KERESÉS search-close

Gorbunov Dmitrij

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gorbunov Dmitrij"

Az Animal Cannibals elindította a Yozsefváros kihívást!

Kate McKinnon produkciója után Qka MC és Ricsipí útjára indította a Yozsefváros kihívást, de siessetek, mert nem sokáig vehettek részt benne!

Gorbunov Dmitrij a magyar nyelv szépségeiről és nehézségeiről

A 2016-os X-Faktor versenyzőjével beszélgettünk, miután Kate McKinnon után ő is elrappelte a Yozsefvárost, az Animal Cannibals kihívását teljesítve!

 

Az X-Faktor ukrán versenyzője is elrappelte a Yozsefvárost!

Gorbunov Dmitrij, a 2016-os X-Faktor versenyzője érkezett hozzánk, hogy Kate McKinnon után ő is elrappelje az Annimal Cannibals slágerét!

Így emlékeznek vissza a Trip to the moonra a szereplők!

Nyolc fiatal zenész együtt átélhette élete legnagyobb kalandját. A harminc napos együttélés alatt azonban akadtak nehéz pillanatok is.

Dimitri feat. Hien - Fly Away (Trip to the moon)

Hallgasd meg Gorbunov Dmitrij és Hien közös dalát, és csekkold a hozzá készült klipet!

Íme az X-Faktor sztárjának első saját dala!

Sokan a végső győztest látták benne, amikor először énekelt a mentoroknak. Aztán Gorbunov Dmitrij tényleg majdnem a végső győzelemig menetelt az X-Faktorban. Egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy cseppet se szomorkodott, hogy végül harmadik lett, hanem új zenekart alapított és mindjárt saját lakásba is költözik.

Dmitrij elcsábította énekével a brazil nőt

Gorbunov Dmitrij szerenádot adott egy brazil hölgynek, akit annyira lenyűgözött a srác produkciója, hogy követni kezdte őt, közös képet kért tőle és még csókot is dobott neki.
 

Kállay-Saunders András és Gorbunov Dmitrij fegyveres balhéba keveredett

A két énekes érkezett ma a Kifőzdébe, akik örömmel avatták be a nézőket a Trip to the Moon kulisszatitkaiba. Vicces pillanatokból egy percig sem volt hiány, azonban egy ijesztő történetet is elmeséltek...
 

Így történt, hogy Amszterdam helyett Brüsszelben kötöttek ki Dmitrijék!

Gorbunov Dmitrij és a barátnője a vonat indulása előtti utolsó percekben még elszaladtak egy kávéért, azonban nem találtak vissza az amszterdami vonathoz, és véletlenül Brüsszel felé vették az irányt.
 

Eljegyzés a Trip to the moonban!

A zenészek egy eljegyzés szemtanúi lehettek, és egy rögtönzött énekléssel kívántak sok boldogságot a párnak.

Így romantikázik Gorbunov Dmitrij és barátnője!

Ha kíváncsi vagy, hogy mit szokott csinálni Gorbunov Dmitrij és szerelme, nézd meg a videót! Figyelem, szuper romantikus jelenetek következnek!

 Mérföldkőhöz ért karrierjében Dmitrij Gorbunov

A tavalyi X-Faktor harmadik helyezettje a műsor után is mindent megtett azért, hogy a köztudatban maradjon, A kemény munkának meglett az eredménye, Dmitrij ugyanis egy évvel a verseny után a Story Extrában mutatja meg először első videoklipjét, mely a Heaven című dalához készült.

 

Story Extra 2017-11-28


szerző:
2017.11.28. 15:40
Gorbunov Dmitrij vigasztalta a kieső Gulyás Rolandot

Az énekes úgy érzi, csalódtak benne az emberek, de míg az X-Stage kamerája előtt mesélt érzéseiről, a 2016-os X-Faktor egyik finalistája egyből odaállt Roland mellé, hogy biztosítsa a fiút támogatásáról.

Gorbunov Dmitrij is elárulta, hogy ki a favoritja

A 2016-os X-Faktor versenyzője nemcsak azt mesélte el a X-Stageben, hogy ő kire teszi le a voksát, de azt is megosztotta GoodLike-kal, hogy melyik produkció nyűgözte le egyből, amint meghallotta az első adásban.

Dmitrijt teljesen kikészítette szerelme hiánya

A késésnek köszönhetően Dimi párja kénytelen volt néhány órát egyedül tölteni a párizsi reptéren, az ebből adódó feszültség pedig durván összeugrasztotta Rolandot és Dmitrijt.

Házibuliba csöppent a banda Rómában

Miután Ian elkóborolt Olaszország fővárosában, új barátokra tett szert, akik meginvitálták a csapatot egy nem mindennapi partiba!

Dmitrijt és Ricsit megihlette a barcelonai napfelkelte

A két énekes egy percet sem vesztegetett el a spanyolországi út során, még a hajnal első napsugarait is kihasználták, hogy összehozzanak egy gyönyörű produkciót.

Így állt össze a Trip to the moon csapata!

Mák Roland úgy döntött, hogy egy igazán színes csapatot toboroz, hogy a legkülönfélébb műfajok képviselői közösen valami fergetegeset alkothassanak. Így került kiválasztásra Hien, Kállay-Saunders András, Nagy Ricsi, Antonia Vai, Mórocz Tomi, Gorbunov Dmitrij és Ian O'Sullivan!

Nagy Ricsiéknek meggyűlt a baja a biztonságiakkal Odett koncertjén...

Mórocz Tomi, Gorbunov Dmitrij és Nagy Ricsi úgy döntöttek, hogy leutaznak Sopronba Odett koncertjére, ami annyira felspanolta őket, hogy átmásztak a kordonokon is! Ez azonban a biztonságiaknál kiverte a biztosítékot...

Utcazenélés mesterfokon, avagy megérkezett a csapat Barcelonába

Hallgasd meg az Of Monsters And Men - Little Talks című dalát a Trip to the moon csapatának feldolgozásában!

Nyolc menő fiatal zenész nekivág és végigzúzza Európát

Trip to the Moon címmel egy új zenés roadmovie sorozat indul, november 4-től, minden szombaton 17:30-tól az RTL KLUB képernyőjén.

Gorbunov Dmitrij


szerző:
2017.10.19. 11:51
Trip To The Moon (előzetes)

Nyolc menő fiatal zenész nekivág és végigzúzza Európát. TRIP TO THE MOON címmel egy új zenés roadmovie sorozat indul, november 4-től, minden szombaton 17:20-tól az RTL KLUB képernyőjén.

Novemberben indul az új zenés reality az RTL Klubon!

Új sorozat indul az RTL Klubon: melyben fiatal zenészek kalandjait követhetjük Európa nagyvárosaiban. A zenés reality egy hónap eseményeit öleli fel: 8 fiatal útra kelt, hogy 17 városban zenéljen a legkülönbözőbb helyzetekben. Utcán, kis közönség előtt, vagy a legnagyobb színpadokon és koncerttermekben is fellépett Gorbunov Dmitrij és Nagy Ricsi az X-Faktorból, Hien, Kállay Saunders András vagy épp a műsor rendezője és ötletgazdája, Mák Roland.

Június végén érkezik Gorbunov Dmitrij új dala!

Gorbunov Dmitrij a 2016-os X-Faktor harmadik helyezettje a műsor óta is keményen dolgozik, készül az új dala, és magyar állampolgár szeretne lenni, emiatt tanul az állampolgársági vizsgára.

Fókusz 2017-05-26


szerző:
2017.05.26. 17:25
Gorbunov Dmitrij meghódította az örök várost!

Bár az X-Faktor bronzérmese, Gorbunov Dmitrij ország-világnak megmutatta szerelmét, Alizt, most úgy tűnik, nélküle kalandozik a világ egyik legszebb és egyben legromantikusabb országában.

Gorbunov Dmitrij nagy meglepetésre készül!

Örülhetnek a jóképű énekes rajongói, hiszen már nem kell sokat várni. A srác saját dala gőzerővel készül, sőt most komoly előrelépés történt!

GORBUNOV DMITRIJ: József Attila - Mama című versét mondja el

Vers mindenkinek enyhe akcentussal. A magyar költészet napja alkalmából hazánkban élő, de nem magyar anyanyelvű hírességeket kértünk meg, hogy szavalják el kedvenc versüket.

Volt, aki villantott, más viszont elmerült a káoszban! Értékelt a zsűri!

A séf újabb nehéz ételt készített, amivel több-kevesebb sikerrel megküzdöttek a versenyzők. A dicséret és a hiányérzet is beköszönt a második kóstoláson!

Dmitrij: „Nagyon sokat segített a séf”

Dmitrijnek kétszer is el kellett kezdenie a sabayon mártást, de nem maradt egyedül: a séf is a segítségére sietett!

Ügyes ízpárosítások és üres tányérok a kóstoláson!

A versenyzők a kedvenc ételeikkel készültek a zsűrinek, persze mindegyiket meg kellett csavarni egy plusz alapanyaggal. A zsűri pedig kóstolt: az ízek lenyűgözték őket, de a tálalásban még van mit tanulniuk.

Gorbunov Dmitrij mellett elszaladt az idő! Nem tudott kitálalni!

Az énekes házi tésztával készült, azonban annyira elcsúszott az idővel, hogy az utolsó öt percben még csak a tésztát nyújtotta... nem tudta feltenni a tányérra.

Gorbunov Dmitrij számára a főzés igazi önmegvalósítás

A tavalyi X-Faktor egyik dobogósa akkor kezdett el komolyabban foglalkozni a főzéssel, mikor Magyarországra költözött. A kreativitás mellett azért is vonzotta a gasztronómia, mert kézzel alkothat, ugyanis az énekes szobrászként is tevékenykedik.

Gorbunov Dmitrij: „Remélem, főzök jobban, mint énekelek”

Dmitrijt egy ország ismerte meg, mikor az X-Faktor versenyzőjeként különleges stílusával és énekhangjával rabul ejtette a zsűrit. Ukrajnában nőtt fel, ahol már gyermekkorától a konyhában tüsténkedett. Azt mondja, hogy az éneklés a hivatása, de a főzés a hobbija.

Gáspár Bea: „Te atyaúristen, na most ez itt mit keres?”

A versenyzők már az első feladatnál meglepődtek, hiszen a kedvenc ételeik mellé kaptak egy érdekes alapanyagot: a finger lime-ot! Volt, aki meglepődött, mások viszont számítottak a nehezítésre.

ÉNB Alexa, Gáspár Bea és Csollány Szilveszter is kötényt ragad

A hírességek a konyhában is arattak a múlt a héten. Az első hét, Szabó Győzőék után a nézettségi rekordokat döntögető Konyhafőnök VIP-ben hétfőn Gáspár Bea, Csollány Szilveszter és az Éjjel -Nappal Budapest Alexája is kötényt köt és robotgépet szelídít.

GORBUNOV DMITRIJ: Az énekesnek meggyűlik a baja a magyar ételekkel

Az X-Faktor egykori versenyzője, Gorbunov Dmitrij vegetáriánus és abban reménykedik, hogy ezt az oldalát is megmutathatja majd a Konyhafőnök VIP-ben. Kedvence a sushi és az olasz tészták. Amit pedig a legkevésbé szeret főzni- ahogy ő mondja – a panyírban készített ételeket.  

Gorbunov Dmitrij


szerző:
2017.04.03. 13:51
Te mit üzennél a szülinapos X-Faktorosnak?

A 2016-os tehetségkutató egyik legkülönlegesebb hangú énekese, Gorbunov Dmitrij ma ünnepli 25. életévét. Emlékeztek még arra, honnan jött, és hogyan indult el a zenei pályán ez a fantasztikusan tehetséges fiú?

Találkozz Dmitrij-vel március 25-én!

Szombaton, március 25-én Szegeden tart meghallgatást az X-Faktor stábja, ahol amellett, hogy megmutathatod tehetséged, találkozhatsz az X-Faktor előző évadának "bronzérmesével" is, aki elárulta, mi mindent köszönhet az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának. Érdemes jelentkezni!

Opitz Barbi megbánta, ami a hajával történt

A 2016-os X-Faktor tehetséges előadói a Story Extra kamerájának árulták el, hogy mit változtatnának meg a múltjukban, ha esélyük lenne az időutazásra. A tavalyi győztes mellett Fejes Szandra, Vince Aliz Liza, Gorbunov Dmtirij és Szeleczki Dávid is megszólalt.

Mi lesz veled öt év múlva?

Hogy, mit hoz a jövő, azt senki sem tudja biztosan. Ugyanakkor mindenki eljátszott már azzal a gondolattal, hogy elképzeli magát öt, vagy akár huszonöt év múlva. A Story Extra stábja ezt kérte az X-Faktor sztárjaitól is.

Az X-Faktor versenyzői szembenéztek önmagukkal! – Ki a jó előadó?

Mi dönti el, hogy valakiből jó előadó válik-e, vagy sem, mennyire elég „csak” a tehetséges, illetve mi kell ahhoz, hogy hazánkban befutott énekessé váljon valaki? Egyszóval a 2016-os X-Faktor versenyzőitől azt kérdeztük, szerintük bennük is megvan-e az a bizonyos X, avagy ki a jó előadóművész! 

Kiből lesz bajnok?


szerző:
2017.02.28. 18:00
Kiből lesz bajnok?

Bátorság, kitartás és rengeteg munka - ezek a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valakiből győztes váljon. A Story Extra stábja az X-Faktor versenyzőit kérdezte meg arról, hogy hogyan vélekednek a győzelemről. Kiből lesz bajnok? - ez a nap kérdése.

Hogy viselik a hirtelen jött népszerűséget az X-Faktor énekesei?

Amikor az ígéretes tehetségek útnak indulnak a műsorban, még egészen más dolgokkal küzdenek, mint az bizonyítást követő időszakban. Eleinte maguknak és mentoraiknak kell bizonyítaniuk, ám ahogy bekerülnek a köztudatba, már a közönségre és a rajongókra is figyelniük „kell”. De vajon hogyan élik meg az ismertséget a 2016-os X-Faktor énekesei?

Mata Ricsi betartotta ígéretét!

Az X-Faktor ezüstérmese még az élő show előtt, visszatérése után árulta, hogy mire készülnek Dmitij-vel. Közös produkciójuk szerencsére nem rég napvilágot látott. 

Ki ez a lány Dmitrij oldalán?


szerző:
2017.02.13. 13:46
Ki ez a lány Dmitrij oldalán?

A szombati celebeseményen az X-Faktor 2016 bronzérmese is tiszteletét tette, méghozzá egy igen dekoratív hölgy társaságában. 

Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi közül…”

Biztos sokan vallják, hogy a tehetség még nem elegendő ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen társai közül. A Story Extrában az X-Faktor énekesei árulták el, hogy vajon mi a siker titka.

Lássuk, kik inspirálják az X-Faktor sztárjait!

A 2016-os X-Faktor tehetségei elárulták, kire tekintenek példaképként, és kik azok, akire igazán felnéznek.

Hoppá! Komoly döntést hozott Gorbunov Dmitrij – De miért?

Már-már megdöbbentő vallomást tettek a 2016-os X-Faktor versenyzői. Fény derült például Opitz Barbi céljának részleteire, Fejes Szandra és Szeleczki Dávid múltjára, Vince Aliz Liza jelenére, és arra is, hogy miért jelentkezett Gorbunov Dmitrij az ország legnépszerűbb tehetségkutatójába. 

Új külsővel hódit Dmitrij és VV Soma

Állítólag a pasik sokkal bevállalósabbak és divatkövetőbbek, minta csajok. Ez lehet a magyarázat arra a jelenségre is, ami az X-Faktor és ValóVilág powered by Big Brother sztárjával történt a napokban.

Ezek a férfi frizurák hódítanak 2017-ben

Mennyire fog megváltozni idén a férfi hajdivat? Vajon még mindig trendi lesz a magasra felnyírt ecsetfrizura? És mikor lesz a férfiaknál is menő az ombre hajfestés? A Fókusz stábja a ValóVilág című realityből megismert Somán, és az X-Faktor harmadik helyezettjén Gorbunov Dmitrij-n kísérletezett.

 

Mit adott neked az X-Faktor?


szerző:
2017.02.06. 17:25
Mit adott neked az X-Faktor?

Van, akinek egy nagy kaland volt, de volt olyan versenyző is, akinek az egész élete megváltozott. Az X-Faktor versenyzőit arról kérdeztük, nekik mit adott az X-Faktor. Ez a nap kérdése.

Az X-Faktor döntőse drasztikus lépésre szánta el magát – INTERJÚ!

A tehetségkutató egyik legnagyobb egyénisége nem volt könnyű helyzetben, ugyanis az élet választás elé állította. Gorbunov Dmitrij fájó szívvel, de végleg elhagyta szegedi otthonát.

Story Extra 2017-02-01


szerző:
2017.02.01. 17:25
Opitz Barbi elárulta, mi van közte és Dmitrij között

Opitz Barbi egy interjúban tett pontot a találgatások végére, és elárulta, valójában milyen kapcsolat van közte és Gorbunov Dmitrij között.

Elkészült Gorbunov Dmitrij első dala!

Az X-Faktor harmadik helyezettje nem tétlenkedett a műsor után. Ám mindenki meglepetésére a srác nem szólókarrierbe kezdett, hanem zenekart alapított!

Dmitrij bemutatja első saját dalát

Sokan a végső győztest látták benne, amikor először énekelt a mentoroknak. Aztán Gorbunov Dmitrij tényleg majdnem a végső győzelemig menetelt az X-Faktorban. Az elmúlt hetekben cseppet se szomorkodott, hogy végül harmadik lett, hanem új zenekart alapított és mindjárt saját lakásba is költözik.

Fókusz 2017-01-16


szerző:
2017.01.16. 19:00
Dmitrij szaunázással búcsúztatja az óévet

Az X-Faktor harmadik helyezettje, Gorbunov Dmitrij elárulta, hogy minden évben szilveszter előtt szaunázni megy, hogy így mossa el az előző évben történteket.A fiú egyébként a barátaival tölti a szilvesztert, és minden évben tesz újévi fogadalmat.

Íme Dmitrij kedvenc karácsonyi étele!

Az X-Faktor "bronzérmese" már nagyon várta az ünnepeket, hogy találkozhasson a családjával. Anyukája főztje már nagyon hiányzott neki, de most végre az egyik specialitása a karácsonyi asztalra kerülhet.

Hivatalosan is magyarrá válna!

Az X-Faktor harmadik helyezettje, Gorbunov Dmitrij nagyon megszerette Magyarországot. Már három éve él itt, és bár még töri a magyart, elhatározta, belevág a honosítási eljárásba, melynek végén magyar állampolgárrá válhat. Persze attól még, hogy jól szerepelt az RTL tehetségkutató műsorában, még ugyan úgy várnia kell több évet az eljárás során. Bár családja és barátai az ukrajnai  Odesszában élnek, ha hazatérne, besorozhatnák katonának. Ezért bármilyen nehéz is néha, kitartó lesz, és egyelőre marad Magyarországon.

Fókusz 2016-12-20


szerző:
2016.12.20. 19:00
X-Faktor: Mindenkit megleptek az élő adások eredményei

A 2016-os X-Faktor élő show-inak szavazási eredményeit a Fókusz kapta meg elsőként, amelyeket megmutattunk a legjobb három versenyzőnek és Tóth Gabinak is. Jöjjenek tehát a várva várt részletek, miként oszlott meg idén a több mint 2,5 millió szavazat a 12 versenyprodukció között.

VICCES: Puskás Peti ezt a győztes reggelit készítette el mentoráltjainak

Puskás Peti rántottával lepte meg a finálé napján mentoráltjait Mata Ricsit és Gorbunov Dmitrijt. A mentor győztes reggelije annak ellenére jól sikerült, hogy Barbiék uborkaföldjét próbálta belecsempészni a mini serpenyőbe.

Puskás Peti nagyon büszke a mentoráltjaira

Puskás Petinek két versenyzője is eljutott a Fináléba, az elmúlt hónapokra pedig boldogan gondol vissza, és nagyon büszke a srácokra. A fiúk mentora elmondta, hogy Ricsiben nagyon szereti azt, hogy az akadályok ellenére is mindig talpra állt.

Opitz Barbara lett a 2016-os X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Opitz Barbara lett az idei X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehet át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora: jövőre is lesz ugyanis X-Faktor

Többé nem titok! Mi lesz Dmitrij-vel az X-Faktor után?

Az X-Faktor 2016 bronzérmese Dmitrij lett. Kiderült, hogy a rajongóknak nincs okuk szomorkodni, ugyanis az énekes nem fog eltűnni!

Íme Dmitrij legszebb pillanatai az X-Faktorban

Miután kiderült, ki lett a harmadik helyezett, búcsúzóul megnézhettük Dmitrij legszebb pillanatait, aki annyit mondott: "Ez a műsor a legjobb, ami történhetett velem".

Gorbunov Dmitrij & Puskás Peti & The Biebers: Sorry

A második körben a három finalista egy-egy duettet énekelt a mentorával. Dmitrij-hez nemcsak Puskás Peti, de a The Biebers is csatlakozott a színpadon.

ByeAlex Dmitrij-nek:

Gáspár Laci sokat gondolkodott Dmitrij-n, és elismerte, hogy egyéniség. ByeAlexnek sikerült felidéznie a legcsodálatosabb élményét Dmitrij produkciójának hála. Gabinak is nagyon jólesett hallania ezt a dalt, ezt várta a versenyzőtől. Peti pedig ünnepi kezdésnek nevezte a dalát.

Puskás Peti meghatottan emlékezett vissza Dmitrij pillanataira

Peti azt látta Dmitrij-n, hogy a műsor minden egyes percét élvezte, és az egész stáb megszerette őt. Mindezt úgy, hogy azt képviselte, amit egy énekesnek kell, ezért is lehetett olyan magabiztos a színpadon.

Fókusz Plusz 2016-12-17


szerző:
2016.12.17. 18:50
Ma este eldől, ki lesz a 2016-os X-Faktor győztese!

Az X-Faktor rajongói szeptember 24-e óta követhetik nyomon a műsor alakulását. December 17-én, azaz szombat este véget ér Magyarország legnézettebb tehetségkutatója, és kiderül, ki 2016 legsokszínűbb előadója. Lássuk, hogy jutott el a Fináléig Gorbunov Dmitrij, Opitz Barbi és Mata Ricsi!

Meglepetés duettel várták Puskás Petit a fiúk

Teljes gőzzel készülnek a versenyzők és a mentorok a szombat esti X-Faktor fináléra, amiben a döntősök a mentoráltjaikkal is énekelnek. Puskás Peti mit sem sejtve, épp az egyik duett próbájára készült, de egy egészen más dal szólalt meg Ricsi és Dmitrij előadásában.

 

Melyik X-Faktor döntős a legstílusosabb?

Már csak egyet kell aludni, és kiderül, hogy 2016-ban kié Magyarország legjobb hangja! Most azonban arról dönthetsz, hogy a három versenyző közül kinek a stílusa tetszik a legjobban! Barbi hatalmas szőke hajkoronája és nőies, olykor vagány stílusa, Mata Ricsi laza és néha vicces szettjei, vagy Dmitrij egyedi és különc személyisége áll hozzád közel?

MEGLEPŐ: Ezért gyakorolt Gorbunov Dmitrij kevesebbet az elmúlt napokban

Nem kell megijedni az ukrán fiú nem azért gyakorolt kevesebbet a fináléra, mert kevésbé szorgalmas, hanem azért, mert mentora Puskás Peti születésnapjára írt egy dalt. A születésnapi ajándék célba ért, hiszen az előadás annyira jól sikerült, hogy Peti szeméből még egy könny is kicsordult.

MEGHATÓ: Így köszöntötték Puskás Petit a születésnapján

Puskás Peti mit sem sejtve sietett mentoráltjai (Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij) próbájára, amikor is a zongora mögött egy ismeretlen dal csendült fel, amit Dmitrij írt a mentor születésnapjára. Peti annyira meghatódott a kedves gesztustól, hogy nem tudta visszafojtani könnyeit.

Ham ko Ham: „Büszkék vagyunk”

A zenekar számára ugyan véget ért az X-Faktor, de az igazi élet csak most kezdődik el a srácoknak. Igaz, picit csalódottak, de nincsenek elkeseredve, hiszen rengeteg mindent kaptak az elmúlt időszakban. Már most tudják, merre tovább, és egy titkos projektről is meséltek nekünk.

Gáspár Laci Gorbunov Dmitrijnek:

ByeAlex szerint Dmitrij folyamatosan keresi önmagát, és a melankolikus dalok állnak igazán jól neki. Tóth Gabi szerint ez a produkció benne volt a TOP 3-ban , mert a fiú tökéletesen átadta a dal üzenetét.

Gorbunov Dmitrij: Rule the World (Take That)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Gorbunov Dmitrij második produkcióját!

ByeAlex Gorbunov Dmitrijnek:

Tóth Gabinak nagyon tetszett a feszültség, ami a produkcióból áradt. Gáspár Laci szerint Dmitrij mindent el tud adni, de ez a dal nem jött át neki. ByeAlex szerint csínján kell bánni a mély hangokkal és a tempó sem volt meg mindig...

Gorbunov Dmitrij: Human (Rag'n'Bone Man)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Gorbunov Dmitrij első produkcióját!

Gorbunov Dmitrij kapott egy új esélyt

Dmitrij a múlt héten párbajozni kényszerült, és a mentoroktól megkapta, hogy túlzottan elbízta magát, ezért ezen a héten mindent megtett azért, hogy bizonyítson.

A négy döntős a Palladio Orchestrával nyitotta meg az X-Faktor hatodik élő show-ját!

A színpadon a négy döntős és száz gitár, vagyis a Palladio Orchestra zenélt! Micsoda nyitány!

Ki jut be a Fináléba?


szerző:
2016.12.10. 20:00
Ki jut be a Fináléba?

A legjobb négy versenyző közül csak három juthat tovább szombat este a fináléba. A Ham ko Ham, Mata Ricsi, Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi küzd majd meg a "dobogó lépcsőfokaiért".

Dmitrij:

Dmitrij arról mesélt nekünk, hogy milyen volt a közös munka Fannival, és elárulta azt is, hogy nagyon izgult a produkciója előtt. Dmitrij saját bevallása szerint nagyon érzelmes ember, és komoly üzenete van ennek a dalnak.

Nézd meg, hogy grimaszolnak az X-Faktor énekesei!

Kovács Dóri egy izgalmas kihívásra invitálta az X-Faktor sztárjait. Nézd meg, hogy fintorognak a Ham ko Ham tagjai, Opitz Barbi, Mata Ricsi, és Gorbunov Dmitrij, és szavazz, hogy szerinted kié volt a legjobb.

X-FAKTOROS SEGÍTSÉG: Beteg gyerekeket lepett meg Puskás Peti csapata

Puskás Peti nem először jár a Démétér Alapítványnál. A csontvelő-transzplantáción átesett gyerekek gyógyulását segítő csapathoz most magával vitte két népszerű versenyzőjét, Mata Ricsit és Gorbunov Dmitríjt, akik szívesen játszottak, énekeltek, táncoltak a kis betegekkel.

GORBUNOV DMITRIJ:

A szombati élő adásnál ott lehetett a Fókusz stábja. Nemcsak a kulisszák mögé nézhettünk be, de az énekeseket is elcsíptük egy-egy mondat erejéig.

Fejes Szandra:

Fejes Szandi újra párbajozni kényszerült, párbajellenfele pedig Gorbunov Dmitrij volt. A mentorok úgy döntöttek, Szandit küldik haza, így Gáspár Laci versenyző nélkül maradt. Szandra boldog, hogy az X-Faktor részese lehetett, Laci pedig nem igazán tudja, mit kezd majd magával versenyző nélkül.

ByeAlex Dmitrijnek: „Ez az, a művész megérkezett!”

Gabi szereti, amikor bolondozik, de ő ezt a Dmitrijt imádja, amikor látja a csillogást a szemében. Alex is egyetértett vele: ez a mélabúság kikészítette. Laci szerint tökéletes produkció volt, és ő is művésznek nevezte Peti mentoráltját.

Gorbunov Dmitrij: Várj reám (Szimonov)

Az ötödik élőshow estéjén mindenki két egyéni produkcióval áll a színpadra: két különböző nyelven énekelnek, melyek közül az egyik egy magyar dal.

ByeAlex Dmitrij-nek: „Nagy kaméleon vagy szerintem”

Alex azt hitte, hogy folyton búskomoran fog énekelni, ehhez képest mindig mást hoz a színpadra, viszont ez inkább performansz volt, kicsit elsumákolta az éneklést. Laci szerint Dmitrij egy igazi UFO-forma. Gabi is bírta, szerinte a srác elvitte a show-t.

Gorbunov Dmitrij: Uptown Funk (Mark Ronson ft. Bruno Mars)

Az ötödik élőshow estéjén mindenki két egyéni produkcióval áll a színpadra: két különböző nyelven énekelnek, melyek közül az egyik egy magyar dal.

Dmitrij és Peti kemény edzéssel készültek a produkcióra

Peti úgy látta, hogy egy kis mozgással kell fittebbé tenni Dmitrijt, hogy jobban bírja a táncot és az éneklést a színpadon. Hangban, kondiban és lélekben is bírnia kell az élő show-k kihívásait.

Dmitrij hajléktalanok közé jár ételt osztani

Az X-Faktor énekesei egy helyen laknak és együtt is főznek. Ahogy akár önöknél is, náluk is van, hogy több ételt készítenek, mint, amennyit meg tudnak enni. Ez most nem a szemétbe kerül. Gorbunov Dmitrij úgy döntött, sokkal jobb helyet tud a megmaradt vacsorának. Fogja és leviszi a Nyugati-pályaudvarnál élő hajléktalanoknak.

 

Fókusz 2016-12-02


szerző:
2016.12.02. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való