KERESÉS search-close

Hanna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hanna"

Az X-Faktor győzteseivel leptük meg a nyolcéves beteg Hannát

Tudja, hogy mennyi a fehérvérsejtje, tudja, hogy beteg, azt is, hogy daganata van. Tudja, hogy ha romlanak az értékei, akkor kórházba kell mennie. Hanna nemrég múlt nyolcéves, és súlyos betegséggel küzd. Sikerült teljesítenünk a kislány egyik álmát, amikor összehoztuk a találkozót a USNK rajongó Hannával és az X-Faktor győzteseivel.
Hanna állapotáról és a nagy találkozásról, ide kattintva még többet megtudhat.

SÚLYOS BETEG: Hanna megmondta, hogy végigcsinálja és meggyógyul

Hanna azt mondja, hogy csak egy lehetőség van, hogy meggyógyul. Ezért ő is, családja, a teljesen idegenek is mindent megtesznek. A mosolya, az arca ragyogása pedig nem hazudik, ő valóban meg akar gyógyulni. Apukájával ketten mesélik el, hogy milyen állapotban van most, és hol tart a kezelése.
A Fókusz riportját, ide kattintva nézheti meg.

Az egész falu összefogott Hannáért

Egész falu fogott össze: 2 éves kislánynak gyűjtenek adományokat a Heves megyei Nagyúton. Hanna születésekor maradandó agykárosodást szenvedett. Bal oldalát szinte egyáltalán nem tudja használni. A helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből esélyük lenne kifizetni a műtétet, ami sokat javíthatna Hanna állapotán. Ha Ön is szeretne segíteni a családnak, kattintson: IDE!

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak a Pest megyei Pátyon. Hanna nyitott gerinccel született – csak bottal tud menni, önállóan nem képes ellátni magát. Ezért a helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből ugyanis már lenne esélyük kifizetni a műtétet, ami után Hanna már egyedül is tudna járni.

Az édesanyával készült interjút itt nézhet meg hosszabban.

 

Nagy fordulat a Barátok köztben!

A kedd esti Barátok közben ismét olyasmi történik majd, ami teljesen megváltoztatja a szereplők életét. Nyári Dia várandóssága eddig is nehéz helyzet elé állította a sorozat íróit, de hogy mi lesz ezután Hanna karakterével? Kiderül a kedd esti Barátok köztből!

 

Sorsdöntő epizód jön a Barátok köztben

Ma este kiderülhet, hogy: Hanna, Peti vagy Balázs mellett kötelezi el magát. A színészek elárulták, ők hogyan cselekednének karakterük helyében.

Áron összeomlott: elment a kedve a főzéstől?

Áron nagyon a szívére vette, hogy ők állnak a legrosszabbul a csapatok közül, ezt nem is iagzán tudta leplezni. Zé és Hanna együttes erővel próbáltak lelket önteni belé.

Kávé vagy kakaó? Áronék a véletlenre bízták a tortájukat?

Hanna nagy elánnal szórta bele a kakaóport a tésztaalapjukba, azonban valami nem stimmelt vele... a turpisság már csak akkor derült ki, amikor kiszedték a megsült tésztát a sütőből: néha a kakaó inkább kávé!

Áron és Hanna tésztái kirobbanva támadták meg őket

A zöld csapatnak meggyűlt a baja a parmezános tésztácskákkal: megállíthatatlanul lőttek ki a csőből! És ha ez nem lett volna elég, a zselés tojásokkal is végtelen küzdelmet vívtak.

Ők a Konyhafőnök Junior legjobbjai: íme a top 6!

Hanna, Anita, Anna, Zalu, Áron és Bence! Ők a Konyhafőnök Junior második szériájának döntősei! Vajon mit szóltak, amikor kiderült, ők hatan küzdhetnek a győzelemért? Nyugi, nem álltunk meg itt, még a Finálén is elmerengtünk a gyerekekkel.

Hanna és a Séf pesto-barkóbába kezdtek!

Bolognai, pepperoni? Jaaaa, hogy pesto! Hanna nem volt benne biztos, hogy hogyan is került a húsra a bazsalikom, de a Séf egy jó kis játékkal rávezette a kislányt a helyes megoldásra.

Vajon hogyan áll össze Hanna ügyesség-létrája?

Hanna jól átgondolta, hogy kinek, milyen zöldséget ad, hiszen szépen besorolta magában, kik a legjobbak és a leggyengébbek a versenytársai közül. Szerinted kit tart a legerősebbnek?

Hanna lett a Junior zöldségellenőr!

Miután az első feladatban Hanna volt a legügyesebb, ő kapta az előnyt. Így a második feladatban ő dönthette el, hogy versenytársai milyen zöldségekből készítsenek főzeléket.

Hanna végül összebarátkozott a marha tőggyel?

A kezdeti undor ellenére Hanna összehaverkodott a marha tőggyel és megpróbálta csirkemellként feldolgozni a különlegességet. Amikor azonban kóstolásra került a sor...

Kíváncsi vagy, mire vannak rákattanva a versenyzők?

Mindenkinek megvan a maga mániája, a Junior versenyzői sem kivételek ez alól. Bence, Anita, Olivér, Hanna és Dani most neked is elmesélik, mit imádnak a legjobban! Valaki a késekért, más a hajfonatokért vagy éppen a Gyermekvasútért rajong: vajon melyikért ki?

Hoppá! A Konyhafőnök Junior egyik versenyzője a Kifőzdében!

A mai Kifőzdében Vajda Hanna tette próbára főzőtudományát, aki a versenyben való élményei mellett azt is elárulta, nem csak a főzés a nagy szerelme.

Hanna dijoni mustáros szürke harcsája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Hannától, nézd meg a receptjét.

Hanna nem adta fel: a túlsózott hal sem foghatott ki rajta

Hiába veszített a szumó párbajban, Hanna elhatározta: ő is felmegy a galériára. Ebben még az sem gátolta meg, amikor a Séf odasúgta neki, hogy ehetetlenül sós lett a hala.

Pocakot fel, fűszernövényeket elő: Viki és Hanna szumó párbajon csaptak össze

A zöldek lettek a legjobbak a nudlis kihívásban, ezután egy izgalmas párbajon dőlt el, melyikük mehet fel a galériára. Nemcsak a pocakok feszültek egymásnak, de a fűszernövény tudásuk is.

A zöldek nem értették a „trancsír nudlik” rejtélyét

Hanna és Viki érzésre estek neki a házi készítésű nudliknak, azonban a feladat végén felütötte a fejét valami furcsaság: a pisztáciás tésztácskák furcsa állagot öltöttek.

Mennyi idő kell egy óriás nyalóka elpusztításához? A továbbjutók megmondják!

Vikihez Hanna és Dani csatlakozott a galérián, így ők hárman jutottak tovább az elődöntő következő fordulójába. Hogy milyenek voltak az eddigi feladatok és mit főznének szívesen a jövőben? Elmesélték!

Hanna és Viki fantasztikus nudlija

Izgalmas étel várt a kicsikre az első feladatban: csapatban kellett nudlikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a zöldektől, nézd meg a receptjüket.

Vigyázat! A Juniorok megmondják a tökéletes szülinap receptjét!

Mi kell ahhoz, hogy egy ilyen nap tutira a legjobb lehessen? Ágyban reggeli, punnyadás, család, házi készítésű torta, titkos bulik... Volt itt mindenféle ötlet, amit egy vagány ünnepelt megkívánhatna! Ki ne maradj a partiból!
 

Hanna: „Be akarom bizonyítani, hogy ügyes vagyok”

A 12 éves Hanna Budapestről érkezett, ha nagy lesz, mentőorvos szeretne lenni, de azt mondja, most főzni imád a legjobban.