ellen. Íme Gáspár Laci csapata!

Most mutasd meg! - 5. évad 10. rész

Az egyetlen játék, amiben kizárólag a testüket használhatják a sztárok… Vajon hogyan vették ezúttal az akadályt? Egy biztos: ezt te sem bírod ki röhögés nélkül!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Most mutasd meg! játékot is!

Ki vagyok én? - 5. évad 10. rész

Fluor Tomi és Hajós András mindent megtettek, hogy pontokat szerezzenek csapataiknak, ám most sem volt ez olyan egyszerű… Mégis ki az a Puskás Öcsi?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Ki vagyok én? játékot is!

Céllövölde - 5. évad 10. rész

Mindenkinek van olyan története, amit nem szívesen mesél el nagy nyilvánosság előtt. Sebestyén Balázs azonban ismét nyomozott egy kicsit…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Öt másodperc - 5. évad 10. rész

Az Öt másodperc játék ezúttal sem kímélte a sztárokat. Többek között fény derült Puskás Peti „játékos bajszára” és bizony Eckü sem pironkodott sokat

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Geszti Péter és Fluor Tomi egymást kóstolgatták

A két rapper nem igazán finomkodott egymással. Volt itt rendesen adok-kapok…

Az Öt másodperc játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Geszti Péter üzent is, meg nem is...

„Az ellenséges csapatnak azt üzenem, hogy…”

Hűha! Geszti Péter heves reakciót váltott ki Keresztes Ildikóból...

Az X-Faktor egykori mentorai hamarosan egy csapatban mérkőznek meg Balázs nappalijában. Ez történt, mikor hosszú idő után újra összesodorta őket a sors...

Geszti Péter csapata (Tizedik adás)

A magyar zenevilág nagyágyúi szemtől szemben mérkőznek meg egymással. Íme Geszti Péter csapata!

Ezért élesztették fel Geszti Péterék a Jazz+Azt

Váczi Eszter, Kozma Orsi és Behumi Dóri sokat célozgattak Gesztinek és Dés Lászlónak is, hogy mennyire jó lenne újra összeállni a Jazz+Aznak. Mire újra színpadra lépnek, éppen 20 év telik el az utolsó fellépés óta.

Újra együtt a 90-es évek egyik legütősebb zenekara

Geszti Péter jelentette be, hogy ismét lesz Jazz+Az az eredeti felállásban. 2020-ban egy szuperkoncerten lépnek fel.

A sikereik csúcsán hagyták abba, most újra összeáll a Jazz+Az!

Három szexi, fiatal lány, a még gyerekképű Geszti Péter és a bongyori hajú zeneszerző-szaxofonos, Dés László. Ez volt a 90-es évek végén a Jazz+Az nevű zenekar, amelytől 4-5 olyan sláger született, amelyet még ma is játszanak a rádiók. Bár rendkívül népszerűek voltak és rengeteget szerepeltek a sajtóban, a csapat mindössze két évig koncertezett és 2000-ben feloszlottak. Most úgy döntöttek, hogy a Fókuszban tesznek egy fontos bejelentést.

Éneklő szépfiúk a Toplistában!

A ’90-es évek fiúbandái fénykorukban letarolták a női szíveket. De vajon mi lett a bandatagokkal, akik annak idején még az utcára sem tudtak kimenni a rajongók miatt?

Itt az új Gangnam Style? - egy lánycsapat, aki letarolta az internetet!

Ti hallottatok már a Blackpink nevű formációról? Korábban senki, az elmúlt napokban viszont felrobbantották az internetet. Legújabb számukkal, a Kill this love-val letarolták a Youtube-ot. Klipjüket egy nap alatt több, mint ötvenhat milliószor nézték meg. Az április 4-i feltöltés óta pedig már közel száznegyven millióan kattintottak a dalra. De kik ők és mitől lettek egy csapásra ilyen sikeresek?

GESZTI PÉTER: „Meglepődtünk, amikor skinheadek buliztak a Zúg a Volágára”

Geszti Péter próbálja úgy írni a dalait, hogy azoknak több jelentése legyen. Sokan mondják is neki, hogy még utólag is felfedeznek benne újabb tartalmakat, ami még sokszor neki is újdonság. De még így is akad olyan szituáció, ami képes meglepni.

Egyslágeres csodák - hogyan válogattuk össze a toplistát?

Lássuk, kik is azok az egyslágeres előadók, és mit jelent a One Hit Wonder angol kifejezés. Annyit elárulunk, hogy Geszti Péter szerint semmiképpen sem negatív kategóriáról van szó.

Wolf Kati ismét együtt dolgozik az X-Faktor egykori mentorával

A "Szerelem, miért múlsz" című dal elsöprő sikere után az énekesnő újabb nagy durranásra készül, méghozzá Geszti Péterrel együtt. Ez bizony nagyot fog szólni!

Ezért nem használja a Facebookot Geszti Péter...

A reklámszakember őszintén elmondta véleményét a közösségi portálról. Bár a rajongói oldalát mindig frissíti, privát célokra sosem használta a Facebookot. Vajon miért nem?

GESZTI PÉTER: „Sok magyar férfi szeretne úgy élni, ahogy Korda György”

Népszerűsége 1958 óta töretlen. A magyar tánczene egyik legismertebb előadóművésze. Már 60 éve a színpadon az élő legenda, aki a mai napig jár fellépni és minden korosztály rajong érte. Hogyan lehet ennyit bírni és mi lehet a sikerének a titka? Geszti Pétert kérdeztük.

A Rapülők 25 év elteltével egykori rajongóival koncertezik

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy negyed évszázad után egykori rajongóival állt össze Geszti Péter és a Rapülők. Tóth Gabi és Vera mellett Vadon Jani is elemében érezte magát a klipforgatáson, és a végére Balázst sem zavarta már annyira a ritmus.

Tanulj Geszti Pétertől!


szerző:
2018.10.31. 08:40
Tanulj Geszti Pétertől!

Geszti Péter különleges dologba fogott, idén másodszor tart szemináriumot: a marketing területen szerzett tapasztalatait adja át az érdeklődőknek. A részletekről ő mesélt nekünk!

Döbbenetes fotó a folyón szállított szeméthalomról

A World Press kiállításon látható kép címe: Műanyag szemét tart New Yorkban Bronxból a brooklyn-i hulladék-feldolgozóba. Geszti Péterrel és Wolf Katival beszélgettünk róla.

Wolf Kati életének legizgalmasabb időszaka volt az X-Faktor

A tehetségkutató első évadában szereplő énekesnő a műsor félidejében esett ki, mégis ő vette a legjobb startot a zeneiparban. Elsőként jött ki saját dallal, Eurovíziós szereplésének pedig máig tart az utóélete.

Geszti Péter filmproducerként is kipróbálja magát

Az egykori X-Faktor mentor a B.Ú.É.K. című magyar mozin dolgozik, mely az olasz világsiker, a Teljesen idegenek történetén alapul. A B.Ú.É.K.-ban szerepel Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska és Elek Ferenc is. 

Geszti Péter Miamiba ment


szerző:
2018.07.03. 19:35
Geszti Péter Miamiba ment

Geszti Péter nem tud kifogyni a rímekből és mindig kitalál valami újat, amihez most egy videoklipet is forgattak. Egy türkizkék Lada cabrio és a Balaton kellett az új magyar slágerhez.

 

Geszti Péter elhozta a nyár klipjét - Nézd meg nálunk!

Mi a közös a Wellhello-ban, a Despacito-ban, Miamiban és Zamárdiban? Most kiderül!

Geszti Péter elhozta hozzánk legújabb klipjét!

Geszti Péter a Reggeliben mutatta be Miamiba mentem című legújabb klipjét, előtte és utána pedig mesélt is róla!

Klippremier! Geszti Péter - Miamiba mentem

Geszti Péter a Reggeliben mutatta be legújabb klipjét, melynek címe: Miamiba mentem!

Mi volt Geszti Péter és Rábaközi Andrea között?

Geszti Péter azért érkezett hozzánk, hogy bemutassa legújabb klipjét, de mivel Rábaközi Andrea is vendégünk volt, egy korábbiról is meséltek nekünk!

Elkészült Wolf Kati legújabb dala!

Wolf Kati Geszti Péterrel közösen készített új dalt, ami a barátságról szól. A részletekről ő mesélt nekünk!

Újabb áldozatot szedett a tengerbe dobott hulladék

1972-ben június 5-én nyílt meg Stockholmban „Ember és bioszféra” címmel az ENSZ környezetvédelmi világkonferenciája. „Az embernek alapvetően joga van a szabadsághoz, egyenlőséghez és a megfelelő életfeltételekhez olyan minőségű környezetben, amely emberhez méltó és egészséges életre ad lehetőséget.” A konferencia ezt a napot határozatában nemzetközi Környezetvédelmi világnappá nyilvánította.

Miamiba ment Geszti Péter?


szerző:
2018.06.05. 07:40
Miamiba ment Geszti Péter?

Geszti Péter vadonatúj daláról mesélt a Reggeliben, valamint azt is elárulta nekünk, hogy milyen projektjei vannak jelenleg a zenélésen kívül.

Automatából lehet könyvet venni

Automatából lehet okostelefon méretű könyveket venni mától a főváros több csomópontján. Az ötletgazda a Vígszínház fiatal színművésze, Vecsei H. Miklós. Az olvasásnépszerűsítő akció elsődleges célcsoportja a budapesti tömegközlekedést használók, valamint a fővárosban járó-kelő fiatalok.

Ha a Geszti csinál valamit, arra mindig felfigyelnek

Geszti Péter egy jelenség. Van közönsége. Annak ellenére, hogy több mint 40 éve jelen van – először kisebb, majd kizárólag főszerepekben – nem kopott el. Mindig kitalál valami újat, vállalva a kockázatot és a következményeket.

Aurelio és az olasz életérzés


szerző:
2018.04.09. 09:56
Aurelio és az olasz életérzés

Ha már olasz hetet tartunk a Reggeliben, ki más mesélhetne a dolca vita életérzésről, mint az igazi és megismételhetetlen olasz csődör, Aurelio.

Geszti Péter a XXI. században


szerző:
2018.04.09. 09:51
Geszti Péter a XXI. században

Borsody István, a műsor felelős szerkesztője árulta el, milyen érdekességeket tudott meg Geszti Péterről a forgatások alatt, aki már 10 éves kora óta benne van médiában. Ő volt például Mézga Aladár, valamint a gyerek Ludas Matyi magyar hangja. De mit lehet még róla tudni? Geszti Péter is beavatta a Reggeli nézőit és műsorvezetőit a kulisszatitkokba.

Megszületett az álomtanár az RTL képernyőjén

A Tanár Nagy Ervin főszereplésével szombat este belopta magát a nézők szívébe. A sorozat hatására a Fókusz stábja Fésűs Nelly-t, Fluor Tomit, Alföldi Róbertet, Geszti Pétert és Som-Balogh Edinát kérdezte arról, hogy szerintük milyen egy jó tanár.

Ilyen volt a Rapülők gigashow-ja!

A tavalyi év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába, pont egy évvel ezelőtt.

Rapülők: az utolsó show


szerző:
2018.01.17. 19:20
Rapülők: az utolsó show

Utoljára szálltak fel a Rapülők, a végső bevetés a teltházas győri arénában volt, ahol a közönség alig akarta elengedni Geszti Pétert, Berkes Gábort és Szentmihályi Michelt.

A Rapülők utoljára Győrben koncerteznek

Tavaly ilyenkor együtt járták Budapest utcáit a Rapülők tagjai, idén pedig egy előszilveszteri bulival ünnepelik meg jövő héten T-Boy azaz Berkes Gábor 55. születésnapját. A Rapülők az évezredben utoljára majd Győrben szállnak fel.

Geszti Peti elárulta: így születnek a slágerek

A zenész öt évvel ezelőtt mesélt arról, hogy szerinte az ihlet jöhet fürdőkádban, biciklin, vagy rémálmok közepette is, a lényeg, hogy ott, abban a pillanatban le kell jegyezni az ötletet. Peti elmondása alapján sok hazai és világsztár magának írja a dalokat.

Repülők klippremier a Reggeliben!


szerző:
2017.10.16. 08:57
Repülők klippremier a Reggeliben!

Rami és Tibi, Geszti Péterrel és Berkes Gáborral beszélgetett a zenekar legújabb klipjéről, mely az egyik legkedveltebb dalukhoz készült. Ráadásul a Reggeliben most meg is nézhetitek!

Így szerezte meg Geszti Peti az első millióját!

Lúdas Matyi és Mézga Aladár az idősebbeknek, az X-Faktor mentora a fiatalabbaknak. Sid magyarhangja a Jégkorszakból a gyerekeknek, a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringó Star frontembere a zenerajongóknak. Négy évvel ezelőtt Peti elmesélte, hogyan szerezte meg az első millióját.

4 emberből 3 olyan betegségben hal meg, amely szűréssel megelőzhető lenne

Sokkoló installációval és kijózanító kampányfilmmel hívja fel az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára a Médiaunió.

Nagy visszatérés az X-Faktorban!

Három évvel ezelőtt a Fókuszban bemutatták a 2014-es X-Faktor válogatóját, ahol egy igen kellemes meglepetésben részesültek a műsor mentorai. A színpadon egyszer csak Danics Dóra tűnt fel, de végül őt is igen meglepték.

GESZTI PÉTER: Mindenki legyen totálisan őszinte!

Vadonatúj főcím, új műsorvezető és részben megújult mentorcsapat. Az ország legnépszerűbb zenei tehetségkutató műsora, az X-Faktor minden évben tartogat meglepetéseket. A korábban mentorkodó Geszti Péter ad jó tanácsokat!

A Pál utcai fiúk: 110 évvel születése után is hódít

Hol volt az igazi grund, kikről mintázhatta Nemecsek vagy Boka figuráját Molnár Ferenc? Megkerestük az író örököseit, és a regényből készült musical szerzőit, segítségükkel próbáltuk felfedni a magyarok kedvenc regényének titkát!

Danics Dóra lemezbemutató koncertre készül!

A 2013-as X-Faktor győztesének megjelent első önálló albuma, a Bújócska. A dalokat olyan szerzők jegyzik, mint Szabó Balázs, Geszti Péter vagy Bach Szilvia, május 25-én pedig Dóri rajongói élőben is hallatják az új dalokat.

Geszti Pétert ilyen helyzetben még sosem láttuk!

Öt évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor nézői egy igen őszinte riportot láthattak Petivel és feleségével. A Rapülők frontembere és párja meglepő nyíltsággal meséltek az életükről, a házasságukról a gyereknevelés nehézségeiről és arról, hogy Péter teljesen más arcát mutatja otthon, mint munka közben.

Rendhagyó útinapló az Everest expedícióról

Váratlan kőomlások, pusztító lavinák, végzetes hegyi betegségek, és rettentő hideg. Mindenkire ez vár a Himalájában, még azokra is, akik nem hegymászók, csak túrázóként szeretnének eljutni az Everest lábához.

Fókusz Plusz 2017-04-22


szerző:
2017.04.22. 18:50
GESZTI PÉTER: „Olyan, mintha folyamatosan az eget karcolnánk”

Geszti Péter nem tudta, hogy mit várjon az Everest expedíciótól, hiszen ismeretlen emberekkel összezárva lenni, sosem egyszerű dolog.  A zenész, szövegíró elismeri, hogy fizikailag sokszor megterhelő, kihívásokkal teli út volt, de a hegy végül mindig megjutalmazta őket.

Küldetés teljesítve! - Geszti Péter mesélt élményeiről

Geszti Péter számtalan dolgot hozott magával útravalóként Nepálból, ahonnan múlt hét közepén több, mint két hét túrázás után tért haza Magyarországra. 

Story Extra 2017-04-21


szerző:
2017.04.21. 16:55
Geszti és Badár az elmúlt hetek küzdelmeiről meséltek

Peller Anna és Lukács Miki banános herével várta a vendégeket, akik élménybeszámolót tartottak a házigazdáknak. Geszti Péter és Badár Sándor nem rég tértek vissza a trekking túráról, ugyanis Lilu és Száraz Dénes mellett ők is elkísérték az alaptáborig Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot.

GESZTI PÉTER:  „Nagyon kell vigyázni a természetre”

Nem volt könnyű, de megérte – ezt mondta az alaptábor elérése után Geszti Péter. Az énekes-dalszerző arra bíztat mindenkit, hogy jöjjön el ide, a túra teljesítéséhez ugyanis nincs szükség különleges fizikumra, csak egy jó edzettségi szintre, és ami a legfontosabb, nagyon kell hozzá a lélek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való