KERESÉS search-close

Hajdu Steve

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hajdu Steve"

Hajdu Steve jótékonysági golffal segíti a koraszülötteket

Sokszor halljuk, hogy „na neked is csak megszületni volt nehéz”, ez a koraszülöttek esetében talán pont nem igaz, hiszen az igazi küzdelem a megszületés után veszi kezdetét. Sok figyelem és támogatás szükséges, hogy ezek a kis csöppségek egészséges teljes életet élhessenek a későbbiekben. Golf Hétvégéjén a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány számára gyűjtenek.

Hajdu Steve lefogyott és közelebb került a feleségéhez a karantén alatt

Hajdu Stevenek egyre több barátja mondja, mikor találkozik vele, hogy de le vagy fogyva. A színész csak azt bánja, mikor ducibb volt, akkor nem mondta neki senki, hogy de megvagy hízva Steve!

Sztarenki Dóri: „Szívták a vérem, ahol tudták!”

Sztarenki Dóra a karantén alatt sem unatkozott! A Made in Karantén zsűritagjaként hétről hétre az ország legizgalmasabb vagy éppen legmeglepőbb otthoni videóit értékelte!

Hajdu Steve a karantén alatt felhízlalta a feleségét?

A karantén alatt igazi házi-tündér lett belőle, aki süt, főz, takarít és még a villanykörtéket is kicseréli. 

Hajdu Steve mérkőzés közvetítőnek állt

Úgy tűnik, Rezső megtalálta magának az ideális golfpartnert, az első meccset pedig Palágyi Sándor közvetítette.

Szabó Erika kreatív ötlettel népszerűsíti a költészetet

A színésznő öccsével összefogva szeretné visszacsempészni a költészetet az emberek életébe. Ez az új vállalkozás ráadásul összekovácsolta a testvéreket. 

Hajdu Steve kedvéért Ökörapátiban is kitör a golf-mánia

A Drága örökösök Palágyi Sándora golfversenyt rendez a faluban. De vajon a golfrajongó Hajdu Steve ötlete volt a viadal? Rami és Gergő kiderítték! Steve emellett élete első játékfilm rendezéséről is mesélt.

EXKLUZÍV előzetes! Szerdán este új szereplő a Drága örökösökben

Palágyi Sándor fontos emberhez fordult, hogy segítsen megoldani a problémáját, de a találkozó nem indult zökkenőmentesen…

Mi lehet a kerítés rejtélye? Ökörapátit elárasztják a pucérok?

Egy sűrű, náddal borított kerítés tartja izgalomban a falu lakóit, akik nagyon szeretnék tudni, mit takar a nád. Lehet, hogy egyszer csak olyan emberek lesznek mögötte, akiket semmi sem takar?

A való életben is jó barátok a Drága örökösök sztárjai!

Nem kell bemutatnunk Gál Mihályt és Palágyi Sándort: kiderült, barátságuk a kamerán innen és túl is szoros - Hajdu Steve és Bede-Fazekas Szabolcs a Reggeliben!

Ebben rejlik a Drága örökösök sikere Hajdu Steve szerint!

Gyakran előfordul, hogy a sorozat miatt Sándorként szólítják meg Hajdu Steve-et az utcán. De vajon miben rejlik a Drága örökösök népszerűsége? És mi a helyzet Ökörapátiban?

Idén 50 éves a Woodstock Fesztivál

Ritkán fordul elő, hogy egy helynévből időhatározó, korszakjelző kifejezés válik: a Woodstock előtt és után ma már nem mérföldeket vagy kilométereket, hanem éveket, évtizedeket jelent. Híres magyar színészek emlékeznek meg róla egy nagykoncerten.

Hajdu Steve már szinte összeforrt a Drága örökösökben játszott karakterével

Sándor az egyik legnépszerűbb figura a sorozatban, hogy merre tart majd a személyiségfejlődése a 2. évadban, arról az őt alakító Hajdu Steve mesélt.

DRÁGA ÖRÖKÖSÖK: Ki mit gondol a karakteréről

Milyen érzés az, amikor az utcán lépten-nyomon felismernek? Vagy ha saját magad kell játszanod egy sorozatban. Dombóvári István, Hajdu Steve és Molnár Gusztáv elmesélik.
A szerdai epizódról ide kattintva még többet megtudhatsz.

Hajdú Steve teljesen kibukott a Drága örökösök forgatásán!

Ti hogyan reagáltatok volna a helyében?!

Hajdu Steve ökörapáti kalandjairól mesélt!

Gondoltátok volna, hogy a Drága örökösök színésze már az életben is hallgat sorozatbéli nevére?!

Az utazás a legjobb párkapcsolati ajándék?

Hajdu Steve, Nagy Sanyi és Magyar Attila arról mesélt, mivel szokták meglepni a kedvesüket karácsonykor.

Magyar Attila nem rajong az ünnepekért

A színésznek teljesen mindegy, milyen nap van. Ha kedve tartja, bármikor ajándékoz és ünnepel.

Hajdu Steve saját házat kapott a Drága örökösökhöz

A Kifőzde vendége volt Hajdu Steve, aki feleségével közös újévi rituáléi mellett arról is mesélt, milyen izgalmas számára az RTL Klub új napi sorozatának forgatása.

Palágyi Sándor


szerző:
2018.12.25. 14:26
Palágyi Sándor

Sándor a Szebb Ökörapátiért Egyesület egyik oszlopos tagja, aki rengeteg időt tölt a Kocsmában, de nem feltétlenül az italozás miatt... Dia (Pallagi Melitta) és Lajos (Bács Péter) apja.

Január 1-jén új magyar sorozatot indít az RTL Klub

A Drága örökösök című új sorozat egy olyan család életébe enged bepillantást, amelyben egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ.

Mit tanult Hajdu Steve Sárközi Ákostól?

A színész hamarosan újra látható a színes, látványos Álomutazó című darabban. Közelgő bemutatója mellett mesélt arról is, mi mindennel gazdagodott a tudása, amikor szerepelt A Konyhafőnök VIP-ben.

A negyvenesek számára véget ért a verseny

Tegnap este a negyvenesek hiába hozták a legjobb formájukat a Szenzációs Négyes színpadán, mégis nekik kellett távozni a műsorból. Koós Réka, Hajdu Steve, Kökény Attila és Fésűs Nelly azonban egy percig sem szomorkodott. Rengeteg élménnyel gazdagodtak az elmúlt hetekben, kipróbálhatták magukat bűvészként, operaénekesként, és a bátor produkciók ellenére ők voltak az egyetlen olyan generáció, akik sérülés nélkül megúszták a műsort.

Exkluzív! Így búcsúznak a 40+-osok a generációk csatájától

Fésűs Nelly, Koós Réka, Hajdu Steve és Kökény Attila számára véget ért a verseny. Az eredményhirdetés után elárulták, mi fog hiányozni nekik a kiesésük után, és hogy melyek voltak a kedvenc pillanataik az elmúlt 7 hétből.

 

Ráskó Eszter: „Itt senki sem normális!”

Ilyen jót már régen nevetett a zsűri, és ez a jókedv a 40+-osok pontszámán is meglátszott.

Hajdu Steve és Kökény Attila az 50+-osoknak akarnak imponálni!

Igen különleges és kockázatos produkcióval készültek a 40+-osok…

A 40+-osok felejthetetlen produkcióval készültek

Hajdu Steve és Kökény Attila úgy döntöttek, hogy különleges programot hoznak a Szenzációs Négyes színpadára.

Így még nem láthattad a híres magyar színészeket

Szívesen megnéznéd, hogyan indultak el a pályán korunk ismert színészei? Milyenek voltak 18 évesen, csiszolatlanul? Az Osztálytalálkozóból megtudod.

1995! - a Színművészeti osztálytalálkozóján jártunk

A Színművészeti legendás évfolyamának osztálytalálkozóján jártunk. Kiderül, hogy Hajdu Steve és Schell Judit igazi álompár volt.

Csonka Bandi újra a Szenzációs Négyesben?

A Londonból hazatért színész mesélt utazásáról, és arról, mit szól hozzá, hogy Szalay Bence most vasárnap megidézi őt. Hajdu Steve örömében úgy megölelte barátját, hogy a székről is majdnem leesett.

Hajdu Steve újra megpörgeti Fésűs Nellyt

Steve nem szeret táncolni, aminek köze van egy emlékhez, ami megmaradt számára gyerekkorából az édesapjáról. De a Szenzációs Négyes kedvéért mégis parkettre pattan.

Jöjjön a Szenzációs Négyes nagy táncpárbaja!

Szabó Zsófi és Oláh Gergő a 20+-os, Lali és Nagy Alexandra a 30+-os, Fésűs Nelly és Hajdu Steve pedig a 40+-os csapatot képviselték a látványos táncprodukcióban.

Közös táncpara uralkodott a csapatokon?

A Szenzációs Négyes hatodik adása is egy különleges közös produkcióval indult, azonban a felkészülésnek nem mindenki ment neki ugyanúgy... 

Hajdu Steve népszerűsítené a golfot

A Szenzációs Négyes sztárja nagy rajongója a sportnak, de arról is beszélt, hogyan készülnek A generációk csatájának következő adására.

Ganxsta Zolee szerint Steve túlszárnyalta őt!

Hajdu Steve kíváncsi volt, hogy képes-e megbirkózni Ganxsta Zolee munkásságával, ezért a rapper bőrébe bújt egy estére. A felkészülés nehézségeiről a színész mesélt a kulisszák mögött, ahol maga Zolee is gratulált neki.

Belestünk a Szenzációs Négyes próbájára

Az ötven pluszosok kiesése után holnap már csak a húszasok, a harmincasok és a negyvenesek küzdenek meg egymással. A verseny egyre keményebb, amit most már a játékosok is éreznek. Szabó Zsófival az egyéni próbáján futottunk össze, aki a kötelező elfoglaltságok és a 10 hónapos kisfia mellett elszántan küzd a mostani produkciójával.

SZABÓ ZSÓFI: „A színpadon elfelejted, hogy mennyire fáradt vagy”

Vasárnap este jön a Szenzációs Négyes 5. adása, a generációk már gőzerővel készülnek a show-ra. Szabó Zsófi nem titkolja, hogy nagyon fáradt, ennek ellenére mindent belead a felkészülésbe. Hajdu Steve pedig azt mondta, most hogy kiestek az 50+-osok még jobban fognak küzdeni az ő nevükben is.

Hajdu Steve: „Élő adásban bármi megtörténhet”

A 40+-os színész nagy izgalommal készül a vasárnap esti adásra. Steve elárulta, hogy egy olyan zenés produkcióval készül, aminek stílusa közel áll hozzá.

Hajdu Steve javíthatatlanul optimista!

Hajdu Steve-et mindenki mosolygós, kedves és szórakoztató embernek ismeri. Fiatalos lendülete és energikussága a Szenzációs Négyes adásain is keresztül is átjön. Kiderült rengeteg mindent tesz azért, hogy mindezt megőrizze.

Hajdu Steve elárulta az optimizmus titkát

A Szenzációs Négyes sztárja édesapjától örökölte jókedélyű alaptermészetét, és a Reggeliben ki is fejtette, szerinte honnan ered a pozitív hozzáállás.

Ganxsta Zolee: „Leghosszabb farka Attilának van!”

A 40+-osok előadását megvette a zsűri, és egyöntetűen úgy vélték, hogy a csapat az erejükön felül teljesített.

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

A 40+-osok igazi gengszterekké alakultak át!

A csapat egy örökzöld darabot varázsolt a színpadra – A Macskafogóból ismert Gengszter dalt.

A 40+-osok nagyon örültek Fésűs Nelly ötletének, kivéve egy valakit

Fésűs Nelly egy igen különleges produkciót talált ki a csapatának, amibe egy izgalmas csavart is belevitt.

Egy csapatnak véget ér a generációk csatája...

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

(40+): „Semmi jóra ne számítsanak az emberek!”

Fésűs Nelly lesz a 40+-osok csapatkapitánya a 4. adásban. Elárulták, hogy a lehetetlennel próbálkoznak, ami úgy tűnik, össze is fog jönni nekik vasárnap…

Pikáns képet osztott meg Csonka András a kulisszák mögül

Vajon hogy került ilyen helyzetbe kamerák előtt a Szenzációs Négyes sztárja?

Hajdu Steve rap dalát már le is védették!

Hajdu Steve rap-mutatványa osztatlan sikert aratott!

 

Nézd vissza Hajdu Steve egyéni produkcióját!

Gettó Steve bemutatja: Anyám tyúkja!

Hajdu Steve az Anyám tyúkját adta elő, de olyan stílusban, hogy az egész stúdió együtt élt produkciójával!

Hajdu Steve rappernek áll!

Hajdu Steve megkésve bár, de törve nem döntötte el, hogy megismerkedik a rap csodálatos világával!

Megszületett az eddigi legalacsonyabb pontszám!

Ráskó Eszternek és Ganxsta Zolee-nak tetszett a 40+-osok produkciója, Alföldi Robi viszont keményen beleállt az értékelésbe!

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Ilyen előadást nem látni az Operában!

A Traviata Pezsgő áriája még sosem szólt úgy, ahogy a 4+-osok előadták!

A 40+-osok újraértelmezik az opera fogalmát?!

Koós Réka ezen a héten az opera műfaját választotta csapatának, aminek nem mindenki örült!

(40+): ˝Óriási látványok lesznek, nagy dolgot viszünk a színpadra˝

Saját bevallásuk szerint, nagyon vicces lesz a produkciójuk, ugyanis operát fognak énekelni...

Hajdu Steve: ˝HipHop és itt vagyok˝

Steve úgy véli, egyéni produkciója a 20-as, 30-as korosztályt is megmozgatja majd. Meghatározó zenei műfaj, plusz a magyar költészet egyik gyöngyszem... Kell ennél több?

(40+) Hajdu Steve: ˝Ezt a hetet is sikerült toronymagasan megnyernünk!˝

A 40+-osok nagyon élvezik a Szenzációs Négyest, ugyanis saját bevallásuk szerint egy nagyon jó játékban vannak. Nelly pedig sérülései ellenére is olyan teljesítményt nyújtott a színpadon, ami maximális pontszámot ért a zsűri szerint.

„Annyira cukik voltatok!”

A zsűrit lenyűgözte a 40 pluszosok cirkuszi előadása, különösen Nelly magasba emelkedése.

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Szenzációs volt a Kökény Cirkusz előadása!

A 40 pluszosok cirkuszi előadással álltak színpadra a Szenzációs Négyes második adásában.

„Csináljunk cirkuszt!”

A 40 pluszos csajok cirkuszoltak, amikor meghallották Kökény Attila ötletét, egyedül Steve lelkesedett a cirkuszért.

40+Szédületes lesz a 40+-osok produkciója!

Fésűs Nelly és csapata már nagyon készül a vasárnapi adásra. Most azt is megmutatták, hogyan szavazhattok rájuk.

˝Szavazzanak ránk, a 40-esekre!˝

A Rá-ter-met-tek tudják, hogy a 40-es csak egy cipőméret, de ők ezen is túl vannak...

Szenzációs Négyes: mutatjuk az első adás legjobb pillanatait!

Tegnap megkezdődött a generációk csatája, a Szenzációs Négyes, ahol a húszasok, a harmincasok, a negyvenesek és az ötven pluszosok mutatták be, hogy mire képesek akkor, ha eredeti hivatásuktól eltérő produkciót kell bemutatniuk. Hogy a sztárok mennyire bátrak és bevállalósak, már rögtön az első adásban is kiderült!

Humor és érzelmi hullámvasút a  Szenzációs Négyes első adásában!

Éjjel-Nappal Budapest Lali kiborult, Hajdu Steve pedig különös mantrákkal próbálta megőrizni nyugalmát a kulisszák mögött. A Szenzációs Négyes első adását a humor és a meghökkentés jellemezte, na de mi történt még ott, ahova a nézők már nem láttak be?

SZENZÁCIÓS NÉGYES: Ezeket a pillanatokat nehéz lesz elfelejteni!

Oszvald MariKO pankrátorként a ringben, Tóth Gabi vadító sárga bőrruhában lefelé lógva egy quadról, Szabó Simon és Lali törölközős tánca... Annyi bátor és bevállalós produkció volt már az első adásban, hogy meg sem próbálkozunk felsorolni, inkább nézzétek meg!

40+: Kökény Attilától kapják a következő feladatot a Rá-ter-met-tek!

Hajdu Steve nagyon büszke volt illuzionista generációjára. A következő adásban azonban Attilán a sor, hogy valóra váltsa gyerekkori álmát a Szenzációs Négyes színpadán.

Hisztérikus 10-est kaptak az Illuzionisták

Alföldi Róbert szerint végre a 40+-os csapattagok megtalálták a megfelelő foglalkozást, Ganxsta Zolee azonban úgy vélte, hogy ez a produkció "Bomba volt!" Lássuk a pontokat!

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Elvarázsolták a zsűrit a 40+-osok

Illuzionisták és bájos segítőik mindent megtettek azért, hogy ne csak a nyulat varázsolják elő a kalapból. Hajdu Steve, Fésűs Nelly, Koós Réka és Kökény Attila egy igazán rendhagyó bűvész show-val lepte meg a zsűrit.

Hajdu Steve titkos vágyát valósítja meg a 40+-osokkal

Steve, a 40-esek csapatkapitánya gyerekkorából merített ötletet első csoportfeladatukhoz. Társai kezdetben szkeptikusan fogadták a rájuk bízott feladatot, ám a végére mindenki lelkesen vetette bele magát a bűvésztrükkökbe.

Hajdu Steve operatőrnek állt a Reggeliben!

Miközben Magyar Attilánál próbáltak „vért fejni” a sminkben, hogy megmérjék a vércukorszintjét, Steve úgy döntött, új szerepben próbálja ki magát, és „lenyúlta” az egyik operatőr kameráját. Nézzétek csak!

Hajdu Steve golfozni tanította Ramiékat

Ma van a golf világnapja (sőt az egész augusztus a sport hónapja), ennek apropóján pedig Steve egy laza kis minigolf pályára invitálta Ramit, Márkot és Attilát és a tanulgatás hamar versengésbe csapott át.

Hajdu Steve: Nagyon extrém lesz a Szenzációs Négyes!

A színész bővebben is mesélt a showműsor próbáiról, a produkciókról és természetesen a csapatáról is. Vajon hogyan választják ki a csapatkapitányt? Milyen egyéni és közös fellépéseik lesznek? Most kiderült!

Hajdu Steve


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝A lelkünkben 19 évesek vagyunk˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Hajdu Steve a 40+-osok csapatát erősíti Koós Réka, Kökény Attila és Fésűs Nelly mellett.

40+


szerző:
2018.08.14. 12:00
Hajdu Steve egyszer letépte a nadrágot Csonka Andrásról a színpadon

Csonka András és Hajdu Steve sokszor dolgoztak már együtt, és most megosztották velünk közös élményeiket!

Így emlékezett vissza Hajdu Steve a Reggelis műsorvezetésre!

Emlékeztek még, amikor Hajdu Steve volt a Reggeli műsorvezetője? A színész tisztán emlékszik, így megosztotta velünk akkori tapasztalatait, valamint azt is elárulta, hogy hol láthatjuk őt játszani!

Rozina sokkot kapott Lovasi András láttán

A Kiscsillag frontembere hihetetlenül zavarba hozta a gyerekkora óta érte rajongó Rozinát. A hirtelen jött sokk után viszont már jöhetett is a beszélgetés. András legközelebbi projektjükről, koncertjeikről, a régiidők nagy sztorijairól és persze az időbeosztásáról is mesélt.

Soma Mamagésa egy bizarr kezelésen esett át

Körülbelül egy hete posztolta ki Soma, hogy részt vett élete harmadik kambózásán. Ez a tisztulásnak egy elég sajátos, önmérgezéses útja. Nemcsak a test, de a lélek is teljesen megtisztul. De vajon hogyan zajlik ez pontosan? Soma elmesélte!

 Meglepődnél, hogy miért is rajong annyira Hajdu Steve

Stevenek nem tűnik fel, hogyha elfoglalt, hiszen számára még a munka is egy igazi kikapcsolódás. Mégis, a golf az egyik kedvenc hobbija. 11 éve nagy szerelmese már a sportnak, ráadásul nem egyedül űzi. De nemcsak a hobbijairól, de a színházi szerepeiről is mesélt kicsit.

Showder Klub 3. évad 6. rész


szerző:
2018.05.08. 20:30
Showder Klub 3. évad 6. rész

A Showder Klub színpadán: Hajdu Steve és Magyar Attila, Szupkay Viktor, Dombóvári István. Az est házigazdája: Hadházi László. Jó szórakozást!

Érettségi sztár-módra

Eláruljuk, milyen választott tantárgyból érettségizett Hajdu Steve és mennyit tanult Sári Évi az érettségire.

Mi számít megcsalásnak Kabát Peti szerint?

Kabát Petivel, a Celeb vagyok, ments ki innen! győztesével, és Hajdu Steve-vel nehéz témát boncolgattunk...

˝Instalányok˝ - Szebb életet hazudunk?

A legújabb Wellhello klip elég komoly témát feszeget: a közösségi média hatását. A beszélgetéshez csatlakozott egy szakértő is, Böhönyey Márta, pszichológus, akivel többek között arról is beszélgettek Annáék, hogy valóban létezik-e Instagram jelenség, illetve hogy milyen következményekkel jár egy felépített élet.

Hajdu Steve rendhagyó locsolóverssel készült anyósának

A Kifőzde mai vendége sokat dolgozik, és lassan indulnak a nyári színházak. De előbb még most húsvétkor Észak-Angliába mennek felesége, Alexandra szüleihez. Ahol korábban már próbálta népszerűsíteni a magyar hagyományokat: meglocsolta a helyieket, akik egyáltalán nem tudták mire vélni a történteket...

Belestünk az Álomutazó kulisszái mögé!

Egyedülálló látványvilág, minden idők legnagyobb színpadi produkciója, az ország legismertebb színészei és énekesei egy színpadon. Mindezt ígérik az Álomutazó című mesemusical alkotói. Riporterünk pedig bekukkantott a kulisszák mögé!

17 éves a Heti Hetes!


szerző:
2017.11.20. 08:08
17 éves a Heti Hetes!

17 éve indult szárnyalásnak az RTL Klub beszélgetőműsora, aminek kapcsán idén egy múltidéző könyv, a Feketeleves is napvilágot látott. Nosztalgiázz te is Ónodi György, a HetiHetes volt főszerkesztője és  Hajdu Steve párosával!
 

Heti Hetes: így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Heti Hetes egyik adásában az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Óriás trükkök és nagy nevetések a Heti Hetesben!

Három évvel ezelőtt Jáksó egy újabb hírt olvasott fel a jókedvű társaságnak: a Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Kifőzde: Sáfrány Emese skót tojást készített

Hajdu Steve tojást, sertéshúst, fokhagymát, vöröshagymát, lisztet és zsemlemorzsát küldött Sáfrány Emesének, ráadásul azt is elárulta, hogy skót tojást kell készíteni belőle. Bár Emese vegetáriánus, tökéletesen elkészítette a skót tojást, és főzés közben magánéletéről is mesélt.

Így készül a fish&chips Istenes Bence módra

Istenes Bence már korán reggel a stúdióban volt, hogy elkészítse az ebédet. Miközben a fish&chipset készítette, a Survivoros élményeiről mesélt, aztán elkészült az olajban tocsogó remekmű. 

Kifőzde: Nacsa Olivér és kedvese királyi helyett grófi tízórait készítettek

Hajdu Steve csirkehúst, toast kenyeret, és nyers tojást küldött Olivérnek és Szilvinek, ráadásul megsúgta, hogy az elkészítendő tízórai egy gróf által kitalált gyorskaja. Amíg Szilvi alkotott, szó esett a színházról, az utazásról, és arról is, min dolgozik Németh Kristóf és Nacsa Olivér.

Kifőzde: Hajdu Steve felfedte a tökéletes angol reggeli titkát

Hajdu Steve egész héten azon lesz, hogy angol ételekkel kápráztassa el Annát és Mikikét. Ma reggel egy tradicionális angol reggelit készített, Varnus Xavér pedig meg is kóstolta Steve művét!

Kifőzde: Hajdu Steve a konyhában!


szerző:
2017.04.26. 08:05
Kifőzde: Hajdu Steve a konyhában!

Rozina jótanácsait és alapanyagait felhasználva Hajdu Steve birtokba vette a Reggeli konyháját. Lássuk, milyen étellel kínálta meg a házigazdákat!

Napi jó hír: Hajdu Steve számára ijesztő volt a hír érkezése...

Újra összeáll a 80-as évek egyik legsikeresebb lánycsapata, a Bananarama. A zenekar először ősszel ad majd koncertet hazájukban, Nagy-Britanniában, és azt sem zárták ki, hogy pár hónap múlva új dalokkal jelentkeznek majd.

Külföldi főzőműsorban mutatja meg Hajdu Steve a konyhai tudományát?

Steve elárulta, hogy gyakran meglepi párját a konyhában. Tegnapi főztjével is teljesen levette a lábáról, ám most valami nagyobb dobásra készül...

Annán kifognak a citrusok?


szerző:
2017.04.26. 07:22
Annán kifognak a citrusok?

A Konyhafőnök VIP egyik jelenete után Hajdu Steve és Lukács Miki úgy döntött, próbára teszik Annát. Lássuk, hogy sikerült a teszt!

Steve hekkel és lichivel töltött raviolija, currys-vajas mártással

Steve biztonsági játékot játszott, hiszen már negyedik alkalommal készített házitésztát. Noha, finom lett a ravioli, a zsűri nem volt teljesen elégedett. Nézd meg itt az értékelést!

Steve félt kockáztatni, inkább a biztosra ment!

Annyira nem jutott semmi eszébe, hogy az ihletkeresés közben muszáj volt találnia egy biztos pontot, ez pedig a házi tészta volt. Vajon ez elég lesz a döntőhöz?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való